• İhale No
    2020/50585
  • İhale Adı
    YAZLIK SEBZE VE MEYVE
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    19 Mart 2020 10:00
  • İdare
    İzmir Bornova Jandarma Tedarik Merkezi Komutanlığı
  • İhale İli
    İzmir
  • İşin İli
    İzmir
  • Şikayet Bedeli
    152.021,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    33.791.911 ile 253.439.417 TL arası
  • Yayın Tarihi
    18 Şubat 2020
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

JANDARMA TED.MRKZ.K.LIĞI(BORNOVA/İZMİR) İÇİŞLERİ BAKANLIĞI JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI

YAZLIK SEBZE VE MEYVE alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2020/50585
1-İdarenin
a) Adresi : İZMİR JANDARMA TED.MRK.K.LIĞI KEMALPAŞA MAHALLESİ 7421 SOKAK NO:1 35040 HACILARKIRI BORNOVA/İZMİR
b) Telefon ve faks numarası : 2324794806 - 2324793943
c) Elektronik Posta Adresi : ihlkom2ikm35@jandarma.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : YAZLIK SEBZE VE MEYVE ; 6 KISIM AYRINTILI BİLGİ BİRLEŞTİRİLMİŞ İHTİYAÇ ÇİZELGESİNDE BELİRTİLMİŞTİR.
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : İHALE KONUSU MALLAR YÜKLENİCİ TARAFINDAN; 1 İNCİ KISIM İÇİN; BORNOVA J. KOMD.TUG. K.LIĞI 2 NCİ KISIM İÇİN; FOÇA J.KOMD.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI 3 ÜNCÜ KISIM İÇİN; YENİFOÇA J.KOMD.TERÖR.MÜC.HRK.OKL.K.LIĞI 4 ÜNCÜ KISIM İÇİN; KIRKAĞAÇ 6 NCI J.KOMD.EĞT.A.K.LIĞI 5 İNCİ KISIM İÇİN; AYDIN J.EĞT.TB.K.LIĞI 6 NCI KISIM İÇİN; SEFERİHİSAR J.MU.EĞT.MRK.K.LIĞI YİYECEK DEPOLARINA İLGİLİ BİRLİK KOMUTANLIKLARINCA VERİLECEK SİPARİŞLERE GÖRE, GÜNLÜK/HAFTALIK/AYLIK OLARAK TESLİM EDİLECEKTİR.
c) Teslim tarihi : MAL TESLİMATI; 01 MAYIS 2020 İLE 31 EKİM 2020 TARİHLERİ ARASINDA HER SEBZE VE MEYVE İÇİN AYRI AYRI BELİRTİLEN YEDİRİLME DÖNEMLERİ ÇİZELGESİNE UYGUN OLARAK YAPILACAKTIR. SÖZLEŞMENİN İDARECE İMZALANDIĞI TARİH 01 MAYIS 2020 TARİHİNDEN SONRAYA SARKARSA, SÖZLEŞME TARİHİNİ TAKİP EDEN GÜNDEN İTİBAREN İŞE BAŞLANACAK VE 31 EKİM 2020 TARİHİNDE SONA ERECEKTİR. AYLIK SİPARİŞLERE GÖRE TESLİM ALINAN MALLARIN TESELLÜM TAKVİMİNDEKİ SÜRE VE MİKTARLARI; 01 MAYIS 2020 TARİHİNDE BAŞLAR. 01 MAYIS 2020 TARİHİNDEN SONRA YAPILAN SÖZLEŞMELERDE; MAYIS 2020 AYI İÇERİSİNDEKİ BELİRTİLEN MALI ALIP ALMAMAK İHTİYAÇ SAHİBİ BİRLİĞİN TAKDİRİNDEDİR. (% 20 EKSİK ALIM KAPSAMINDA)


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : İZMİR JANDARMA TED.MRK.K.LIĞI KEMALPAŞA MAHALLESİ 7421 SOKAK NO:1 35040 BORNOVA / İZMİR - BORNOVA / İZMİR (2 NO.LU İHALE SALONU)
b) Tarihi ve saati : 19.03.2020 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar İZMİR JANDARMA TED.MRK.K.LIĞI KEMALPAŞA MAHALLESİ 7421 SOKAK NO:1 35040 BORNOVA / İZMİR - BORNOVA / İZMİR 2 NO.LU İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞI (İDARE GÖREVLİSİNE TESLİM EDİLECEKTİR.) adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 180 (yüz seksen) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
TAZE FASULYE 2.000 kilogram
PATLICAN 4.500 kilogram
TAZE KABAK 3.600 kilogram
DOMATES 12.500 kilogram
HIYAR (SALATALIK) 3.750 kilogram
SİVRİ BİBER 3.500 kilogram
MAYDANOZ 600 kilogram
LİMON 4.500 kilogram
KURU SOĞAN 7.500 kilogram
DOLMALIK BİBER 1.750 kilogram
PATATES 16.500 kilogram
ŞEFTALİ 3.000 kilogram
ARMUT 4.000 kilogram
TAZE ÜZÜM 4.000 kilogram
TAZE ERİK 4.000 kilogram
KARPUZ 20.000 kilogram
KAVUN 15.000 kilogram
KİRAZ 2.500 kilogram
KAYISI TAZE 3.000 kilogram
MUZ 6.000 kilogram
TAZE FASULYE 1.200 kilogram
PATLICAN 4.150 kilogram
TAZE KABAK 2.700 kilogram
DOMATES 13.300 kilogram
HIYAR (SALATALIK) 4.000 kilogram
SİVRİ BİBER 3.250 kilogram
MAYDANOZ 150 kilogram
LİMON 3.050 kilogram
KURU SOĞAN 4.400 kilogram
PATATES 12.000 kilogram
ŞEFTALİ 2.050 kilogram
ARMUT 4.850 kilogram
TAZE ÜZÜM 3.650 kilogram
TAZE ERİK 1.800 kilogram
KARPUZ 14.000 kilogram
KAVUN 10.000 kilogram
KİRAZ 2.000 kilogram
KAYISI TAZE 1.000 kilogram
MUZ 4.250 kilogram
TAZE FASULYE 4.000 kilogram
PATLICAN 13.000 kilogram
TAZE KABAK 6.500 kilogram
DOMATES 26.000 kilogram
HIYAR (SALATALIK) 5.500 kilogram
SİVRİ BİBER 12.500 kilogram
LİMON 5.000 kilogram
KURU SOĞAN 18.000 kilogram
PATATES 31.000 kilogram
ŞEFTALİ 7.000 kilogram
ARMUT 8.000 kilogram
TAZE ÜZÜM 7.500 kilogram
TAZE ERİK 8.000 kilogram
KARPUZ 23.000 kilogram
KAVUN 18.000 kilogram
KİRAZ 5.000 kilogram
KAYISI TAZE 5.000 kilogram
MUZ 11.000 kilogram
TAZE FASULYE 4.800 kilogram
PATLICAN 8.200 kilogram
TAZE KABAK 6.700 kilogram
DOMATES 42.500 kilogram
HIYAR (SALATALIK) 8.700 kilogram
SİVRİ BİBER 12.900 kilogram
MAYDANOZ 470 kilogram
LİMON 13.400 kilogram
KURU SOĞAN 18.650 kilogram
DOLMALIK BİBER 2.400 kilogram
PATATES 43.000 kilogram
ŞEFTALİ 3.400 kilogram
ARMUT 4.750 kilogram
TAZE ÜZÜM 6.150 kilogram
TAZE ERİK 3.550 kilogram
KARPUZ 16.500 kilogram
KAVUN 12.450 kilogram
KİRAZ 3.850 kilogram
KAYISI TAZE 4.150 kilogram
MUZ 7.050 kilogram
PATLICAN 8.000 kilogram
TAZE KABAK 5.000 kilogram
DOMATES 25.000 kilogram
HIYAR (SALATALIK) 8.500 kilogram
SİVRİ BİBER 8.700 kilogram
MAYDANOZ 770 kilogram
LİMON 6.500 kilogram
KURU SOĞAN 10.000 kilogram
PATATES 20.000 kilogram
ŞEFTALİ 7.500 kilogram
ARMUT 6.500 kilogram
TAZE ÜZÜM 7.000 kilogram
TAZE ERİK 3.500 kilogram
KAVUN 12.500 kilogram
KİRAZ 3.000 kilogram
KAYISI TAZE 4.000 kilogram
MUZ 7.000 kilogram
PATLICAN 5.000 kilogram
TAZE KABAK 3.000 kilogram
DOMATES 14.500 kilogram
HIYAR (SALATALIK) 5.000 kilogram
SİVRİ BİBER 4.600 kilogram
MAYDANOZ 400 kilogram
LİMON 2.500 kilogram
KURU SOĞAN 5.000 kilogram
DOLMALIK BİBER 1.100 kilogram
PATATES 14.500 kilogram
ŞEFTALİ 4.500 kilogram
TAZE ERİK 5.000 kilogram
KARPUZ 15.000 kilogram
KİRAZ 1.700 kilogram
KAYISI TAZE 2.500 kilogram
MUZ 5.000 kilogram