İhale Kayıt Numarası | : | 2014/74835 |
a) Adresi | : | CUMHURİYET MH. KONAK CAD. 8 20400 BULDAN/DENİZLİ |
b) Telefon ve faks numarası | : | 2584313033 - 2584313147 |
c) Elektronik Posta Adresi | : | 140612@meb.k12.tr |
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
a) Niteliği, türü ve miktarı | : | 2014/2015 Eğitim Öğreti Yılında Taşıma Merkezi Okullarda Öğrenim gören 538 ilk ve orta öğrencisine 176 gün olmak üzere toplam 94688 adet yemek verilecektir. Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
b) Yapılacağı yer | : | İdari Şartnamede belirtilen Taşıma Merkezi Okul Müdürlükleri |
c) Süresi | : | İşe başlama tarihi 15.09.2014, işin bitiş tarihi 12.06.2015 |
a) Yapılacağı yer | : | Buldan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü |
b) Tarihi ve saati | : | 31.07.2014 - 11:00 |
TARIM VE KÖY İŞLERİ BAKANLIĞINDAN ALINMIŞ GIDA ÜRETİM İZİN BELGESİ
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.3.1. İş deneyim belgeleri: |
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin
% 25
oranından az olmamak üzere, ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler. |
4.3.2. Makine, teçhizat ve diğer ekipmana ait belgeler ve kapasite raporu: |
*KAPASİTE RAPORU |
4.3.3. Kalite ve standarda ilişkin belgeler: |
*ISO 9001:2008 STANDARDINA GÖRE ALINMIŞ KALİTE YÖNETİM SİSTEM BELGESİ Kalite yönetim sistem belgesi Türk Akreditasyon Kurumu tarafından akredite edilen belgelendirme kuruluşları veya Uluslararası Akreditasyon Forumu Karşılıklı Tanınma Antlaşmasında yer alan ulusal akreditasyon kurumlarınca akredite edilmiş belgelendirme kuruluşları tarafından düzenlenmesi zorunludur. Bu belgelendirme kuruluşlarının, Uluslararası Akreditasyon Forumu Karşılıklı Tanınma Antlaşmasında yer alan ulusal akreditasyon kurumlarınca akredite edilmiş belgelendirme kuruluşu olduklarının ve bu kuruluşlarca düzenlenen belgelerin geçerliliğini sürdürdüğünün, Türk Akreditasyon Kurumundan alınacak bir yazı ile teyit edilmesi gerekir. İhale tarihi veya bu tarihten önceki bir yıl içinde alınan teyit yazıları geçerlidir. Ancak, Türk Akreditasyon Kurumu tarafından akredite edildiği duyurulan belgelendirme kuruluşları tarafından düzenlenen ve TÜRKAK Akreditasyon Markası taşıyan belge ve sertifikalar için Türk Akreditasyon Kurumundan teyit alınması zorunlu değildir. Bu belgenin ihale tarihinde geçerli olması yeterlidir. İş ortaklıklarında, ortaklardan birinin istenilen belgeyi sunması yeterlidir. Deney laboratuvarlarının kalite yeterliğine ilişkin belgelerin Türk Akreditasyon Kurumu veya Uluslararası Laboratuvar Akreditasyon İşbirliği Karşılıklı Tanınma Anlaşmasında yer alan akreditasyon kurumları tarafından düzenlenmesi zorunludur. Bu akreditasyon kurumlarının Uluslararası Laboratuvar Akreditasyon İşbirliği Karşılıklı Tanınma Anlaşmasında yer alan akreditasyon kurumu olduklarının ve bu kuruluşlarca düzenlenen belgelerin geçerliliğini sürdürdüğünün, Türk Akreditasyon Kurumundan alınacak bir yazı ile teyit edilmesi gerekir. Teyit yazısı, ihale veya son başvuru tarihinde geçerli olması koşuluyla düzenlendiği tarihten itibaren bir yıl süreyle kullanılabilir. Ancak Türk Akreditasyon Kurumu tarafından düzenlenen ve TÜRKAK Akreditasyon Markası taşıyan belge ve sertifikalar için Türk Akreditasyon Kurumundan teyit alınması zorunlu değildir. Bu belgenin ihale tarihinde geçerli olması yeterlidir. İş ortaklıklarında, ortaklardan birinin istenilen belgeyi sunması yeterlidir. |
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler: |
4.4.1. KAMU VEYA ÖZEL SEKTÖRLERDE VERİLEN HER TÜRLÜ YEMEK HAZIRLAMA VE DAĞITIM İŞİ |
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|---|---|
2014-2015 Eğitim Öğretim Yılnda Buldan İlçesi Taşıma Kapsamında bulunan 538 öğrenciye 176 gün verilecek sıcak öğle yemeği | 94.688 | Yemek |