• İhale No
    2011/72789
  • İhale Adı
    TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    14 Haziran 2011 10:00
  • İdare
    İstanbul Başakşehir Devlet Hastanesi
  • İhale İli
    İstanbul
  • İşin İli
    İstanbul
  • Yayın Tarihi
    21 Ağustos 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun


TIBBİ SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR
Sa ğ lık B a ka nlığ ı M üst eşa rlık B a şa kşe hir D ev let H a st a nesi
DİŞ,PATOLOJİ,ÜROLOJİ VE GENEL SARF MALZEME ALIM İŞİ. alımı 4734 sayılı Kamu İhale
Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası : 2011/72789
1-İda re nin
a) Adresi : 4.Etap 1.Kısım Yunus Emre Cad. Başakşehir İstanbul
b) Telefon ve faks numarası : 2124880170 - 2124877459
c) El ktronik Posta Adresi istanbuldhs27@saglik.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği
internet adresi (varsa) : https://ekap.ki .gov.tr/EKAP/
2-İha le ko n usu ma l ın
a) Niteliği, türü ve miktarı : İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP'ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Başakşehir Devlet Hastanesi (Eczane Deposu)
c) Teslim tarihi : Sözleşme imzalandığı tarihten itibaren Hastanenin yazılı talebini
müteakip; Yazılı talep doğrultusunda 15 gün içinde malzemeleri teslim etmeye başlayacaktır.
3- İha lenin
a) Yapılacağı yer : Başakşehir Devlet Hastanesi Toplantı Salonu Yunus Emre Cad. 4.
Etap 1. Kısım Başakşehir / İSTANBUL
b) Tarihi e saati : 14.06.2011 - 10:00
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası
belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre
Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu
izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:
İhaleye katılacak olan isteklilerin teklif ettiği tüm tıbbi cihazlar (tıbbi cihaz yönetmeliği, vucut dışında kullanılan tıbbi tanı cihazları yönetmeliği ve vucuda yerleştirilebilir aktif tıbbi cihazlar yönetmeliği kapsamındaki ürünler) Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen T.C. İlaç Ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına (UBB) kayıt olmak zorundadır. UBB kayıtları mevzuatta belirtilen esaslara uygun olmalı; tedarikçi firmalar , bayileri yönetmelik kapsamında olup teklif verilen tüm ürünler ihale tarihi itibariyle UBB´ de Sağlık Bakanlığı tarafından
onaylanmış olmadır. Mevzuata göre UBB´ ye kayıt olmak zorunda olan istekliler onaylanmış firma tanımlayıcı
numaralarını ihale dokumanında belirtmelidirler. İstekliler onaylanmış ürün numaralarını ihale sıra numarasına göre yazılı olarak sunacaktır.Kapsam dahilinde olduğu halde ürün numarası sunulmayan veya yanlış sunulan ürünler için isteklilerin teklifi değerlendirme dışı bırakılacaktır.(İstekli firmalar ihale teklif zarfında teklif ettikleri ürünlerin UBB kayıtlarına ilişkin barkod numaralarını ve kayıtlarını gösteren UBB kayıt çıktılarını kaşeleyip koyacaklardır. Teklif veren istekli ürünü satmaya yetkili bayi ise bunu UBB Kayıtları üzerinde de belgelendirecektir.) UBB Kaydı zorunluluğu olmayan malzemeler için CE, İSO, TSE ilgili ürünün üretim izin belgesi, satım izin belgelerinden en az bir tanesi istekli tarafından ibraz edilecektir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya
belgeler,
c) Türkiye'de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.
İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir.
Mevzuata göre UBB´ ye kayıt olmak zorunda olan istekliler onaylanmış firma tanımlayıcı numaralarını ihale
dokumanında belirtmelidirler.
4.3.2.
4.3.2.1. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgeler:
İhaleye katılacak olan isteklilerin teklif ettiği tüm tıbbi cihazlar (tıbbi cihaz yönetmeliği, vucut dışında kullanılan tıbbi tanı cihazları yönetmeliği ve vucuda yerleştirilebilir aktif tıbbi cihazlar yönetmeliği kapsamındaki ürünler) Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen T.C. İlaç Ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi B nkasına
(UBB) kayıt olmak zorundadır.UBB Kaydı zorunluluğu olmayan malzemeler için CE, İSO, TSE ilgili ürünün üretim izin belgesi, satım izin belgelerinden e az bir tanesi istekl tarafından ibraz edilecektir.
4.3.2.2. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler:
UBB kayıtları mevzuatta belirtilen esaslara uygun olmalı; tedarikçi firmalar , bayileri yönetmelik kapsamında olup teklif verilen tüm ürünler ihale tarihi itibariyle UBB´ de Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış olmadır. Mevzuata göre UBB´ ye kayıt olmak zorunda olan istekliler onaylanmış firma tanımlayıcı numaralarını ihale dokumanında belirtmelidirler. İstekliler onaylanmış ürün numaralarını ihale sıra numarasına göre yazılı olarak sunacaktır.Kapsam dahilinde olduğu halde ürün numarası sunulmayan veya yanlış sunulan ürünler için isteklilerin teklifi değerlendirme dışı bırakılacaktır.(İstekli firmalar ihale teklif zarfında teklif ettikleri ürünlerin UBB kayıtlarına ilişkin barkod numaralarını ve kayıtlarını gösteren UBB kayıt çıktılarını kaşeleyip koyacaklardır. Teklif veren istekli ürünü satmaya yetkili bayi ise bunu UBB Kayıtları üzerinde de belgelendirecektir.)
"İstekli firmalar teklif ettikleri ürünlerin bilgilerini HÜAP KİK İhale Bildirim Yazılımı ile xml.uzantılı CD ortamında hazırlayarak ihale dosyası içinde sunacaklardır.Tekliflerini xml.uzantılı CD ortamında sunmayan isteklilerin teklifleri değerlendirmeye alınmayacaktır."
4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:
a-)İstekliler teknik şartnameye uygunluklarını tekliflerinde beyan edecekler, teknik şartnamede istenilen
belgeleri teklif zarfı içinde vereceklerdir.
b-) İstekliler, kullanım esnasında teknik şartnamedeki şartlardan birine uyulmadığının tespiti halinde; yüklenici kullanılmayan malzemenin tümünü, uygun olanı ile değiştireceklerdir.
c-)Teknik Şartnamesi mevcut olan ve teknik şartnamesi belirtilmeyen tüm ürünler kullanım uygunluğunu test etmek amacıyla numune üzerinden değerlendirilecektir.
d-) Teklif edilen ürünler için her ürün sevk tarihinden itibaren en az 1(Bir) yıl miadlı olacaktır.(Teknik Şartnamede miyad bilgisi verilmeyen kalemler için)
İhaleye teklif verecek tüm firmalar teklif edecekleri tüm malzemelerle ilgili olarak numune ve katalog veya
fotoğraf vermek zorundadırlar.Katalog veya fotoğraflar teklif zarfının içinde yer alacak, numuneler satın alma birimine teslim edilecektir. Teklif edilen ürünün üzerinde T.C.İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına (TITUBB) kayıtlı olduğu ürün barkod numarası yazılacaktır.Ayrıca her numunenin üzerine ayrı ayrı firma ismi ve ihtiyaç listesi sıra nosu yazılacak veya etiketlenecektir.UBB zorunluluğu olmayan malzemeler için firma
ismi ve ihtiyaç listesi sıra nosu yazılacak veya etiketlenecektir. Teslim edilen ürünler orjinal paketleri içerisinde olacaktır. İş ortaklığında teklif edilen mal esas alınarak verilecek numuneler ortaklardan bir , birkaçı veya
tümü tarafından verilebilir.Numunesi istenen malzeme için gerek görüldüğü hallerde malzemenin numunesi
denenerek karar verilecektir.
5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.
İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup Kamu İhale Kurumu tarafından belirlenen esaslar çerçevesinde yerli malı olarak kabul edilen mal kalemini - kalemlerini teklif eden istekliler lehine % 10 oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.
7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı Hastane veznesine dokuman bedelinin yatırılmasına müteakip Başakşehir Devlet Hastanesi Satın Alma Biriminden alınabilir. adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Başakşehir Devlet Hastanesi ( Satınalma Birimi) Yunus Emre Cad. 4. Etap 1. Kısım Başakşehir / İSTANBUL adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.
10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat
vereceklerdir.
11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 75 (yetmişbeş) takvim günüdür.
12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
AMALGAM(1'LİK) 8000,00 ADET
KALSİYUMHİDROKSİT 60,00 ADET
KANALEĞESİ 15/40 60,00 ADET
KANALDOLGU PATI 10,00 ADET
EEGPASTASI 30,00 KG
EKGKABLOSU(BİOCORE-ECG 3006 ALETE UYUMLU) 5,00 ADET
İDRARTORBASI 100CC(ERKEK) 3000,00 ADET
İDRARTORBASI(KIZ 100 CC) 5000,00 ADET
FLOWMETRE(DUVARA MONTE) 30,00 ADET
FLOWMETRE(TÜP IÇIN) 20,00 ADET
PULSEOXYMETRE PROBU (RESABL YETİŞKİN İÇİN ) 25,00 ADET
PULSEOXYMETRE PROBU ARA KABLOSU (MEVCUT CİHAZLARA UYUMLU) 6,00 ADET
ENTERALBESLENME TORBASI (DAMLA AYRLI MANUEL SET) 500,00 ADET
GAİTADAGİZLİ KAN 2000,00 TST
KOLOSTOMITORBASI 60,00 ADET
TIBBİATIK KOVASI 2 LT 100,00 ADET
KOTERKALEMİ UCU (TOPUZ UÇ) 10,00 ADET
TENAKULUM(TEK DİŞLİ) 5,00 ADET
YABANCıCISIM FORSEPSI (ALLIGATÖR) 3,00 ADET
BESLENMETORBASI VE SETİ ( SETLER BİTENE KADAR 6 ADET POMPA KULLANIMASUNULMALIDIR) 2000,00 ADET
ASP.SONDANO:14 3000,00 ADET
TANSİYONMANŞETİ (ERİŞKİN NIHON KOHDEN E UYUMLU) 20,00 ADET
POLİGLAKTİN1 40 MM 1/2 YUVARLAK75 CM 96,00 ADET
POLİGLAKTİN1 50 MM 1/2 YUVARLAK90 CM 108,00 ADET
POLİGLAKTİNRAPID 0 45 MM Y.İ. 48,00 ADET
SPEKULUMMEDİUM 6000,00 ADET
LAMRODAJLI 30000,00 ADET
LAMEL24*60 40000,00 ADET
EOSİN( KULLANIMA HAZIR ) 4,00 LT
MİKROTOMBIÇAĞI ( RUTİN KULLANIM ) 300,00 ADET
PAPEA-50 5,00 LT
PAPOG 6 5,00 LT
BONCUKPARAFİN 60,00 KG
MATRİXBANTI YENGEÇ 200,00 ADET
ÜNİTTABLO ÖRTÜSÜ 30,00 ADET
KOMPOZİTDOLGU A2 20,00 ADET
KOMPOZİTDOLGU A1 10,00 ADET
KOMPOZİTDOLGU B1 10,00 ADET
BONDİNGFIRÇASI (MİKRO APLİKATÖR) 20,00 ADET
SELF-ETCHBOND 5,00 ADET
MATRİKSBANDI 150,00 ADET
DETERTRAJ(TEMİZLİK)FIRÇASI 2500,00 ADET
FISSURESEALANT KIT (FİSÜR ÖRTÜCÜ) 50,00 ADET
CAOHKAIDE MADDESI 20,00 ADET
IŞINLICAOH KAİDE 6,00 ADET
GUTTAPERCHA ASSORT 15/40 350,00 ADET
ELMASFREZ 1300,00 ADET
AERATÖRFREZİ (TERSİNE KONİK) 80,00 ADET
ALEVUCLU ELMAS FREZ 80,00 ADET
ASİTSİZBOND SİSTEMİ 4,00 ADET
MATRİKS 4,00 ADET
ARTİKÜLASYONKAĞIDI (DÜZ) 12 LİK KUTU 100,00 ADET
RULOPAMUK 100,00 ADET
POLİKARBOKSİLATSİMAN 4,00 KUTU
ÇİNKOPOLİKARBOKSİLAT SİMAN 4,00 ADET
KREZEFORM(CRESPONE) 20,00 KUTU
KOMPOZİTCİLA LASTİĞİ 100,00 ADET
AMALGAMCİLA LASTİĞİ 100,00 ADET
PAPERPOİNT DİA DENT 15-40 200,00 KUTU
LENTÜLO15/40 30,00 ADET
ENDOBOX 2,00 ADET
TIRNERF 250,00 ADET
GEÇİCİDOLGU KAVİT 10,00 ADET
AKIŞKANKOMPİZİT 4,00 ADET
FOSFATSİMON 4,00 ADET
POLİKARBOKSİLATSİMON 10,00 ADET
HOLLANDFİXSATİFİ 15,00 LT
ASİTALKOL(1LT) 3,00 LT
ALKOL(ABSOLUTE ETANOL %99,5 ) 50,00 LT
ALKOL%96 30,00 LT
TRAKEOSTOMIO2 MASKESI 200,00 ADET
EASYBREAD 125,00 ADET
ACILTRAKEOSTOMI KITI 3,00 ADET
I.V.KANÜL 2 YOLLU UZATMA 100,00 ADET
İNFÜZYONPOMPA SETİ 2000,00 ADET
TRAKEOSTAMİKANÜLÜ (DİSPOSABLE KAFLI) NO:7,5 50,00 ADET
TRAKEOSTAMİKANÜLÜ (DİSPOSABLE KAFLI) NO:8 50,00 ADET
GÜMÜŞKANÜL NO:7,5 10,00 ADET
GÜMÜŞKANÜL NO:8 10,00 ADET
VENTİLASYONDEVRESİ ERİŞKİN(FİLTRELİ) 100,00 ADET
ENDOMETHASONELİKİT 40,00 ADET
ENDOMETHASONETOZ 40,00 ADET
ÇİNKOOKSİTOJENAL TOZ 110,00 KUTU
ÇİNKOOKSİTOJENAL LİKİT 100,00 KUTU
SPİNOCAN25 GX3 75MM(TURUNCU BAŞLI) 2000,00 ADET
KANALEĞESİ (15-40 ASORTİ H TİPİ) 100,00 ADET
KANALEĞESİ (15-40 ASORTİ K TİPİ) 100,00 ADET
ÇELİKROND FREZ 200,00 ADET
IŞINLIDOLGU A1 (ÖN DİŞ İÇİN) 250,00 ADET
IŞINLIDOLGU A2 (ARKA DİŞ İÇİN) 300,00 ADET
IŞINLIDOLGU B2 300,00 ADET
TAMPONPAMUK 2000,00 ADET
AMALGAM(2'LİK) 5000,00 ADET
AMALGAM(3'LÜK) 6000,00 ADET
GÜTAPERKANO 20 300,00 KUTU
GÜTAPERKANO25 300,00 KUTU
GÜTAPERKANO30 300,00 KUTU
GÜTAPERKA45-80 ASORTİ 300,00 ADET
IŞINLIDOLGU B1 300,00 ADET
SMEARÇUBUĞU 15000,00 ADET
ÜRODİNAMİSETİ(REKTAL VEZİKAL KATETER) 50,00 ADET
FOLEYSONDA NO:22 (3 YOLLU) 200,00 ADET
FOLEYSONDA NO:20 (ÜÇ YOLLU) 50,00 ADET
FOLEYSONDA NO:18 (İKİ YOLLU) 1000,00 ADET
FOLEYSONDA NO:16 (İKİ YOLLU) 1000,00 ADET
FOLEYSONDA NO:16 500,00 ADET
FOLEYSONDA NO:12 20,00 ADET
NONSTERİLELDİVEN (M) 400000,00 ADET
NONSTERİLELDİVEN (S) 95000,00 ADET
NONSTERİLELDİVEN (L) 80000,00 ADET
PERKÜTANENDOSKOPİK GASTROSTOMİ KATATERİ 14F 10,00 ADET
AĞIZBAKIM FIRÇASI-SET 1000,00 ADET
GAZLIBEZ (100 METRE) 25000,00 METRE
SARIPİPET UCU 15000,00 ADET
BUKYTEPSİSİ(GE PRETEUS XRLA MODELİ 2,00 ADET
YATAKKORUYUCU ÖRTÜ (YENİ 150-03-03) 8000,00 ADET
STERİLGÖZ PEDİ 200,00 ADET
ÇAMUCLU ENJEKTÖR 50 CC 800,00 ADET
SODYUMHİPOKLORİT SOL. 5,00 ŞİŞE
TEMİZLİKPATI 20,00 ADET
CARBIDEROND FREZLER 100,00 ADET
KANDURDURUCU AJAN 2,00 ADET
CİVA(DİŞ İÇİN) 100GR 60,00 ADET
TÜKRÜKEMİCİ 100 LÜK 75000,00 ADET
AERATORBAŞLIĞI SPREY 20,00 ADET
AYNA 700,00 ADET
AYNASAPI (DİŞ) 700,00 ADET
YEŞİLTAŞ AİRATÖR İÇİN 50,00 ADET
BEYAZTAŞ AİRATÖR İÇİN 50,00 ADET
MIKROMOTORIÇIN ÇELİK FREZ 300,00 ADET
TUNGUSTERAYRITÖR CEBIDE ÇELIK 300,00 ADET
TİRNERT(ASORTİ) 200,00 ADET
MİKROMOTOR + ANGLUDRUVA 4,00 ADET
AERATOR(PUSH BUTTON) 4,00 ADET
VOCOMERON 15,00 ADET
IONOFILU 25,00 ADET
GLASSLİNER 120,00 KUTU
AĞIZSPATÜLÜ. 20,00 ADET
SİMANFULVARI 20,00 ADET
AMALGAMFULVARI 20,00 ADET
SİMANSPATÜLÜ 5,00 ADET
FOSFORİKASİT (%37 LİK) 30,00 ADET
ALLBOND SE BOTTLE KIT 250,00 ADET
DOLGUASIT BAC 5 GR 100,00 ADET
PORTEGÜ 1,00 ADET
DAVYE TAKIMI 6,00 TAKIM
DENTALKÜRET 2,00 ADET
ELEVATÖRSETİ 4,00 ADET
MAKASCERRAHİ 1,00 ADET
CERRAHİKÜVET (KAPAKLı) 3,00 ADET
MASKELASTİKLİ 5000,00 ADET
KALSİNTOZ 25,00 ADET
KALSİNLİKİT 25,00 ADET
MATRİKSBANDI (YÜZÜK) 30,00 ADET
DYCALDENTSPLY 600,00 ADET
GUTTAPEARCHA POINTS META 15-40 25,00 ADET
AKICICAM İYONOMA SİMAN 6,00 KUTU
BONDİNGFIRÇASI(KALIN UÇLU) 500,00 KUTU
HASSASİYETGİDERİCİ 5,00 ADET
NERVİSİT(NECRONERF) 20,00 KUTU
AELITEA.P. BODY A2 H-812A2P 150,00 ADET
AELITELS KIT 120,00 ADET
AELITEA.P. BODY A1 H-812A1P 150,00 ADET
DETATRINESEPTEDONT 750,00 ADET
KAVİTRONUÇLARI (MUHTELİF) 100,00 ADET
MİCROAPPLICATOR FINE 902 100LÜK 700,00 ADET
İSPİRTOOCAĞI 2,00 ADET
TRIFLO 40,00 ADET
HEMATOKSİLENHARRİS(LT) 10,00 LT
DOKUTAKİP KASETİ (KAPAKSIZ) 20000,00 ADET
LABORATUVARSAATI 1,00 ADET
PARAFİLM 5,00 ADET
DOUBLEJ KATATER 4F 16CM 10,00 ADET
DOUBLEJ KATATER 4,7-5F 24CM 120,00 ADET
DOUBLEJ KATATER 4,7-5F 26CM 120,00 ADET
DOUBLEJ KATATER 6F 24 CM 10,00 ADET
DOUBLEJ KATATER 6F 26 CM 10,00 ADET
STONE-CORN 5,00 ADET
BASKETKATATER SPIRAL 40,00 ADET
BASKETKATATER DÜZ 40,00 ADET
ÜRETRALBALON DİLATATÖR 5,00 ADET
ÜRETERKATATERİ 3F 15,00 ADET
ÜRETERKATATERİ 4F 65,00 ADET
ÜRETERKATATERİ 5F 5,00 ADET
PASKİTİ(100 TESTLİK) 2,00 TST
PLASTİKBARDAK 20000,00 ADET
GUİDEWİRE0,035 3,00 ADET
GUİDEWİRE0,038 3,00 ADET