İhale Kayıt Numarası | : | 2014/123135 |
a) Adresi | : | ILÇE MILLI EGITIM MÜDÜRLÜGÜ HÜKÜMET KONAGI KAT:2 BELEDIYE CADDESI 52420 MERKEZ ÇATALPINAR/ORDU |
b) Telefon ve faks numarası | : | 4524912078 - 4524912078 |
c) Elektronik Posta Adresi | : | catalpinar52@meb.gov.tr |
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
a) Niteliği, türü ve miktarı | : | 2014-2015 Eğitim ve Öğretim döneminde taşıma ile gelecek 469 öğrenciye 147 iş günü 226 takvim günü sıcak öğle yemeği hazırlanması, dağıtılması ve sonrası temizlik Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
b) Yapılacağı yer | : | Çatalpınar Anadolu ÇPL ve İHL Lisesi Müdürlükleri |
c) Süresi | : | İşe başlama tarihi 03.11.2014, işin bitiş tarihi 12.06.2015 |
a) Yapılacağı yer | : | Belediye Caddesi Hükümet Konağı Kat: 2 (İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ) ÇATALPINAR/ORDU |
b) Tarihi ve saati | : | 21.10.2014 - 10:00 |
a)Gıda üretim izin belgesi
b)İSO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi
c)Kapasite Raporu (8985)
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler: |
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin
% 30
oranından az olmamak üzere, ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler
veya teknolojik ürün deneyim belgesi. |
4.3.2. Makine, teçhizat ve diğer ekipmana ait belgeler ve kapasite raporu: |
1-a)15.02.2005 tarih ve 25728 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Gıda ve Gıda ile temas eden madde ve malzemeleri üreten iş yerlerinin çalışma izni ve gıda sicili ve üretim izni işlemleri ile sorumlu yönetici istihdamı hakkındaki yönetmelikte değişiklik yapılması hakkındaki yönetmeliğin 1. maddesinin a bendinde sayılan sorumlu yönetici olabilecek meslek guruplarından birinden, bağlı bulunduğu meslek odasından alınmış sorumlu yönetici belgesi (çalışma izni ) olan bir sorumlu yönetici bulunduracaktır. b) Sözleşmenin imzalanmasından sonra yüklenici üstlenmiş olduğu iş için gerekli her türlü makine, araç, gereç ve işçileri sağlamak zorundadır. Yüklenici işlerin yürütülmesinde eğitim görmüş veya diplomalı kişiler çalıştıracak. Hizmetin istenilen kalite de yürütülebilmesi için kişi/firma bir sorumlu gıda mühendisi veya diyetisyen veya buna uygun Kanun Yönetmelikle belirlenen yetki verilen bir kişi en az 1 (Bir) aşçı,1 (Bir) Aşçı Yardımcısı, Yeteri kadar servis elemanı, temizlik işçisi ve şoför bulunduracaktır. c) İhale üzerinde kalan isteklinin hizmetin alınacağı İlde yemek fabrikası olması zorunludur. Hizmetin alınacağı ilde yemek fabrikası yoksa, verilecek olan yemek hizmeti işinin aksamaması ve hizmetin yerine getirilmesi zorunlu olup, 7.1 (h) maddesi 7.5.2 maddesinin (a) ve (b) bentlerindeki şartları taşıyan Yemek Fabrikası ile yapılan noter onaylı sözleşmeyi ihale dosyası içinde sunacaktır. ç) İş ortaklıklarında, ortaklık oranına bakılmaksızın, pilot ve diğer ortaklara ait anahtar personelin tamamı değerlendirilir d) İhale konusu hizmetin ifası için gerekli olan araçlardan en az iki adet üzeri kapalı panelvan veya minibüs gibi servis aracı bulunduracaktır, ihale üzerinde kalan istekli sözleşme süresinde araçlar ile ilgili kendi adına ise ruhsatlarını, kiralık ise yapılan noter onaylı sözleşmeyi idareye ibraz edecektir. BELGELER 2) İSO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi 3) Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da meslek odası tarafından mevzuatına uygun olarak düzenlenmiş, ihale son başvuru tarihi itibariyle geçerli olmak üzere günlük en az 469 öğünlük kapasite raporu. 4-Noter Onaylı Yemek Fabrikası Sözleşmesi ve Bu sözleşmeye bağlı 469 öğrencilik kapasite raporu. |
4.3.3. Kalite ve standarda ilişkin belgeler: |
Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi,Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve Çevre Yönetim Sistem Belgesi |
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler: |
4.4.1. Kamu veya özel sektörde malzemeli yemek pişirme, dağıtımı ve sonrası temizlik hizmetler işi. |
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|