• İhale No
    2040216
  • İhale Adı
    1 kalem malzeme alımı
  • Sektör
    Laboratuvar ve Ölçüm Cihazları
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    10 Nisan 2020 10:00
  • İdare
    Iğdır Devlet Hastanesi
  • İhale İli
    Iğdır
  • İşin İli
    Iğdır
  • Yayın Tarihi
    07 Nisan 2020
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

T. C.

SAĞLIK BAKANLIĞI İĞDIR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Destek Hizmetleri Başkanlığı İğdır Devlet Hastanesi

Sayı : 87364060-949                                                                                                                            07/04/2020

Konu : Teklife Davet

Sayın :...........................................

Tel : Faks :

Metin Kutusu: Satmalına tarih ve saati Teklif Başvuru Yeri Teslimat Yeri Teklif TürüKurumumuzun ihtiyacı olan (1) kalem 1 KALEM MALZEME ALIMI işi satın alınacaktır. İlgilendiğiniz takdirde K.D.V. hariç fiyat teklifinizi en geç 10.04.2020 tarih ve saat 10:00'a kadar göndermenizi, teklifinizde teslimat süresinin de bildirilmesini arz/rica ederim.


 

10.04.2020- 10:00 İĞDIR DEVLET HASTANESİ İĞDIR DEVLET HASTANESİ AMBARI Teklif Birim Fiyat - İşin tamamı

İhtiyaç Listesi

Sıra No

Malın / İşin Adı

Miktar

Birim

Birim Fiyat

Tutar

1

TANSİYON ALETLERİ, TANSİYON ÖLÇÜM CİHAZI TAŞINABİLİR KOLDAN MANUEL PUARLI YETİŞKİN

30

ADET

 

 

EK: Teknik şartname


 

Satınalmanm Yapılacağı Birim: İğdır Devlet Hastanesi Doğrudan Temin Birimi

Kışla Malı. Melekli Yolu Cad. İğdır Devlet Hastanesi lûDIR

Telefon: 0476 226 03 03 Faks: 0476 226 43 82 e-posta: satinalma_76@hotmail.com Elektronik ağ:

 

£EK£EC 1 ANİ 11) ERİŞKİN TANSİYON ALETİ       J

İ K.kM k ÖZELLİKLERİ

Tansi\ on aleti PoıTeet Aneroid tipimle <■ ı.ilidir. Manometre haznesi ve pııar kaşığı nikel kaplama kromajlı olup. çarpma Nc çizilmelere kat koruyucu lastikle kaplı olmalıdır.

-    Manometre gövdesi ve puar kaşığı tek ,mrça olmalı, vidalanmış veya yapıştırılmış olmamalıdır. Manometre kadranı hassas bir şekilde sı a ayarlanmış olmalıdır.

•     Manometrenin camı metal çerçeve ii/eri' .e bulunan özel yuvasına oturmalı, manometre açıldığında canı çerçeveden ayrılmamalıdır.

-     Manometre gövdesi ii/.erinde kalihraMt eçerlilik tarihini gösteren üretici firmanın ismini taşıyan orijinal bir etiket bulunmalıdır.

•     Manometre 48 mm çapında olup, skaı üzerindeki rakamlar okunabilir olmalı ve cihazın seri numarası skala üzerinde baskılı olmalıdu

-     Manometre, düşük basınçta çalışıııas n lamak için üç kanallı (iki giriş ve bir çıkış) olmalıdır. (Birinci kanal puanlan aldığı ha\ayt az v kesesine *\ ermeli, ikinci kanal tazyik kesesindeki havayı manometreye taşımalı, üçüncü kanal iaı !a iç lastikteki hava boşaltılarak ölçümün gerçekleşmesi sağlanmalıdır.) Hava verilirken manometre ibresi titremeyecek bir sistemde olmalıdır.

* >

•    Manometre iç mekanizmasında plas k malzeme kullanılmamalı, manometre gövdesinden manometre diyaframına hava taşıyan bakırdan yapılmış ve sıkıca lehimlenmiş olmalıdır.

•    Manşet dış bez ölçüleri 13 \ -4 7 cı. (+1-2 cm) olmalıdır. Manşet üzerinde ölçülebilir kol çapı cm) belirtilmiş olmalı u1 teskop giriş yerini gösteren bir işaret bulunmalıdır.

•     Manşet iç lastik ölçüleri 12X23 cm (+/- 2 cm) olmalıdır.

•     Manşet dış bezi dayanıklı kumaştan \ ij vten dikilmiş olup, \ «kanabilir özelliğe sahip olmalıdır.

•     Manşet d ıs bezi yapışkanlı olmalı \ e ori i ı ! olduğunu gösterir baskılı marka bıılu n malıdır.

•    Manşet iç lastik vulkaııize kauçuktan mı ililmiş olmalı, hava verilmesi esnasında derhal şişineli ve gevşe ıııe m el id i r.

•     Puar, iç. lastiği kolayca şişirebilmeli \c pı dip kısmında filtresi bulunmalıdır.

« Puar yeşil vulkaııize kauçuktan imal edik. ve üzerimle üretim yeri belirtilmiş olmalıdır.

•    l riiıı çantası iyi cins suni deriden Ya;ul ;ş sağlam dikilmiş ve üzerinde orijinal modeli belirtilmiş olmalıdır.

Mel. orijinal karton kutusu içerisinde ol .. . kutu üzerinde marka, model, seri numaraları ile üretici ve ithalatçı firma belirtilmiş olmalıdır

•    Tansiyon aleti A\ rupa Birliği (AB) ülkesi menşeli olmalıdır.

•    Tansiyon aleti 2 yıl garantili olmalı, uh anırası geçerli kalite belgesine (CE, ISO) lıaiz ve l İS kaydı olmalıdır.

•    Av;ıntajlı fırına lıastauc idaresi ile iletişime erek, hastane idaresinin ihtiyacına göre manşonu kancalı veya yapışkaıı|ı tansiyon aleti teslim etmelidir.


 

Doğrudan Temin 22-d usulü ile (1 KALEM MALZEME ALIMI-TANSİ YON ALETİ) mal

alımı idari şartnamesi

I - ALIMIN KONUSU VE TEKLİF VERMEYE İLİŞKİN HUSUSLAR

Madde 1 - İdareye ilişkin bilgiler

1.1.  İdarenin;

a)   Adı: İĞDIR DEVLET HASTANESİ

b)   Adresi: KIŞLA MAH. MELEKLİ YOLU CAD. 76000 MERKEZ/IĞDIR

c)   Telefon numarası: 4762260303-4762273819 ç) Faks numarası: 4762264382

Madde 2 - Alımın konusu ve alıma ilişkin bilgiler

2.1.   Alımın konusu malın;

a) Adı: 1 KALEM MALZEME ALIMI

b) Miktarı ve türü: TANSİYON ALETİ ALIMI ( 30 ADET)

Madde 3 - Alıma ilişkin bilgiler ile Alıma son teklif verme tarih ve saati

3.1.

a) Alını usulü: Doğrudan Temin 22-d

c)  Tekliflerin sunulacağı adres: İĞDIR DEVLET HASTANESİ DOĞRUDAN TEMİN BİRİMİ

ç) Alımın yapılacağı adres: İĞDİR DEVLET HASTANESİ DOĞRUDAN TEMİN BİRİMİ

d) Alıın (son teklif verme) tarihi: 10.04.2020

e) Alım (son teklif verme) saati: 10:00

1) İhale komisyonunun toplantı yeri: İĞDIR DEVLET HASTANESİ DOĞRUDAN TEMİN BİRİMİ

3.1.     İstekliler ilgili kalemlere teklif verdiklerinde, şartnamelerdeki ilgili hükümleri karşıladıklarını taahhüt etmiş sayılırlar. İdari şartnamede olmayan hükümler için Teknik Şartnamedeki hükümler

geçerlidir

3.2.    İhale tarihi itibari ile, istekliler teklif ettikleri ürünün/ürünlerin T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal

Bilgi Bankası (TİTUBB) *’ Sağlık Bakanlığından onaylıdır” ibaresi bulunan onaylanmış ürün numarasını (barkod numarasını) tekliflerinde yazılı olarak belirteceklerdir. Bunun dışındaki onaylar değerlendirmeye alınmayacaktır.

2.4   Yüklenici tarafından teslim cdilccck malların kabulünden sonra, asgari 2 (iki) yıl garanti süresi

olacaktır.

2.5    Yüklenici, garanti süresi boyunca yıllık malı % 95 uptime (aktif çalışma süresini)olacak şekilde çalışacaktır. Bu süreye ulaşılamaması halinde, ulaşılamayan her süre için garanti süresine iki kat eklenecektir.

2.6     Yüklenici, garanti süresi boyunca, malın kullanım kılavuzu veya diğer dokümantasyonunda belirtilen periyotlarda bakımını (yılda bir defadan az olmamak kaydı ile) her türlü sarf malzemesinin bedeli (kendine) ait olmak üzere gerçekleştirecektir.

2.7   

 
  Metin Kutusu: kalit	^e yiiklcnici firma 1	ılibrasyon hizmeti için de

Garanti süresince, sistemin kataloglarında belirtilen sürelerde ve arıza durumlarında her türlü servis, bakım, onarım, yedek parça, işçilik, güncelleme ve ulaşım için hiçbir ücret talep edilmeyecektir. Ayrıca garanti süresince, 5 Haziran 2015 tarih ve 29397 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Tıbbi Cihazların Test, Kontrol ve Kalibrasyonu Hakkında Yönetmelikte bahsi geçen
herhangi bir ücret talep edilmeyecektir. Kullanılacak olan yedek parçalar garanti kapsamında olacaktır

2.8    Yüklenici, garanti süresi boyunca ve bu süre bitiminden sonra bakım-onarım hizmeti sunabilmek için "TS 12426 Yetkili Servisler — Tıbbi Cihazlar İçin Kurallar" standardına veya " TS 13703 -Özel Servisler -Tıbbi Cihazlar İçin Kurallar" standardına göre hizmet alınacak cihaz için hizmet yeterlilik belgesine sahip olmalıdır. Ayrıca hizmeti verecek olan firmanın hizmet yeterlilik belgesinde, hizmet alınacak cihazın markası belirtilmiş olmalıdır.

2.9    Yüklenici firma cihazların kullanımına ilişkin kendi eğitilmiş personeli tarafından en fazla 2 (iki) gün ücretsiz eğitim verecektir. Yüklenici tarafından cihazın tüm fonksiyonlarının nasıl çalıştığının anlatıldığı bir eğitim CD si ve dokümanı kuruma eğitim aşamasında verilmelidir. Eğitim tarihleri yüklenici ile idare arasında karşılıklı sağlanan mutabakat sonucuna göre belirlenen zamanda yapılacaktır. Ayrıca garanti süresi boyunca idarenin talep etmesi durumunda, yüklenici en fazla 2 (iki) gün daha ücretsiz eğitim verecektir. Eğitime ait tüm giderler yüklenici firma tarafından ücretsiz olarak karşılanacaktır.

2.10    Teklif verecek istekliler, tekliflerini faks, mail yoluyla ya da kapalı zarf içerisinde posta veya kargoyla gönderebilirler.

2.11    Teklifler ilan edilen, Alımın (son teklif verme) tarih ve saatine kadar yukarıda belirtilen adrese verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta yoluyla da gönderilebilir. Alım(son teklif verme) saatine kadar İdareye ulaşmayan teklifler değerlendirmeye alınmaz.

3.12. Tekliflerle ilgili yeterli katılım veya fiyat rekabeti olmaması durumunda, İdare alımı iptal etme yetkisine sahiptir..

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim