• İhale No
    1901687
  • İhale Adı
    TIBBI SARF MALZEME ALIMI
  • Sektör
    Tıbbı İlaç ve Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    26 Temmuz 2019 14:00
  • İdare
    Orhangazi Devlet Hastanesi
  • İhale İli
    Bursa
  • İşin İli
    Bursa
  • Yayın Tarihi
    24 Temmuz 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

T.C.

BURSA VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Orhangazi Devlet Hastanesi

TEKLİF MEKTUBU

189423                                                                                                                                                                                24.07.2019

 

 

 

 

 

Sayın İLGİLİ

İdaremizin ihtiyacı olan cins ve miktarı yazılı (2) kalem 2 KALEM İLAÇ ALIMI alımı işi 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu uyarınca ihale edilecektir. Söz konusu alıma esas olmak üzere K.D.V. hariç birim fiyatlarının karşılarına yazılarak 26.07.2019 tarihine kadar bildirilmesini rica ederiz.

Sıra

No

Malın / İşin Cinsi

Miktar

Birimi

Birim Fiyat

Toplanı Fiyat

1

Proparakain HC1 0.5% 15 mİ Oflalmik Solüsyon

100

ADET

 

 

2

Diazepam 2 mg/ml 2.5 mİ Rektal Tüp

100

ADET

 

 

Toplam

 

 

Ek: Teknik Şartname Sözleşme Yapılmayacak Teminat Alınmayacak 22 / D

NOT: ALİM ŞEKLİ GENEL BÜTÇE

MALZEME MUAYENE KABUL OLDUKTAN SONRA 15 GÜN İÇERİSİNDE ÖDEMESİ YAPILACAKTIR.

Ataman KARAj / ,

LS

 
  Metin Kutusu: ı/ı

Arapzade Malı. Tekneli Küp Cd. Fındıklı Yolu Üzeri No:65 Orhangazi/BURSA Orhangazi BURSA Telefon: 02245731270-1114 Faks:0224 573 06 53 -52

 

*

SAĞLIK BAKANLIĞI BURSA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ORHANGAZİ İLÇE DEVLET HASTANESİ

ORHANGAZİ DEVLET HASTANESİ BAŞTABİPLİĞİ

İI .AÇ V E S E R U M T E KNİK ŞARTNA M ES İ

1.    İhale listemizde etken madde adıyla yer alan ilaçlar, etken maddeyi istenen miktarda ihtiva edecek ve istenen formda (tablet,draje, ampul,flakon v.b.) olacaktır.

2.    Yüklenici hangi ilaç firmasının ilacı için tek lif verdiğin i belirtecektir.

.3. Yüklenici tarafından gönderilen tüm ilaçlar teslim tarihinden önceki son allı ay imalatı olacaktır.

4.    İrsaliyede gönderilen ilaçların ihale sıra numarası, ilacın adı. bir adet ilacın irsaliyenin kesildiği tarihteki satış fiyatı olacaktır. Kksik bilgi içeren irsaliyelerle gönderilen ilaçlar teslim alınmayacaktır.

5.    Aynı tarihte gönderilen ilaçların seri numaraları ile son kullanma tarihleri aynı olacaktır.

6.    Getirilen ilaçlar yüklenicinin temin edeceği elemanlar tarafından gösterilen depolara yerleştirilecektir. İlaçlar resmi iş günlerinde gönderilecek olup. 09:00- 15:30 saatleri arasında kurum eczanesine teslim edilecektir.

7.    Soğuk zincirle getirilmesi gereken ilaçlar, gerekli şartlara uygun olarak getirilecektir. Soğuk zinciri bozulmuş olan ilaçlar geri gönderilecek olup firma tarafından başka seri numaralı ürünle değiştirilecektir.

8.    İlaçlar orijinal ambalaj ve formunda, küpiirü veya karekodu üzerinde olmalıdır.

9.    Antibiyotikler sulandırıldıktan sonra 24 saat slabiIitesini korumalıdır.(özellikle sefalosporinler)

10. Herhangi ilacın Sağlık Bakanlığı tarafından toplatılması veya yüklenici tarafından geri çekilmesi halinde yüklenici elimizdeki ilaçlan aynı ilacın kullanımına uygun olan serisi ile değişecektir. İlacın imal veya ithalinin iptali veya yasaklanması halinde yüklenici elimizde bulunan ilaçların ihale bedeli tutarında hastanemize ödeme yapacaktır.

11. İlaçların etiketlerindeki fiyat küpiirünün üzerine gelecek şekilde, yüklenici tarafından büytik hai llerle, kırmızı renkte okunabilir puntodan;" İHALE MALIDIR SA'I II.AMA/." ibaresi yazılmalıdır. .PVC(torba) serumlar optik kontrole uygun.parlak ve net olup dış ambalaj ile iç torbanın steril olduğu ihale anında komisyona ibraz edilecektir.

12. Bozuk ambalajlı ilaçlar teslim alınmayacaktır.

13.  1 üm ihale kapsamındaki ilaçların miadı ( SKT ) teslim tarihinden itibaren en az 2 (iki) yıl olacaktır. Denetim ve Muayene Kabul Komisyonunca reddedilen ilaçlar 10 (ON) gün iç i nde değişt i rilecekt ir.

14. Denetim ve Muayene Kabul Komisyonu gerekli gördüğü takdirde ilaçların her serisinden numune alıp Refik Saydam Hıfzıssıhha Enstitüsüne analiz için gönderecektir. Analiz ücreti ve numune karşılığı mal yüklenici tarafından karşılanacaktır. Rapor sonucu olumsuz ise yüklenici ürünleri yenileri ile değiştirecektir.

15. Miadının dolmasına 3 (üç) ay kalan ilaç anlaşma sona erse dahi yüklenici taralından liyat farkı gözetmeksizin uzun miadlı ilaçla değiştirilecektir.

16. Yükleniciye sipqff> verilen ilaç listeleri yasal süre içinde tam olarak teslim edilecektir.


 

 

 

17. Malzemeler hastanemizin ihtiyacına bağlı olarak tamamı veya periyodlarla istenilecektir.

18.  Teklif verilen serumlar için üretici firmaya ait TSE-EN ISO 9001 kalite yönetim sistemi olacak Serum ve setler Sağlık Bakanlığından onaylı olacak Serum ve setler aynı Marka olacak ve serum setleri •'Tıbbi Cihaz yönetmenliği" göre CE işaretli olmak zorundadır.

19.             Nakil            esnasında kırılan.zayi olan ilaç ve serumlar yüklenici firma tarafından yenisi ile değiştirilecektir. Yırtık yada delik ambalajlar teslim alınmayacaktır.

20.                              Hastanemize           alınacak ilaç ve serumların Sağlık Bakanlığında alınmış imal ve/veya ithal ruhsat onaylan olacaktır. İstenildiğinde firmalar tarafından gösterilecektir.

21 .Hastanemi/e teslim edilen ilaç ve serumlara ait irsaliye ve faturaların ü/erinde ilaç ve serumlara ait son kullanma tarihleri. PTS No ve barkot numaraları okunaklı ve doğru olmalıdır

22.Hastanem ize yapılan ilaç ve serum teslimatlarında mutlaka yüklenici firma yetkilisi olacaktır.

23.  Tiim ürünlerde verilen teklifler kamu ödenen miktardan az olmalıdır. Kamu ödenenden fazla miktarda teklif verilen ürünler alınmayacaktır.


 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim