• İhale No
    2011/33487
  • İhale Adı
    TMİ.12.6.1 Etap 4 adet trafo merkezinin (Kütahya merkez Trafo merkezi,Emet Trafo Merkezi,Yenigediz Trafo Merkezi ve Uşak 1 Trafo merkezinin 3.şahıslarca işlettirilmesi işi
  • Sektör
    Elektrik Malzemeleri ve Yapım İşleri
  • İhale Tipi
    Hizmet Alımı
  • İhale Usulü
    İstisna - Kapsam Dışı
  • İhale Tarihi
    15 Mart 2011 10:00
  • İdare
    TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM A.Ş GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(TEİAŞ) 6. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü
  • İhale İli
    Kütahya
  • İşin İli
    Kütahya
  • Yayın Tarihi
    01 Nisan 2011
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

TRAFO MERKEZLERİNİN İŞLETİLMESİHİZMETİ ALINACAKTIR

TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM A.Ş GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(TEİAŞ) 6.İletim Tes. ve İşl.Gr.Md.

İhale Kayıt Numarası : 2011/33487
1 - İdarenin
a) adresi : FUATPASA MAHALLESI AYDINLIK SOKAK 89 43001
b) telefon ve faks numarası : 2742319100 - 2742319108
c) elektronik posta adresi (varsa) : 6grupmd@teias.gov.tr
2 - İhale konusu işin niteliği, türü ve miktarı : 1 Grup (4 Adet trafo Merkezi) Kütahya Merkez,Emet,Yenigediz ve Uşak 1 Trafo merkezlerinin (bakım ve güvenlik hariç) 3 yıl süre ile işlettirilmesi Götürü bedelHizmet alımı
3- İhalenin / Yeterlik Değerlendirmesinin:
a) Yapılacağı yer : Fuatpaşa Mahallesi ,Aydınlık Sokak No:89 KÜTAHYA
b) Tarihi ve saati : 15.03.2011 - 10:00
4 - İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler :


4.1- İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir:



a) Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi.



b) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası Belgesi;



1) Gerçek kişi olması halinde, ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içinde alınmış, Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,



2) Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içersinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge.



c) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;



1) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,



2) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimdeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

d) Bu Şartnamenin 10 uncu maddesinin (a), (b), (c), (d), (e), (g) ve (i) bentlerinde sayılan durumlarda olunmadığına ilişkin yazılı taahhütname.



e) Şekli ve içeriği bu Şartnamede belirlenen teklif mektubu.



f) Bu Şartnamede belirlenen geçici teminat.



g) Bu şartnamenin 7.2 ve 7.3 üncü maddelerinde belirtilen, şekli ve içeriği teknik ve idari şartnamede düzenlenen yeterlik belgeleri ve istenen diğer belgeler.



ğ) Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren, standart forma uygun belge,



h) Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.



i) İsteklinin iş ortaklığı olması halinde, şekli ve içeriği bu Şartnamede belirlenen iş ortaklığı beyannamesi ile 17’nci maddede konsorsiyumların da teklif verebilecekleri öngörülmüş ise, isteklinin konsorsiyum olması halinde şekli ve içeriği bu Şartnamede belirlenen konsorsiyum beyannamesi.



j) Bu Şartnamenin 18 inci maddesinde istenmesi halinde, alt yüklenicilere yaptırmayı düşündükleri işlerin listesi.



k) İhale dokümanının satın alındığına dair belge.



l) Bu Şartnamenin 8 inci maddesinde istenmesi halinde “yerli istekli” olunduğuna ilişkin şartnamede belirtilen belgeler.



m) Gerçek veya tüzel kişi olması durumuna göre, ortağı olduğu şahıs şirketleri ile sermayesinin yarısından fazlasına sahip olduğu sermaye şirketlerine ilişkin beyanname.



n) Teknik Şartnamesinde istenen belgeler ve istekli tarafından eklenecek teklifi destekleyen diğer doküman ve belgeler.



İsteklinin iş ortaklığı olması halinde, (b), (c), (d), (l), (m) ve (n) bentlerinde yer alan belgelerin her bir ortak tarafından ayrı ayrı verilmesi zorunludur



4.2- Ekonomik ve Mali Yeterliğe İlişkin Belgeler



Bankalardan temin edilecek, isteklinin mali durumu ile ilgili belgeler :



İsteklinin teklif edeceği Toplam bedelin % 10’undan az olmamak üzere istekli tarafından belirlenecek tutarda bankalar nezdinde kullanılmamış nakit kredisi veya kullanılmamış teminat mektubu kredisini gösterir, yerli bankalardan alınacak belgeler.



Bu belgeler ilgili bankanın Genel Müdürlüğünden teyit ettirilir. Faks ile yapılan teyitler, banka şubesinin en az iki yetkilisinin imzasını taşımalıdır.



Ortak girişimlerde, bu belgeler hisseleri oranına bakılmaksızın ortaklarca müştereken karşılanabilir.



4.3- Mesleki ve Teknik Yeterliğe İlişkin Belgeler



4.3.1 -İstekliler aşağıdaki belgeleri teklifi ile birlikte vermek zorundadır. Belgelerden herhangi birinin eksik olması durumunda teklif değerlendirmeye alınmayacaktır.



4.3.1.1 İsteklinin ana statüsü gereği Elektrik Üretimi veya İletimi ile ilgili herhangi bir alanda hizmet verdiğini veya verebileceğini gösteren belge veya belgeler.



4.3.1.2- a) ihalenin ilan tarihinden geriye doğru son beş yıl içinde kamu veya özel sektörde tek sözleşmeye dayalı olarak ; sözleşme bedelinin en az % 70’i oranında kusursuz olarak gerçekleştirilen veya denetlenen veya yönetilen ihale konusu işle ilgili deneyimini gösteren belgeler veya ,



b) Benzer iş olarak ; ihalenin ilan tarihinden geriye doğru son beş yıl içinde kamu sektöründe tek sözleşmeye dayalı olarak ; sözleşme bedelinin en az % 70’i oranında kusursuz olarak gerçekleştirilen veya denetlenen veya yönetilen gerilim seviyesi en az 154 kV. olan elektrik santralının işletilmesi işi ile ilgili deneyimini gösteren belgeler veya,



c) Benzer iş olarak ; ihalenin ilan tarihinden geriye doğru son on beş yıl içinde kamu sektöründe tek sözleşmeye dayalı olarak ; sözleşme bedelinin en az % 70’i oranında kusursuz olarak gerçekleştirilen veya denetlenen veya yönetilen gerilim seviyesi en az 154 kV. olan elektrik santralı veya İletim trafo merkezinin anahtar teslimi olarak tesis edilmesi işi ile ilgili deneyimini gösteren belgeler.



4.3.1.3- İsteklilerin tekliflerinde “Eleman Ağırlık Puan Dağılımı Tablosu”na göre çalıştırmayı taahhüt ettikleri (Grup Mühendisi, Trafo işletme Mesul teknisyeni, Trafo işletme teknisyeni) elemanların puanlarının Toplamı Gruptaki her Trafo Merkezi bazında asgari 54 (Elli Dört) puanı sağlaması şarttır. Aksi halde o grup için İstekli teklifleri değerlendirmeye alınmayacaktır. Grup Mühendisinin puanı her Trafo Merkezinin puan hesabında aynen kullanılır. Bu amaçla çalıştırmayı taahhüt ettiği eleman puanları Ekteki “İşletme Elemanları Puan tablosu”na yazılacaktır. Bu tablo teklif verilen her Grup için ayrı ayrı doldurulacaktır.



4.3.2 İş deneyim belgesine ilişkin temel kriterler:



İstekliler teklif edilen bedelin en az % 35’i oranında ihale konusu iş veya benzer işlere ait tek sözleşmeye dayalı olarak alınmış İş Deneyim Belgesi vereceklerdir.

Birden fazla iş deneyim belgesinin tutarının, toplanması ile oluşan bedel dikkate alınmaz.



İş deneyimini gösteren belgeler, belge sahibi gerçek veya tüzel kişiler dışındaki aday veya istekliler tarafından kullanılamaz, devredilemez, kiraya verilemez ve satılamaz. İş deneyimini gösteren belge sahiplerinin kuracakları veya ortak olacakları tüzel kişiliklerin katılacakları ihalelerde bu belgelerin tüzel kişilik adına kullanılabilmesi için belge sahibinin en az bir yıldır tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip olması, her ihalede bu oranın aranması ve teminat süresince (kabule kadar) bu oranın muhafaza edilmesi zorunludur.



İş deneyimini gösteren belgeler, isteklinin ihale konusu hizmet veya benzer hizmetlerdeki mesleki deneyimini ortaya koyan; İş Bitirme Belgesi, İş Durum Belgesi, İş Denetleme ve İş yönetme belgeleridir. (Standart Form – KİK027.0/H), (Standart form KİK.032 0/H) , (Standart form KİK.033 .0/H ) (Standart form KİK.034 0/H), (Standart form KİK.035.0/H )

 



5-İhaleye sadece yerli istekliler katılabileceklerdir.



6-İhale konusu işin tamamı veya bir kısmı (Temizlik işleri hariç) alt yüklenicilere yaptırılamaz.



7-Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremez.



8-İhale dökümanları TEİAŞ 6.iletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü ; Fuatpaşa Mahallesi,Aydınlık Sokak No:89 KÜTAHYA işyeri adresinden 300.- TL karşılığı (TC. Ziraat Bankası Kütahya Şubesi nezdindeki IBAN TR5400010001793508381150 01 nolu TEİAŞ 6.İletim hesabına yatırılabilir.) İhale dökümanı kargo ile istenildiği taktirde 310.- TL yatırılacaktır.




 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim