• İhale No
    995560
  • İhale Adı
    18 Kalem Muhtelif Bahçe Malzemesi Alımı
  • Sektör
    İnşaat ve Yapı Malzemeleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    08 Ekim 2015 14:00
  • İdare
    ELAZIĞ 8. KOLORDU KOMUTANLIĞI
  • İhale İli
    Elazığ
  • İşin İli
    Elazığ
  • Yayın Tarihi
    06 Ekim 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI WEB SİTESİNDE YAYINLANAN İHALE İLANI
İŞİN ADI :    18 Kalem Muhtelif Bahçe Malzemesi Alımı
İLAN TÜRÜ ve USULÜ:    DOĞRUDAN TEMİN - Doğrudan Temin Alımları
 
İDARE ADI:    8 NCİ KOLORDU KOMUTANLIĞI
ADRESİ:    Harput Yolu Üzeri / ELAZIĞ (23039)
TELEFON VE FAX NUMARASI:    +904242362058 - +904242367454
ELEKTRONİK POSTA ADRESİ:    
 
MALIN NİTELİĞİ VE TÜRÜ:    18 kalem
MİKTARI:    18    Kalem
MALIN TESLİM YERİ:    8'İNCİ KOR.K.LIĞI TAŞINIR (TÜKETİLEBİLİR) 323 MAL SAYMANLIĞI/ELAZIĞ
MALIN TESLİM TARİHİ/TARİHLERİ:    20 takvim günü
İhalenin YAPILACAĞI YER:    8 İNCİ KOLORDU KOMUTANLIĞI İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞI /ELAZIĞ
İhalenin TARİH VE SAATİ:    8/10/2015-14:00
 
İHALE İLANI METNİ  
İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden vereceklerdir.
Bu alımda ekonomik açıdan en avantajlı teklif, teklif edilen fiyatların en düşük olanıdır.
Sözleşme düzenlenmeyecektir.
Teminat alınmayacaktır.
Alınacak malzeme hizasında belirtilen özellikte olacaktır.
Bu alım kısmi teklif ve kısmi kabule açıktır. 
Alımı yapılacak ikmal maddesinin teslim süresi piyasa araştırma tutanağının yükleniciye tebliğine müteakip 20 (Yirmi) takvim günüdür. Son teslim tarihinin resmi tatil gününe rastlaması halinde tatili takip eden ilk iş gününde mal teslim edilebilecektir.
SULAMA TABANCASI Malzeme Yeni ve Kullanılmamış Olacaktır. Çim sahayı sulamak için kullanılacaktır. En Az 6 (altı) Bar Basınçlı, Çarpma kolu ile 360 Derece Sulama yapabilen, 15-25 Metre sulama yapabilir özellikte olacaktır. 10 AD.
ÇİÇEK ÜRETİM SAKSISI. VİYOL 15 GÖZLÜ Malzeme Yeni ve Kullanılmamış Olacaktır. Plastik Malzemeden, Çiçek Fidası Yetiştirmede Kullanılan Malzemedir. En az 8 x 8 MM. Olacaktır. 500 AD.
"TOPRAK, TOHUM TORFU. 
(70 Lt.lik Birim Ambalajlarda)" Malzeme Yeni ve Kullanılmamış Olacaktır. 70 Lt.lik Birim Ambalaj İçerisinde Olacaktır. Birim Ambalajlarda Patlak, Yırtık ve Açılma Olmayacaktır. Birim Ambalaj Üzerindeki Yazılar Okunaklı Olacaktır. İthal Toprak Torfu Olacaktır.. 20 AD.
BUDAMA MAKASI Makas çelik malzemeden, yaylı, toplam uzunluğu en az 230 mm. Ağırlığı en az 330 Gr. Olacaktır. 10 AD.
ÖRTÜ SERA NAYLONU (3 YILLIK BEYAZ) Malzeme Yeni ve Kullanılmamış Olacaktır. Malzemede Yırtık, Ezik ve Leke Olmayacaktır. 36 Aylık UV Katkılı en az 35 Mikron olacaktır. Eni en az 10 Mt.olacaktır. Sera Naylonu olarak kullanılacaktır. 100 MT.
MİSİNA Malzeme Yeni ve Kullanılmamış Olacaktır.En az 1.000 Metre uzunluğunda makaraya sarılı, 3 mm. Çapında yuvarlak tipli, çim biçme makinası misinası olacaktır. 2 AD.
LAHANA TOHUMU Malzeme Yeni ve Kullanılmamış Olacaktır. 1.000 Adetlik Birim Ambalaj İçerisinde Olacaktır. Birim Ambalajlarda Patlak, Yırtık ve Açılma Olmayacaktır. Birim Ambalaj Üzerindeki Yazılar Okunaklı Olacaktır. Malzeme Karışık Renklerde İthal Tohum Olacaktır. 5 PK.
"ÇİÇEK, TOP KADİFE
(1.000'lik Birim Anbalajlarda)" Malzeme Yeni ve Kullanılmamış Olacaktır. 1.000 Adetlik Birim Ambalaj İçerisinde Olacaktır. Birim Ambalajlarda Patlak, Yırtık ve Açılma Olmayacaktır. Birim Ambalaj Üzerindeki Yazılar Okunaklı Olacaktır. Malzeme Karışık Renklerde İthal Tohum Olacaktır. 3 PK.
"MENEKŞE ÇİÇEĞİ, TOHUM.
(1.000'lik Birim Ambalajlarda) " Malzeme Yeni ve Kullanılmamış Olacaktır. 1.000 Adetlik Birim Ambalaj İçerisinde Olacaktır. Birim Ambalajlarda Patlak, Yırtık ve Açılma Olmayacaktır. Birim Ambalaj Üzerindeki Yazılar Okunaklı Olacaktır. Malzeme Karışık Renklerde İthal Tohum Olacaktır. 5 PK
CAM GÜZELİ TOHUMU (1.000'lik Birim Ambalajlarda) Malzeme Yeni ve Kullanılmamış Olacaktır. 1.000 Adetlik Birim Ambalaj İçerisinde Olacaktır. Birim Ambalajlarda Patlak, Yırtık ve Açılma Olmayacaktır. Birim Ambalaj Üzerindeki Yazılar Okunaklı Olacaktır. İthal Tohum Olacaktır.Karışık Renklerde olacaktır. 5 PK
"TOHUM, ZİNYA, KARIŞIK. 
(1.000'lik Birim Ambalajlarda)" Malzeme Yeni ve Kullanılmamış Olacaktır. 1.000 Adetlik Birim Ambalaj İçerisinde Olacaktır. Birim Ambalajlarda Patlak, Yırtık ve Açılma Olmayacaktır. Birim Ambalaj Üzerindeki Yazılar Okunaklı Olacaktır. Malzeme Tohum Halinde, Dış Mekan Bahçe Bitkisidir. Muhtelif Renklerdedir. İthal Tohum Olacaktır. 3 AD.
ROZET VİNKA TOHUMU Malzeme Yeni ve Kullanılmamış Olacaktır. 1.000 Adetlik Birim Ambalaj İçerisinde Olacaktır. Birim Ambalajlarda Patlak, Yırtık ve Açılma Olmayacaktır. Birim Ambalaj Üzerindeki Yazılar Okunaklı Olacaktır. İthal Tohum Olacaktır.Karışık Renklerde olacaktır. 6 PK
PETUNYA ÇİÇEĞİ TOHUMU Malzeme Yeni ve Kullanılmamış Olacaktır. 1.000 Adetlik Birim Ambalaj İçerisinde Olacaktır. Birim Ambalajlarda Patlak, Yırtık ve Açılma Olmayacaktır. Birim Ambalaj Üzerindeki Yazılar Okunaklı Olacaktır. İthal Tohum Olacaktır.Karışık Renklerde olacaktır. 5 AD.
BAHÇE HORTUMU (50 MT.LİK,İPLİ) Malzeme Yeni ve Kullanılmamış Olacaktır. Malzemede Delik, Kesik, Ezik ve Kırılma Olmayacaktır. 50 Metrelik rolu şeklinde plastik,ip sargılı,et kalınlığı en az 3 mm.,çapı en az 1/2 inç.olacaktır. 5 AD.
TIRMIK SAPLI Malzeme Yeni ve Kullanılmamış Olacaktır. Malzemede Kırık, Çatlak, Ezik ve Çentik Olmayacaktır.Tırmık kısmı en az 14 dişli olup demirden yapılmış olacaktır. Sap kısmı en az 120 cm. ağaçtan üretilmiş olacaktır. 20 AD.
FISKİYE, ÇİM AYARLANABİLİR (ÇARPARLI,KAZIKLI) Malzeme Yeni ve Kullanılmamış Olacaktır. Malzemede Kırık, Çatlak, Ezik ve Çentik Olmayacaktır. Malzeme Ayarlanabilir Fıskiye Bölümü ve Yere Montajda Kullanılan Kazık Bölümünden Oluşur. 1/2 Ayarlanabilir, 360 Derece döner, kazıkla beraber boyu en az 28 cm. olacaktır. 20 AD.
BİTKİ KÖKLENDİRME İLACI Malzeme Yeni ve Kullanılmamış Olacaktır. Malzemede Kırık, Çatlak, Ezik ve Çentik Olmayacaktır. 1(Bir) Kg. birim ambalaj içerisinde olacaktır. Bitkilerin gelişimini hızlandırmak güçlendirmek için kullanılacaktır. 5 AD.
KÜREK, BAHÇE İÇİN SAPLI Malzeme Yeni ve Kullanılmamış Olacaktır. Malzemede Kırık, Çatlak, Ezik ve Çentik Olmayacaktır.Kalınlığı en az 2 mm.,Sap delik çapı en az 40 mm. Olacaktır. 15 AD.
 İLANLA İLGİLİ AÇIKLAMALAR:
1. Bu sayfada yayınlanan bilgilerin hukukî ve mali sorumluluğu bulunmamaktadır. Kamu İhale Bülteni ve ihale dosyasındaki bilgiler esas alınacaktır.
2. İlânla ilgili sorumluluk ve başvuru makamı bilgileri aşağıdadır.
   a.Şikayet ve Başvuru Makamı:  8. Kor K.Lığı İhale Komisyon Başkanlığı
   b.Telefon Numarası:  +904242362058
   c.Fax Numarası:  +904242367454
   d.Elektronik Posta adresi:  
 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim