• İhale No
    1936171
  • İhale Adı
    TIBBI SARF MALZEME ALIMI
  • Sektör
    Tıbbı İlaç ve Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    27 Eylül 2019 12:00
  • İdare
    Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Bursa
  • İşin İli
    Bursa
  • Yayın Tarihi
    26 Eylül 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

Tarih              : 26/09/2019

Metin Kutusu: TEKLİF İSTEME FORMUTeklif No :

Siparişi Veren

: Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Yetkili Adı Soyadı

: Kadriye EFE (Satmalına Memuru )

Telefon

: 0(224) 294 42 66

Faks

: 0(224) 294 44 76 - 366 63 93- sevketyilmazdogrudantemin(a}gmail.com

Tedarikçi Firma

 

Firma Tel & Faks & E Posta

 

Yetkili Adı Soyadı

------ __----- —--------------------- —------------------------------------------- —-—----------

Sayın.................................................................................................................................................................................................................. j

Hastanemizin ihtiyacı olan aşağıdaki ürünlerle ilgili fiyat ve teslim şartlan ile ilgili teklifinizi göndermenizi rica j ederim.__________                                                      I


 

Sıra

Marka

Model

Malzemenin Adı

Miktar

Birim

Birim

Fiyat

Toplam

Fiyat

Teslim

Tarihi

1

 

ELDİVEN STERİL (PUDRALI) NO:7

15000

ADET

 

 

 

2

 

ELDİVEN STERİL (PUDRALI) NO:7,5

10000

ADET

 

 

 

3

 

ELDİVEN STERİL (PUDRALI) NO:8

9000

ADET

 

 

 

4

 

ELDİVEN S TERİL (PUDRALI) NO:8,5

2500

ADET

 

 

 

5

 

ELDİVEN STERİL (PUDRALI) NO:6.5

3000

ADET

 

 

 

6

 

CERRAHÎ ELDİVEN EATEKS PUDRASIZ STERİL, \0.6.5

3000

ADET

 

 

 

TOPLAM FİYAT :

 

 

 

TEKLİFİN GEÇERLİLİK SURESİ

 

ÖDEME ŞEKLİ (VADE)

:Faturalar kurumunıuza giriş tarihinden itibaren Bursa 11 Sağlık Müdürlüğü Muhasebe birimince sırayla ödenecektir.

NAKLİYE

: Nakliye ve Depoya Taşıma İşi Firmaya Aittir.

AMBALAJ ŞEKLİ

: Üretici Firmaya Aittir.

SEVK ADRESİ

: Mimar Sinan Mah. Emniyet Cad. Yıldırım/BURSA

DİĞER İSTEKLER ŞARTLAR

: Teklifler 27/09/2019 tarihi, saat 12î00c00 kadar verilmiş olmalıdır. SOM TEKLİF SAATİNDEN SONRA VERİLEN TEKLİFLER DİKKATE ALINMAYACAKTIR!

MAL TESLİM I ARİHİ

 

NOT

 

LÜTFEN KDV HARİÇ FİYATLARINIZI BELİRTİNİZ!

Teknik Şartname Ektedir!

TEKLİFLERİNİZİ BU FORM ÜZERİNDE DÜZENLEYEREK TESLİM EDİNİZ! AYRI BİR FORM

DÜZENLEMEYİNİZ!

 

Teklif İsteyen Görevli (İsim,İmza,Kaşe)

Tedarikçi Firma Onayı (İsim,İmza,Kaşe)

Kadriye EFE Satmalına Memuru

 

Iek 1 itin Değerlendirilmesi (Bu bolüm Satmalına Servisi tarafından doldurulacaktır)

Uygun Uygun Değil

 

NOT: Teklifi verilen ürün "Ürün Takip Sistemi (ÜTS)" kaydı bulunması zorunludur.

1.   Kauçuktan ve pudralı şekilde imal edilmiş olmalıdır

2.    Eldivenin bilek kısmı uzun konçlu olmalı, konç bileği kavramalı, çok sıkı ve çok gevşek olmamalıdır. Eldiven konçu, ameliyat sırasında kullanılırken boks gömleğinin manşetini kavramalı, bırakmamalıdır.

(ğ/Eldiven lateks protein içeriği, kullanıcının doğal kauçuk lateks alerji (Tip 1) riskini ve ön hassasiyetini minimize etmek amacıyla 60 pg/gr’dan küçük olmalıdır, redite laboratuar test sonuçları ihale dosyasında hastaneye sunulmalıdır. Eldivenin uzunluğu minimum 285 mm olmalıdır. Ölçüm sonuçları ihale dosyasında sunulmalıdır.

5. Eldiven, kullanıcılarda Tip IV hızlandırıcı kimyasallara karşı alerji oluşumu riskini önlemek amacıyla Thiuram ve MBT hızlandırıcı kimyasallarını içermemelidir. Bu husus için akredite bir laboratuarda test edilmiş eldiven Jarnyasal içerik testi ihale dosyasında sunulmalıdır.

( 6yEldiven Gamma irradyasyon metodu ile steril edilmiş olmalıdır ve ihale oosyasında sterilizasyon yöntem raporu sunulmalıdır.

7.   Eldiven dış paketi, ıslandığında ve kullanım esnasında çabuk deformasyon oluşmaması, sterilliğinin zarar görmemesi amacıyla paketin her iki yüzü de polietilen materyalden üretilmiş olmalıdır.

8.   Eldivenlerin iç yüzü kolay giymeyi sağlayacak pudra içermelidir. Paket açıldığında eldivenler yapışık olmamalı, kolay giyilebilmelidir. Eldiven içinde, parmak ucunda topaklanmış pudra artıkları olmamalıdır.

9.   Ambalajlar yırtık, deforme olmamalı, ambalajlar istenildiğinde steril tekniğe uygun bir şekilde yırtılmadan kolay açılabilir olmalıdır. Depolama sırasında yırtılmaya neden olmaması için paket içinde fazla hava boşluğu(bombe) olmamalıdır.

10.    Her pakette sağ ve sol olmak üzere bir çift eldiven bulunmalı, eldivenler pakete (sağ-sol) ters konmamalıdır.

11.   Steril giymeyi sağlaması için eldiven konçları bilek kısmından dışa kıvrık olmalı fakat giymeyi zorlaştırmaması için bu kıvrıklık çok fazla olmamalıdır.

12.   Eldivenler müdahele için cilde dokunulduğunda cilt hissedilebilmelidir.

13.   Eldivenler uzun süre kullanıldığında ve ıslandığında yapısında bozulma olmamalıdır


 

 

 

1.   Kauçuktan ve pudrasız şekilde imal edilmiş olmalıdır

2.    Eldivenin bilek kısmı uzun konçlu olmalı, konç bileği kavramalı, çok sıkı ve çok gevşek olmamalıdır. Eldiven konçu, ameliyat sırasında kullanılırken boks gömleğinin manşetini kavramalı, bırakmamalıdır. Bu sebeple eldivenin uzunluğu minimum 280 mm olmalıdır. Akredite bir laboratuarda test edilmiş ölçüm sonuçları ihale dosyasında sunulmalıdır.

(^T)Eldiven lateks protein içeriği, kullanıcının doğal kauçuk lateks alerji (Tip 1) riskini ve ön hassasiyetini minimize etmek amacıyla 50 pg/gr’dan küçük olmalıdır, akredite laboratuar test sonuçları ihale dosyasında hastaneye sunulmalıdır.

Eldiven, kullanıcılarda Tip IV hızlandırıcı kimyasallara karşı alerji oluşumu riskini önlemek amacıyla Thiuram, MBT ve DPG hızlandırıcı kimyasallarını içermemelidir. Bu husus için akredite bir laboratuarda test edilmiş eldiven kimyasal içerik testi ihale dosyasında sunulmalıdır.

5. Eldiven üretim standartları açısından EN455/1-2-3-4, IS011137-1, IS013485, IS09001 standartlarına uygun şekilde üretilmiş olmalıdır, bu belgeler ihale dosyasında sunulmalıdır.

(jyEldivenin üretim sonrasında, üzerindeki delik oranının testi açısından AQL seviyesi 1.0 olmalıdır. Ölçüm sonuçları ihale dosyasında sunulmalıdır.

7.    Eldivenin sağlamlığının ve esnekliğinin değerlendirilmesi açısından, kopma kuvveti yaşlandırma öncesi ve yaşlandırma sonrasi minimum 13 N (Nevvton) olmalıdır. Bu husus için akredite bir laboratuarda test edilmiş test sonuçları ihale dosyasında sunulmalıdır.

8.   Eldiven Gamma irradiation metodu ile steril edilmiş olmalıdır ve ihale dosyasında sterilizasyon yöntem raporu sunulmalıdır.

9.   Eldiven dış paketi, ıslandığında veya kullanımda çabuk deformasyon oluşmaması, sterilliğinin zarar görmemesi amacıyla paketin her iki yüzü de polietilen materyalden üretilmiş olmalıdır.

10.   Her pakette sağ ve sol olmak üzere bir çift eldiven bulunmalı, eldivenler pakete (sağ-sol) ters konmamalıdır.

11.    Eldiven giydirilirken kontaminasyonu önlemek için koncu kolay açılmalı, esneme özelliği olmalıdır. Açarken yırtılmamalıdır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim