• İhale No
    1995928
  • İhale Adı
    TIBBI SARF MALZEME ALIMI
  • Sektör
    Tıbbı İlaç ve Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    23 Ocak 2020 14:00
  • İdare
    Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Sakarya
  • İşin İli
    Sakarya
  • Yayın Tarihi
    20 Ocak 2020
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

Metin Kutusu: +JL *'T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI SAKARYA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Sakarya Ünversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

 

 

 

 

Metin Kutusu: 20.01.2020Sayı : 83529411-10//97

Konu : Teklif vermeye Davet (Doğrudan Temin)

Metin Kutusu: mektubunuzu kullanarak fiyatHastanemizin ihtiyacı olup ilişikte sunulan “Teklif Vermeye Davet ile Teknik Şartnamede" cinsi, miktarı ile teknik özellikleri belirtilen malzemeler 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 22/d maddesine göre Doğrudan Temin ihale ile satın alınacaktır.

İlgili malzemelere ilişkin teklif fiyatlarınızı; proforma fatura veya kurumunuza ait teklif vermeniz rica olunur.

 
  Metin Kutusu: üdür Yrd.

TEKLİF VERMEYE DAVET (Doğrudan Temin)

 

 

 

 

 

S.No

Malzeme/İşin Adı

Sut Kodu

Ubb Kodu

Miktarı

Birimi

Tes. Tarihi

Birim Fiyat TL

Toplam Fiyat TL

1

SİLİKON DAMAKLIK (DİŞ KORUMALIĞI)

 

 

80

Adet

 

 

 

2

SİNÜS TAMPONU 3,5CM 35X9X12MM YAPIŞMAZ YÜZEYLİ

 

 

100

Adet

 

 

 

'J

J

KULAK BURUN BOĞAZ ÖRTÜ SETİ -BÜYÜK BOY

 

 

400

Adet

 

 

 

 

TOPLAM

 

 

İdari Şartlar:

1.                Fiyatlar       KDV Hariç verilecektir.

2. Vereceğiniz fiyat idaremize teslim fiyatı (Kargo, Nakliye vb.) eklenerek verilmelidir.

3.              Piyasa          Fiyat araştırma mektuplar 23.01.2020 14:00:00 'a kadar kurumumuza ulaştırılmalıdır.

4.              Marka           ve Teslimat süresi belirtilecektir.

5. Varsa; teklif edilen malzemeye ait UBB KODU mutlaka belirtilecektir. Tekliflerde firma tanımlayıcı numara ve bayi tanımlayıcı numara belirtilecektir. Tekliflerde Vergi numarası belirtilmesi zorunludur.

6.               Ödeme         en geç 150 ( YÜZELLİ) gün içerisinde yapılacaktır.

7.  İdaremiz teklif edilen fiyatların neticesine göre numune isteyebilir.

8.  İdaremiz en düşük fiyatı kabul etmek zorunda olmayıp; malzeme seçiminde verimlilik, kalite, malzemenin nevine göre satış sonrası hizmet ile ilgili kriterleri de değerlendirir.

9.  Stok olmaması, koşulların sağlanamaması gibi durumlarda ise Teklif veremiyoruz veyahut Stok yok ibareli ve kaşe imzalı dönüşlerin yapılması piyasa araştırması yapıldığının belgelendirilmesi adıııa öneme sahiptir.

10.             Teklif           veren firmalar teklif ettikleri malzemenin teknik şartnameye uygun olduğunu kabul etmiş sayılır.

11 Numune değerlendirilmesi yapılmayan durumlarda muayene kabul aşamasında malzemenin teknik şartnameye uygunluğu muayene kabul komisyonunca değerlendirilir.

12.              Uygun       görülmeyen malzemelerin alımı yapılmayacaktır.

13.                 Hastane    Yönetiliciliğimiz firmanın teknik şartnameye uygun teklif vermemesinden dolayı hiçbir hukuki sorumluluğu kabul etmeyecektir.

14.                 Türkiye   Kamu Hastaneleri Kurumu Mali Hizmetler Kurum Başkan Yardımcılığının 23.02.2016 tarih ve 19617613 sayılı yazısına istinaden TİTUBB üzerinden barkod eşletirilmeleriııi yanlış,hatalı yapan firmalara yanlış eşleştirmeden kaynaklanan doğacak zararlar riicu edilecektir.

Adres : Adnan Menderes Cad. Sağlık Sk. NO. 193 K.l Satın Alma Birimi Adapazarı/SAKARYA (Merkez Kampüsü)

Tel: 0264 888 40 14(SABİT) 444 54 00 (SANTRAL) Dahili: 1614

Bilgi İçin: BAHAR FASAL Faks: 0264 275 67 40

E-mail : Doğrudan temin için: seahdogrudantemin@gmail.com

 

SİLİKON DAMAKLIK TEKNİK ŞARTNAMESİ

Hammaddesi silikon olmalıdır. Ürün kesinlikle ipli olmalıdır ve 5 cm olmalıdır. Ürün dişleri ve damağı kaplamalıdır. Ürün alt ve üst çeneye uymalıdır.

Ürün Sağlık Bakanlığından onaylı olmalıdır.

Numune değerlendirilecektir.

 

SİNÜS TAMPONU (KENEDİ SİNÜS PACK)

1.   Ürünler PVA'dan (polivinilasetal) imal edilmiş olmalıdır. Bu özellik firma tarafından belgelendirilecektir.

2.   Yapısında lif bulunmamalıdır.

3.   Kendi ağırlığının yaklaşık 25 katı kadar sıvı absorbe edebilmelidir.

4.   Kullanım sırasında sıvı ilaç verilmesi gereken durumlarda ürün, yayılım özelliği gösterebilmelidir.

5.   Biocompatible (vücut ile uyumlu) ve atravmatik olmalıdır.

6.   Ürün %100 sentetik materyalden imal edilmiş olup, bakteri tutumunu azaltacak özellikte olmalıdır.

7.   FESS sonrası drenajı absorbe edebilmek ve middleturbinatelateralizasyonunu önlemek için özel olarak dizayn edilmiş olmalıdır.

8.   Orta meatusa kolay yerleşim için komprese edilmiş olmalıdır.

9.   Cerrahi müdahele yerine antibiyotiklerin temasını sağlamalıdır.

10.   Hidrate olduğunda uzunluğu 3,5cm, kalınlığıl,2cm ve yüksekliği l,2cm olmalıdır.

11.   Kutu üzerinde son kullanma tarihleri yazılı olmalıdır.

12.   Kutularda 10 paket ve her pakette 2 adet ürün bulunmalıdır.

13.   Kolayca çıkarılabilmesi için ipli olmalıdır.

14.                            Numune       değerlendirilecektir.



 

KULAK BURUN BOĞAZ ÖRTÜ SETİ -BÜYÜK BOY

1 -Set tek kullanımlık ve steril olmalıdır.

2-      Setı               oluşturan materyaller antistatik. antialerjik, antibakteriyel ve medikal kullanıma uygun olmalıdır. İpliklerime (hav) yapmamalı sağlam yapıda ve enfeksiyon riski olmamalıdır. Kumaş EN 13795 standartlarında üretilmiş olup, kumaşı üreten firma tarafından alınacak bir belge ihale dosyasına eklenmelidir.

3-         Hasta          üst örtülerinde kullanılan kumaşlar üst katı ameliyat sırasında oluşacak kan,alkol,veya bu özellikteki sıvıları absorbe eden emici non woven,alt katı bu sıvıların alta geçmesini engelleyen bakteri bariyerli medikal polietilen malzemeden ıınal edilmiş 2 katlı olmalıdır. Bu metaryal. hastanın, kat kat örtülmesini cngelleyerek.tek bir örtü ile kısa surede ameliyata hazırlanmasını ve sıvı penetrasyonunu önleyerek, enfeksiyon riskinin minimalize edilmesini sağlamalıdır

4-              ÖrtüIerde              kullanılan yapışkan cilt bantlarının tamamiyle medikal kullanıma uygun antialerjik yapıda olmalı. Örtüler pratik, anlaşılır ve yönlendirici şekilde katlanmış olmalı. Ayrıca yapışkan bantların eldivene yapışmadan, kolay açılabilmesi için iki kenarından 10 ar ve alt kısmında

1,               5 cm boşluk bırakılmalıdır

5- Alet masa örtüsü Sıvı penetrasyonunu engellemek için 65 ınicron (+/- 5) kalınlığında polietilenden imal edilmiş olmalıdır.Örtü sıvıyı emmeden ortamdan uzaklaştıracak ve örtünün altına geçirmeyecek nitelikte olmalıdır. Örtülerin üst kısmında aletlerin kaymasını engelleyen sıvı emici (non- voven) takviye yapıştırılmış olmalıdır

6- Yanbantlı örtülerde kullanılan yapışkan cilt bantlarının tamamiyle medikal kullanıma uygun antialerjik yapıda olmalı. Örtüler pratik, anlaşılır ve yönlendirici şekilde katlanmış olmalı. Ayrıca yapışkan bantların eldivene yapışmadan, kolay açılabilmesi için, üstteki koruyucu kağıdının iki kenarından 10 ar ve alt kısmında 1,5 cin boşluk bırakılmalıdır Yan bantlı örtü Önlük materyalinden yapılmalıdır.

7- Mayo Masa Örtüsü masayı tamamen örtecek torba şeklinde tasarlanmış ve imal edilmiş olmalı.Mayo masa örtüsü Sıvı penetrasyonunu engellemek için 90 ınicron (+/-5) kalınlığında polietilenden imal edilmiş olmalıdır Örtü üzerindeki takviye sıvıyı emen nomvoven malzemeden imal edilmiş olmalıdır.

8-           Cerrahi     önlüklerde kullanılan malzeme medikal amaçlı üretilmiş olmalı Antistatik, Antibakteriyel,bariyer özelliği yüksek,5 katlı 50gr/m2 SSMMS Nomvoven olmalıdır Önlüklerin kolları üstten çift iğne dikiş ile dikilmeli manşetler 8-IOcın kalınlığında olup dikişsiz kolu rahatça kavrayan elastik malzemeden olmalıdır Önlüklerin

yoğun sıvı ile temas eden ön gövde, omuzlardan etek ucuna kadar ve kollar dirsek üstüne kadar olan kısımlarına kesin sıvı geçirimsizliği olan .bir tarafı polietilen diğer yüzü emici Nomvoven tabakadan oluşan takviye malzemesi bulunmalıdır.Takviyeler önlüğün iç kısmında olmalıdır.önlükler iki iç ve iki dış kuşakla steriliteyi bozmayacak şekilde bağlana bilecek şekilde katlanmalı,dış iki kuşak kartonla tutturumalıdır.

9- Ürün paketlerinin üzerinde imalatçı firma bilgileri, sterilizasyon yöntemi, sterilızasyoıı tarihi, son kullanma Tarihi, ürün içeriği ve ölçü bilgileri bulunmalıdır.

lö-Ürün sterilizasyon tarihinden itibaren 3 yıl raf ömrü olmalıdır,

11- Teslim edilen her ürün numune kabul edilecek olup,hastane idaresince gerekli görülmesi halinde, yeterli sayıda ürünlerden sterilite testi istenecektir.Bu test hastanenin belirleyeceği, tarafsız, akredite olmuş bir laboratuar tarafından yapılacaktır.Ttim test masrafları, ihale sonucu ürünler uhdesinde kalmış firma tarafından karşılanacaktır.

12-          Teklif      edilen malzemelerin Sosyal güvenlik kurumu ve sağlık bakanlığı bilgi bankasına kayıt edilmiş, onaylanmış ürün numaralarının liste halinde ihale dosyasında verilmesi veya teklif mektubunda belirtilmesi zorunludur TITUBB’ DA (TC İlaç ve Tıbbı cihaz Ulusal Bilgi Bankası ) “Sağlık Bakanlığı tarafından onaylıdır "ibaresi bulunmayan ürünler piyasaya arz edilemeyeceklerinden kamu alımlarına katiiamayacaklardir.cn'ye uygunluğu belgelendirilmelidir

SET İÇERİĞİ

1 ADET

Alet Masa Örtüsü

150x200

2 A DET

Yan Bantlı üıtiı

75x75

1 ADET

KBB Örtüsü Yarıklı

150x260

1 ADET

Yan Bantlı Örtü

150x180

2 ADET

Standart Cerrahi Önlük

L

1 ADET

Yapışkan Bant

10x50

2 ADET

I lavlıı

40x40

1 ADET

Sterilizasyon Bohçası

100x100

 

 

 

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI SAKARYA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Sakarya Ünversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Sayı : 83529411-10//105

Konu : Teklif vermeye Davet (Doğrudan Temin)                                                                                   20.01.2020

Hastanemizin ihtiyacı olup ilişikte sunulan “Teklif Vermeye Davet ile Teknik Şartnamede" cinsi, miktarı ile teknik özellikleri belirtilen malzemeler 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 22/d maddesine göre Doğrudan Temin ihale ile satın alınacaktır.

İlgili malzemelere ilişkin teklif fiyatlarınızı; proforma fatura veya kurumunuza ait teklif mektubunuzu kullanarak fiyat vermeniz rica olunur.

 
  Metin Kutusu: Cır Yrd.

TEKLİF VERMEYE DAVET (Doğrudan Temin)

 

 

 

 

 

S.No

Malzeme/İşin Adı

Sut Kodu

Ubb Kodu

Miktarı

Birimi

Tes. Tarihi

Birim Fiyat TL

Toplam Fiyat TL

1

HİPOTERMİ BLANKETİ DİSPOSABLE (TEK KULLANIMLIK) -L

 

 

15

Adet

 

 

 

2

HİPOTERMİ BLANKETİ DİSPOSABLE (TEK KULLANIMLIK) -S

 

 

5

Adet

 

 

 

 

TOPLAM

 

 

İdari Şartlar:

1 .Fiyatlar KDV Hariç verilecektir.

2. Vereceğiniz fiyat idaremize teslim fiyatı (Kargo, Nakliye vb.) eklenerek verilmelidir.

3.              Piyasa          Fiyat araştırma mektuplar 23.01.2020 14:00:00 'a kadar kurumumuza ulaştırılmalıdır.

4.              Marka           ve Teslimat süresi belirtilecektir.

5. Varsa; teklif edilen malzemeye ait UBB KODU mutlaka belirtilecektir. Tekliflerde firma tanımlayıcı numara ve bayi tanımlayıcı numara belirtilecektir. Tekliflerde Vergi numarası belirtilmesi zorunludur.

6.               Ödeme         en geç 150 ( YÜZELLİ) gün içerisinde yapılacaktır.

7.  İdaremiz teklif edilen fiyatların neticesine göre numune isteyebilir.

8.  İdaremiz en düşük fiyatı kabul etmek zorunda olmayıp; malzeme seçiminde verimlilik, kalite, malzemenin nevine göre satış sonrası hizmet ile ilgili kriterleri de değerlendirir.

9.  Stok olmaması, koşulların sağlanamaması gibi durumlarda ise Teklif veremiyoruz veyahut Stok yok ibareli ve kaşe imzalı dönüşlerin yapılması piyasa araştırması yapıldığının belgelendirilmesi adına öneme sahiptir.

10.             Teklif           veren firmalar teklif ettikleri malzemenin teknik şartnameye uygun olduğunu kabul etmiş sayılır.

11.  Numune değerlendirilmesi yapılmayan durumlarda muayene kabul aşamasında malzemenin teknik şartnameye uygunluğu muayene kabul komisyonunca değerlendirilir.

12.              Uygun       görülmeyen malzemelerin alımı yapılmayacaktır.

13.                 Hastane   Yönetiliciliğimiz firmanın teknik şartnameye uygun teklif vermemesinden dolayı hiçbir hukuki sorumluluğu kabul etmeyecektir.

14.                 Türkiye   Kamu Hastaneleri Kurumu Mali Hizmetler Kurum Başkan Yardımcılığının 23.02.2016 tarih ve 19617613 sayılı yazışma istinaden TİTUBB üzerinden barkod eşletirilmelerini yanlış,hatalı yapan firmalara yanlış eşleştirmeden kaynaklanan doğacak zararlar rûcu edilecektir.

Adres : Adnan Menderes Cad. Sağlık Sk. NO. 193 K.l Satın Alma Birimi Adapazarı/SAKARYA (Merkez Kampüsii)

Tel: 0264 888 40 14 (SABİT) 444 54 00 (SANTRAL) Dahili: 1614

Bilgi İçin: BAHAR FASAL Faks: 0264 275 67 40

E-mail : Doğrudan temin için: seahdogrudantemin@gmail.com

 

ISI TRANSFER PEDLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

1.  Pedler, içerisinde dolaştırılan su vasıtasıyla hastanın vücut sıcaklığının düzenlenmesini sağlamalıdır.

2.  Pedler, hidrojelli tabakası sayesinde hastanın vücuduna yapışarak tam temas sağlamalıdır.

3.  Pedler, kazayla delindiğinde veya kesildiğinde dahi, negatif basınç prensibiyle çalışmasından dolayı su sızdırmamalıdır.

4.  Pedler, radyolusent olup, gerektiğinde hastanın üzerinden çıkartılmadan, hastanın MR,CT ve X- Ray ile görüntülenmesine olanak sağlamalıdır.

5.  Pedler. gerektiğinde hastaya defıbrilatörle müdahale edilmesine engel olmayacak şekilde tasarlanmış olmalıdır.

6.  Pedler, mükerrer kere hastaya yapıştırılıp çıkarılsa dahi en az 5 gün efektif olarak ısı transferi yapacak şekilde tasarlanmış olmalıdır.

7.  Pedler, tek hasta kullanımlık ve non-steril olmalıdır.

8.  Pedler, latex-free olmalıdır.

9.  Pedler, farklı kilo ve boylardaki hastaların hepsine uygulanabilmesi açısından değişik tip ve ebatlarda olmalıdır.

 

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI SAKARYA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Sakarya Ünversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

 

Metin Kutusu: 20.01.2020Sayı : 83529411-10//106

Konu : Teklif vermeye Davet (Doğrudan Temin)

Metin Kutusu: teklif mektubunuzu kullanarak fiyatHastanemizin ihtiyacı olup ilişikte sunulan “Teklif Vermeye Davet ile Teknik Şartnamede” cinsi, miktarı ile teknik özellikleri belirtilen malzemeler 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 22/d maddesine göre Doğrudan Temin ihale ile satın alınacaktır.

İlgili malzemelere ilişkin teklif fiyatlarınızı; proforma fatura veya kurumunuza ait vermeniz rica olunur.

 
  Metin Kutusu: Müdür Yrd.

TEKLİF VERMEYE DAVET (Doğrudan Temin)

 

 

 

 

 

S.No

Malzeme/İşin Adı

Sut Kodu

Ubb Kodu

Miktarı

Birimi

Tes. Tarihi

Birim Fiyat TL

Toplam Fiyat TL

1

FOTOTERAPİ KORUYUCU GÖZ BANDI ORTA BOY

 

 

500

Adet

 

 

 

2

TEK LÜMENLİ UMBLİKAL KATETER 4-5F 40CM-POLİÜRETAN

 

 

30

Adet

 

 

 

 

TOPLAM

 

 

İdari Şartlar:

I Fiyatlar KDV Hariç verilecektir.

2. Vereceğiniz fiyat idaremize teslim fiyatı (Kargo, Nakliye vb.) eklenerek verilmelidir.

3.              Piyasa             Fiyat araştırma mektuplar 23.01.2020 14:00:00 'a kadar kununumuza ulaştırılmalıdır.

4.              Marka              ve Teslimat süresi belirtilecektir.

5 . Varsa, teklif edilen malzemeye ait UBB KODU mutlaka belirtilecektir. Tekliflerde firma tanımlayıcı numara ve bayi tanımlayıcı numara belirtilecektir. Tekliflerde Vergi numarası belirtilmesi zorunludur.

6.               Ödeme            en geç 150 ( YÜZELLt) gün içerisinde yapılacaktır.

7.  İdaremiz teklif edilen fiyatların neticesine göre numune isteyebilir.

8.  İdaremiz en düşük fiyatı kabul etmek zorunda olmayıp; malzeme seçiminde verimlilik, kalite, malzemenin nevine göre satış sonrası hizmet ile ilgili kriterleri de değerlendirir.

9.  Stok olmaması, koşulların sağlanamaması gibi durumlarda ise Teklif veremiyoruz veyahut Stok yok ibareli ve kaşe imzalı dönüşlerin yapılması piyasa araştırması yapıldığının belgelendirilmesi adına öneme sahiptir.

10 .Teklif veren firmalar teklif ettikleri malzemenin teknik şartnameye uygun olduğunu kabul etmiş sayılır.

11. Numune değerlendirilmesi yapılmayan durumlarda muayene kabul aşamasında malzemenin teknik şartnameye uygunluğu muayene kabul komisyonunca değerlendirilir.

12.              Uygun           görülmeyen malzemelerin alımı yapılmayacaktır.

13.                 Hastane       Yönetiliciliğimiz firmanın teknik şartnameye uygun teklif vermemesinden dolayı hiçbir hukuki sorumluluğu kabul etmeyecektir.

14.                 Türkiye       Kamu Hastaneleri Kurumu Mali Hizmetler Kurum Başkan Yardımcılığının 23.02.2016 tarih ve 19617613 sayılı yazısına istinaden TİTUBB üzerinden barkod eşletirilmelerini yanlış,hatalı yapan firmalara yanlış eşleştirmeden kaynaklanan doğacak zararlar riicu edilecektir.

Adres : Adnan Menderes Cad. Sağlık Sk. NO. 193 K.l Satın Alma Birimi Adapazarı/SAKARYA (Merkez Kampüsü)

Tel: 0264 888 40 14 (SABİT) 444 54 00 (SANTRAL) Dahili:1614

Bilgi İçin: BAHAR FASAL Faks: 0264 275 67 40

E-mail : Doğrudan temin için: seahdogrudantemin@gmail.com

 

S.NO

MALZEME ADI

BİRİMİ

1

FOTOTERAPİ KORUYUCU GÖZ BANDI ORTA BOY

Adet

 

FOTOTERAPİ GÖZ BANDI (ORTA BOY) TEKNİK ŞARTNAMESİ:

1.                                              Yenidoğanların fototerapi ışığından korunması amacıyla en üst düzeyde koruma sağlanmalıdır.

2.                                   Disposable olmalıdır.

3.            Baş             şekli ile uygun tasarımı olmalıdır.

4.                     Ayrıca  gözlere zararlı ışığı %100 bloke eden materyalden göz tamponu bulunmalıdır.

5.             Baş             üzerinde kaymadan durmalı ve ayarlanabilir bantlar velcro (cırt bant) ile çıkmaması için tutturabilmelidir.

6.                          Bebeğin           cildini tahriş etmeyecek esnek, yumuşak materyalden imal edilmiş olmalıdır.

7.                Tekli        ambalajda olmalıdır.

8.                            Kullanım         kılavuzu bulunmalıdır.


ÇETİN


 

 

 

TEK LÜMENLİ4 FR POLİÜRETAN UMBİLİCAL KATETER TEKNİK ŞARTNAMESİ

1.    Kateter transparant ve DEHP kimayasalı içermeyen özel üretim PUR'den yapılmış olmalıdır.

2.    Kateterin vücutla temas eden bölümleri hiçbir şekilde latex, hayvansal ve biyolojik ürün ve pyrogen içennemelidir.

3.    Kateter x-ray altında görüntülenebilmesi için radyopak olmalıdır.

4.    Kateter tek lümenli olmalıdır.

5.    Setin içerisinde 2 yollu musluk olacaktır. Bu musluklar için 2 adet tıpa olacaktır. Tıpalar arter ve ven girişini belirlemek amacıyla mavi ve kırmızı renkte olacaktır.

6.    Kateter ucu damar yüzeyine zarar vermemesi ve rahat pozisyonlandırma için flexible ve atravmatik özellikte olmalıdır.

7.    Kateter infüzyon, enjeksiyon, kan ürünleri verilmesi ve exchange işlemlerinde kullanılabilir özellikte olmalıdır.

8.    Kateter venöz ve arteriyel yoldan yerleştirilebilmelidir.

9.    Kateter 4 Fr olmalıdır.

10. Kateterin uzunluğu 40cm olmalıdır.

11. 4Fr kateterin dış çapı 1.5mm, iç çapı 0.8mm, akış hızı 18ml/min, dolum hacmi ise 0.36ml. olmalıdır.

12. Kateter üzerinde 5cm ile 25cm arasında derinlik işaretleri bulunmalıdır.

13. Kateter, steril ve orijinal ambalajında teslim edilmelidir.

14. Ambalajlar üzerinde sterilizasyon tarihi ve yöntemi ile son kullanma tarihi belirtilmiş olmalıdır. Teslim edilen her bir malzeme teslimat tarihi itibari ile en az bir yıl miadlı olmalıdır.

15. Malzemenin UBB kaydı olmalıdır.

 

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI SAKARYA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Sakarya Ünversitesi Eğitini ve Araştırma Hastanesi Sayı : 83529411-10//103

Konu : Teklif vermeye Davet (Doğrudan Temin)                                                                                   20.01.2020

Hastanemizin ihtiyacı olup ilişikte sunulan “Teklif Vermeye Davet ile Teknik Şartnamede” cinsi, miktarı ile teknik özellikleri belirtilen malzemeler 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 22/d maddesine göre Doğrudan Temin ihale ile satın alınacaktır.

Metin Kutusu: mektubunuzu kullanarak fiyatİlgili malzemelere ilişkin teklif fiyatlarınızı; proforma fatura veya kurumunuza ait teklif vermeniz rica olunur.

TEKLİF VERMEYE DAVET (Doğrudan Temin)

 

 

 

 

 

S.No

Malzeme/İşin Adı

Sut Kodu

Ubb Kodu

Miktarı

Birimi

Tes. Tarihi

Birim Fiyat TL

Toplam Fiyat TL

1

DERİ PRİCK ALLERJENLERİ

 

 

48

Adet

 

 

 

 

TOPLAM

 

 

İdari Şartlar:

1 .Fiyatlar KDV Hariç verilecektir.

2. Vereceğiniz fiyat idaremize teslim fiyatı (Kargo, Nakliye vb.) eklenerek verilmelidir.

3.              Piyasa           Fiyat araştırma mektuplar 23.01.2020 14:00:00 'a kadar kurumumuza ulaştırılmalıdır.

4.              Marka           ve Teslimat süresi belirtilecektir.

5. Varsa; teklif edilen malzemeye ait UBB KODU mutlaka belirtilecektir. Tekliflerde firma tanımlayıcı numara ve bayi tanımlayıcı numara belirtilecektir. Tekliflerde Vergi numarası belirtilmesi zorunludur.

6.               Ödeme         en geç 150 ( YÜZELLİ) gün içerisinde yapılacaktır.

7.  İdaremiz teklif edilen fiyatların neticesine göre numune isteyebilir.

8.  İdaremiz en düşiik fiyatı kabul etmek zorunda olmayıp; malzeme seçiminde verimlilik, kalite, malzemenin nevine göre satış sonrası hizmet ile ilgili kriterleri de değerlendirir.

9.  Stok olmaması, koşulların sağlanamaması gibi durumlarda ise Teklif veremiyoruz veyahut Stok yok ibareli ve kaşe imzalı dönüşlerin yapılması piyasa araştırması yapıldığının belgelendirilmesi adına öneme sahiptir.

