• İhale No
    1896308
  • İhale Adı
    TIBBI SARF MALZEME ALIMI
  • Sektör
    Tıbbı İlaç ve Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    19 Temmuz 2019 14:11
  • İdare
    Fatsa Devlet Hastanesi
  • İhale İli
    Ordu
  • İşin İli
    Ordu
  • Yayın Tarihi
    16 Temmuz 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

T.C

ORDU VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Fatsa Devlet Hastanesi

16.07.2019 Konu : 5 KALEM MALZEME ALIMI

DosyalD: 45385

S ay m Yetkili

TEKLİF MEKTUBU

Hastanemizin ihtiyacı olan aşağıda cinsi, miktarı ve özellikleri yazılı malzemelerin alımı 4734 sayılı Kamü İhale Kanununun 22/d maddesine göre Doğrudan Temin Usulü ile yapılacaktır. Söz konusu alım için K.D.V. hariç fiyat teklifinizi hastanemiz Satmalma birimine bildirilmesi hususunda; Gereğini rica ederim. 5 KALEM MALZEME ALIMI

Satın Alma Tarih ve Saati : 19.07.2019-14:11              /\

Mus/^filDİKEN İdari vg Mali İşler Müdiirü

Satın Alınacak Malın

" KDV Hariç Teklif

S.No

Malın/İşin Cinsi

Miktarı

Birimi

UBB Kodu

Marka

Sut Kodu

Fiyat

Tutar

1

Tot mesane askısı

25

Adet

 

 

tot

 

 

2

Enjektör insülin lcc

4.600

Adet

 

 

enjektör

 

 

3

Isı ve nem tutucu bakteri filtresi yetişkin

2.200

Adet

 

 

filtre

 

 

4

Emilebilen hemostatik jelatin sünger tampon standart

130

Adet

 

 

tampon

 

 

5

Açık cerrahi damar kapama ve kesme troid ucu 36mm-1 Sem 16,5 mm - 19 cm .

5

Adet

 

 

troid

 

 

DV Hariç Genel Toplam

 

 

TEKLİFE KATILAN FİRMALAR SUT, UBB VE GMDN KODLARINI BİLDİRMELERİ GEREKMEKTEDİR. BİLDİRMEYEN FİRMALARIN TEKLİFLERİ DİKKATE ALINMAYACAKTIR.

FİRMALARIN DİKKATİNE!

1.                     Hastane    malı alıp almamakta serbestir.

2.                       Muayene komisyonun uygun görmediği mallar değiştirilir veya iade edilir.

3.                           TekHflerde                marka ve özellik belirtilecektir.

4.                       Alınacak malzemeler TSE ve Garanti Belgeli olacaktır.

5.                                Malzemelerin      alınması muayene komisyon karar ile olur.

06-Malzemelcr orjinal ambalajında teslim edilecektir.

7.                            Malzemeler              kalem kalem teslim edilecektir.

8.                   Ödeme        hastanenin ödenek durumuna göre belirlenecektir.

9.                 Firma             faturaya temlik koydurmaz.

10.             Finna              faturaya IBAN numarasını belirtmelidir.

11 .Düzenlenecek faturada teklif edilen malzeme kalemlerinin her biri için UBB,Firma Tanımlayıcı Numarası ve SUT Kodu yazılacak olup(kapsam dışı hariç), TİTUBB çıkttiatı fatura eklenecekir.Bu maddeye uygun hazırlanan faturalar kabul edilecektir.

12.Sosyai Güvenlik Kurumu’nun (SGK) "Tıbbi Malzeme Listeleri Tıbbi Malzeme Alan Tanımlarına eşleştirilen ürünlerin MEDULA’ya tanımlanması konulu 26. lî .2015 tarihli duyurusuna istinaden, 01.12.2015 tarihi itibariyle Sağlık Hizmeti sunucularınca bir tıbbi malzemenin hizmet kaydının yapılabilmesi için, ürünün; satın alındığı tarih itibariyle TİTUBB sisteminde "Sağlık Bakanlığı (S.B. Durum) durumunun uygun olması, hastaya kullanıldığı tarihte de MEDULA sisteminde tanımlı olması gerekmektedir.Bahsi geçen kriterlere uymayan malzemeler için kurumumuzca herhangi bir ödeme yapılmayacaktır.

Adres:Evkaf Mahallesi. Hastane Cad. No:5

Telefon: 0452 423 65 00- 2103 Faks: 0452 424 16 55

E-Posta: ordudhs3.satinalma@saglik.gov.tr Web: www.fatsadh.gov.tr

 

MESANE ASKISI TOT ŞARTNAMESİ

1.     Askı SUI hastalığını tedavi etmek üzere üretral destek sağlamak üzere dizayn edilmiş olmalıdır.

2.      Askı steril pakette tüm aksesuarları da steril ve ayni pakette olmak üzere set halinde olmalıdır.

3.      Teslim tarihinden itibaren en az 2 iki yıl miatlı olmalı ve miadı dolmasına 3 ay kalan malzemelerin ilgili firma tarafından değiştirilmesi taahhüt edilmelidir.

4.       Numuneler ihale aşamasında denenecektir.

5.      Her bir setin içerisinde teyp ile birlikte; Paslanmaz çelik 2 Adet handle’ı olmalıdır..

6.      Tek kullanımlık olmalıdır.

7.      Transobturator kullanım için ergonomisi uygun olmalıdır.

8.       üç kısmın açısını operasyon boyunca kontrol altında tutmak için tutaç kısmı ergonomisi uygun olmalıdır.

9.      Mesh materyali fıbröz doku oluşumuna imkan sağlamak ve erosion riskini azaltmak için multiflamen veya monofılament yapıda olmalıdır.

10.  Her ameliyat için set halinde hazırlanmış steril pakette olmalıdır. Ayrıca temizlik ve sterilizasyon gerektirmemelidir.

 

ENJEKTÖR İNSÜLİN

1.     Steril tekli paketlerde olmalı

2.      Dış ambalajı steril kullanıma sunulmaya (kolay açılma) kolaylık sağlayacak şekilde bir yüz medikal kağıt bir yüz film olacaktır.

3.      Üretim ve son kullanma tarihleri üzerinde yazılı olmalı

4.      Numuneler denenerek alınacaktır.

5.      Dış ambalajı steril kullanıma sunulmaya (kolay açılma) kolaylık sağlayacak şekilde bir yüz medikal kağıt bir yüz film olâcaktır.

En az 2 yıl miyatlı olmalıdır.

7.      1 ml’de 100 ünite olacak, 26 mm-1/2 mm ebatlarında ve contalı olacaktır.


 

 

Isı ve Nemlendirici Bakteri Filtresi Teknik Şartnamesi

1.      Ürün, 150-1200 mİ arasında tidal hacimde kullanılabilmelidir.

2.      Ürünün bakteri filtre etkinliği en az %99,99 olmalıdır.

3.      Üründe virüs filtre etkinliği en az %99,99 olmalıdır.

4.      Nem çıkışı 250 ml’de 2 saatte 31,4 mg/ml 24 saatte 31,3 mg/ml olmalıdır.

5.      Nem çıkışı 500 ml’de 2 saatte 30,6 mg/ml 24 saatte 30,7 mg/ml olmalıdır.

6.      Nem çıkışı 750 ml’de 2 saatte 30,1 mg/ml 24 saatte 30,2 mg/ml olmalıdır.

7.      Nem çıkışı 1000 ml’de 2 saatte 29,3 mg/ml 24 saatte 29,2 mg/ml olmalıdır.

8.      Sıcaklık çıkışı 250 ml’de 2 saatte 31 derece 24 satte 31 derece olmalıdır.

9.      Sıcaklık çıkışı 500 ml’de 2 saatte 30,9 derece 24 satte 31,2 derece olmalıdır.

10. Sıcaklık çıkışı 750 mPde 2 saatte 30,6 derece 24 satte 30,4 derece olmalıdır.

11. Sıcaklık çıkışı 1000 ml’de 2 saatte 30,2 derece 24 satte 30,1 derece olmalıdır.

12.  Üründeki ölü boşluk en az 50 mİ olmalıdır.

13.  Ürün, en az 28 gr ağırlığında olmalıdır.

14.  Üründeki filtre elektrostatik olmalıdır.

15.  Üründeki filtre yüzeyi 23cm2 olmalıdır.

16.  Üründeki nem değişim yüzeyi en az 1100cm2’den büyük olmalıdır.

17.  Filtrenin bağlantıları 22M/15F-22F/15M olmalıdır.

18.  Filtrenin bağlantıları luer lock olmalıdır.

19.  Filtrenin kapnograf çıkışı bulunmalıdır.

20.  Ürün, etilenoksid ile steril edilmiş olmalıdır.

21.  Ürün kutusunun içerisinde en az 25 adet bulunmalıdır.

22.  Filtre, 20 kg’dan ağır hastalarda kullanımına uygun olmalıdır.

23.  Ürünün maksimum sterilite ömrü 5 yıl olmalıdır.

 

KEMİK MUMU

1.                                 Kemikten           kaynaklanan kanama kontrolü için kullanılan non-absorbable steril kemik mumu, minimum doku reaksiyonu yaratmalıdır.

2.  Organik doku ile etkileşime girmeyen parafın yapıda olmalıdır.

3.  Birim ambalaj en az 2 ayrı ambalaj kaplı olmalıdır. Dış ambalaj bir yüzü şeffaf diğer yüzü kağıt olmalıdır. İç ambalaj sağlam kaliteli alüminyum folyo olmalıdır. Ürün bilgisi baskı ve boyalarının (el ile, kan temasıyla vs.) kolayca çıkmamalıdır.

4.  Tek tek steril ambalajlarda olmalıdır. Kutu içerisinde yer alan ürün prospektüsünde Türkçe dilinde olmalıdır (Tıbbi cihaz yönetmeliği ö.madde).

5.  Kutu üzerinde içinde kaç adet olduğu yazılmalıdır. Seri ve kontrol numarası, son kullanma tarihi, sterilizasyon şekli ve tarihi yazılı olmalıdır.

6)          2,5          Gramlık poşetlerde olmalıdır.

7) son kullanma tarihi en az 2 yıl olmalıdır.

8)                          numune    üzerinden inceleme yapılacaktır.

 

r

Emilebilen hemostatik jelatin sünger tampon standart şartnamesi

1.                     steril            paketlenmiş olmalıdır.

2.              tek       kullanımlık olmalıdır.

3.10x50x80 mm boyutlarında olmalıdır.

4.son kullanma tarihi en az 3 yıl olmalıdır.

5 numune üzerinden değerlendirme yapılacaktır.


 

AÇIK CERRAHÎ BAĞIMSIZ DAMAR MÜHÜRLEME VE KESME PROBÜ Kİ SA

EĞRİ UÇ ANA TEKNİK ÖZELLİKLERİ

1.     Prob disposable olmalı ve cihaz bağlantısı için gereken kablo probun üzerinde bulunn alıdır. Ekstra herhangi bir kablo ve konnektöre ihtiyaç duymamalıdır.Hastanemiz demirb ışında bulunan elektrocerrahi ünitesi ile uyumlu olmalıdır.

2.      Prob ve proba bağlı kablosu steril orjinai pakette bulunmalıdır,

3.      Prob, çenelerinin ucu atravmatik olmalı dokuların kör diseksiyonunu, yakalanmasını/ vs »küler yapıların mühürlenmesini ve kesme işlemlerini yapabilmelidir.İstendiğinde mühü leme, mühürleme ve kesme veya sadece kesme işlemini birbirinden bağımsız yapabilmelidir.

