• İhale No
    2024/374639
  • İhale Adı
    190 KALEM BİYOMEDİKAL SARF MALZEME İHALESİ
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    26 Nisan 2024 10:00
  • İdare
    Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Rize
  • İşin İli
    Rize
  • Şikayet Bedeli
    118.286,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    26.293.115 ile 197.198.246 TL arası
  • Yayın Tarihi
    26 Mart 2024
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
BİYOMEDİKAL SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR

T.C.S.B. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ

190 KALEM BİYOMEDİKAL SARF MALZEME İHALESİ mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2024/374639
1-İdarenin
a) Adı : T.C.S.B. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ
b) Adresi : İslampaşa Mah. Şehit Ali İslamoğlu Sok. 16 53100 RİZE MERKEZ/RİZE
c) Telefon ve faks numarası : 4642130491-2350 - 4642142812
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu mal alımın

a) Adı : 190 KALEM BİYOMEDİKAL SARF MALZEME İHALESİ
b) Niteliği, türü ve miktarı : 190 KALEM
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : T.C.S.B. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ
ç) Süresi/teslim tarihi : Sözleşmenin imzalanmasından sonra işe başlanacak olup, sözleşme imzalandıktan sonra sözleşme süresi 175 gündür. İdarenin istediği zaman ve miktarda mallar peyder pey teslim edilecektir. Malların teslim süresi (posta, telefon, faks veya e-mail ile) bildirim yapıldıktan sonra 10 gün içerisinde sağlık tesisimizin belirttiği yere raf teslimi yapılacaktır. Malların hastanemize teslimatı tamamen yüklenici tarafından yapılacaktır. Her parti malın teslimine ait fatura o mal tesliminden sonra kesilecek olup, irsaliyeli fatura üzerinde ihale numarası belirtilip mal teslimi yapılacaktır. Teslimat aşamasında doğabilecek her türlü zarar yüklenici firmaya aittir. Nakliye ve taşıma giderleri firma tarafından karşılanacaktır. Kıyafet beden ölçüleri hastanemiz tarafından belirlenecek olup teslimatlar hastanemizin talep edeceği ölçülerde yapılacaktır
d) İşe başlama tarihi : Sözleşme taraflarca karşılıklı imzalanmasına müteakip işe başlanacak


3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 26.04.2024 - 10:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : T.C.S.B. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belgeye ilişkin bilgiler,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgelere ilişkin bilgiler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 10 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgelere veya teknolojik ürün deneyim belgesine ait bilgiler.
4.3.2.
4.3.2.1. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgelere ait bilgiler:

1- İsteklilerden, ihale tarihi itibari ile Teklif edilen ürün Tıbbi Cihaz Yönetmeliği kapsamında ise, üretici veya tedarikçi firmanın, Sağlık Bakanlığı İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına kayıtlı olduğuna dair belge,

2- Teklif edilen ürünün/cihazın Sağlık Bakanlığı İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına kayıtlı ve Sağlık Bakanlığı'ndan onaylı olduğuna dair belge (Teklif edilen ürün ile kayıtlı etiket adı uyumlu olmalıdır.)

3- İstekli firma bayi ise, Sağlık Bakanlığı İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasından üretici veya tedarikçi firmanın bayisi olduğuna dair belge.Yukarıdaki şartları kanıtlayıcı belgeler, Sağlık Bakanlığı İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası internet sayfasından elde edilecek ve çıktıları ihale dosyasında sunulacaktır.

4-Teklif mektuplarında ürünlerin hemen yanında veya altında, parantez içinde veya tanzim edilerek onaylanacak ek bir liste halinde ürüne/ürünlere ait TITUBB Barkod numaralarını ve firma tanımlayıcı numaralarını yazacaklardır

Not: Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihaz Yönetmeliği ve Vücut Dışında Kullanılan Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmeliği kapsamı dışındaki ürünler teklif edilecekse, bu ürünlerin söz konusu yönetmeliklerin kapsamı dışında olduğuna dair üreticinin/ithalatçının yazılı beyanı yeterli olacaktır. Bu beyan ürünler için yukarıda belirtilen belgeler aranmayacaktır.

5-Yerli Malı Fiyat Avantajından faydalanmak isteyen firmalar teklif ettikleri yerli ürünleri, ihale sıra numarası ve sarfın adını belirterek oluşturdukları bir liste halinde  veya birim fiyat teklif cetvelinde yerli ürün olduğu belirtilmesi halinde cetvelle birlikte ihale dosyası içinde sunacaklardır.

Bu listeyi sunmayanlar yerli ürün teklif etmiş olsalar bile fiyat avantajından faydalanamayacaklardır. Ayrıca yerli malı teklif eden isteklilerin fiyat avantajından yararlanabilmesi için teklif ettiği mala/mallara ilişkin yerli malı belgesini/belgelerini sunması zorunludur.

6-Sağlık müdürlüğü satış yeri belgesi.

4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğraflarına ilişkin bilgiler ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları:

 

1)İstekliler, teklif ettikleri ürünlerin her bir kalemi için ayrı ayrı olmak üzere  1 er adet numuneyi, teslim etmek zorundadır.

2)İstekliler, numuneleri Diyaliz Binası 3. kat  Satınalma Birimine teslim edeceklerdir.

3)Numunelerin teslim şekli; numune/numunelerin üzerlerine isteklinin adı ve unvanı, birim fiyat teklif cetvelinde belirtilen mal/iş kaleminin adı, birim teklif cetvelindeki sıra numarası, ürünün menşei ve markası belirtir bilgileri içerir etiket yapıştırılarak, mukavva, strafor köpük vb. muhafazalı bir kutuda tutanakla teslim edeceklerdir.Numunelerin poşet, çuval vb bir şekilde teslimi halinde kabul edilmeyecektir. Bu madde kapsamında belirtilen şekilde numune teslim etmeyenlerin teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır.

4)numuneler teknik şartname hükümlerine göre uygun olup olmadıkları tek tek incelenecektir.Uygun olmayan numunelere ait teklifler değerlendirme dışı bırakalacaktır.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Bu ihalede benzer iş olarak , Kamu kuruluşlarına veya sağlık hizmeti sunan özel sağlık işletmelerine yapılan her türlü Tıbbi Malzemeleri alımı kabul edilecektir.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (Altmış) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
DEFİBRİLLATÖR KAĞIDI Z KATLI 80 MM X 80 MM 2.000 adet
DEFİBRİLLATÖR KAĞIDI Z KATLI 50 MM X 100 MM 2.000 adet
DEFİBRİLLATÖR KAĞIDI Z KATLI 80 MM X 120 MM 2.000 adet
DEFİBRİLLATÖR KAĞIDI RULO 80 MM X 20 M 1.000 adet
DEFİBRİLLATÖR KAĞIDI RULO 50 MM X 20 M 1.000 adet
EKG KAĞIDI Z KATLI 100 MM X 150 MM 2.000 adet
EKG KAĞIDI Z KATLI 210 MM X 295 MM 2.000 adet
EKG KAĞIDI Z KATLI 210 MM X 295 MM 3.000 adet
EKG KAĞIDI Z KATLI 210 MM X 295 MM 1.000 adet
EKG KAĞIDI Z KATLI 110 MM X 140 MM 20.000 adet
EKG KAĞIDI Z KATLI 210 MM X 140 MM 2.000 adet
EKG KAĞIDI Z KATLI 112 MM X 90 MM 1.000 adet
EKG KAĞIDI RULO 60 MM X 30 MT 500 adet
NST KAĞIDI RULO 152 MM X 20 M 500 adet
NST KAĞIDI Z KATLI 152 MM X 90 MM 2.000 adet
NST KAĞIDI Z KATLI 110 MM X 100 MM 2.000 adet
EFOR KAĞIDI Z KATLI 210 MM X 280 MM 50 adet
ULTRASONOGRAFİ KAĞIDI YÜKSEK PARLAKLIK SİYAH - BEYAZ 110 MM X 18 MM 1.000 adet
TİMPANOMETRE KAĞIDI TERMAL 110 MM X 20 M 50 adet
OTOREFRAKTOMETRE KAĞIDI RULO 56 MM X 30 M 200 adet
ALKOLMETRE CİHAZI KAĞIDI RULO 56 MM X 30 MT 200 adet
KARYOLA EL VE AYAK SABİTLEME KEMERİ YETİŞKİN TEK KULLANIMLIK 10.000 adet
SODA LİME 5 KG 2.000 adet
ULTRASONOGRAFİ GÖRÜNTÜLEME JELİ 0.25 LT 5.000 adet
EKG JELİ 3.000 adet
ANESTEZİK SODA LİME KANİSTERİ SÜNGER FİLTRESİ 2.000 adet
ANESTEZİK SODA LİME KANİSTERİ SÜNGER FİLTRESİ 1.500 adet
ANESTEZİK SODA LİME KANİSTERİ SÜNGER FİLTRESİ 150 adet
ANESTEZİ CİHAZI SU TUTUCU FİLTRE 200 adet
ANESTEZİ CİHAZI SU TUTUCU FİLTRE 30 adet
ANESTEZİ CİHAZI SU TUTUCU FİLTRE 300 adet
ANESTEZİ CİHAZI SU TUTUCU FİLTRE 20 adet
CİHAZ YÜZEY DEZENFEKTANI ALDEHİTSİZ FENOLSÜZ SPREY 1 LT (HIZLI YÜZEY TEMİZLEYİCİ) 4.000 litre
EL ALETİ VE CİHAZ YÜZEY DEZENFEKTANI PERASETİK ASİT SIVI 5 LT (YÜKSEK DÜZEY TEMİZLEYİCİ) 7.000 litre
EL ALETİ VE CİHAZ YÜZEY DEZENFEKTANI ENZİMATİK KONSANTRE SIVI 5 LT (ÖN DEZENFEKTAN TEMİZLEYİCİ) 1.000 litre
EL ALETİ VE CİHAZ YÜZEY DEZENFEKTANI PERASETİK ASİT KONSANTRE TOZ (YÜKSEK DÜZEY TEMİZLEYİCİ) 500 kilogram
EL ALETİ VE CİHAZ YÜZEY DEZENFEKTANI ALDEHİTSİZ FENOLSÜZ KONSANTRE SIVI 5 LT/6 LT (YER YÜZEY TEMİZLEYİCİ) 1.500 litre
ORTAM DEZENFEKTANI 200 adet
HEMODİYALİZ CİHAZI ENDOTOKSİN TUTUCU FİLTRE 40 adet
HEMODİYALİZ CİHAZI ENDOTOKSİN TUTUCU FİLTRE 50 adet
HEMODİYALİZ CİHAZI DEZENFEKSİYON KARTUŞU SİTRİK ASİT TOZ 2.500 adet
HEMODİYALİZ CİHAZI DEZENFEKSİYON KARTUŞU - TANKI SODYUM KARBONAT TOZ 520 adet
HEMODİYALİZ CİHAZI DEZENFEKSİYON SOLÜSYONU SİTRİK ASİT SIVI 5 LT 250 adet
SU ARITMA CİHAZI KARTUŞ FİLTRE İPLİK SARMA POLİPROPİLEN GÖVDE GEÇİRGENLİK 5 MİKRON BOYU 20 İNÇ 50 adet
SU ARITMA CİHAZI KARTUŞ FİLTRE İPLİK SARMA POLİPROPİLEN GÖVDE GEÇİRGENLİK 25 MİKRON BOYU 20 İNÇ 50 adet
HEMODİYALİZ CİHAZI DİYALİZ SUYU ANALİZ KİTİ KOLORİMETREİK - TİTRİMETRİK 2 adet
HİDROJEN PEROKSİT OTOKLAV CİHAZI GAZ KASETİ % 58 - 180 ML 300 adet
HİDROJEN PEROKSİT OTOKLAV CİHAZI İNDİKATÖR BİYOLOJİK 500 adet
HİDROJEN PEROKSİT OTOKLAV CİHAZI MARUZİYET BANDI SINIF 1 100 adet
HİDROJEN PEROKSİT OTOKLAV CİHAZI YAZICI KAĞIDI RULO 80 MM X 50 MT 100 adet
HİDROJEN PEROKSİT OTOKLAV CİHAZI KARTUŞU 40 adet
ETİLEN OKSİT STERİLİZASYONU İNDİKATÖRÜ KİMYASAL 100.000 adet
ETİLEN OKSİT STERİLİZASYONU İNDİKATÖRÜ BİYOLOJİK 400 adet
ETİLEN OKSİT GAZ KARTUŞU ALÜMİNYUM GÖVDELİ 91-100 GR 700 adet
ETİLEN OKSİT CİHAZI YAZICI TERMAL KAĞIDI 150 adet
BUHAR STERİLİZASYON İNDİKATÖRÜ BİYOLOJİK HIZLI SONUÇ VEREN 20 DAKİKA 500 adet
BUHAR STERİLİZASYON İNDİKATÖRÜ KİMYASAL 600.000 adet
BUHAR STERİLİZASYON MARUZİYET BANDI SINIF 6 300 adet
BUHAR STERİLİZASYONU BOWİE-DİCK TEST İNDİKATÖRÜ SINIF 2 10.000 adet
OTOKLAV YAZICI KAĞIDI RULO 56 MM X 30 MT 150 adet
OTOKLAV YAZICI KARTUŞU 150 adet
STERİLİZASYON PAKETİ KAPAMA CİHAZI YAZICI KARTUŞU 150 adet
YÜZEY PROTEİN TESTİ 80 adet
EL ALETİ VE CİHAZ YÜZEY DEZENFEKTANI ENZİMATİK SIVI 5 LT (OTOMATİK YIKAMA CİHAZI) 350 litre
YIKAMA ETKİNLİK İNDİKATÖRÜ 500 adet
CERRAHİ EL ALETİ BAKIM YAĞI 5 LT 5 litre
YIKAMA / DEZENFEKSİYON CİHAZI PAS SÖKÜCÜ SOLÜSYON 5 litre
ENDOSKOPİK TELESKOP TEMİZLEME FIRÇASI 10 adet
BARKOD ETİKETİ 5*5 cm (STERİLİZAZYON DİJİTAL TAKİP DÖKÜMANTASYON SİSTEMİ) 100.000 adet
POLİSOMNOGRAFİ CİHAZI EEG PASTASI 250 adet
POLİSOMNOGRAFİ CİHAZI EEG KAFA ELEKTRODU DİSK TİPİ ALTIN UÇLU ÇOK KULLANIMLIK 100 adet
POLİSOMNOGRAFİ CİHAZI HORLAMA SENSÖRÜ PİEZO ELEKTRİK 8 adet
POLİSOMNOGRAFİ CİHAZI VÜCUT HAREKET SENSÖRÜ YETİŞKİN 6 adet
POLİSOMNOGRAFİ CİHAZI GÖĞÜS SOLUNUM KEMERİ YETİŞKİN TEK KULLANIMLIK 40 adet
POLİSOMNOGRAFİ CİHAZI ARA KABLOSU GÖĞÜS SOLUNUM KEMERİ 6 adet
POLİSOMNOGRAFİ CİHAZI ARA KABLOSU KARIN SOLUNUM KEMERİ 6 adet
POLİSOMNOGRAFİ CİHAZI KARIN SOLUNUM KEMERİ YETİŞKİN 6 adet
POLİSOMNOGRAFİ CİHAZI EFOR SOLUNUM KEMERİ 6 adet
POLİSOMNOGRAFİ CİHAZI TERMİSTÖR - AİRFLOW SENSÖRÜ 2 adet
SPO2 CİHAZI PROB SENSÖRÜ YETİŞKİN TEK KULLANIMLIK (ÇOK KULLANIMLIK) 6 adet
NAZAL OKSİJEN KANÜLÜ UYKU CİHAZI İLE UYUMLU TEK KULLANIMLIK 400 adet
EKG KOL VE BACAK ELEKTRODU DİSPOSABLE (TEK KULLANIMLIK) 25 adet
TİMPANOMETRE PROB UCU FİLTRESİ 3 adet
ODYOMETRE CİHAZI HAVA YOLU BAŞLIĞI - KULAKLIĞI KULAK YASTIĞI (TAM SET) 2 adet
ODYOMETRE CİHAZI KEMİK YOLU VİBRATÖRÜ (TAM SET) 2 adet
EMG ELEKTRODU BAR - KAYIT 3 adet
EMG KONSANTRİK İĞNE ELEKTROT TEK KULLANIMLIK 250 adet
EMG ELEKTROD, UYARI (STİMÜLASYON) ELEKTRODU 3 adet
EMG DİSK ELEKTROT(KAP) 5 adet
EMG ELEKTROT TOPRAKLAMA MADALYON - PLAKA (DİSK ŞEKİLLİ TOPRAK ELEKTROD) 5 adet
TIBBİ MONİTÖR ÇOKLU PARAMETRE BAĞLANTI NOKTASI – MULTIMED POD 150 CM 5 PORT 5 adet
HASTA BAŞI MONİTÖRÜ ARA KABLOSU SPO2 15 adet
TIBBİ MONİTÖR SPO2 ÖLÇÜM PROBU PARMAK YETİŞKİN ÇOK KULLANIMLIK 20 adet
HASTA BAŞI MONİTÖRÜ NIBP KOL MANŞONU TEK HORTUMLU YETİŞKİN 5 adet
HASTA BAŞI MONİTÖRÜ EKG ÖLÇÜM KABLOSU 3 LEAD 15 adet
HASTA BAŞI MONİTÖRÜ EKG ÖLÇÜM KABLOSU 5 LEAD 5 adet
HASTA BAŞI MONİTÖRÜ ARA KABLOSU SPO2 5 adet
TIBBİ MONİTÖR SPO2 ÖLÇÜM PROBU PARMAK YETİŞKİN ÇOK KULLANIMLIK 5 adet
HASTA BAŞI MONİTÖRÜ NIBP KOL MANŞONU TEK HORTUMLU YETİŞKİN 2 adet
HASTA BAŞI MONİTÖRÜ NIBP HORTUMU 2 adet
HASTA BAŞI MONİTÖRÜ EKG ÖLÇÜM KABLOSU 3 LEAD 10 adet
HASTA BAŞI MONİTÖRÜ ARA KABLOSU EKG 5 adet
HASTA BAŞI MONİTÖRÜ NIBP HORTUMU 5 adet
HASTABAŞI MONİTÖRÜ NIBP KOL MANŞONU TEK HORTUMLU YETİŞKİN 5 adet
HASTABAŞI MONİTÖRÜ NIBP KOL MANŞONU TEK HORTUMLU YETİŞKİN 10 adet
HASTA BAŞI MONİTÖRÜ ARA KABLOSU EKG 10 adet
HASTA BAŞI MONİTÖRÜ EKG ÖLÇÜM KABLOSU 3 LEAD 20 adet
HASTA BAŞI MONİTÖRÜ EKG ÖLÇÜM KABLOSU 3 LEAD 5 adet
HASTABAŞI MONİTÖRÜ NIBP HORTUMU 5 adet
HASTA BAŞI MONİTÖRÜ ARA KABLOSU SPO2 10 adet
HASTA BAŞI MONİTÖRÜ NIBP HORTUMU 10 adet
HASTABAŞI MONİTÖRÜ NIBP KOL MANŞONU ÇİFT HORTUMLU YETİŞKİN 10 adet
TIBBİ MONİTÖR SPO2 ÖLÇÜM PROBU PARMAK YETİŞKİN ÇOK KULLANIMLIK 10 adet
EKG KABLOSU BANANA UÇLU AHA RENK KODLU POLİÜRETAN KAPLI 4.00 MM 10 LEAD 5 adet
EKG KABLOSU BANANA UÇLU AHA RENK KODLU POLİÜRETAN KAPLI 4.00 MM 10 LEAD 20 adet
DEFİBRİLLATÖR CİHAZI EKG KABLOSU 3 LEAD 20 adet
DEFİBRİLLATÖR CİHAZI EKG KABLOSU 3 LEAD 5 adet
DEFİBRİLLATÖR CİHAZI EKG KABLOSU 3 LEAD 10 adet
EKG MANDAL SETİ 4'LÜ YETİŞKİN 20 adet
EKG SİNYALİZASYON KEMERİ 5 adet
EKG ADAPTÖRÜ (TANISAL) IEC RENK KODLU 10\'LU ÇITÇIT (SNAP) UÇLU (4.00 MM) 100 adet
NST PROBU ÇOCUK KALP SESİ - ÇKS 5 adet
NST PROBU RAHİM KASILMASI - TOCO 5 adet
NST PROBU ÇOCUK KALP SESİ - ÇKS 2 adet
NST PROBU RAHİM KASILMASI - TOCO 2 adet
NST PROBU ÇOCUK KALP SESİ - ÇKS 6 adet
NST PROBU RAHİM KASILMASI - TOCO 6 adet
VENTİLATÖR AKIŞ-FLOW SENSÖRÜ YETİŞKİN 50 adet
VENTİLATÖR AKIŞ-FLOW SENSÖRÜ YETİŞKİN 20 adet
VENTİLATÖR AKIŞ-FLOW SENSÖRÜ YETİŞKİN 5 adet
VENTİLATÖR AKIŞ-FLOW SENSÖRÜ YENİDOĞAN 10 adet
VENTİLATÖR AKIŞ-FLOW SENSÖRÜ KABLOSU 5 adet
VENTİLASYON EKSPİRASYON KASETİ 5 adet
VENTİLASYON EKSPİRASYON VALFİ KAPAĞI 5 adet
VENTİLATÖR HAVA OKSİJEN KARIŞTIRICI VALFİ 5 adet
HAVALI YATAK / ESKAR A TİPİ KLASİK 50 adet
ANESTEZİK SODA LİME HAZNESİ - KANİSTERİ 5 adet
ENDOSKOPİK FİBER OPTİK IŞIK AKTARIM KABLOSU YETİŞKİN (KBB) 5 adet
HASTA SICAKLIK ÖLÇÜM CİHAZI PROB KILIFI 100 adet
SPO2 CİHAZI ÖLÇÜM PROBU PARMAK YETİŞKİN 20 adet
FLEXIBLE VİDEO BRONKOSKOPİ TELESKOBU YETİŞKİN TEK KULLANIMLIK 1 adet
OKSİJEN TERAPİ CİHAZI TEK FLOWMETRELİ TEK MANOMETRELİ (NEMLENDİRME KABI İLE) 100 adet
HAVA AKIŞ ÖLÇÜM CİHAZI - DEBİMETRE - FLOWMETRE TEKLİ ERİŞKİN (DIN FORMU) 100 adet
HAVA AKIŞ ÖLÇÜM CİHAZI - DEBİMETRE - FLOWMETRE TEKLİ ERİŞKİN (BIS FORMU) 20 adet
TIBBİ GAZ JAKI OKSİJEN (DIN) 15 adet
TIBBİ GAZ JAKI TIBBİ HAVA (DIN) 15 adet
TIBBİ GAZ JAKI OKSİJEN (BS) 5 adet
TIBBİ GAZ JAKI TIBBİ HAVA (BS) 5 adet
FLEXIBLE VİDEO BRONKOSKOPİ TELESKOBU YETİŞKİN ÇOK KULLANIMLIK 2 adet
BUHAR OTOKLAVI KAYAR İÇ KAPAK CONTASI KAUÇUK KARE KALINLIK 16MM 1 adet
BUHAR OTOKLAVI KAYAR İÇ KAPAK CONTASI KAUÇUK KARE KALINLIK 8MM 1 adet
OTOKLAV PNÖMATİK VALFİ (1\'\')3 3 adet
OTOKLAV PNÖMATİK VALFİ (3/4\'\')3 3 adet
BUHAR OTOKLAVI BUHAR KAPANI - KONDENSTOP 6 adet
VENTİLASYON HASTA DEVRESİ ISITICI KABLOSU TEKLİ 5 adet
VENTİLATÖR HAVA AKIŞ SICAKLIK PROBU 5 adet
15 Nisan 2024

İhale için zeyilname eklenmiştir. İhale dokümanını inceleyiniz