• İhale No
    1941700
  • İhale Adı
    TIBBI SARF MALZEME ALIMI
  • Sektör
    Tıbbı İlaç ve Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    08 Ekim 2019 08:00
  • İdare
    Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Karabük
  • İşin İli
    Karabük
  • Yayın Tarihi
    07 Ekim 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

T.C

KARABÜK VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

 

 

 

Metin Kutusu: 07.10.2019Sayı : 34771223/1482 Konu: Teklife Davet

Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne aşağıda belirtilen malzemelerin alınması gerekmektedir. Aşağıda belirtilen malzemelerin piyasa fiyat araştırmasına esas olmak üzere 08.10.2019 08:00 tarihine kadar teklif mektuplarının doğrudan temin birimine teslimi gerekmektedir. İşin aciliyetine binaen faks olarak çekilebilir.

İbrahim E Müdür Y;

Hasta Adı: MÜNİRE AKMAN

Doğrudan Temin Teklif Cetveli

S.No

Malm/îşin Adı

Miktar

Birim

Birim Fiyat

Tutar

1

AP2230 FEMORAL COMP BAĞ KESEN

1

ADET

 

 

2

AP2800 TİBİAL COMP.

1

ADET

 

 

3

AP2570 TİBİAL İNSERT BAĞ KESEN

1

ADET

 

 

4

AP3180 ANT. KEMİK ÇİMENTO

2

ADET

 

 

TOPLAM TUTAR (K.D.V Hariç)

 

 

1-                    )Tekliflerde kazıntı silinti olmayacaktır.

2-                   )Tekli£lerin teslim yeri Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Satın Alma Birimi olacaktır.

3-               )Fiyatiar     K.D. V hariç olarak bildirilecektir.

4-               )Ulaşım, sigorta, vergi, resim ve harç giderleri ile diğer tüm giderler istekliye ait olacaktır.

5-                 )istekliler  tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatlarının çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden vereceklerdir.

6-              )Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, en az 30 takvim günü olacaktır.

7-   )  İdare, Muayene ve Kabul Komisyonunca kabul raporu düzenlenmesinden itibaren tedarikçi veya hizmet sunucu firmanın faturayı ibraz etmesi üzerine en geç 180 (yüzseksen) gün içinde tedarikçi veya hizmet sunucuya ödeme yapacaktır.

S-)idarenin yazılı izni olmadan faturalar/hakedişler devir veya temlik yapılamaz.

9-            )Teklif   mektubu birim fiyat üzerinden değerlendirilecektir.

10-                )Teklifler   sonradan değiştirilmeyecek verilen teklifler yanlışlıklada verilmiş olsa verilen fiyat teklifleri geçerli olup teklifi veren firma ilgili malzemeyi vermeyi taahhüt eder.Teknik şartnameye uygun olmayan firmalar teklif veremez; şartnameye uygunluğu olmadığı halde teklif veren firmalar ilgili malzemeyi temin ederek hastanemize teslim etmek zorundadır.

11-                  )TEKLİF EDİLEN MALZEMENİN MARKA MODEL VE UBB KAYIT NUMARASI BELİRTİLECEKTİR. BELİRTİLMEYEN MALZEMELER DEĞERLENDİRME DIŞI BIRAKILACAKTIR.

12-                     )TİTUBBA   KAYITLI OLAN BİR MAT-/EMENİN AYRICA ÜRETİCİ VEYA DİSTRİBİTÖR FİRMALARCA BAYİLERİNİNDE UTS’ de TANIMLANMIŞ OLMASI ZORUNDADIR.

13-            )Hasta   bazlı kullanılan malzemelerde set halinde teklife çıkıldığında setin tamamına teklif verildiğini ve teknik şartname hükümlerini kabul'e taahhüt ettiğini beyan edecektir.

14-          )Aynı     firma; setin tamamına teklif istenildiği halde setteki malzemelerin 3 (üç) defa tamamına teklif vermediği tutanakla tespit edilmesi halinde tutanak tarihinden itibaren firmaca verilen teklifler değerlendirme dışı bırakılacaktır.

15-                      )KARABÜK   ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ YÖNETİCİLİĞİ KARABÜK VERGİ DAİRESİ VERGİ NO: 2940034865

16-                    )02.10.2015 tarihli genelgeye istinaden SUT eşleştirmesi olan malzemeler teklif edilecektir.

17-            )TEKN    İ KŞ ARTN AME

18-  ) Firma Tanımlayıcı No1 su yazılmalıdır.

19-  ) İdare (Ameliyat yapan hekimler) malzemenin tamamını veya bir kısmını alıp almamakta serbesttir.

FAX=0370 415 57 34

E-MAİL: karabukdogrudantemin@gmail.com

 

ÇİMENTOLU UYGULANABİLEN SABİT INSERTLİ TOTAL DİZ PROTEZİ

(Bağ Kesen)

TEKNİK ŞARTNAMESİ

1-      Pürünün Sağlık Bakanlığı "T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası" Sistemine kayıtlı olmalıdır. Teklif edilen ürünün kayıtlı olduğunu gösteren barkod numaralarının, ihale ihtiyaç listesindeki sıraya göre belirtilmesi ve bu ürünlere ait Sağlık Bakanlığı T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasından alınmış internet çıktılarını İhale komisyonuna sunmalıdır.

2-      Hasta ve ürün güvenilirliğini sağlamak amacı ile malzemelerin üzerinde kod, lot numarasıyla ürünün boyutsal özelliği bulunmalıdır.

3-      İştirakçi firma istendiğinde herhangi bir itilafta imal edilen malzeme üzerinde bulunan lot numarasından hareket ederek izlenebilirliğe ait kanıtları belgelemek zorundadır. Ürün ile ilgili herhangi bir kırılma, kopma veya deforme olma gibi beklenmeyen bir sorun olduğunda satıcı firma bu malzemeyi tahlil ve tetkik ettirmekle yükümlüdür. Bunun için uygulayıcı cerrahın talebi yeterlidir.

4-      İhale komisyonu teklif edilen malzemeleri değerlendirme aşamasında, Protezin Türkiye'de uygulandığı tüm hastanelerin referansına ihtiyaç duyabilir. Uygulanan yerlerin listesi, ihaleye iştirak eden isteklilerden istenebilir.

5-      İştirakçi firma ihale esnasında teklif ettiği ürünün Demo İmplantlarını ve ürün tanıtım katalogunu ve gerekli hallerde klasör, video, CD gibi dokümanları ihale komisyonuna sunmalıdır.

6-      İştirakçi firma, ürünün kullanımı sırasında ameliyata katılmak üzere malzemelere hakim ve deneyimli teknisyeni bulundurmalıdır. Bu konuda uygulayıcı cerrahın onayı esas alınacaktır.

7-      Femoral Komponent anatomik (sağ-sol) yapıya sahip olmalıdır.

8-      Sistemde bağ kesen ve bağ koruyan seçenekleri olmalı ve set buna imkan vermelidir.

9-      Microlay Teknolojisi uygulanıyor olmalıdır.

10-  Femoral Komponent'in kemiğe tutunum sağlaması için distalinde kondiler pegler olmalıdır.

11-  Femoral Komponent'in dış yüzeyi parlak, iç yüzeyi kumlanmış (Microstructured) olmalıdır.

12-  Femoral   Komponent'in metaryeli CrCoMo (Krom Kobalt Molibden - ASTM F75) olmalıdır.

13-  Fix diz (C/R)- (P/S) Femoral Komponentlerde anatomik mobiliteye, rotasyona izin vermelidir.

14-  Femoral    Komponentlerin (P/S) sizelerı Tibial Komponent ile beraber bir alt ve bir üst size ile kullanılabilmelidir.

15-  Sistemde   en az kesimin yapılmasına imkan verecek en fazla 8mm kalınlığında Posterior ve Distal kalınlığa sahip çimentolu femoral component ve kesi blokları mutlaka yer almalıdır.

16-  Femoral komponent distal kısmının OPEN BOX design özelliği olmalıdır.

17-  Bağ Kesen Femoral komponent'te posterior kondillerin arasında bir köprü olmalıdır.

18-  Femoral komponentten sağ ve sol olmak üzere en az 7'şer boy olmalıdır.

19-  Primer   ameliyatlarda stabilizasyon için 3 farklı boyda ve en az 3 farklı distal çapta tibial uzatmalar olmalıdır.

20-  Sistem  enstrüman seti içinde flexion ve extension gap ölçmeye yarayan yumuşak doku balans aleti veya sabit gap ölçer olmalıdır.

21-  Tibial   Komponent universal yapıya sahip olmalıdır.

22-  Tibial   Komponent monoblok (tek parça) olmalıdır.

23-  Tibial    Komponent'in alt kısmı rotasyonu önlemek "kiel" yapısı şeklinde olmalı, stabilizasyon için tibial komponente ekstra vida yada peg kullanmaya gerek kalmamalıdır.

24-  Tibial   Komponentin altında rotasyonu önlemek için üçgen kiel yapısı olmalıdır.

25-  Tibial   Komponent'in iç yüzeyi kumlanmış (Microstructured) olmalıdır.

1C                                                                                                                                                                                                                                           \/_____________________ J.1___ \ a ı a I-1- i r~                       I/M n—tim/-* r-rn ı ı/'-rı ınr /a r\rrvnn-riQj^


 

ÇİMENTOLU UYGULANABİLEN SABİT INSERTLİ TOTAL DİZ PROTEZİ

(Bağ Kesen)

TEKNİK ŞARTNAMESİ

27-  Tibial    Komponent'in üzerinde çimentosuz kullanım için 4 adet vida deliği bulunmalıdır. Bu vida delikleri polietilen parçalarla kapatılmış olmalıdır.

28-  Tibial   Komponent'in metaryeli CrCoMo (Krom Kobalt Molibden) ASTM F75 olmalıdır.

29-  Tibial   Komponenten az 7 boy olmalıdır.

30-  Tibial   Komponent kenarlarında insert'in oturabilmesi için duvar olmalıdır.

31-  lnsert'in   bağ kesen ve bağ koruyan için çeşitleri bulunmalıdır.

32-  Bağ  kesen insert'in ortasında gagası olmalıdır.

33-  İsteğe    bağlı olarak insertler UHMVVPE Polietilenden veya High Cross Link UHMVVPE (Yüksek Dayanıklı Polietilen) den (ASTMF648) üretilmiş olmalıdır. Polietilen tercihen insert ortamda (Oksijen olmayan tepkimeye dirençli gaz mevcudiyetinde) Gamma sterilizasyonu uygulanmış olmalıdır.

34-  Fix diz (C/R)- (P/S) Tibial Insert'lerde Femurdan anatomik mobiliteye, rotasyona izin vermelidir.

35-  İnsert kendinden posterior slope'a sahip olmalıdır.

36-  İnsert  kalınlıkları 10,12,15,18,21 mm olmalıdır.

37-  İnsertler tibial komponenetin boyuna uygun olarak sistemde yer almalıdır.

38-  İnsert   ve Tibial tutunma, tibiadan metal çıkıntı ile sağlanmalıdır. Insert'e tutunmanın zayıflığı ve sürtünmeden doğacak aşınmanın minimale inmesi için İnsert Tibial komponent'e anterioründe bulunan kilitleme teli ile kilitlenerek oturmalıdır.

39-  Malzemeler 3 kat steril vakumlu paket içerisinde olmalıdır.

40-  Malzemeler Gama sterilizasyonu ile steril edilmiş olmalıdır.

41-  Patella 3 peg'li olup en az 3 boy seçeneği olmalıdır.

42-  Patella'nın   dizaynı "dome patella" şeklinde olmalıdır.

43-  Patellar    Komponent 3 farklı boy seçeneğinde olmalıdır. Tüm femoral komponentler ve patellar komponentler birbirleriyle uyumlu olmalı , en büyük boy femur ile en küçük boy patella birbiriyle kullanılabilmeli, kısıtlayıcı olmamalıdır.

44-  Femoral komponentin 4 kesisi tek kesi bloğu ile yapılabilmelidir.

45-  Sistem  Aşağıdaki Parçalardan Oluşmalıdır.

1-      Femoral Komponent

2-      Tibial Komponent

3-      Tibial İnsert

4-       Patellar Komponent

ÇİMENTOLU SABİT INSERTLİ TOTAL DİZ PROTEZİ YENİ SUT LİSTESİ

❖        FEMORAL KOMPONENT BAĞ KESEN PS AP2230

❖        SABİT TİBİAL KOMPONENT AP2800

❖        SABİT BAĞ KESEN PS İNSERT AP2570

❖        PATELLA AP2420

 

ANTİBİYOTİKLİ KEMİK ÇİMENTOSU TEKNİK ŞARTNAMESİ

.PMMA yapısında olmalıdır.

2.                                    Antibiyotik            olarak Gentamisin içermelidir.

3.                                     Powder40             gramlık ambalajlarda,likid ürün ise 20 mİ ampullerde olmalıdır.

4.                              Enjektör     ile kullanıma uygun olmalıdır.

5.                  Hem     sement şırıngası hem de elle kullanıma uygun olmalıdır.

6.              Her          paket toz ve likit olarak ayrı ayrı bileşim içermelidir.

7.               Toz          bileşim steril pakette,sıvı bileşim steril ampul içinde bulunmalıdır.

8.                             Powder     paketi içeriği: 34.54 gr Polymethyl Methacrylate,0.96 gr Benzoyl Peroxide,4.00 gr Barium Sulfate Ph.Eur. ,0.50 gr Gentamicin Base(as sulphate)

Likit ampul içeriğinde ise:19.76 mİ Methyl Methacrylate,0.24 mİ N,N dimethyl-p- toluidine,18-20 ppm Hydroquinone olmalıdır.

9.          İki               güvenlik paketi de steril olmalıdır.

10.              Raf        ömrü en az 2 yıl olmalıdır.

II    .Çalışma süresi 8-10 dakika olmalıdır.

12.                           Ürünün       CE belgesi olmalıdır.

13.                           Ürünün       orta viskozitede(akışkanlık) olmalıdır.

Sut Kodu: AP3180

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim