T.C.
ORDU VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Fatsa Devlet Hastanesi
Sayı : 2325362/ 20.07.2020
Konu : 6 Kalem Tıbbi Sarf Malzeme Alımı
DosyalD: 51474
Sayın Yetkili
TEKLİF MEKTUBU
Hastanemizin ihtiyacı olan aşağıda cinsi, miktarı ve özellikleri yazılı malzemelerin alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 22/d maddesine göre Doğrudan Temin Usulü ile yapılacaktır. Söz konusu alım için K.D.V. hariç fiyat teklifinizi hastanemiz Satmalına birimine bildirilmesi hususunda; Gereğini rica ederim. 6 Kalem Tıbbi Sarf Malzeme Alımı
Satın Alma Tarih ve Saati :2j..07.2020-11:31
Mustafa GÜLDİKEN İdari ve Mali İşler Müdürü
Satın Alınacak Malın |
KDV Hariç Teklif |
|||||||
S.No |
Malııı/İşin Cinsi |
Miktarı |
Birimi |
UBB Kodu |
Markıı |
Sut Kodu |
Fiyat |
Tutar |
1 |
Ccmılıi beyin pedi radyopak 11 20X20mm |
150 |
Adet |
|
|
00001 |
|
|
2 |
Aspirasyoıı seli kapalı sistem 16 numara alınacaktır. |
50 |
Adet |
|
|
00001 |
|
|
3 |
Stcrilizasyon rulosu I5cmx200m |
40 |
Adet |
|
|
00001 |
|
|
4 |
Sterilizasyon rulosu 20cmx200m |
30 |
Adet |
|
|
00001 |
|
|
5 |
Emilcbilcn rejenere okside selüloz kan durdurucu 5cmx7.5cnı |
120 |
Adet |
|
|
00001 |
|
|
6 |
Prezervatif |
1.200 |
Adet |
|
|
0000! |
|
|
KJ |
DV Hariç Genel Toplam |
|
ORDU VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Fatsa Devlet Hastanesi
TEKLİFE KATILAN FİRMALAR SUT, UBB VE GMDN KODLARINI BİLDİRMELERİ GEREKMEKTEDİR. BİLDİRMEYEN FİRMALARIN
TEKLİFLERİ DİKKATE ALINMAYACAKTIR.
FİRMALARIN DİKKATİNE !
1. Hastane malı alıp almamakla serbestir,
2. Muayene komisyonun uygun görmediği mallar değiştirilir veya iade edilir.
3. Tekliflerde marka ve özellik belirtilecektir.
4. Alınacak malzemeler ’I'SE ve Garanti Belgeli olacaktır.
5. Malzemelerin alınması muayene komisyon karar ile olur.
6. Malzemeler orjinal ambalajında teslim edilecektir.
7. Malzemeler kalem kalem teslim edilecektir.
8. Ödeme hastanenin ödenek durumuna göre belirlenecektir.
9. Firma faturaya temlik koydurmaz.
10. Firma faturaya IBAN numarasını belirtmelidir.
31.Düzenlenecek faturada teklif edilen malzeme kalemlerinin her biri için UBB,Firma Tanımlayıcı Numarası ve SUT Kodu yazılacak olup(kapsam dışı hariç), TİTUBB çıktılatı fatura eklenecekir.Bu maddeye uygun hazırlanan faturalar kabul edilecektir.
12.Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) "Tıbbi Malzeme Listeleri Tıbbi Malzeme Alan Tanımlarına eşleştirilen ürünlerin MEDULA'ya tanımlanması konulu 26.11.2015 tarihli duyurusuna istinaden, 01.12.2015 tarihi itibariyle Sağlık Hizmeti sunucularınca bir tıbbi malzemenin hizmet kaydının yapılabilmesi için, ürünün; satın alındığı tarih itibariyle TİTUBB sisteminde "Sağlık Bakanlığı (S.B. Durum) durumunun uygun olması, hastaya kullanıldığı tarihte de MEDULA sisteminde tanımlı olması gcrckmcktcdir.Bahsi geçen kriterlere uymayan malzemeler için kurumumuzca herhangi bir ödeme yapılmayacaktır.
13.Numune istenildiğinde 3 gün içinde numuneler teslim etmediği takdirde firmanın teklifi değerlendirme dışı bırakılacaktır.
Adres:Evkaf Mahallesi. Hastane Cad. No:5
Telefon: 0452 423 65 00- 2103 Faks: 0452 424 16 55
E-Posta: ordudhs3.satinalma@saglik.gov.tr Web: www.fatsadh.gov.tr
1. Steril olmalıdır.
2. Giriş kolaylığı sağlayan yüzeye sahip olmalıdır.
3. Bükülmeyi önleyen uygun sertlikte olmalıdır.
4. Travma oluşturmayacak kapalı distal uca sahip olmalıdır.
5. Uç kısmında çapraz iki yan delik bulunmalıdır.
6. Uzunluğu en az 45 cm. olmalıdır.
7. Reflü ve kontaminasyonu önleyen tıkaçlı konnektörü olmalıdır.
8. Son kullanma tarihi en az 3 yıl olmalıdır.
9. Numune üzerinden kullanım kolaylığı ve teknik özellikler değerlendirilecektir.
1. Cerrahi ped, medikal alanda kullanılmak üzere nonwoven teknikle dokunmuş, hidrofıber yapıda sıvı emme özelliğine sahip hammaddelerden üretilmiş olmalıdır.
2. Cerrahi ped kuruyken veya ıslakken dokunulduğunda lime lime olmayacak, ipliklenmeyecek, yüzeyi tüylenmeyecek, liflenmeyecek ve pırtıklaşmayacak özellikte olmalıdır.
3. Cerrahi ped, hızla sıvı emici bir yapıda olmalı ve yüksek kapasitede sıvı tutma özelliği olmalı, ağırlığının en az 15 katı kadar sıvı emebilmelidir. Bu değer ISO için akredite olmuş laboratuar raporu ile kanıtlanabilmelidir.
4. Cerrahi ped, ıslak dokulara direkt koruma sağlayabilecek ve hemostatize olabilecek hafif basınçları da önleyebilecek özellikte esnek ve yumuşak olmalıdır
5. Cerrahi pedin takip ipi çekildiğinde veya ıslandığında çözülmeyecek ve sertlik yapmayacak biçimde, özel olarak tasarlanmış bir ilmik formu ile pede bağlanmış olmalıdır.
6. Takip ipi, dokuyu tahrip etmemesi için ped üzerine sadece bir kenarından ilmeklenmiş olmalı, pedin üzerinde dokuya zarar verebilecek bundan başka uygulamalar (dikiş makinesi dikişi, birden fazla ip, klasik kaba düğüm vb. gibi travma yapacak malzemeler) olmamalıdır.
7. Pedin üzerinde, röntgende görülebilmesini sağlayan (X-Ray detectable) , mavi renkte malzemeden oluşmuş baskılı şerit olmalıdır.
8. Takip ipi de röntgende görülebilir (X-Ray detectable) olmalıdır.
9. Cerrahi pedler, kullanıcının kolayca çekip alabileceği bir biçimde, kartondan yapılmış özel sayım kartlarına sarılmış olmalıdır.
10. Özel sayım kartlarının üzerindeki çentikler, kullanıcının ne kadar ped kullandığını anında takip edebilmesi için İden 10a kadar numaralandırılmış olmalıdır.
11. Sayım kartındaki pedlerin üzerinde, pedlerin ezilip zarar görmelerini engelleyen, kartondan yapılmış, koruyucu bir kuşak olmalıdır.
12. Pedilerin boyutları 20x20 mm boyutlarında olmalıdır.
13. Cerrahi pedin 10 lu poşetleri 1 adet kabul edilecek, her birinin için bir yüzü şeffaf diğer yüzü yırtılmayan malzemeden imal edilmiş, steril ambalaj poşeti içinde olmalıdır
14. Ayrıca; steril poşetin içinde, açıldıktan sonra kirliliği (kontaminasyonu) önlemek için kağıttan mamul ikinci bir poşet daha (kirlilik önleme poşeti) olmalıdır.
15. Steril poşetin üzerinde standartlara uygun basılmış kullanma talimatı olmalıdır.
16. Cerrahi ped üzerinde herhangi bir sterilizasyon kalıntısı olmaması için Gamma Işını ile sterilize edilmiş olmalıdır.
17. Cerrahi beyin pedi 93/42 EEC ve 2007/47 EC direktiflerine göre üretilmiş ve sınıf III tasarım sertifikası olmalı ve onaylanmış kuruluş tarafından verilmiş CE işareti taşımalıdır.
18. Son kullanma tarihi 2 yıldan az olmamalıdır.
19. Yüklenici firma teklif ettiği malzemeye ait Ulusal Bilgi Bankasından alınmış firma tanımlayıcı koda sahip olmalıdır.
20. Malzeme orijinal ambalajında teslim edilmelidir. Ambalajlar üzerinde, lot numarası, referans numarası, üretici firma, ithalatçı firma veya bayisinin adresi, malzemelerin özellikleri, seri numarası, imal tarihi, sterilizasyon tarihi ve son kullanma tarihini gösteren etiketi bulunmalıdır.
21. ihaledeki kalem sayısı ve adı belirtilmek üzere üzerine etiket yapıştırılarak dizi pusulasına bağlanarak ihale esnasında sunulacaktır.
22. Yüklenici firma ambalajı açıldığında kullanıma uygun olmayan hatalı bozuk olduğu tespit edilen ürünü yenileri ile ücretsiz olarak değiştirilecektir.
23. Firma miadının dolmasına 4 (dört) ay kala kullanılmamış ürünü değiştirmeye taahhüt etmelidir.
ASPİRASYON KATATERİ (KAPALI SİSTEM) NO:16 TEKNİK
ŞARTNAMESİ
1. Sistem, tamamen kapalı sistem ve tek parça, steril olmalıdır.
2. Kapalı sistem aspirasyon sondası aynı hastada kesintisiz olarak 72 saat kullanılabilmelidir.
3. 12-14-16 Fr seçenekleri bulunmalıdır. Entübasyon tüpü, trakeostomi kanülü ve solunum devresine uygun olmalıdır.
4. Aspirayon kataterinin ucu dokulara zarar vermeyecek şekilde düzenlenmiş olmalıdır.
5. Aspirasyon kataterinin üzerinde derinliğin anlaşılabilmesi için rakamsal derecelendirmeler olmalıdır.
6. Kapalı sistemin tamamının uzunluğu 70cm±5cm olmalıdır.
7. Kapalı sistem aspirasyon sondası üzerinde aspirasyon kontrol edilebilmesi için kilitlenebilir kontrol düğmesi veya kontrol valfi olmalıdır.
8. Kapalı sistem aspirasyonda setin yıkanabilmesi için geri dönüşümsüz valf sistemi olmalı, hasta güvenliği açısından istenmeyen yıkamalar olmamalıdır.
9. Kapalı sistem aspirasyonunun bulunduğu kılıf kolay manüple edilebilmelidir.
10. Ürünün üzerinde son kullanma tarihi en az 3 yıl miadlı olmalıdır.
11. 1 adet numune talep edilecek, teknik özellikler ve kullanım kolaylığı açısından numune üzerinden değerlendirme yapılacaktır.
1. Şeffaf film ve kağıt tabakasından oluşmalıdır.
2. Kenarları en az 3 bariyerli olarak kapalı olmalıdır.
3. Rulo üzerinde açma yönünü belirten işaret olmalıdır. Kolay açılabilmeli, açılırken partikül bırakmamalıdır.
4. Üründe sorun çıktığında firma en az 1 yıl süre ile malzemeyi geri alıp değiştirmelidir.
5. Üzerinde son kullanma tarihi olmalı, 5 yıl süre ile geçerli olmalıdır.
6. Taşıma, paketleme, yapıştırma esnasında paket muhteviyatını korumalı yırtılmamalıdır.
7. Mal teslim tarihi itibari ile son kullanma tarihine en az 2 (iki) yıl olmalıdır.
8. 70gr medikal kağıt ve 5 kat filmden oluşmalıdır. Bu özellik katalogta gösterilmelidir.
9. 200metre bütün olmalı, ek olmamalıdır.
10. Rulolar ETO, formaldehit ve buhar indikatörlü olmalı, renk değişimi net olmalıdır. Uzun süreli sterilizasyonda yıpranmamalıdır. Bu özellik orijinal katalogta gösterilmelidir.
11. Yeşil filmin dış polyester katman yüksek ısı dayanımı sağlarken alttaki poliprolen esaslı katman yüksek sağlamlık, esneklik ve kolay açılabilme özelliklerinin yanında yüksek yalıtım ve yırtılma direnci sağlamalıdır.
12. Paketlenmiş ürünler şeffaf filmden rahatlıkla görülebilmelidir.
13. Vakum sistemli otoklavlarda bariyer dayanımı en üst seviyede olmalıdır.
14. Renk değişim indikatörleri kağıt ve film arasında kenarda olmalıdır.
15. 134°C buhar otoklavında kullanılmalıdır
EMİLEBİLEN REJENERE OKSİDE SELÜLOZ KAN DURDURUCU 5CMX7.5CM
1. Hammaddesi okside rejenere selüloz (polyoxyanhydro glucoronic acid) olmalıdır.
2. Hemostatik özelliğe sahip olmalıdır
3. Bakterisit özelliğe sahip olmalıdır.
4. Şeffaf olma özelliğinden kanama odağı izlenebilmelidir, üzerinden koter ile müdahale yapılabilmelidir.
5. Laparoskopide kullanılabilmelidir.
6. Eldiven ve aletlere yapışmamalıdır.
7. 3-4 dakikada hemostas sağlamalıdır.
8. Yedi tabakadan oluşmalı kat kat ayrıştırılabilmeli, fındık tampon ve rulo şeklinde sokulabilmelidir.
9. Düzgün olmayan yüzeylere uygunluk gösterebilmelidir.
10. Gama ışını ile steril edilmiş olmalıdır.
1.1. Materyal 7-14 gün içerisinde absorbe olmalıdır.
$2. Tek tek steril paketlerde olmalıdır.
13. Teslim edilecek malın son kullanma tarihi en az 2 yıl olmalıdır.
4 b (■>,
Ci
•r
i' ı.) ,
|
1. Kondomlar doğal kauçuk latelcs renginde, görünüşleri saydam, renklendirici madde içemıeyecek, renk değişikliği olmayacaktır.
2. Kondomlarm yüzeyi düz, pürüzsüz olacaktır.
3. Kondomlarm yüzeyi sıvı kayganlaştırıcı ile kaplı olacaktır.
4. Kondomlarm uzunluğu 170 mm'den az olmayacak, anma eni 50-56 mm aralığında olacaktır.
5. Kondomlarm açık ucunda bulunan halkanın kesit çapı 1,25 (=) 0,45 mm olacaktır.
FflTSfl DEU^TfjflâTANESS JErda 8/KAR A^IEŞ E
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|