T.C.
SAĞLIK BAKANLIĞI MUĞLA VALİLİĞİ MUĞLA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Yatağan Devlet Hastanesi
|
|||
|
|||
ilgili firmalara
Hastanemizin ihtiyacı olan ŞEKER STRİBİ ALIM İŞİ; 4734 Sayılı Kamu ihale Kanununun 22/d uyarınca ihale edilecektir.Bu işin piyasa fiyat araştırmalarının yapılabilmesi için K.D.V hariç birim fiyatlarının karşılarına yazılarak 12.09.2019
15:00 e kadar bildirilmesini rica ederim. ' ifMT*
i
BfW^s i
S.No |
Malzeme Adı |
Miktar |
Birimi |
Birim Fiyatı |
Toplam Tutar |
1 |
ŞEKER STR1BI KANDA GLUKOZ TESTİ |
Adet |
3500 |
|
| - |
İHTİYAÇ LİSTESİ |
Teklif Eden 201.. Kişi Oda/Firma Adı veya Ticaret Ünvanı/Kaşe/İmza ■ |
![]() |
Tlf: (0252)5725034 Fax: (0252)5726636 e_mail: yatagansatinalma@hotmail.com
1- Teklif edilen glukoz stripleri ile birbirlikte ölçüm için kullanılacak glukometre cihazları firma tarafından karşılanacaktır. Cihaz ve stripler birbirine birbirine uyumlu olacaktır.
2- Teklif edilecek reaktif, kontroller ve striplerin birim test fiyatı hesaplanırken; cihazda güvenilir sonuç almak kaydıyla kullanılan her türlü sarf malzemeleri göz önünde bulundurulmalı bu malzemeler istediği periyotlarla ücretsiz olarak verilmelidir.
3- Satın alınacak glukoz striplerinin kullanımı için hastane idaresinin belirleyeceği 30 üniteye ve 5 adette yedek depomuzda 8 üniteye ve 1 adette depomuzda yedek depomuzda bulundurulacak glukometre cihazı kurulacaktır. Ayrıca her hasta için ayrı otomatik lanset ucu ve her bir cihaz için bir adet otomatik laset cihazı vereceklerdir. Cihaz ve malzemeleri arıza ve kontrolleri düzgün vermediğinde vb. aksaklıklarda yenisi ile değiştireceklerdir.
4- Striplere teklif veren firmalar tekliflerinde striplerin hangi prensiple çalıştığını, kaç setlik ambalajlarda olduğunu ve üretici firma isimlerini belirteceklerdir.
5- Sözleşme süresince alınan striplerin miyadları teslim tarihinden itibaren en az 6 ay miyadlı olacaktır. Stripler hastanenin talebi doğrultusunda parti parti teslim teslim edilecektir. Stripler son kullanma tarihinden 3 ay öncesinde firmaya hber vermek kaydıyla, miktarı ne olursa olsun firma tarafından uzun miyadlılaria değiştirilecektir. Striplerin, striple ilgili » standart ve kontrollerinin hatalı sonuç vermesi durumunda; bu stripler firma tarafında yenileri ile değiştirilecektir.
6- Firma yetkilisi, laboratuar glukometreler sorumlusu denetiminde hastanenin gösterdiği laboratuarda tüm cihazlar toplanarak, ayda bir kez en az 2 düzeyli kontrol çalışması yapacaktır ve bu kontrol materyallerini ücretsiz verecektir.
7- Striplerin üzerinde barcode olmalı ve tüm reaktifler ve stripler orijinal ambaljında olmalıdır. Orijinal ambalaj üzerinde imal tarihi, son kullanma tarihi ve lot numarası bulunmalıdır.
8- Stripler en küçük ambalajında olmalıdır. Firmalar ihalede istenirse bu hususla ilgili bilgiyi ilgili laboratuar Uzmanına ulaştıracaktır.
9- idarece belirlenen komisyonlarca malzemeler parti parti sipariş verilecektir. Malzemeler şartnameye uygun olarak hastane malzeme deposuna teslim edilecektir.
10- Firma cihaz pilleri bittiğinde ücretsiz değiştirecektir.
tJ ı?Zf%
|
1- Cihaz ölçüm işlemin; kapiller, neonatal tam kan örneğinden yapabilmelidir.
2- Cihaz en geç 20 saniye içinde sonuç verebilmelidir veya en az 5 saniyede ölçüm yapabilmelidir.
3- Cihaz en az % 20-70 hematokrit aralığında hatasız ölçüm yapabilmelidir.
4- Cihaz ölçüm aralığı en azından 20-500 mg/dl olanları kanlar okuyabilmelidir.
5- Cihazlar en az 2 düzey kontrol kanı ile kontrol edilebilmelidir. Kontrol sonucu sınırlar dışında ♦ çıkan strip cihazları yenileri ile değiştirilecektir. Ayrıca arıza vb. nedenlerle testin doğruluğundan şüphelenildiğinde kontrol çalışması istenebilecektir.
6- Cihazlar doğrudan güneş ışığına maruz kalmadığı durumlarda, 40 derece çerce sıcaklığına kadar hatasız ölçüm yapabilmelidir.
7- Kan şekeri ölçümleri tutarlı ve merkezi biyokimya cihazı glukoz ölçümü ile +-% 20 uyumlu olmalıdır.
8- Teklifler denenerek kabul edilecektir.
GLIKOMETRE CİHAZLARININ MONTAJI-EĞİTİMİ-GARANTİ-TEKNİK SERVİSİ-KABUL VE MUAYENESİ
1- Cihazların servislerde kullanılacağı yerler firma teknik servis yetkilisi tarafından denetlenecek, uygun ısı, nem vb. şartları taşıyan yerlere yerlere yerleştirilecektir. '
2- Cihazları kullanacak personelin eğitimi firma tarafından sağlanacaktır. Firma ayrıca cihazın kullanım klavuzu ile dikkat edilmesi gereken hususları içeren dokümanı Türkçe olarak kuruma verecektir.
3- Cihaz, kullanılacak yerde yedek parça dahil sözleşme süresince ücretsiz olmak kaydıyla garantili olacaktır. Arıza durumunda 24 saat içinde müdahale edilecek, onarılamayan cihaz yenisi ile değiştirilecektir. Firma depomuzda 5 adet yedek cihazı bulunduracaktır.
4- Cihazların muayenesi sırasında, firma yetkilisi de bulunacak, muayene komisyonu cihazların şartnameye uygunluğuna ikna edilinceye kadar deneme kullanımı yapılacaktır.
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|