10.            Teklif            veren firmalar teklif ettikleri malzemenin teknik şartnameye uygun olduğunu kabul etmiş sayılır.

11.  Numune değerlendirilmesi yapılmayan durumlarda muayene kabul aşamasında malzemenin teknik şartnameye uygunluğu muayene kabul komisyonunca değerlendirilir.

12.              Uygun        görülmeyen malzemelerin alımı yapılmayacaktır.

13.                 Hastane    Yönetiliciliğimiz firmanın teknik şartnameye uygun teklif vermemesinden dolayı hiçbir hukuki sorumluluğu kabul etmeyecektir.

14.                 'Türkiye    Kamu Hastaneleri Kurumu Mali Hizmetler Kurum Başkan Yardımcılığının 23.02.2016 tarih ve 19617613 sayılı yazısına istinaden TİTUBB üzerinden barkod eşletirilmelerini yanlış,hatalı yapan firmalara yanlış eşleştirmeden kaynaklanan doğacak zararlar riicu edilecektir.

Adres : Adnan Menderes Cad. Sağlık Sk. NO. 193 K.l Satın Alma Birimi Adapazarı/SAKARYA (Merkez Kampüsü)

Tel: 0264 888 40 14(SABİT) 444 54 00 (SANTRAL) Dahili: 1614

Bilgi İçin: BAHAR FASAL Faks: 0264 275 67 40

E-mail : Doğrudan temin için: seahdogrudantemin@gmail.com

S.NO

MALZEME ADI

BİRİMİ

1

DERİ PRİCK TESTİ (HER BİR ALLERJEN İÇİN)

Adet

Allerji

Deri Testi Allerjen Solüsyonu Teknik Şartnamesi

 

 

1-                                Epidermal   deri testi için uygun olmalıdır.

2-                         Yüksek             standartlardan allerjenlerden oluşmalıdır.

3-                                         İstenildiğinde      standardizasyon belgesi (ıso) sunabilmelidir

4-                     Sağlık  bakanlığından alınmış kontrol belgesine sahip olmalıdır.

5-                                      Üretiminden         itibaren + 2 derece /+ 8 derece arasında saklanmış ve bu şekilde teslim edilecek olmalıdır.

6-                 Cam       ve damlalıklı şişelerde ambaljlanmış olmalıdır.

7-                              Antijenler    % 0.25 sodyum klorid.%0.125 sodyum bicarbonat ve %50 gliserol içermelidir.

8-             Her           şişenin üzerinde ürün kodu ve ismi .dozajı,son kullanma tarihi,saklama koşulları ,seri ve dolum numarası üretici firmanın adı ve adresi yazmalıdır.

9-                  Steril     olmalıdır.

10-                    Pozitif               kontrol olarak histamin hidroklorid in kulvveti 10 mg/ml olmalıdır.

11 SON KULLANMA TARİHİ EN AZ BİR YIL OLMALIDIR.

 

DOMATES........ 2

Metin Kutusu: 2HAVUÇ.............. 2

FISTIK

Metin Kutusu: 2FINDIK

 

 

 

YUMURTA SARISI....2

PORTAKAL........ 2

Metin Kutusu: 2ELMA......... 2

MUZ,

ŞEFTALİ...... 2

KİVİ............. 2

CEVİZ.......... 2

ÇİLEK.......... 2

PATATES....... 2

MISIR............. 2

İNEK SÜTÜ......... 2

YUMURTA BEYAZI.......... 2

MARİNA(BALIK)............. 2

CLODOSPARİUM HERBARUM(MANTAR)................. 2

ASPERGİLLUS FUMİGATUS(MANTAR)................. 2

FELİS DOMESTİCUS(CAT)............. 2

CANİS FAMİLİARİS(DOG)............. 2

GRASSES(ÇİMEN)........... 2

PTERONYSSİNUS(EV TOZU AKARI)................. 2

TREES MİX(AĞAÇ).........


 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim