|
|||
KAYIT SIRA NUMARASI
|
133592 | ||
İŞİN TANIMI
|
ZEYTİN | ||
İŞİN MİKTARI
|
|||
İHALENİN YAPILACAĞI YER
|
İL J.K.LIĞI/GİRESUN | ||
İRTİBAT TELEFONLARI
|
|||
İHALE KOMİSYONU
|
İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞI | ||
İHALE TARİH VE SAATİ
|
22 Ekim 2020 Perşembe 14:00:00 | ||
TESLİM YERİ
|
|||
TEDARİK USULÜ
|
4734 SAYILI KİK, MADDE:22/d, DOĞRUDAN TEMİN USULÜ | ||
İHALE DÖKÜMANI | DOSYA İNDİR | ||
İHALE İLAN METNİ | |||
DİKKAT..... TEDARİK EDİLECEK ZEYTİNİN MARKASI MARMARA BİRLİK OLACAK BAŞKA MARKALAR KABUL EDİLMEYECEKTİR. |
|||
AÇIKLAMALAR | |||
ZEYTİNE AİT TEDARİKTE ARANILACAK EVSAF VE ÖZELLİKLER EK'TE BELİRTİLMİŞTİR ZEYTİN SİYAH EVSAF VE ÖZELLİKLERİ Bu Evsaf ve Özellikler; Giresun İl Jandarma Komutanlığı’nın ihtiyacı için iaşe hizmetlerinde kullanılmak üzere tedarik edilecek olan zeytin siyah evsaf özelliklerini, denetim ve muayene metotları ile diğer hususları konu alır. 1 GENEL ÖZELLİKLER 1.1. Zeytin siyah, doğal salamura, bütün, tane iriliği (231-260 adet/kg) olacaktır. Kendine has tatta olacak, yabancı tat, içermeyecek, kendine has kokuda olacak, yabancı koku içermeyecek, gözle görülebilir küf bulunmayacak, kurtlanma olmayacaktır. Gözle görülebilir böcek ve/veya bunlara ait parçalar bulunmayacaktır. Yabancı madde bulunmayacaktır. 1.2. Tedarik edilecek zeytin Giresun İl Jandarma Komutanlığı 453 Nu.lı Taşınır Mal Saymanlığı deposuna teslimi yapılacaktır. 1.3. Teslim alınacak zeytin üretim tarihi ile teslim tarihi arasında en fazla 30 gün olacaktır. Süzme ağırlığı 5-10 kg. arası birim ambalajlarda (teneke) olacaktır. 1.4. Gıda ile temas eden ambalaj kapatılmış olacak, delinmiş, bombaj yapmış olmayacak, akma ve/veya sızma görülmeyecektir. 1.5. Depoya teslim edilecek zeytinin sınıfı, tipi, türü, çeşidi, dane irilik derecesi, üretim tarihi ve son kullanma tarihi marka, parti seri numaralı aynı olarak muayeneye sunulacaktır. 2. DENETİM VE MUAYENE METOTLARI: 2.1. Denetim ve muayeneler, yürürlükteki Jandarma Genel Komutanlığı Mal Alımları, Kalite Güvence, Denetim, Muayene ve Kabul İşlemleri Yönergesi esaslarına göre yapılacaktır. 2.2. Zeytin Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği ve Türk Gıda Kodeksi Sofralık Zeytin Tebliği’nde yer alan hususlara uygun imal edilmiş olacaktır. Bu husus yüklenici tarafından gıda üreticisinin yazılı beyanına dayalı olarak muayenelerde Muayene ve Kabul Komisyonuna yazılı olarak taahhüt edilecektir. 2.3. İdare tarafından tedarik edilecek zeytinin ilgili teknik mevzuata ve standartlara uygun olarak imal edildiğini ve piyasaya arz edildiğini gösteren belgelerin, mevzuatına uygun olarak çoğaltılmış suretleri ya da malın üzerinde veya ambalajında bulunan kalite ve standartlara ilişkin marka, işaret ve etiketleri de bu belgelerin aslına uygun sureti olarak kabul edilecektir. 2.4. Gıda ile temas eden ambalaj malzemesi gıdalarda kullanılabilir olacaktır. Bu husus yüklenici tarafından gıda üreticisinin yazılı beyanına dayalı olarak muayenelerde Muayene ve Kabul Komisyonuna yazılı olarak taahhüt edilecektir. 2.5. Fiziki muayene esnasında, muayenesi yapılacak ürün için Muayene Komisyon Başkanlığının fiziki muayene esnasında uygun gördüğü miktarda numune payı ayrıca yüklenici tarafından teslim edilecektir. |
|||
NOT : BU SAYFADA YAYINLANAN BİLGİLERİN HUKUKİ VE MALİ SORUMLULUĞU BULUNMAMAKTA OLUP, İHALE DOSYASINDAKİ BİLGİLER ESAS ALINACAKTIR. |
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|