• İhale No
    692966
  • İhale Adı
    1011 KALEM TÜRKÇE KİTAP ALIMI
  • Sektör
    Matbaa, Yayıncılık Hizmet ve Kırtasiye Malzemeleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    30 Nisan 2014 14:00
  • İdare
    ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
  • İhale İli
    Kayseri
  • İşin İli
    Kayseri
  • Yayın Tarihi
    14 Nisan 2014
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

 

 

 

 

T.C.

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı

 

 

Sayı : 68056880-934.99- 09/04/2014

Konu: Teklif Verilmesi Hk.

 

 

 

Sayın………………………………………………..

 

 

Üniversitemiz Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanlığı Kadir Merkez Kütüphanesinde öğrenci ve personelin kullanımına sunulmak üzere ekli listede yazılı 1011 Kalem Türkçe Kitap satın alınacaktır. 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun 22/d maddesine göre (doğrudan temin) satın alınacak olan malzemenin veya malzemelerin müessesenizce temini mümkün ise 30/04/2014 Çarşamba günü saat 14.00’a kadar İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Satın Alma Bürosuna teklif verilmesi konusunda gereğini rica ederim.

 

 

 

Cengiz Topel ERTAŞ

İdari ve Mali İşler Daire Başkanı

 

 

EKİ :

- 1 Adet Teknik Şartname ( 1 sayfa ).

- 1 Adet Kitap Listesi.

 

NOT:

1-Zamanında verilmeyen açık adres, kaşe ve imza olmayan teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

2- Teklif zarfları kapalı olmalı, teklif konusu ve irtibattaki satınalma personelinin ismi zarfın üzerinde yazılı olmalıdır.

3- Teklif edilen ürünlerin birim fiyatı rakam ve yazı ile yazılacaktır.

4- Teklifler TL cinsinden KDV hariç verilecektir.

5- Teklif mektubunda teslim süresi belirtilecektir.

6- Postadaki ve kargodaki gecikmeler dikkate alınmayacak olup, faks ve elektronik posta ile gelen teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

7- Teklif mektubunda teknik şartnameye birebir cevap verilecek olup; teknik şartnamede istenilen bilgi ve belgeler ilgili birime teslim edilecektir.

 

ADRES:

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü

İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı

Kayseri

Tel: 0-352-437 49 01-10306

 

İrtibat: Murat UÇAR

 

 

 

..../04/2014 Bilgisayar İşl. : M.UÇAR

..../04/2014 Şube Müdürü : Ş. KOÇYİĞİT


 

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ KADİR HAS MERKEZ KÜTÜPHANESİ 2014 YILI

1011 KALEM TÜRKÇE KİTAP ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

 

1- İhtiyaç listesinde belirtilen ISBN’e göre teklif verilecektir. Eğer ISBN numarası yoksa kitap adı, yazar adı, soyadı, yayınevi ve tarih dikkate alınacaktır.

 

2- İhtiyaç listesi hazırlanırken, yayınların en son baskıları dikkate alınmıştır. Ancak ihale sürecinde, yayının yeni baskısı çıkmışsa, (İstenilen edisyondan eski olmaması kaydıyla) istekli yayının yeni baskısını verecektir.

 

3- Mutlaka yayınların orijinal baskıları teslim edilecektir. İdare orijinal olduğu konusunda şüpheye düştüğü yayınları, iade ederek orijinal kopya isteyebilir. Kitabın hasarlı, yırtık, ikinci el (v.b.) olması halinde, yüklenici bu tür kitapları teslim alarak sözleşme süresi içinde yenilerini sağlayacaktır.

 

4- Yayınlarla birlikte verilen ekler (CD, DVD, v.b.) mutlaka teslim edilecektir.

 

5- İstekliler tekliflerini kütüphanenin ihtiyaç listesi düzeninde basılı ve CD olarak Excel formatında vereceklerdir. İsteklilere basılı ihtiyaç listesinin bir kopyası idare tarafından Excel formatında CD üzerinde verilecektir.

 

6- İstekli, daha önce çalışmış olduğu kamu ve özel üniversite kütüphanelerinin bir listesini teklifiyle birlikte verecektir.

 

7- İstekli, teslim etmeyi taahhüt ettiği halde; stok dışı (Out of Stock), baskısı tükenmiş (Out of Print) henüz yayınlanmamış (Not Yet Published) gibi sebeplerle teslim edilemeyeceği bilgisine ulaştığı kitaplar için yayınevinden veya dağıtıcıdan veya en az üç satıcıdan alacağı belgeleri idareye raporlayacaktır. Bu durumda idare piyasa araştırması yaparak, uygun gördüğü takdirde istekliyi söz konusu yayınları teslimden muaf tutabilecektir.

 

8- Raporla belgelenen temin edilemeyen kitap adedi, teklif verilen kitap adedinin %10’nu geçmesi durumunda gecikilen her takvim günü için teslim edilmeyen kısmın bedelinin % 0,1 (binde biri) oranında gecikme cezası uygulanır.

 

9- İstekliler kısmi teklif verebilirler. İstekliler tekliflerini kitap listesinin tamamı üzerinden hazırlayacaklar ve teklif vermedikleri kitaplar için “teklif edilen birim fiyat” alanını boş bırakacaklardır.

 

10- Kitapların teslimi için gereken paketleme, sigorta taşıma ve benzeri ücretlerin tümü yükleniciye aittir. Kitaplar özel kurye ile teslimat adresine gönderilecek, hasar ve kayıplar yüklenici tarafından karşılanacaktır.

 

11- İhale listesi harici yanlış kitap gönderilmesi veya faturada belirtilen kitapla, gönderilen kitabın aynı olmaması durumunda istekli yanlış gönderilen kitabı geri almakla ve istenilen kitabı sözleşme süresi içerisinde göndermekle mükelleftir.

 

12- Temin edilen her kitabın içine fiyatını, fatura numarasını ve kütüphane ihtiyaç listesi sıra numarasını gösterir ek doküman konulacaktır.

 

13- Kitaplar proforma fatura ile kuruma teslim edilecek, varsa düzeltilmesi gerekenler düzeltilip kurumca onaylandıktan sonra fatura düzenlenecektir. Fatura sıra numarası, ihale listesi sıra numarasına göre olmalıdır. Faturada kitap adları yer almalıdır.

 

 

 

Gülnür YAKAN Serpil YILDIZ

Kütüphane ve Dök. Dai. Bşk. Uzman Kütüphaneci

 

 

 

 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim