• İhale No
    1950029
  • İhale Adı
    TIBBI SARF MALZEME ALIMI
  • Sektör
    Laboratuvar, Ölçüm, Optik Cihazları ve Bakımı
    Tıbbı İlaç ve Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    25 Ekim 2019 10:00
  • İdare
    Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi
  • İhale İli
    Gaziantep
  • İşin İli
    Gaziantep
  • Yayın Tarihi
    22 Ekim 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

T.C.

GAZİANTEP VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Şehitkâmil Devlet Hastanesi

 

 

 

 

 

Metin Kutusu: 21/10/2019Sayı : 48736255/....

Konu : Teklife Davet

Sayın :İNTERNETTE YAYINLANMASI Tel : Faks :

Kuruinumuzun ihtiyacı olan (1) kalem DOZİMETRE ÖLÇÜM HİZMET ALIMI işi satın alınacaktır. İlgilendiğiniz takdirde K.D.V. hariç fiyat teklifinizi en geç 25.10.2019 tarih ve saat I0:00'a kadar göndermenizi rica ederim.


;e ATEŞ lüdür Yrd.


 

Satmalına tarih ve saati : 25.10.2019 - 10:00

 

 

 

Metin Kutusu: Teklif Başvuru Yeri Teslimat Yeri
Teklif Türü
ŞEHİTKÂMİL DEVLET HASTANESİ SATINALMA BİRİMİ ŞEHİTKÂMİL DEVLET HASTANESİ Teklif Birim Fiyat - İşin tamamı

 

 

 

EK: I Kalem İhtiyaç Listesi

Satmalmanın Yapılacağı Birim: ŞEHİTKÂMİL DEVLET HASTANESİ DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR VE ALIM ŞARTLARI:

1. Türk Lirası haricinde verilen teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

2. Teknik şartname www.sehitkamildh.gov.tr adresinden görülebilir. Teknik şartnamede belirtilen hususlara riayet edilecektir.

NOT: Tekliflerinizi hastanemizin “sehitkamilsatinalma@gmail.com” mail adresine e-posta olarak gönderebilirsiniz.

NOT: Tekliflerde Karalama ve Daksil Kesinlikle Olmayacaktır.

Malın muayene ve tesellümüne müteakip muhasebeye intikal tarihinden itibaren, kurum ödeme imkanları dahilinde, 180 gün içerisinde TL(Türk Lirası) olarak yapılır.İdarenin zaruri nedenlerden dolayı 180 gün içerisinde ödeme yapamaması durumunda vade-faiz vb. hak ve alacak talebinde bulunulamaz.

PİRSULTAN MAM. ÇETİNEMEÇ CAD. P.K : 27500 GAZİANTEP

Telefon: 342 324 67 67 Dahili: 1461 - 1466 Faks: (LütfenTekliflcrinizi Mail Ortamında Yollayınız) e-posta: sehitkamilsatinalma@gmail.com Elektronik ağ: http://sehitkamildh.saglik.gov.tr/

T.C.

GAZİANTEP VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Şehitkâmii Devlet Hastanesi

İhtiyaç Listesi

Sıra No

Malın / İşin Adı

Miktar

Birim

Birim Fiyat

Tutar

1

DOZİMETRE ÖLÇÜM HİZMET ALIMI

I

PERİYOT

 

 


EK: Teknik şartname


 

Açıklama : Hastanemiz şuanda dozimetre kullanan kişi sayısı 37’diı\ Aııcak sürekli yeni personel gelmesi ve mevcut personellerin ayrılması gibi nedenlerle sayı değişmektedir. Bu nedenle birim fiyat üzerinden teklif alınacak ve 1 yıllık sözleşme imzalanacaktır.

PİRSULTAN MAM. ÇETİNEMEÇ CAD. IMC : 27500 GAZİANTEP

Telefon: 342 324 67 67 Dahili: 1461 - 1466 Faks: (LiUfenTckliflcrinizi Mail Ortamında Yollayınız) c-posta: scliilkamiisatiiiaima@gmail.com Eicktronik ağ: http://schitkamildh.saglik.gov.tr/

Dozimetre Hizmeti Teknik Şartnamesi

1.  Kişisel Dozimetri Hizmeti, 2 aylık sürelerde, bir senede toplam 6 periyotta verilmelidir.

2.  Kişisel Dozimetre ölçümünde kullanılacak dozimetreler, pasif dozmetre olup termolüminesans veya optiklüminesans özelliği gösteren kristallerden oluşmuş olmalıdır.

3.  Dozimetreler Müşteri'ye, kapalı zarf içerisinde "Dozimetre Dağıtım Listesi" ve resmi ön yazı ile birlikte istekli firmanın anlaşma yaptığı kargo firması aracılığıyla gönderilmelidir.

4.  Kişisel Dozimetri Hizmeti, yeni periyoda ait dozimetreler müşteriye ulaştırıldıktan sonra müşteri tarafından kullanılmış olan (eski periyot) dozimetrelerle değişiminin sağlanarak eski periyot dozimetrelerin değerlendirilmek üzere en geç 10 gün içinde istekli firmaya iade etmesi şeklinde gerçekleştirilmelidir.

5.  İstekli firma, eski periyot dozimetreler tarafına ulaştıktan bir hafta içerisinde analiz sonuçlarını müşteriye bildirmelidir.

6.  Dozimetreler; 16 keV-1,25 MeV arasındaki tüm foton enerjilerini ölçebilmeli, bu aralıklarda TURKAK akreditasyon belgesi ve TAEK yetki belgesine sahip olmalıdır.

7.  Dozimetreler; 0,1 mSv-10 Sv arasında doz ölçümü gerçekleştirebilmen, bu aralıklarda TURKAK akreditasyon belgesi ve TAEK yetki belgesine sahip olmalıdır.

8.  İstekli firma, yaka dozimetre analiz sonucu aylık 2mSv, bilek dozimetre analiz sonucu aylık 20mSv'lik değeri geçen sonuçlar için, 1 hafta içerisinde yüksek doz bildiriminde bulunmalı ve kayıtlarını tutmalıdır. Aynı dozimetreyi ikinci kez okuyarak yaptığı doğrulama işlemini akredite olduğu kapsamda göstermelidir.

9.  İstekli firma, acil kaza durumlarında dozimetreleri 2 gün içerisinde değerlendirmelidir.

10.  Doz raporlarında analiz sonuçları; herbir çalışan için, yaka dozimetresinde; tüm vücut dozu Hp(10) ve deri dozu Hp(0.07), bilek veya yüzük dozimetre analiz sonuçlarında ise; sadece deri dozu Hp(0.07) şeklinde periyot, çeyrek dönem ve yıllık dozları ayrı ayrı verilmelidir.

11.  İstekli firma, eski periyot dozimetrelerin değerlendirme işlemi gerçekleştirdikten sonra analiz sonuçlarını Türkiye Atom Enerjisi Kurumu'nun "Ulusal Doz Kayıt" sistemine kaydetmelidir.

12.  İstekli firma tarafından Kişisel Dozimetri Hizmeti için dozimetrelerle yapılan doz değerlendirmeleri TAEK'in yayınlamış olduğu usul ve esaslar çerçevesinde belirttiği uluslararası standart listesine göre geçerliliği doğrulanmış değerlendirme metotlarına göre yapılmalıdır.

13.  İstekli firmanın TS EN ISO/ IEC 17025:2012 belgesini ve bu kapsamda TÜRKAK Akreditasyonunu almış olması gerekmektedir.

14.  Firma dozimetre hizmetinin, hizmet verilecek olan hastane/klinik ya da birimlerdeki tüm cihazların foton enerji aralıklarını kapsayacak şekilde ölçüp raporlamaya yetkili olduğunu TAEK yetki ve TURKAK akreditasyon belgelerinde gösterebilmeli ve beyan etmelidir.

15. Sağlık tesislerinde stajyer/öğrenci personeller için kullandıkları periyot kadar periyot fiyatı üzerinden ücretlendirme yapılacaktır.

16.               Kişisel        Dozimetri Hizmeti için dozimetrelerle yapılan doz değerlendirmeleri TAEK in yayınlamış olduğu usul ve esaslar çerçevesinde belirttiği uluslararası standart listesinde belirtilen güncel TS EN 62387 standardına göre geçerliliği doğrulanmış değerlendirme metotlarına göre yapılmalıdır.

17.  İstekli firmanın Türkiye Atom Enerjisi Kurumu tarafından yetkilendirilmiş kuruluş olarak yetki

‘ "m maddeler için bu belgede yazılı

o

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim