• İhale No
    2015/105991
  • İhale Adı
    YİYECEK VE GIDA SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    29 Eylül 2015 10:30
  • İdare
    AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
  • İhale İli
    Antalya
  • İşin İli
    Antalya
  • Şikayet Bedeli
    152.021,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    33.791.911 ile 253.439.417 TL arası
  • Yayın Tarihi
    20 Ağustos 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

YİYECEK VE GIDA SATIN ALINACAKTIR

SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

MERKEZİ YEMEKHANE MUHTELİF YİYECEK VE GIDA ALIMI (9 KISIM 124 KALEM DEN OLUŞAN) alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2015/105991
1-İdarenin
a) Adresi : DUMLUPINAR BULVARI KONYAALTI 07100 KONYAALTI ANTALYA MERKEZ/ANTALYA
b) Telefon ve faks numarası : 2423102183 - 2422276991
c) Elektronik Posta Adresi : sksd@akeniz.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : KIRMIZI ET 4 KALEM TAZE SEBZE VE MEYVE 28 KALEM TAVUK VE HİNDİ ETİ 9 KALEM KURU GIDA A GRUBU 42 KALEM KURU GIDA B GRUBU 12 KALEM DONDURMUŞ GIDA 14 KALEM DONDURULMUŞ BALIK 1 KALEM TATLILAR 8 KALEM SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ 6 KALEM
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ YEMEKHANE AMBARINA TESLİM EDİLECEKTİR.
c) Teslim tarihi : Sözleşme imzalandıktan itibaren işe başlanılacak olup 6 ay boyunca idarenin istediği miktarda peyderpey teslim alınacaktır.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI TOPLANTI SALONU
b) Tarihi ve saati : 29.09.2015 - 10:30


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 25 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.3.2. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.
İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir.

 

Aday veya istekli adına düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi 

Aday ve İstekli adına düzenlenen Yetkili satıcılık belgesi

Alım konusu malın gıda veya gıda ile temas eden madde ve malzeme olması durumunda gıda ve gıda ile temas eden madde ve malzemelerin üretimini düzenleyen mevzuat çerçevesinde aday veya istekli adına düzenlenmiş ve alım konusu mal veya malların faaliyet konusu olarak belirlendiği Gıda Sicil Belgesi (Sertifikası) ya da aday ve istekli adına ve teklif edilen ürüne ilişkin düzenlenen Gıda Üretim Sertifikası/Gıda Üretim İzin Belgesi,(Taze Sebze ve Meyve gurubu hariç)
Adayın veya isteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen Kapasite Raporu 
 

 

 

 

4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

İHALE KONUSU HER KISIMDAKİ KALEMLER İÇİN TEKNİK ŞARTNAMEYE CEVAP VE AÇIKLAMALARI BELGE ŞEKLİNDE SUNCAKLARDIR.
İstekliler taze sebze ve meyve grubu ile Kırmızı Et  kısmı hariç diğer kısımlara ait ürünlerden minumum orjinal ambalajlarında 1 er numune ürün getirip sunacaklardır. Getirilen numunelerin tümü ayrı ayrı etiketlenmiş ve etiketlerin üzerinde hangi kısma ait olduğu, ürün adı, firma bilgileri yazılı olacaktır. Numunelerin tamamı koli içerisinde olacak ve koli üzerinde firmaya ait bilgiler yazılı olacaktır. Getirilen numuneler ihale saatine kadar Akdeniz Üniversitesi Merkezi Yemekhane İşletme Müdürlüğüne tutanak karşılığında teslim edeceklerdir. Teslim tutanağı beglesi teklif dosyasına konulacaktır.
 

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

BENZER İŞ OLARAK HER TÜRLÜ GIDA VE YİYECEK ALIM VE PAZARLAMASI BENZER İŞ OLARAK KABUL EDİLECEKTİR.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI İHALE HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI İHALE HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (altmış) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
DONDURULMUŞ DOMATES KÜP 5.000 kilogram
DONDURULMUŞ KAYSERİ MANTI 1.500 kilogram
DONDURULMUŞ PATATES 1/8 DİLİM KABUKLU 2.500 kilogram
DONDURULMUŞ KÜP PATATES 20*20 1.500 kilogram
DONDURULMUŞ PATATES PARMAK 9*9 1.800 kilogram
DONDURULMUŞ PATATES KROKET 1.800 kilogram
DONDURULMUŞ BİBER ŞERİT KIRMIZI 300 kilogram
DONDURULMUŞ BEZELYE 3.800 kilogram
DONDURULMUŞ TOMBUL BAMYA 1.100 kilogram
DONDURULMUŞ ISPANAK 2.000 kilogram
DONDURULMUŞ ÇEKİRDEKSİZ VİŞNE 500 kilogram
DONDURULMUŞ TAZE FASULYE 4.800 kilogram
DONDURULMUŞ KARNABAHAR 1.700 kilogram
DONDURULMUŞ KÜP KEREVİZ 50 kilogram
YOĞURT 16.000 kilogram
DAYANIKLI SÜT 7.400 kilogram
BEYAZ PEYNİR 400 kilogram
KAŞAR PEYNİRİ 2.200 kilogram
TEREYAĞI 750 kilogram
KASE YOĞURT 85.000 adet
TAVUK BUT 16.000 kilogram
TAVUK GÖĞÜS KUŞBAŞI 10.000 kilogram
PİLİÇ NUGET 1.300 kilogram
TAVUK ŞİNİTZEL 1.500 kilogram
TAVUK DÖNER (DİLİMLENMİŞ) 2.200 kilogram
TAVUK KADINBUDU KÖFTE 1.300 kilogram
TAVUK CİĞER 100 kilogram
HİNDİ BUT KUŞBAŞI 3.000 kilogram
TAVUK PİRZOLA 3.500 kilogram
ORTA KEMİKLİ KISA BUT 750 kilogram
KEMİKSİZ ET (KOL, KÜREK) 6.800 kilogram
KUŞBAŞI ET 14.000 kilogram
DANA CİĞER 150 kilogram
PİRİNÇ 11.000 kilogram
ŞEHRİYE 4.000 kilogram
MAKARNA 5.000 kilogram
BULGUR 8.100 kilogram
KURU FASULYE 2.500 kilogram
NOHUT 2.000 kilogram
KIRMIZI MERCİMEK 1.600 kilogram
KURU BARBUNYA 1.200 kilogram
TARHANA 700 kilogram
BUĞDAY UNU 84.000 kilogram
KETÇAP 100 kilogram
MAYONEZ 400 kilogram
TOZ ŞEKER 3.000 kilogram
YUMURTA 20.000 adet
KAKAOLU PUDİNG 150 kilogram
TOZ PATATES PÜRESİ 350 kilogram
RAFİNE TUZ 3.500 kilogram
HARDAL 10 kilogram
İRMİK 50 kilogram
AŞURELİK BUĞDAY 300 kilogram
YEŞİL MERCİMEK 200 kilogram
NİŞASTA 50 kilogram
KUŞ ÜZÜMÜ 100 kilogram
CEVİZ İÇİ 100 kilogram
YUFKA 500 kilogram
TARÇIN 4 kilogram
ÇAM FISTIĞI (GÜNER İÇİ) 90 kilogram
KARABİBER 60 kilogram
KURU NANE 40 kilogram
KİMYON 40 kilogram
PUL BİBER 110 kilogram
LİMON TUZU 50 kilogram
HİNDİSTAN CEVİZİ 5 kilogram
VANİLYA 3 kilogram
TAHİN 200 kilogram
KEKİK 10 kilogram
KURU KAYISI 70 kilogram
KURU İNCİR 70 kilogram
FINDIK 30 kilogram
KURU ÜZÜM 400 kilogram
PİRİNÇ UNU 50 kilogram
KÖRİ 5 kilogram
SİRKE 250 kilogram
KARIŞIK TURŞU 4.800 kilogram
AYÇİÇEK YAĞI 14.500 kilogram
DOMATES SALÇASI 4.700 kilogram
KIZARTMALIK (SUSUZ) YAĞ 5.500 kilogram
BİBER SALÇASI 300 kilogram
MEYVE SUYU 42.000 adet
KONSERVE MANTAR 3.500 kilogram
KONSERVE MISIR 700 kilogram
TON BALIĞI 1.800 kilogram
KORNİŞON TURŞU 150 kilogram
DİLİMLENMİŞ SİYAH ZEYTİN 250 kilogram
DİLİMLENMİŞ YEŞİL ZEYTİN 250 kilogram
DONDURULMUŞ MEZGİT (FLETO) 4.000 kilogram
KURU SOĞAN 6.900 kilogram
PATATES 29.000 kilogram
CARLİSTON BİBER 5.900 kilogram
DOMATES 10.000 kilogram
LİMON 11.000 kilogram
HAVUÇ 16.000 kilogram
KURU SARIMSAK 60 kilogram
SALATALIK 3.800 kilogram
PATLICAN 2.700 kilogram
KEREVİZ 70 kilogram
PIRASA 250 kilogram
KABAK 5.000 kilogram
MARUL 5.500 kilogram
TURP 250 kilogram
KIRMIZI LAHANA 4.200 kilogram
BEYAZ LAHANA 3.300 kilogram
TAZE SOĞAN 170 kilogram
PORTAKAL 4.300 kilogram
YERLİ MUZ 2.300 kilogram
ELMA 9.700 kilogram
MANDALİNA 6.700 kilogram
ARMUT 1.100 kilogram
MAYDONOZ 1.000 kilogram
DEREOTU 25 kilogram
TAZE NANE 100 kilogram
TAZE ROKA 1.200 kilogram
TAZE TERE 1.200 kilogram
KIRMIZI KAPYA BİBER 100 kilogram
ŞEKERPARE 900 kilogram
KALBURABASTI 650 kilogram
BAKLAVA 600 kilogram
SARIBURMA 800 kilogram
REVANİ 600 kilogram
KADAYIF 700 kilogram
ANTEP FISTIKLI TAHİN HELVA 25.000 adet
TULUMBA TATLISI 850 kilogram