4.      Probun tutacındaki elcik ile çene açılarak ligasyonu yapılacak dokunun çeneye yerleştir İmesi sağlandıktan sonra elcik sonuna kadar kapatılıp damar mühürleme işlemi başlatılmalıdır. I >amar Mühürleme işlemi başlamadan önce probun çenesindeki basmçm yeterli ve uygun old ıgunu belirtmesi ve işlemi başlatması için probun tutacıgındaki elcikte iki kademeli düğme olrr alıdır. Birinci kademede çenelerdeki basıncın uyguniugunu bildirmeli ikinci kademede ise mühü 'leme işlemini aktive etmeli ve mühürleme işlemi sırasında basıncın tutarlı ölçüde devam ettiğini kontrol etmelidir. Takiben tutaçtaki kesme düğmesi ile probtaki bıçak aktive edilerek lesme işlemi isteğe bağlı yapılabilmelidir.

5.     Sadece mühürleme işleminde ve mühürleme sonrası kesme işleminde çenenin proksirr ali ile distali arasındaki dokuya uygulanan basınç her noktada esit olmalıdır. Tutarlı ba;ınem sağlanması ve güvenli mühürleme İşlemini yapabilmek için probun tutacıgındaki elcike iki kademeli düğme olmalıdır. Kademeli düğme ile geribildirim vermeyen problar d tkate alınmayacaktır.

6.     Güvenli damar mühürleme işleminin yapılabilmesi İçin aletinin çenelerinin dokuya uygıİadığı basıncın tutarlı ölçüde ve damar mühürleme işlemi bitinceye kadar devam etmesi, dolunun elastin ve kolajen yapısının denatüre olması için şarttır. İki kademeli aktivasyon düğmesi ie bu tutarlı ve sürekli basıncın çene tarafından dokuya uygulaması için şarttır.Birinci kade nede çenelerdeki basıncın yeterli ve uygun olduğu, ikinci kademede ise mühürleme işlemi sırasında basıncın tutarlı ölçüde devam ettiğini kontrol edimelidir, Basmc miktarının mühürlem e İçin olması gerekenin altına inmesinde cihaz otomatik olarak işlemi durdurmalı ve kulla ııcıya mühürlemenin tamamlanmadığını sesli ve görüntülü şekilde geri bildirim vermelidir. Sıralı < (arak yapılan vaka süresince tekrarlanan çoklu aktivasyonlarda aynı tutarlı ve sürekli basıncın dokuya uygulanmasıdır. Böylelikle cerrahın hem kullanım rahatlığı hemde kas yorulmasına bağlı c larak uygun basıncın uygulanamama riski elimine edilerek hasta sağlığı ve güvenliği İçin olmalıdır

7.      Prob/ damar mühürleme prensibi ile çalışan cihazın dokudan aldığı geri bildirim saye< inde, dokunun direncini ölçmeli ve ne kadar enerji vereceğini, ne kadar sürede vereceğini oto natik olarak hesaplayarak dokunun elastin ve kolejen yapısını denatüre ederek kalıcı cflarak mühürleyebilmeli ve enerjiyi mühürleme işlemi bittikten sonra otomatik olarak kesmelidir.

8.      Cihazın elden kumanda edilebilmesi için üstünde bir aktivasyon düğmesi bulunmalıdır,tihaz istenildiğinde elden /istenildiğinde ayaktan kumanda edilebilmelidir.

9.      Prob mühürleme ve kesme İşlemini 7 mm dahil vasküier dokular üzerinde yapabilmelidir.

10. Mühürleme aletinin güvenil damar mühürleme ve kesme işlemini ve manupulasyonjünun dikkatlice yapılabilmesi için uygulanacak olan ameliyatlardaki anatomik yapı ve «rrahi işlemlerdeki ihtiyaçlar göz önününe alınarak probun elcik kısmı kapatılarak iki. kademeli
aktivasyon düğmesinin ikinci kademıteind^l^ürlemesonra güvenlik açısından prob çene;^j^kahizmaar^b].tlenrW^ftıför. Mühü^e^Ş-^      ve d< marın

sabitlenmesi hasta ğüygnliği açısından önemİî^olduğu -lçl^^^rtl^tf|n^e^^pldb)ar:-c|kk-âte- alınmayacaktır,

11. Mühürleme ve Kesme işieminm güyenli yapıiabilmesı ve mühi ıstolik basınç sebebiyleiorlanmamâst ve kaçak verme ihtimalinin minimize edilmesi için en fazla] 2 mm emniyet payı muhakkak olmalıdır,

12. Şaft tamamen İzolasyon maddesiyle kaplanmış olmalıdır.

13. Yurt dışında imal edilen pröbların CE belgesi ve imalatçının Türkiye'de ki kuruluşuna >|erilen apostil kaşeli satış yetki belgesi teklifle birlikte hastane idaresine verilmelidir.

14. Probların, monopolar ve bipolar koter özelliği ihtiva eden, aynı anda iki adet bağımsiz mühürleme ve kesme probunun kullanılabileceğimmiş bulunan ve saniyede 3333 kez empedansı ölçümü yaparak geribildirim verme özelliği sahip cihaz ile beraber kullanıma olmalıdır.

15. Bağımsız damar mühürleme ve kesme probu, jeneratörün kontrolü ile güvenli ve kalıcı î riaçak şekilde damar mühürleme işlemini yapmalıdır, işlem sırasında probun kullanıldığı an« ;örriik bölge ve çevresindeki dokuların (hayati yapılar olabilir, Sinir gibi) termal.ısı yayılımından m nimal etkilenmesi için dokunun tipine göre uygun akım değerinde ve uygun surede enerji aktarır âlıdır. Yüksek teknolojili elektro-cerrahi sistem kullanılma amacı uygun olarak hassas ölçt mleri dokudaki direnç değişikliklerine göre eş zamanlı olarak yapabilmeli ve kullanıcıyı yönlend rerek

1 sonucunda olabilecek insan hatalarının minimize etmelidir. Hasta güvenliği için bu kritik karar kullanıcının 5 duyu organına gerek kalmadan cihaz tarafından karar vermelidir. Doku dire içinin akımı iletmediği aşamaya ulaşıldığında hasta ve cerrah kullanıcı güvenliği için otomatik < tarak akımı kendisi kesmeiidir.

16. Prob damar mühürleme prensibi ile çalışan cihazın dokudan adığı geri bildirim saye sinde mühürleme işleminin gerçekleşmediği durumlarda kullanıcıya sesli ve LCD ekranda Türkçe yazılı olarak uyarı vermelİdir.Ameİİyathanenin ameliyat sırasındaki yerleşimi açısından kullanıcı c *rrah her zaman cihaz ile göz teması kuramayacağı ön görülerek olası uyarı komutlarının tüm ameliyathane personeli tarafından anlaşılabilmesi için gereken bir özelliktir.

17. Prob, damâr mühürleme prensibi ile çalışan cihazın dokudan aldığı geri bildirim saye: İnde, dokunun direncini öiçmeli ve bu işlemi yapabildiğini belgeleyebilmelidir.

18. Açık cerrahi ameliyatlarında kullanılanacak olan ameliyatm türü ve methoduna göre ana’ omik yapı ve cerrahi işlemlerdeki ihtiyaçlar göz önününe alınarak; Mühürleme aletinin g( verili kullanımı ve ilgili anatomik yapıya erişebilir olması için Probun şaftı en az 18,8 cm uzunluğunda olmalıdır.

19. Mühürleme aletinin güvenli kullanımı ve manipülasyonunun dikkatlice yapılabilmesi için uygulanacak olan ameliyatlardaki anatomik yapı ve cerrahi işlemlerdeki ihtiyaçlar göz önü ıüne alınarak. Çene açıklığı ile güvenli’ miktarda doku kavrayabilirse, kesme uzunluğu ile de gı venli mobilizasyon yapmak üzere. Mühürleme hattı uzunluğu en az 16,5 mm , Bıçağın kesi uzunluğu 14(+/-l)mm olmalıdır.

20. Açık cerrahi ameliyatlarında kullanılanacak olan ameliyatın türü ve methoduna göre anatomik yapı ve cerrahi işlemlerdeki ihtiyaçlar göz önününe alınarak, probun çenesi görüş sağiayabi mek için 28(+/-1) derece açılı olmalıdır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim