T.C.
ANKARA VALİLİĞİ ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Ankara Ulus Devlet Hastanesi Yöneticiliği
SAYI: 60O L2./0.6./2O18
KONU: Fiyat Teklifi
ilgiliye
Hastanemiz ihtiyacı olan aşağıda tanımlı malzemeler mevcut teknik şartnameler kapsamında 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 22/d maddesi doğrudan temin usulü ile temin edilecektir.
İsteklilerin mevcut teknik şartnameler çerçevesinde düzenleyecekleri KDV Hariç birim fiyat tekliflerini Hastanemiz Satınalma Servisine veya aşağıda tanımlı faks numarasına veya e-mail adresine 19.06.2018 tarih saat:16.00’a kadar vermeleri hususunu;
Bilgilerinize rica ederim.
S |
Malzeme Adı |
Birimi |
Miktarı |
1 |
Yangın İhbar Paneli (Yangın alarm kontrol paneli 2 loop) |
Adet |
1 |
2 |
Adaptör |
Adet |
5 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ÜRÜN İLE İLGİLİ BİLGİ ALMAK İÇİN 0312 509 70 00 NUMARASINDAN TEKNİK SERVİS BİRİMİ BAĞLATARAK VEYA 0312 509 74 70 NUMARALARINDA BİLGİ ALABİLİR YADA ÜRÜNLERİ YERİNDE GÖREBİLİRSİNİZ.
Ek: Teknik Şartname
ELMASOGLU |
İRTİBAT idari ve Mali işler Müdür Yardımcısı
Tel: 0 312 509 74 36 - 509 74 38-509 74 41
Fax: 0 312 310 30 04
e-mail: udhsatinalmal@gmail.com
Ankara Ulus Devlet Hastanesi Satınalma Şubesi
Rüzgârlı Gayret Sokak NO: 8 Ulus/ANKARA Tel: 0312 509 74 38 Faks: 0312 310 30 04 Elektronik Ağ: www.ankaraulusdh.gov.tr_____________________________
YANGIN İHBAR PANELİ VE ADAPTÖR TEKNİK ŞARTNAMESİ
Kontrol paneli duman, ısı ve yangın koşullarını algılayacak akıllı analiz tekniklerini kullanan işlemci kontrollü olmalıdır. Kontrol paneli EN54-2 A1:2006 ve EN54-4 A2:2006 Avrupa Normları’na uygun olmalı ve uygunluğu en azından LPCB ve/veya VdS gibi sektörde kabul görmüş, bağımsız bir firma tarafından test edilip onaylanmış olacaktır.
Panel en az aşağıdaki özelliklerin ve işlevlerin tamamına haiz olacaktır:
© Geniş, görülebilir alanı en az 120x90, dokunmatik, arkadan aydınlatmalı LCD ekrana sahip olacaktır ve kontrol paneline ait kapsamlı programlama ve işletme fonksiyonlarını dokunmatik ekranındaki Q klavyesi ile yerine getirebilecektir.
• Panelin TÜRKÇE dil desteği bulunmalıdır.
• Panel üzerinde en az 16 adet yangın alarm zonu LED’i olmalıdır.
• Panelin üzerinde cihaz tanımlarını girmek ve tanımlarda değişiklik yapmak için kullanılacak bir dokunmatik Q klavye bulunmalıdır.
• Sistem dahili olarak bir kuru tip akü ve akü şarj ünitesi bulundurmalıdır. Ana güç kaynağının arızalanması durumunda aküler normal işletim modunda en az 24 saatlik; tüm ikaz cihazlarının aktif olduğu alarm durumunda ise en az 30 dakikalık yedekleme sağlamalıdır.
• Panelin üzerinde yangın, hata, uyarı ve güç LED’leri ayrıca bulunmalıdır.
• Basit menüler ile sürülen, parola korumalı fonksiyonlar, kullanıcıya aşağıdakiler gibi geniş bir
o Dokunmatik ekran kullanılarak cihazların eklenmesi ve/veya yerlerinin değiştirilmesi o Mevcut hataların ve alarmların günlüğü o Akıllı sensör bilgisinin grafik analizi
o Sensörlerin, zonların, uyarı cihazlarının, arayüz ünitelerinin etkinleştirilmesi veya devre dışı bırakılması o Adreslenebilir cihaz durumları
o “İsteğe göre” ya da “Otomatik filtrelenmiş” yazdırma seçenekleri o Cihaz tip uyumsuzluklarına karşı yapılandırma kontrolü ve açık/kısa devre hatalarının kesin yerlerinin saptanması o Yangın alarm kontrol paneli tüm adreslenebilir uyarı cihazlarının ses tonlarını ve seviyelerini kontrol edebilmelidir, o Yangın alarm kontrol paneli normal işletim modunda adreslenebilir cihazların LED’lerini anlık olarak aktive edebilmeli ve normal çalışma moduna geri döndürebilmelidir. Bu özellik dokunmatik ekran ile, sadece 3.erişim seviyesi ile programlanabilmelidir.
• Yangın alarm kontrol paneli 60 adete kadar adreslenebilir, çevrimden beslenen sesli uyarı cihazını destekleyebilmelidir.
• Yangın alarm kontrol paneli gereken durumlarda çevrimden beslenen sesli uyarı cihazlarının yerine kullanılabilecek sesli alarm sistemlerine arayüzleri desteklemelidir.
• Gerektiği durumlarda dokunmatik ekran, koruyucu bir kapak arkasında koruma altına alınabilmelidir.
• Paneller en az 2 çevrim kapasiteli olmalıdır.
• Her bir çevrim; çevrim başına azami 200 adete kadar akıllı adreslenebilir cihazı, 2 korlü 1.5mm2 ekranlı yangına dayanıklı kablo ile, 2,000m’ye kadar çevrim uzunluğunda destekleyebilmelidir.
• LON bazlı bir bilgisayar haberleşme seçeneği mevcut olmalıdır.
• Kontrol paneli 24 VDC’de çalışan, her biri devre başına azami 750 mA kapasiteli, en az 2 ana sesli alarm devresini (toplam 4 seslendirme devresi) sağlamalıdır.
• Sistem, bir uzak zon numarasını ve uzak zon mesajını ağ üzerinde iletebilecek şekilde tasarlanmış, güvenli bir ağı sağlamalıdır.
o En az 127 panel netvvork olarak çalışabilecektir.
Yukarıdaki özelliklere ek olarak diğer tüm gerekli kontroller, elemanlar, cihazlar ve aksesuarlar sisteme eklenebilecek ve böylece TS CEN/TS 54-14 Türk Standartı’na ve 2009 Türkiye Yangından Korunma Yönetmeliği’ne tam uygunlukta, verimli, kararlı çalışan bir kontrol paneli sağlanabilecektir.
Çıkış Voltajı: 12V DC Çıkış Akımı: 2A Çıkış Konektörü: 5.5mm Barıel Priz Tipi: Avrupa Tipi Standart
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|