• İhale No
    2019/512919
  • İhale Adı
    Yaş Sebze ve Meyve alımı
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    18 Kasım 2019 11:00
  • İdare
    HARRAN ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
  • İhale İli
    Şanlıurfa
  • İşin İli
    Şanlıurfa
  • Şikayet Bedeli
    50.640,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946'TL den küçük
  • Yayın Tarihi
    17 Ekim 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI HARRAN ÜNİVERSİTESİ

Yaş Sebze ve Meyve alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2019/512919
1-İdarenin
a) Adresi : Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü Merkezi Yemekhane 3. Kat 63050 Osmanbey Kampüsü HALİLİYE/ŞANLIURFA
b) Telefon ve faks numarası : 4143183049 - 4143183194
c) Elektronik Posta Adresi : sks@harran.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 38 Kalem Yaş Sebze ve Meyve
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Üniversitemiz SKS Daire Başkanlığına bağlı, Osmanbey Yerleşkesi Yemekhanesi Ambarı
c) Teslim tarihi : İşe başlama tarihi sözleşme imzalanmasını takiben 01.01.2020 dir. iş bitim tarihi 30.06.2020 dir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü Merkezi Yemekhane Binası 3. Kat 3 Nolu Oda
b) Tarihi ve saati : 18.11.2019 - 11:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

Mevzuatı gereği alınmış olan İş Yeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı.

Hal Kayıt Sistemine (Hal İçi) Kayıtlı Olduğunu Gösteren Belge/Belgeler.

NOT: 07.07.2012 tarihli ve 28346 sayılı  Resmi Gazetede yayınlanan ''Sebze ve Meyve Ticareti ve Toptancı Halleri Yönetmelik'' in 36. maddesi çerçevesinde mal alımı ve satımı yapan tüccarlar için HAL İÇİ kayıt zorunluluğu olmayıp Hal Kayıt Sistemine (HAL DIŞI) kayıtlı olması durumuda kabul edilecektir.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü Merkezi Yemekhane Binası 3. Kat 3 Nolu Oda adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (altmış) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Acı Süs Biberi 250 kilogram
Armut 1.000 kilogram
Bamya Yaş 300 kilogram
Brokoli 250 kilogram
Çilek 1.000 kilogram
Dereotu 250 kilogram
Dolmalık Biber 700 kilogram
Domates 10.000 kilogram
Elma 5.000 kilogram
Havuç 2.500 kilogram
Ispanak 500 kilogram
Kara Lahana 2.000 kilogram
Karnabahar 500 kilogram
Karpuz 1.000 kilogram
Kavun 1.000 kilogram
Kırmızı Biber 1.000 kilogram
Kiraz 500 kilogram
Kuru Sarımsak 250 kilogram
Kuru Soğan 3.000 kilogram
Limon 2.000 kilogram
Malta Eriği (Sarıkız) 1.000 kilogram
Mandalina 2.000 kilogram
Marul 2.000 adet
Maydanoz 5.000 adet
Muz 1.000 kilogram
Patates 10.000 kilogram
Patlıcan 6.000 kilogram
Pırasa 1.000 kilogram
Portakal 2.000 kilogram
Roka 1.000 adet
Salatalık 2.500 kilogram
Semizotu 500 kilogram
Şeftali 500 kilogram
Taze Fasulye 500 kilogram
Taze Kabak 1.500 kilogram
Turp 500 kilogram
Yeşil Biber 2.500 kilogram
Yeşil Soğan 250 kilogram