T.C. K.MARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ DÖNERSERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
Sayfa : 1 /1
3493
UROLOJI ANABILIM DALI İHTİYACINA 1 KALEM MEDİKAL SARF MALZEMELERİ / 150.03.03.01 ALIMI [DÖNER SERMAYE]
Hastanemizin ihtiyacı olan aşağıda ismi ve miktarı belirtilen cihazlar/ malzemeler satın alınacaktır. Ekteki şartnameye uymak kaydıyla son teklif veya yaklaşık maliyet (sadece Doğrudan Temin alımları için Son Teklifinizi belirtiniz.) oluşturmak amacıyla proforma talep etmekteyiz. Satınalma sürecinde kullanabileceğimiz proforma faturayı firma kaşesi ve yetkili imzasıyla birlikte mail (ksuhastanesatinalma@ogr.ksu.edu.tr), faks yoluyla (344 3004061) veya kargo ile gönderilmesi hususunda; Gereğini Rica ederim.
|
|
||||
![]() |
|||||
|
A |
B |
||||||
Sıra No |
Mal Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması |
Birimi |
Miktarı |
Teklif Edilen Birim Fiyat |
Teklif Edilen Birim Toplam Fiyat |
SUT Kodu |
UBB Kodu |
|
1 |
INTRAVEZİKAL SODYUM HYALURINAT İNSTİLLASYON MATERYALİ |
Adet |
50,00 |
|
|
UR1081 |
|
|
TOPLAM : |
50,00 |
|
|
|
||||
Firma Adı- Soyadı / Ticaret unvanı Kaşe ve İmza
2- Teklif edilen ürünün markasının ve fiyatının geçerlilik süresi belirtilmelidir.
3- Teknik Şartnameye uygun olarak teklif verilmelidir. Uygun olmadığı durumlarda ayrıca uygunsuzluğun nedeni bildirilmelidir.
4- İlgili alımları http://onlinehastane.ksu.edu.tr/HbysWeb/ESatinAlma/Sonuclanmamislar.aspx adresinden takip edebilirsiniz.
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Avşar Mah. Tel :0(344) 300 34 34
Batı Çevreyolu Blv. No: 251/A 46040 - Onikişubat/Kahramanmaraş
v J 9 9 Faks : 0(344) 300 40 61
E-Posta :ksuhastanesatinalma@ogr.ksu.edu.tr
T.C. K.MARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
TALEP NO:
TALEP ADI :
TALEP TARİHİ : 24.06.2019
ÜROLOJİ KLİNİĞİ
|
|||||||
|
|||||||
|
|
||||||
UR1081 - INTRAVEZİKAL KULLANIMA HAZIR INSTILASYON SOLÜSYONU TEKNİK ŞARTNAMESİ
1. Ürün hyaluronik asit esaslı Sodyum hyaluronat - fosfat tamponu veya Sodium hyalüronat- Adelmidrol kombinasyonundan oluşmalıdır.
2. Ürün 50 mllik ambalajda enaz %0,16 80 mg hyaluronik asit içerikli olmalıdır. Bir ambalaj bir tedavi dozu olmalıdır.
3. Ürün; Kronik ve tekrarlayan Sistit, İnterstiyal sistit, radyasyon sistiti, sistit sebepli idrar retansiyonu ve tümörleri, hiperaktif mesane vakalarında, çeşitli tıbbi girişimlerde (sistoskopi, radyasyon terapisi vb) mesane ve üretral uretolyum matriksi için viskoelastik koruyucu olması amaçlarıyla kullanılmalıdır.
4. Ürünün; kalıcı terapötik etki ve GAG katmanı geri kazanımında uzun süreli dirençli etki sağlaması için moleküler kütlesi enaz 1500 kDA (1,5MDa) olmalıdır.
5. Materyal kolay uygulanabilmesi için 50 ml lik kilitli katater konnektörlü mediflex poşette veya luorlock enjektörde olmalıdır.
6. Ürün çift steril pakette bulunmalı. Böylelikle dış paket yanlışlıkla açılsa bile, iç paket kilitli katater konnektörü kırılmadığı sürece ürünün sterilliğini korumalıdır.
7. Ürüne ait ülkemizde veya başka ülkelerde yapılmış ve yayınlanmış Sistit- Radyasyon sistiti vb endikasyonlarda kullanıldığına dair çalışmaları bulunmalıdır.
8. Materyal bio uyumlu apirojenik olmalıdır.
9. Materyal hayvansal bazlı olmamalıdır.
10. Ürünün Ph değeri 7.1-7.3 olmalıdır.
11. Ürün herhangi bir madde karıştırılmadan kullanılmalıdır.
12. Ürün buhar ile steril edilmiş olmalıdır.
13. Ürün üretim tarihinden itibaren 2 yıl miadlı olmalıdır.
14. Ürün oda sıcaklığında saklanabilir olmalıdır.
15. ISO ve CE belgelerinden herhangi birisine sahip olmalıdır.
1. KOMİSYON ÜYESİ 2. KOMİSYON ÜYESİ 3. KOMİSYON ÜYESİ 4. KOMİSYON ÜYESİ 5. KOMİSYON ÜYESİ
İSİM - ÜNVANI - İMZASI İSİM - ÜNVANI - İMZASI İSİM - ÜNVANI - İMZASI İSİM - ÜNVANI - İMZASI İSİM - ÜNVANI - İMZASI
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|