• İhale No
    2024/393214
  • İhale Adı
    16 Kısım 154 Kalem Gıda Malzemesi (İaşe)
  • Sektör
    Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    24 Nisan 2024 10:30
  • İdare
    SOSYAL TESİSLER VE İKTİSADİ İŞLETMELER AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ YEMEKHANE MÜDÜRLÜĞÜ
  • İhale İli
    Antalya
  • İşin İli
    Antalya
  • Şikayet Bedeli
    118.286,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    26.293.115 ile 197.198.246 TL arası
  • Yayın Tarihi
    26 Mart 2024
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

SOSYAL TESİSLER VE İKTİSADİ İŞLETMELER AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ YEMEKHANE MÜDÜRLÜĞÜ

16 Kısım 154 Kalem Gıda Malzemesi (İaşe) mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2024/393214
1-İdarenin
a) Adı : SOSYAL TESİSLER VE İKTİSADİ İŞLETMELER AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ YEMEKHANE MÜDÜRLÜĞÜ
b) Adresi : Akdeniz Üniv., Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başk. Merkez Yemekhane, Kampus / Antalya 07058 Konyaaltı KONYAALTI/ANTALYA
c) Telefon ve faks numarası : 02423101683 - 2423101503
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu mal alımın

a) Adı : 16 Kısım 154 Kalem Gıda Malzemesi (İaşe)
b) Niteliği, türü ve miktarı : 16 Kısım 154 Kalem Gıda Malzemesi (İaşe)
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : Pınarbaşı Mah. Dumlupınar Bulvarı Konyaaltı/ANTALYA adresinde bulunan Akdeniz Üniversitesi Merkez Yerleşkesinde ki Merkezi Yemekhane Müdürlüğüne Teslim edilecektir.
ç) Süresi/teslim tarihi : Sözleşme süresi 7(yedi) aydır. Sözleşmenin imzalanmasından sonra idarece peyderpey ihtiyaç miktarına göre yükleniciye sipariş verilecek, İdarece teknik şartnamede belirtilen süre içerisinde ürünler idareye teslim edilecektir. Gerekli görülen hallerde bahsedilen zamanlar dışında ürün istendiğinde yüklenici tarafından temin edilecektir.
d) İşe başlama tarihi : Sözleşmenin imzalanmasından itibaren işe başlanacaktır.


3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 24.04.2024 - 10:30
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : Akdeniz Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Birinci Kat Toplantı Salonu


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler:

-İsteklinin Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan alınmış “ İşletme Kayıt/Onay Belgesi “ olmalıdır ve bu belge İdareye sunulmalıdır.

-İstekli firma üretici değil ise kendi işletme kayıt/onay belgesinin yanında idaremize getireceği ürünlerin üretici firmalarına ait  Tarım ve Orman Bakanlığı’ ndan alınış İşletme Kayıt/Onay Belgeleride İdaremize sunulmalıdır.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belgeye ilişkin bilgiler,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgelere ilişkin bilgiler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 10 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgelere veya teknolojik ürün deneyim belgesine ait bilgiler.
4.3.2. İsteklinin teklifi kapsamında sunması gerektiği İdari Şartnamenin 7nci maddesi dışındaki maddeleri ile teknik şartnamede belirtilen aşağıdaki belgeler:
table.tbl {width:100%;} table.tbl tr td, table.tbl tr th {padding:4px 8px;border: 1px solid black;border-collapse: collapse;word-wrap: break-word;word-break: break-all;}1.Kısım A Grubu Kuru Gıda (15 Kalem)
Belge Adı Açıklama
Marka Listesi İdari Şartname 7.5.4 Maddesi (İstekli tarafından teklif edilen ürünlere ait markalar birim fiyat teklif cetvelindeki sıraya uygun şekilde liste halinde idaremize sunulmalıdır.)

2. Kısım B Grubu Kuru Gıda (13 Kalem)
Belge Adı Açıklama
Marka Listesi İdari Şartname 7.5.4 Maddesi (İstekli tarafından teklif edilen ürünlere ait markalar birim fiyat teklif cetvelindeki sıraya uygun şekilde liste halinde idaremize sunulmalıdır.)

3. Kısım C Grubu Kuru Gıda (33 Kalem)
Belge Adı Açıklama
Marka Listesi İdari Şartname 7.5.4 Maddesi (İstekli tarafından teklif edilen ürünlere ait markalar birim fiyat teklif cetvelindeki sıraya uygun şekilde liste halinde idaremize sunulmalıdır.)

4.Kısım Süt ve Süt Ürünleri (8 Kalem)
Belge Adı Açıklama
Marka Listesi İdari Şartname 7.5.4 Maddesi (İstekli tarafından teklif edilen ürünlere ait markalar birim fiyat teklif cetvelindeki sıraya uygun şekilde liste halinde idaremize sunulmalıdır.)

7. Kısım Kırmızı Et (3 Kalem)
Belge Adı Açıklama
Marka Listesi İdari Şartname 7.5.4 Maddesi (İstekli tarafından teklif edilen ürünlere ait markalar birim fiyat teklif cetvelindeki sıraya uygun şekilde liste halinde idaremize sunulmalıdır.)

8.Kısım Dondurulmuş Et Döner (1 Kalem)
Belge Adı Açıklama
Marka Listesi İdari Şartname 7.5.4 Maddesi (İstekli tarafından teklif edilen ürünlere ait markalar birim fiyat teklif cetvelindeki sıraya uygun şekilde liste halinde idaremize sunulmalıdır.)

9.Kısım Taze Tavuk Eti (4 Kalem)
Belge Adı Açıklama
Marka Listesi İdari Şartname 7.5.4 Maddesi (İstekli tarafından teklif edilen ürünlere ait markalar birim fiyat teklif cetvelindeki sıraya uygun şekilde liste halinde idaremize sunulmalıdır.)

10.Kısım Dondurulmuş Kaplamalı Tavuk Eti (4 Kalem)
Belge Adı Açıklama
Marka Listesi İdari Şartname 7.5.4 Maddesi (İstekli tarafından teklif edilen ürünlere ait markalar birim fiyat teklif cetvelindeki sıraya uygun şekilde liste halinde idaremize sunulmalıdır.)

11.Kısım Taze Hindi But Kuşbaşı (1 Kalem)
Belge Adı Açıklama
Marka Listesi İdari Şartname 7.5.4 Maddesi (İstekli tarafından teklif edilen ürünlere ait markalar birim fiyat teklif cetvelindeki sıraya uygun şekilde liste halinde idaremize sunulmalıdır.)

12.Kısım Dondurulmuş Gıda (19 Kalem)
Belge Adı Açıklama
Marka Listesi İdari Şartname 7.5.4 Maddesi (İstekli tarafından teklif edilen ürünlere ait markalar birim fiyat teklif cetvelindeki sıraya uygun şekilde liste halinde idaremize sunulmalıdır.)

13. Kısım Dondurulmuş Mezgit Fileto (1 Kalem)
Belge Adı Açıklama
Marka Listesi İdari Şartname 7.5.4 Maddesi (İstekli tarafından teklif edilen ürünlere ait markalar birim fiyat teklif cetvelindeki sıraya uygun şekilde liste halinde idaremize sunulmalıdır.)

14.Kısım Tatlı (9 Kalem)
Belge Adı Açıklama
Marka Listesi İdari Şartname 7.5.4 Maddesi (İstekli tarafından teklif edilen ürünlere ait markalar birim fiyat teklif cetvelindeki sıraya uygun şekilde liste halinde idaremize sunulmalıdır.)

15. Kısım Tahin Helva (1 Kalem)
Belge Adı Açıklama
Marka Listesi İdari Şartname 7.5.4 Maddesi (İstekli tarafından teklif edilen ürünlere ait markalar birim fiyat teklif cetvelindeki sıraya uygun şekilde liste halinde idaremize sunulmalıdır.)

16.Kısım Dondurma (1 Kalem)
Belge Adı Açıklama
Marka Listesi İdari Şartname 7.5.4 Maddesi (İstekli tarafından teklif edilen ürünlere ait markalar birim fiyat teklif cetvelindeki sıraya uygun şekilde liste halinde idaremize sunulmalıdır.)

 

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu kurumlarına veya özel sektöre her türlü gıda ve yiyecek pazarlaması benzer iş olarak kabul edilecektir.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 75 (YetmişBeş) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Baldo Pirinç 15.000 kilogram
Kırık Pirinç 4.000 kilogram
Şehriye 7.000 kilogram
Makarna 14.000 kilogram
Bulgur 14.000 kilogram
Kuru Fasulye 4.000 kilogram
Nohut 4.500 kilogram
Kırmızı Mercimek 3.000 kilogram
Yeşil Mercimek 1.500 kilogram
Kuru Barbunya (Beyaz) 1.500 kilogram
Tarhana 2.000 kilogram
Buğday Unu 8.000 kilogram
Aşurelik Buğday 700 kilogram
İrmik 800 kilogram
Kuru Börülce 700 kilogram
Domates Salçası 7.000 kilogram
Biber Salçası 200 kilogram
Sirke 800 litre
Konserve Ton Balığı 2.500 kilogram
Ayçiçek Yağı 25.000 litre
Meyve Suyu 100.000 adet
Konserve Mısır 2.000 kilogram
Konserve Mantar 2.000 kilogram
Kornişon Turşu 1.000 kilogram
Karışık Turşu 1.000 kilogram
Tahin 500 kilogram
Dilimlenmiş Siyah Zeytin 250 kilogram
Dilimlenmiş Yeşil Zeytin 250 kilogram
Karabiber (Öğütülmüş) 300 kilogram
Kuru Nane (Öğütülmüş) 100 kilogram
Kimyon (Öğütülmüş) 100 kilogram
Pul Biber 200 kilogram
Limon Tuzu 100 kilogram
Ketçap 200 kilogram
Mayonez 800 kilogram
Yumurta 25.000 adet
Toz Patates Püresi 1.500 kilogram
Kekik 25 kilogram
Rafine Tuz 4.000 kilogram
Nişasta 50 kilogram
Pirinç Unu 50 kilogram
Hindistan Cevizi 20 kilogram
Vanilya 70 kilogram
Toz Kakao 100 kilogram
Kakaolu Puding 400 kilogram
Tarçın (Öğütülmüş) 10 kilogram
Yufka 600 kilogram
Toz Şeker 3.000 kilogram
Kuru Kayısı 80 kilogram
Kuru İncir 80 kilogram
Kuru Üzüm 400 kilogram
Fındık İçi 60 kilogram
Kırık Ceviz İçi 200 kilogram
File Fıstık İçi 60 kilogram
Hamur Kabartma Tozu 30 kilogram
Kırmızı Toz Biber 40 kilogram
Mısır Unu 70 kilogram
Hardal 10 kilogram
Galeta Unu 10 kilogram
Köri 15 kilogram
Susam 5 kilogram
Dayanıklı Süt(Sterilize Süt) 12.000 kilogram
Beyaz Peynir (Yağlı) 300 kilogram
Lor Peyniri 500 kilogram
Kaşar Peyniri 2.400 kilogram
Tereyağı 1.200 kilogram
Kase Yoğurt 180.000 adet
Kova Yoğurt 22.000 kilogram
Ayran 200.000 adet
Ekmek (Poşetli) 60.000 kilogram
Kiraz 800 kilogram
Kuru Soğan 9.000 kilogram
Patates 21.000 kilogram
Çarliston Biber 3.500 kilogram
Domates 7.000 kilogram
Limon 4.000 kilogram
Havuç 14.000 kilogram
Kuru Sarımsak 80 kilogram
Salatalık 6.500 kilogram
Patlıcan 3.500 kilogram
Pırasa 1.000 kilogram
Taze Kabak 2.000 kilogram
Marul 10.000 kilogram
Dolmalık Biber 300 kilogram
SemizOtu 1.800 kilogram
Turp 500 kilogram
Kırmızı Lahana 5.000 kilogram
Beyaz Lahana 5.500 kilogram
Taze Soğan 200 kilogram
Portakal 5.000 kilogram
Yerli Muz 8.000 kilogram
Elma 14.000 kilogram
Kayısı 800 kilogram
Kırmızı Erik 600 kilogram
Mandalina 5.500 kilogram
Karpuz 5.500 kilogram
Kavun 4.500 kilogram
Armut 3.000 kilogram
Şeftali 600 kilogram
Taze Üzüm (Çekirdeksiz) 500 kilogram
Yeni Dünya 1.000 kilogram
Çilek 1.200 kilogram
Maydanoz 1.200 kilogram
Dereotu 180 kilogram
Taze Nane 60 kilogram
Kırmızı Kapya Biber 800 kilogram
Taze Roka 100 kilogram
Taze Tere 100 kilogram
Nektarin 600 kilogram
Bal Kabağı 500 kilogram
KıymalıkLop Et (Kol, Kürek, Kaburga) 15.000 kilogram
Kuşbaşı Et 24.000 kilogram
Dana Ciğer 600 kilogram
Dondurulmuş Et Döner 2.500 kilogram
Tavuk But 20.000 kilogram
Tavuk Pirzola 3.500 kilogram
Tavuk Baget 5.000 kilogram
Tavuk Göğüs Kuşbaşı 14.000 kilogram
Dondurulmuş Piliç Nugget 2.000 kilogram
Dondurulmuş Piliç Şinitzel 2.000 kilogram
Dondurulmuş Tavuk Kadınbudu Köfte 800 kilogram
Dondurulmuş Tavuk Döner 4.000 kilogram
Hindi But Kuşbaşı Eti 1.000 kilogram
Dondurulmuş Küp Domates 10.000 kilogram
Dondurulmuş Peynirli Kare Milföy Börek 1.800 kilogram
Dondurulmuş Kayseri Mantı 1.500 kilogram
Dondurulmuş Elma Dilim Patates 2.500 kilogram
Dondurulmuş Küp Patates 13.000 kilogram
Dondurulmuş Parmak Patates 4.000 kilogram
Dondurulmuş Kırmızı Şerit Biber 800 kilogram
DondurulmuşYeşil Şerit Biber 3.000 kilogram
Dondurulmuş Havuç Küp 1.400 kilogram
Dondurulmuş Havuç Dilim(Rondel) 2.500 kilogram
Dondurulmuş Bezelye 6.000 kilogram
Dondurulmuş Bamya 1.500 kilogram
Dondurulmuş Ispanak 1.000 kilogram
Dondurulmuş Çekirdeksiz Vişne 400 kilogram
Dondurulmuş Küp Kabak 3.000 kilogram
Dondurulmuş Taze Fasulye 6.000 kilogram
Dondurulmuş Karnabahar 2.000 kilogram
Dondurulmuş Kereviz 10X10 mm Kök 300 kilogram
Dondurulmuş Brokoli 1.200 kilogram
Dondurulmuş Mezgit Fileto (Derisiz) 4.500 kilogram
Şekerpare 2.200 kilogram
Kalburabastı 2.200 kilogram
Baklava 3.000 kilogram
Sarıburma 2.000 kilogram
Tel Kadayıf 2.000 kilogram
Tulumba Tatlısı 1.200 kilogram
Halka Tatlı 1.500 kilogram
Trileçe 2.500 kilogram
Ekler 1.800 kilogram
Tahin Helva 30.000 adet
Dondurma 35.000 adet