• İhale No
    2019/479463
  • İhale Adı
    Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Başhekimlik Mutfağının İhtiyacı Olan 40 Kalem Gıda Alımı
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    06 Kasım 2019 10:00
  • İdare
    YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ Dursun Odabaş Tıp Merkezi
  • İhale İli
    Van
  • İşin İli
    Van
  • Şikayet Bedeli
    101.344,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946 ile 33.791.911 TL arası
  • Yayın Tarihi
    16 Ekim 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ DURSUN ODABAŞ TIP MERKEZİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Başhekimlik Mutfağının İhtiyacı Olan 40 Kalem Gıda Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2019/479463
1-İdarenin
a) Adresi : Erciş Yolu Üzeri 15. Km Tıp Fak.ek binası Kat:3 Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü 65100 TUŞBA TUŞBA/VAN
b) Telefon ve faks numarası : 4322168341 - 4322168341
c) Elektronik Posta Adresi : hastane@yyu.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : Dursun Odabaş Tıp Merkezi Başhekimlik Mutfağının İhtiyacı Olan 40 Kalem Kuru Bakliyat, Çay Baharat, Salça Un, Süt Ekmek ve Benzeri Gıda Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun ODABAŞ Tıp Merkezi Ayniyat Deposu
c) Teslim tarihi : İşe başlama 01.12.2019- İş bitiş 01.12.2020 Siparişe göre Teslimat yapılacaktır.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Erciş Yolu Üzeri 15. Km Tıp Fakültesi Morfoloji Binası 2. Kat. 65080 Tuşba / VAN
b) Tarihi ve saati : 06.11.2019 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 20 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

GIDA ALIM İŞİ BENZER İŞ OLARAK KABUL EDİLECEKTİR.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. Bu ihaleye sadece yerli istekliler katılabilecek olup yerli malı teklif eden yerli istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Satın Alma Birimi adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (altmış) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
KURU ÇAY 300 KG 300 kilogram
CEVİZ İÇİ 200 KG 200 kilogram
DEN 1.200 KG 1.200 kilogram
FINDIK İÇİ (KAVRULMUŞ) 250 KG 250 kilogram
İRMİK 1.000 KG 1.000 kilogram
KURU ÜZÜM 700 KG 700 kilogram
KURU FASÜLYE 3.000 KG 3.000 kilogram
MAKARNA 5.000 KG 5.000 kilogram
PİRİNÇ (PİLAVLIK) 23.000 KG 23.000 kilogram
DOMATES SALÇASI 12.000 KG 12.000 kilogram
ŞEKER (TOZ) 11.000 KG 11.000 kilogram
BULGUR (PİLAVLIK) 3.000 KG 3.000 kilogram
ŞEHRİYE (ARPA - TEL) 4.500 KG 4.500 kilogram
SIVI YAĞ (AYÇİÇEK) 23.000 KG 23.000 kilogram
STREÇ (300 M’LİK) 120 ADET 120 adet
YUFKA 700 KG 700 kilogram
ŞEFFAF POŞET 600 KG 600 kilogram
SADE BİSKÜVİ (TATLI-TUZLU) 600 KG 600 kilogram
BUĞDAY UNU 4.000 KG 4.000 kilogram
PİRİNÇ UNU 20 KG 20 kilogram
KAKAO 5KG 5 kilogram
MARGARİN (250 GRAMLIK) 300 KG 300 kilogram
TAHİN HELVASI 500 KG 500 kilogram
EKMEK (60 GRAMLIK) 110.000 KG 110.000 kilogram
BEYAZ PEYNİR (TUZLU-% 20 Sİ OTLU) 12.000 KG 12.000 kilogram
BEYAZ PEYNİR (TUZSUZ) 1.500 KG 1.500 kilogram
KAŞAR PEYNİRİ 1.200 KG 1.200 kilogram
SÜT (1000 CC’LİK - UHT) 6.000 KG 6.000 kilogram
KREM ŞANTİ 70 KG 70 kilogram
HİNDİSTAN CEVİZİ 30 KG 30 kilogram
KIRMIZI MERCİMEK 3.500 KG 3.500 kilogram
PEÇETE (250’LİK) 2.200 PAKET 2.200 paket
ZEYTİN YAĞI 1.000KG 1.000 kilogram
MANTI (% 100 DANA ETLİ-) 600 KG 600 kilogram
NİŞASTA 100 KG 100 kilogram
SUSAM 50 KG 50 kilogram
DONUK VİŞNE 200 KG 200 kilogram
DONUK BAMYA 300 KG 300 kilogram
TAVUK GÖĞÜS (KEMİKSİZ) 4.000 KG 4.000 kilogram
BALIK 3.500 KG 3.500 kilogram