|
||||||||||
|
||||||||||
|
||||||||||
|
||||||||||
|
Hastanemizin ihtiyacı olan aşağıda cins ve miktarı belirlilen malzemelerin/işiıı alımı 4734 sayılı kamu ihaleleri kanununun 22. maddesinin(d) bendi hükmüne göre yapılacaktır.
Aşağıda cins ve miktarı belirtilen malzemeleri ne kadar bedelle verebileceğiniz hususundaki teklif mektubunuzu en geç (
-İÜ / O*} / 2020 ) günü saat I4:00’e kadar Kilis Devlet Ilastanesi.doğrudan temin birimine gönderilmesini rica ederim.
1.Satın almadan doğan tüm masraflar satıcıya aittir. KDV ise Müdürlüğümüze aittir,
2. Adı geçen iş için ayrıca nakliye, kargo, montaj vb. hiçbir ücret ödenmeyecektir.
3. Firma uhdesinde kalan malzemeleri siparişi takiben 5 iş günü içerisinde saat 08:30 ile 16:00 arası Kilis Devlet Hastanesi Muayene Komisyonu
4. Mal/hizmet bedeli, teslimatın bitirilip muayene komisyonunca kabul edildiği tarihten itibaren İl Sağlık Müdürlüğü Muhasebe Birimince 2020 mali yılı Döner Sermaye Bütçesinden bütçe imkânları doğrultusunda en geç î20CYUzyirmi) 'Çerisinc*e ödenecektir.
5-Teklifiniz kaşeli ve imzalı olarak kurumumuza ibraz edilmelidir. Aksi halde teklifiniz dikkate alınmayacaktır.
6. Teklifler genel yekûn / kısmi teklif üzerinden değerlendirilecektir.
7. Teklif mektubunun yukarıda belirtilen tarihte, mesai bitiminden önce Satın Alma Birimimize kapalı zarf içerisinde teslim edilmesi, edilememesi
halinde 0 348 814 10 15 no lu telefona faks edilmesi ......... adresine mail gönderilmesi ve daha sonra teklif
mektubunun aslının gönderilmesini rica ederim.
8. Teklif veren firma bütün bu şartlan aynen kabul etmiş sayılacaktır.
9.Söz konusu Teklif mektubuna ve Teknik Şartnamesine http://kilisism.saglik.gov.tr web sitemizden de ulaşabilirsiniz. lO.Teknik şartname ektedir.
e-imzalıdır.
Abdullah YEDİLİOĞLU İdari ve Mali İşler Müdürü
larka /Model/ UBB / SUT :
|
Kilis Devlet Hastanesi Kilis Kazım Karabckir Mahallesi Abdullah GÜL Bulvarı No.2/1
Tel:0348 822 11 11-10 10 Dahili: 1872 Faks:0348 814 10 15 e-posıa kihsdevlelhastanesi@gmail.com
İrt: MUSTAFA TOPAL
Evrakın elektronik imzalı sureline http://e-belge.saglik.gov.tr adresinden 217e0def-9e9l-4454-9d58-al fc!2c6486b kodu ile erişebilirsiniz. Bu belge 5070 sayılı elektronik imza kanuna göre güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır.
|
12. Yerli ürünlerde imalatçı fabrikanın , ithal ürünlerde distribütör firmanın ihale sürecinde ürün takip sisteminde kaydının bulunması zorunludur. Firma yetkili satıcı veya bayii ise imalatçı veya distribütör firma tarafından onaylanmış ürün takip sisteminde yetkili bayilik kaydının olması zorunludur.
13. Cerrahi aletler teknik şartname içeriğinde yer alan ve evsafı gösteren katalog numaraları kesin evsaf belirlemek için yazılmıştır . Firmalar şartnamede belirtilen evsafta ve aynı fonksiyonları görecek şekilde veya dengi benzeri diğer marka aletleride teklif edebilir . Teklif edilen cerrahi aletler hassas ameliyatlarda kullanılacağından aletlerin uzunluk ölçüleri istenilenden +/-5mm farklı olabilecektir . Cerrahi aletlerin ana işlevini gören uç ve ağız kısmı ölçüleri ,ağız kısımlarının metal özellikleri , serasyon yapısı ve cerrahi aletlerin işlevsel özelliklerinde istenilenin aynı olmak zorundadır.
14. Teklif edilen cerrahi aletlerin teknik şartnameye uyumluluğu ve istenilen özellikleri taşıyıp taşımadığı firmaların teklif dosyası içerisinde verecekleri katalog ve broşürlerindeki bilgiler ile teyit edilecektir .ihaleye verilecek katalog ve broşürlerde teklif edilen ürünün uç yapısı , uzunluk , ebat ve metal özellikleri gibi detaylı özelliklerinin bulunması zorunludur. Katalog ve broşürler orijinal dilinde verilebilecektir . Teklif edilen cerrahi aletlerin türkçe tercümelerinin teknik şartname uygunluk belgesinde yazılması zorunludur. Elektronik olarak ( CD , DVD v.s. ) katalog verilmesi halinde ise katalog numaralarının girilebileceği arama motorunun bulunması , teklif edilen tüm ürünlerin olması , ürünlerin ağız ve uç yapılarının birebir ölçülerde görünür olması gerekmektedir. Aksi halde firmaların ilgili kısımlar için vermiş olduğu teklif reddedilecektir.
15. Firmalar teklif ettikleri cerrahi aletler için şartname ekindeki ihtiyaç listesine göre hazırlayacakları teknik şartnameye uygunluk belgesini teklif dosyası içerisinde vereceklerdir . Bu belgede teknik şartnamenin her maddesine cevap verilecektir. Ayrıca firmalar aşağıda örnek şablonu verilen belgeyi teklif dosyası içerisinde vermek zorundadır . Bu belgeyi vermeyen veya eksik yada hatalı veren firmaların teklifleri reddedilecektir Bu belge içerisinde sıra numarası , referans olarak istenilen cerrahi aletin katalog numarası , firmanın teklif ettiği markaya ait cerrahi aletin katalog numarası , markası , teklif ettiği cerrahi aletin detaylı türkçe açıklaması , miktarı , teklif edilen cerrahi aletin katalogda hangi sayfada olduğu ve ürün takip sisteminde sağlık bakanlığı tarafından onaylanmış barkod numarası yer alacaktır.
Sıra |
Referans |
Teklif |
Marka |
Llrün açıklaması |
Miktar |
Katalog |
Ürün |
no |
Katalog |
edilen |
|
|
|
sayfa no |
barkod |
|
no |
katalog |
|
|
|
|
no |
|
|
no |
|
|
|
|
|
16. Teklif edilen cerrahi aletlerin üretildiği ülkeyi gösteren menşei beyan belgesi , menşei ülke noterlik , apostil tasdikli ve noterlikçe türkçe tasdikli tercümesi ile birlikte teklif dosyası içinde verilecektir.
17. Cerrahi aletlerin metal karışım oranları ve üretimde kullanılan çeliğin uluslararası DIN58298/2010 normlarında belirtilen HRC Rockvvell standartlarına göre sertlik derecesi , üretici fabrika tarafından düzenlenen ve üreticinin bulunduğu ülke noterlik ve apostil tasdiklerini taşıyan , noterlikçe türkçe tasdikli beyanı ile belgelenecektir . Firmaların bu beyanları uluslararası normlarla karşılaştırılacak uygunsuzluğu tespit edilen beyanlara ait teklifler değerlendirme dışı bırakılacaktır.
18. Cerrahi Aletler fabrikasyon ( imalat ) ve işçilik ve malzeme hatalarına karşı en az 2 yıl garantili olacaktır . Garanti üretici fabrika , ithalatçı ve satıcı firmalar tarafından ayrı ayrı verilecektir . Üretici fabrikanın garanti belgesi menşei ülke noterlik ve apostil tasdikli olacak ve türkçe tercümeleride noter tasdikli olacaktır . Aşağıdaki hususlar garanti belgelerinde yazılı olacaktır.
a) 10 yıl süreli ücreti karşılığı hizmet garantisi verilecektir
b) Garanti süresi içinde kullanım , bakım ve sterilizasyon hataları hariç , bozulan aletler tamir edilemediği takdirde yenileri ile değiştirilecektir.
c) Üretici fabrikanın türkiye distribütöründe değişiklik olması halinde , yeni distribütör aynı garantileri üstlenecektir.
17 . Yerli üretimde üretici firmanın , ithal ürünlerde ise ithalatçı firmanın TS 13011 TSE Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi teklif dosyası içerisinde verilecektir.
18 ‘ Firmalar ihale uhdelerinde kalması durumunda teslim edecekleri cerrahi aletlerden garanti suresi içerisinde kullanım , bakım ve sterilizasyon hataları hariç yay , pim , vida v.s. değişimi ile
tamiri mümkün olmayan bozulan , kırılan , korozyona uğrayan aletleri 60 gün içerisinde yenileri ile değiştirecektir.
19 . Firmalar teklif ettiği marka ve ürüne ait bakım , saklama ve sterilizasyon bilgilerini içeren türkçe kullanım kılavuzunu ihale dosyası içerisinde verecektir.
20 . Firmalar ihale uhdelerinde kalması durumunda teslim edecekleri ürünlerin verimliliğini arttırmak amacı ile muayene ve kabul işlemleri sırasında sterilizasyon birimine kullanım öncesi ve sonrası bakım hakkında bilgi verecektir.
21. İhaleye katılan firmalar genel alet kalitesinin incelenebilmesi için aşağıda belirtilen cerrahi alet numunelerini teklif ettikleri bütün cerrahi aletleri temsilen numune olarak teslim edeceklerdir Numunelerini teslim etmeyen , eksik yada hatalı teslim eden firmaların teklifleri değerlendirme dışı kalacaktır. Numuneler teknik şartnamede belirlenen kriterler çerçevesinde elle , gözle , gerekirse mikroskop altında incelenecek , otoklavda test edilecek ve gerekirse ameliyatlarda denenecektir . Teklif edilen cerrahi alet numunelerinin şartnamenin herhangi bir maddesine uygun olmaması halinde firmanın ilgili kısım için teklifi değerlendirme dışı kalacaktır . Firmalar numunelerini aşağıda belirtilen tasniflemeye göre işaretleyerek ve isimlendirerek listesiyle beraber vereceklerdir. Kurumumuz gerekli gördüğü takdirde numune listesinde belirtilmeyen set listesi içerisindeki diğer kalemlerden de numune talep edebilecektir. Numune aletler hastanemiz tarafından talep edilmesine müteakip en geç 3 ( üç ) gün içerisinde teslim edilmek zorundadır.Aksi takdirde teklif değerlendirmeye alınmayacaktır.
1 |
67.16.27 |
Daniel Çakır raspa çift taraflı 20cm |
adet |
1 |
2 |
20.09.30 |
Crile ekartör çift taraflı 11cm |
adet |
1 |
3 |
20.52.10 |
Guthrie kanca 2 sivri dişli 1.5mm 13cm |
adet |
1 |
6 |
67.60.15 |
Taştan - Çakır Testere dış bükey |
adet |
1 |
7 |
67.60.16 |
Taştan - Çakır Testere iç bükey |
adet |
1 |
8 |
67.30.15 |
Cottle Gubisch keski dereceli 18cm 5mm |
adet |
1 |
11 |
67.33.03 |
Fanous Gubisch nazal osteotom düz |
adet |
1 |
12 |
67.15.30 |
Çakır 90 Raspa 18.5cm |
adet |
1 |
22.
![]() |
![]() |
||
4 |
266.40.21 |
Heymann makas 18cm |
adet |
1 |
5 |
67.20.07 |
Gubisch Kilner nazal kanca 5x1 Omm 8cm |
adet |
1 |
6 |
67.60.15 |
Taştan - Çakır Testere dış bükey |
adet |
1 |
7 |
67.60.16 |
Taştan - Çakır Testere iç bükey |
adet |
1 |
8 |
67.30.15 |
Cottle Gubisch keski dereceli 18cm 5mm |
adet |
1 |
9 |
212.21.11 |
İris makas eğri 11.5cm |
adet |
1 |
10 |
10.12.61 |
Gubisch tungsten karbid ağızlı portegü ince 12.5cm |
adet |
1 |
11 |
67.33.03 |
Fanous Gubisch nazal osteotom düz |
adet |
1 |
12 |
67.15.30 |
Çakır 90 Raspa 18.5cm |
adet |
1 |
|
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|