TÜM FİRMALARIN DİKKATİNE
TEKLİFLERİNİZİ EKTEKİ İMZALI RAPORDA (İSTEM) BELİRTEN MALZEMELERE GÖRE UYGUN ŞEKİLDE (UBB VE SUT KODLARI İLE) DÜZENLENEREK 07.02.2020 TARİHİ SAAT 12:00' A KADAR GÖNDERİLMESİ AKSİ TAKDİRDE TEKLİFLERİN DEĞERLENDİRME DIŞI BIRAKILACAĞI BİLGİLERİNİZE SUNULUR.
YAVUZ KILIÇ
SATIN ALMA MEMURU
İRTİBAT TEL: 0224 294 41 71 – 31 73
satinalma22f@hotmail.com
yihtisassatinalma22f@gmail.com
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
|
||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
|
|||||||
SiHe 1 |
İSTENİLEN malzeme |
Birimi ££C2- |
Miktarı (Ralfarjfa&Kj*'' |
şyt'Ketüi |
z |
AoA V*jcip *=OĞc^ |
|
|
|
3 |
^ , ' ------ |
|
|
|
i |
|
|
|
|
s |
|
|
|
|
6 |
|
|
|
|
l' |
1 |
|
|
|
8. .. |
|
|
|
|
9 |
|
|
|
|
10. |
|
|
|
|
11 |
|
|
|
|
12 |
|
|
|
|
13 - |
|
|
|
|
14 |
|
|
|
|
15 . |
_______ ^ |
|
|
|
Devamı ekC listededir. [ ( Eki:......... (Adet) ] |
TAŞINIR KODU: |
İSTEK GEREKÇESİ
TEKNİK ŞARTNAME Ger*
(Gerekli isr Eki................. .Adol)
(* 5u bölüm açıklamalı yazılmalı ve gerekli belgeleri eklenmelidir.)
□
FİYAT ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ ADI SOYADI
SIRA NC 1
- 2
3 .
4
5
' Bu bölüm ilgili depo taşınır Iflem kayıt kontrol yetkilisi tarafından doldurulacaktır.
|
Olurlarınıza arz ederim İdari ve Malî Hizmetler Müdürü
Kaşe l Imıa
(* Bu böttlm HARCAMA YETKİLİSİ tarafından doldurulacaktır.}
9. Kapak Gönderip Sistemi, içerisinden balon dilatasyon kateterinin kısa tutucu ve içersinden balon geçerken :'kaJalğife:2^£tP'Şö oluşmalıdır.
10.
![]() |
Balon Dilatasyon Kateteri, Kapak uzunlukta üretilmiş olmalıdır.
İMZA |
İMZA:',I'.:!'-' :ji>-.’>İfîv ; |
|
T Ç^mSağlık 8'tlimlari Uhiv BOrsa '{jksek İhtisas E,AjH/ “ / Prof/ Dr. Tamer / i ıjkr CeW/ L/y#3SCİI No:/S47aS/ |
l i- U.:; i ■ |
- Döi£ tiİM&tâTK . î ,L •' ,,010R^j^e's.wV^T06|3f[6976; • • -yy. V -.-i •''i: ■ ! • • |
ç*^:?iîs' ■?!-• ıt&yr Ü'&İir ;:£U-$j:$!av&s H'e-1
* . * * I f i . » *' * î *1
:ı. • r
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|