• İhale No
    1904198
  • İhale Adı
    TIBBI SARF MALZEME ALIMI
  • Sektör
    Tıbbı İlaç ve Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    04 Ağustos 2019 18:00
  • İdare
    Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Kahramanmaraş
  • İşin İli
    Kahramanmaraş
  • Yayın Tarihi
    29 Temmuz 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

T.C. K.MARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİ

 

 

 

Sayfa : 1 /1

 

 

 

Metin Kutusu: Talep No: Talep Adı:3757

DİKEY AKIŞLI LAMİNER AKIM KABİNİ-COCUK SAGLIGI VE HASTALIKLARI ANABILIM DALI İHTİYACINA 1 KALEM DEMİRBAŞLAR GRUBU / 255 ALIMI [ÖZEL BÜTÇE]

Sayın, Firma Yetkilisi

Hastanemizin ihtiyacı olan aşağıda ismi ve miktarı belirtilen cihazlar/ malzemeler satın alınacaktır. Ekteki şartnameye uymak kaydıyla son teklif veya yaklaşık maliyet (sadece Doğrudan Temin alımları için Son Teklifinizi belirtiniz.) oluşturmak amacıyla proforma talep etmekteyiz. Satınalma sürecinde kullanabileceğimiz proforma faturayı firma kaşesi ve yetkili imzasıyla birlikte mail (ksuhastanesatinalma@ogr.ksu.edu.tr), faks yoluyla (344 3004061) veya kargo ile gönderilmesi hususunda; Gereğini Rica ederim.

 

           
 

Adı Soyadı veya Ünvanı: Adresi

Telefon - Fax No. : E-Mail:

Firma Tanımlayıcı No

 
 

Teklif Veren Firma veya kişinin

 
     
 
 
 

 

 

 

 


A

B

Sıra No

Mal Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması

Birimi

Miktarı

Teklif Edilen Birim Fiyat

Teklif Edilen Birim Toplam Fiyat

SUT Kodu

UBB Kodu

1

DİKEY AKIŞLI LAMİNER AKIM KABİNİ

Adet

1,00

 

 

 

 

TOPLAM :

1,00

 

 

 

                 

 

Metin Kutusu: Firma Adı- Soyadı / Ticaret unvanı Kaşe ve İmzaSADULLAH BAL ÜNV.HASTANELERİ BAŞ MÜDÜR

Açıklamalar: 1-    Ürün fiyatı ile birlikte TIBBİ SARF MALZEMESİ için Sağlık Bakanlığı onaylı ürün kodlarının da verilmesi gerekmektedir.

2-  Teklif edilen ürünün markasının ve fiyatının geçerlilik süresi belirtilmelidir.

3-  Teknik Şartnameye uygun olarak teklif verilmelidir. Uygun olmadığı durumlarda ayrıca uygunsuzluğun nedeni bildirilmelidir.

4-  İlgili alımları http://onlinehastane.ksu.edu.tr/HbysWeb/ESatinAlma/Sonuclanmamislar.aspx adresinden takip edebilirsiniz.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Avşar Mah.                                Tel :0(344) 300 34 34

Batı Çevreyolu Blv. No: 251/A 46040 - Onikişubat/Kahramanmaraş

v J                                                                    9                                   9                                                                    Faks : 0(344) 300 40 61

E-Posta :ksuhastanesatinalma@ogr.ksu.edu.tr

T.C. K.MARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

Sayfa : 1 /1

Metin Kutusu: TALEP NO: TALEP ADI :
TALEP TARİHİ : TALEP YERİ :
3757

DİKEY AKIŞLI LAMİNER AKIM KABİNİ-COCUK SAGLIGI VE HASTALIKLARI ANABILIM DALI İHTİYACINA 1 KALEM DEMİRBAŞLAR GRUBU / 255 ALIMI [ÖZEL BÜTÇE]

09.07.2019

YENİDOĞAN YOĞUN BAKIM TEKNİK ŞARTNAME

1       DİKEY AKIŞLI LAMİNER AKIM KABİNİ                        1        Adet

HASTANE BÜTÇESİ DOĞRUDAN TEMİN İLANLARI için Detaylı bilgiye çizimler ve ölçülerde dahil aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. http://hastane.ksu.edu.tr/Default.aspx?SId=18859

DİKEY AKIŞLI LAMİNER AKIM KABİNİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

1.                           Cihaz kabin içinde çalışılan numuneyi ortamdaki kirli havadan maksimum düzeyde koruyabilecek şekilde dikey laminer hava akışlı olmalıdır.

2.                            Cihazın çalışma alanı iç boyutları 150x65x700 cm (en x derinlik x yükseklik) ±%10 olmalıdır. Taşıma sehpası hariç dış boyutları 150x85x130 cm(en x derinlik x yükseklik) ± %10 olmalıdır.

3.                            Cihazda en az bir adet ana HEPA filtre ve en az bir adet ön filtre olmalıdır. Hepa filtre 0.3 ^m boyutundaki partikülleri tutma verimi en az % 99.995 olan EN 1822 standardına göre H14 ve ön filtre EU4 kalitesinde olmalıdır.

4.                            Cihazda ortamdan alınan havanın %100’ü ön filtreden ve HEPA filtreden geçerek çalışma ortamına dikey akışlı olarak verilmelidir. Kabin içi çalışma ortamında ölü bölge kalmaması ve filtre ömrünün daha uzun olmasının sağlanması için çalışma alanı arka duvarında hava resirkülasyonu sağlayan hava emiş kanalları bulunmalıdır.

5.                            Çalışma alanındaki partikül sayım değerleri en az ISO-5 temizlik sınıfında olmalıdır (ISO14644).

6.                            Cihazın ana gövdesi epoksi polyester kaplı çelik veya paslanmaz çelikten imal edilmiş olmalıdır.

7.                            Cihazda HEPA çıkışı hava hızı en az 0.40 m/s (±%20) ve ön cam açıklığındaki hava hızı değeri ise en az 0.50 m/s (±%20) olmalıdır.

8.                            Cihazda filtre kompanzasyon sistemi olmalıdır ve filtrelerde tıkanma veya karşı basınç artması halinde motor hızı otomatik olarak artarak uygun ön cam açıklığı hava hızına ulaşmalıdır.

9.                            Cihazda çalışma alanı içinde laminer hava akımını bozmayacak ve UV ışınları direkt göze gelmeyecek şekilde yerleştirilmiş en az 1 adet UV dekontaminasyon lambası olmalıdır.

10.                         Cihazda ekonomi (standby) çalışma modu olmalıdır. UV lamba sadece ekonomi modunda yanabilmelidir. Normal çalışma konumunda UV lamba yanmamalı veya otomatik olarak kapatılmalıdır. UV lamba açıkken aydınlatma lambaları otomatik olarak kapanmalıdır.

11.                         Uzun süreli ergonomik çalışma şartları ve çalışma kabini görüş açısının genişliğinin arttırılmasını sağlayan 5-8° arkaya doğru eğimli ön panel tasarımına sahip olmalıdır.

12.                         Cihazın ön penceresi en az 5 mm kalınlığında yüksek kaliteli güvenlik camından veya UV geçirmez polikarbonat malzemeden imal edilmiş olmalıdır.

13.                         Ön cam açıklığı en az 45 cm yüksekliğe çıkacak ve kabinin ön açıklığını tamamen kapatabilecek şekilde otomatik motorize mekanizmalı ayarlanabilir olmalıdır. Ön cam pozüsyonu tek tuş ile önceden hafızaya alınmış konumuna getirilebilmelidir.

14.                         Cihazın aydınlatma lambaları laminer akımı etkilemeyecek ve göz almayacak şekilde yerleştirilmiş olmalıdır. Çalışma yüzeyinde ölçülen aydınlatma şiddeti en az 800 lüx olmalıdır.

15.                         Çalışma tablası 304 veya 316L tipi paslanmaz çelik malzemeden yapılmış olmalıdır.

16.                         Cihazın gürültü seviyesi en fazla 60 dB(A) olmalıdır.

17.                         Cihazın kontrol sistemi mikroişlemci kontrollü olmalıdır. Cihaz kontrol sisteminde hava hızı, motor hızı kontrolü ve sabit bir değerde otomatik olarak tutulabilme, filtre doluluk oranı, UV çalışma süresinin ayarlanabilmesi ve stand/by-ekonomi çalışabilme özelliği bulunmalıdır.

18.                         Cihazın kontrol paneli dijital olmalıdır. Kontrol panelinde cihazın güvenli çalışmaya hazır olup olmadığının uyarısı bulunmalı, filtre doluluk oranı, toplam cihaz çalışma süresi, UV lamba, floresan lamba çalışma süreleri kayıtları gözlemlenebilmelidir.

19.                         Cihazın sesli ve ışıklı alarm sistemi olmalıdır. Alarmlar kullanıcı istediğinde geçici olarak iptal edilebilmelidir. Hava hızları uygun olmadığında, filtre ve UV lamba değişim zamanı geldiğinde ve filtreler dolduğunda alarm vermelidir.

20.                         Cihazdaki HEPA filtrelerin değişim kolaylığı olmalıdır. Silikon uygulanması yapılmadan filtre sızdırmazlığı sağlanabilmelidir.

21.                         Cihazda D.O.P test çıkış bağlantısı olmalıdır.

22.                         Cihazda en az 2 adet IP54 yalıtım sınıfına sahip gömme tip elektrik prizi olmalıdır.

23.                         Cihazın taşıyıcı alt sehpası cihazla beraber verilmelidir.

24.                         Üretici firmanın ISO 9001-2015 kalite güvence sistemi belgesi ve ürüne ait CE kalite belgesi olmalıdır.

1. KOMİSYON ÜYESİ            2. KOMİSYON ÜYESİ             3. KOMİSYON ÜYESİ         4. KOMİSYON ÜYESİ             5. KOMİSYON ÜYESİ

İSİM - ÜNVANI - İMZASI İSİM - ÜNVANI - İMZASI İSİM - ÜNVANI - İMZASI İSİM - ÜNVANI - İMZASI İSİM - ÜNVANI - İMZASI

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim