• İhale No
    2019/562942
  • İhale Adı
    Yaş Sebze ve Meyve
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    29 Kasım 2019 10:30
  • İdare
    İstanbul Üniversitesi Sosyal Tesisleri
  • İhale İli
    İstanbul
  • İşin İli
    İstanbul
  • Şikayet Bedeli
    50.640,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946'TL den küçük
  • Yayın Tarihi
    07 Kasım 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL TESİSLERİ

Yaş Sebze ve Meyve alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2019/562942
1-İdarenin
a) Adresi : I.Ü. Rektörlük Ana Giriş Kapısı Yanı P.T.T Üstü Beyazıt FATİH/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası : 2124400080 - 2124400081
c) Elektronik Posta Adresi : sosyaltesisler@istanbul.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : İstanbul Üniversitesi Sosyal Tesislerine bağlı birimlerde kullanılmak üzere 83 Kalem Yaş Sebze ve Meyve Alımı yapılacaktır.
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : 1-Beyazıt Profesörler Evi Restoran, 2- Baltalimanı Sosyal Tesisleri, 3- Çapa Ocak Restoran, 4- Beyazıt Edebiyat Kantini, 5- Beyazıt Esnaf Kantini, 6- Beyazıt Hukuk Fakültesi Kantini, 7- Beyazıt Coğrafya Kantini.
c) Teslim tarihleri : Sözleşme konusu mal 01.02.2020 - 31.12.2020 tarihleri arasında günlük veya haftalık ihtiyaçlar nispetinde İstanbul Üniversitesi Sosyal Tesisleri'ne bağlı birimlere siparişin ertesi günü teslim edilecektir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : İ.Ü. Rektörlük Ana Giriş Kapısı Yanı Profesörler Evi Restoranı Beyazıt / İSTANBUL
b) Tarihi ve saati : 29.11.2019 - 10:30


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 40 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu veya özel sektörde daha önce gerçekleştirilmiş olan Gıda alımına dayalı her türlü iş benzer iş olarak kabul edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar İ.Ü. Rektörlük Ana Giriş Kapısı Yanı Profesörler Evi Restoranı Beyazıt / İSTANBUL adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (altmış) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Akdeniz Yeşilliği 10 kilogram
Bakla 5 kilogram
Balkabağı 2.000 kilogram
Bamya 10 kilogram
Beyaz Lahana (Dolmalık) 1.750 kilogram
Biber (Kaliforniya) 10 kilogram
Brokoli 300 kilogram
Brüksel Lahana 20 kilogram
Çarliston Biber 200 kilogram
Dereotu (Her Demet İçinde 5\'li Demet) 150 demet
Dolmalık Biber 1.250 kilogram
Domates 10.000 kilogram
Domates (Çeri) 1.000 kilogram
Endivien 15 kilogram
Enginar 8.500 adet
Fesleğen 30 kilogram
Göbek Salata 6.000 adet
Havuç 3.500 kilogram
Ispanak 150 kilogram
Karnabahar 100 kilogram
Kereviz 150 kilogram
Kırmızı Biber 650 kilogram
Kırmızı Lahana 1.750 kilogram
Kırmızı Soğan 300 kilogram
Kırmızı Turp 200 kilogram
Kıvırcık Salata 600 adet
Kuru Soğan 3.000 kilogram
Limon (Kasa İçi Adeti 150) 150 kasa
Lolorosso 200 kilogram
Mantar 1.750 kilogram
Maskolin 20 kilogram
Maydanoz (Her Demet İçinde 5\'li Demet) 1.800 demet
Patates 2.750 kilogram
Patlıcan (Bostan) 3.750 kilogram
Patlıcan (Kemer) 1.750 kilogram
Salatalık 3.500 kilogram
Salamura Yaprak 225 kilogram
Sarımsak 75 kilogram
Sivri Biber 1.000 kilogram
Soğan Arpacık 10 kilogram
Taze Barbunya 50 kilogram
Taze Bezelye 10 kilogram
Taze Fasulye 125 kilogram
Taze Fasulye (Çalı) 1.250 kilogram
Taze Kabak 2.500 kilogram
Taze Nane (Her Demet İçinde 5\'li Demet) 500 demet
Taze Soğan 275 kilogram
Pancar 75 kilogram
Pazı 130 kilogram
Pırasa 30 kilogram
Roka (Her Demet İçinde 5\'li Demet) 20.000 demet
Semizotu 200 kilogram
Ananas 10 adet
Armut (Ankara) 10 kilogram
Armut (Akça) 25 kilogram
Armut (Deveci) 100 kilogram
Armut (Santa Maria) 100 kilogram
Avokado 10 kilogram
Ayva 500 kilogram
Çilek 750 kilogram
Elma 50 kilogram
Elma (İthal) 150 kilogram
Elma (Starking) 400 kilogram
Erik (Angelika) 20 kilogram
Erik (Malta) 50 kilogram
Erik (Papaz) 100 kilogram
Greyfurt 50 kilogram
İncir (Taze) 20 kilogram
Karpuz 3.000 kilogram
Kavun 1.500 kilogram
Kayısı 150 kilogram
Kiraz 500 kilogram
Kivi 750 adet
Mandalina 500 kilogram
Muz 1.000 kilogram
Portakal 750 kilogram
Portakal (Sıkmalık) 100 kilogram
Şeftali 150 kilogram
Nar 150 kilogram
Vişne 10 kilogram
Üzüm (Beyaz, Çekirdeksiz) 100 kilogram
Üzüm (Siyah, Çekirdekli) 500 kilogram