• İhale No
    995567
  • İhale Adı
    2 KALEM GIDA MADDESİ ALIMI
  • Sektör
    Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    21 Ekim 2015 10:00
  • İdare
    KOCAELİ MUHAREBE HİZMET DESTEK EĞİTİM KOMUTANLIĞI
  • İhale İli
    Kocaeli
  • İşin İli
    Kocaeli
  • Yayın Tarihi
    06 Ekim 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI WEB SİTESİNDE YAYINLANAN İHALE İLANI
İŞİN ADI :    2 KALEM GIDA MADDESİ ALIMI
İLAN TÜRÜ ve USULÜ:    DOĞRUDAN TEMİN - Doğrudan Temin Alımları
 
İDARE ADI:    MUHAREBE HİZMET DESTEK EĞİTİM KOMUTANLIĞI
ADRESİ:    SAKIP SABANCI CAD. NO:134 KARTEPE/KOCAELI
TELEFON VE FAX NUMARASI:    +902623732637-4512/4513 +902623732449 - +902623732603
ELEKTRONİK POSTA ADRESİ:    
 
MALIN NİTELİĞİ VE TÜRÜ:    DETAYLI BİLGİYE AŞAĞIDAN ULAŞILABİLİR
MİKTARI:    2    kalem
MALIN TESLİM YERİ:    MUH.HİZ.DES.EĞT.K.LIĞI MYM A.LİĞİ TAŞ.(TÜK)-129 MAL SAY.LIĞI KARTEPE/KOCAELİ
MALIN TESLİM TARİHİ/TARİHLERİ:    Kararın onay tarihini müteakip 15 (onbeş) takvim günü içinde
İhalenin YAPILACAĞI YER:    MUHAREBE HİZMET DESTEK EĞİTİM KOMUTANLIĞI İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞI KARTEPE/KOCAELİ
İhalenin TARİH VE SAATİ:    21/10/2015-10:00
 
İHALE İLANI METNİ  
T.C.
KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
MUHAREBE HİZMET DESTEK EĞİTİM KOMUTANLIĞI
KARTEPE/KOCAELİ
DOĞRUDAN TEMİN MAL ALIM İLANI
"
2 KALEM GIDA MADDESİ ALIMI
"
1. İŞİN NİTELİĞİ
15.000 AD. KAHVE BEYAZLATICILI ÇÖZÜNEBİLİR KAHVE KARIŞIMI (ŞEKERSİZ) EN AZ 11 GR.LIK AMBALAJDA; 15.000 AD. POŞET ÇAY, SİYAH, İPLİKLİ SÜZEN POŞET, 2 GR.LIK AMBALAJDA
2. GENEL

a. MUHAREBE HİZMET DESTEK EĞİTİM KOMUTANLIĞI 'nca ihtiyaç duyulan ve yukarıda cins ve miktarı yazılı mal, 4734 Sayılı Kanun'un 22'nci maddesi (d) bendi kapsamında DOĞRUDAN TEMİN yöntemiyle yapılacaktır.
b. Yapılacak olan alım ile ilgili dökümanlar istenildiği taktirde, Muh.Hiz.Des.Eğt.K.lığı İhale Komisyonu Başkanlığında bizzat görülebilir ya da talep üzerine tarafınıza mail olarak gönderilebilir.
c. Birim fiyat teklif mektupları, Komisyonumuzdan temin edilecek birim fiyat teklif mektubu formatına, yukarıda belirtilen esaslar çerçevesinde KDV HARİÇ TÜRK LİRASI (TL) bedel yazılarak, 21 Ekim 2015 Çarşamba günü saat 10:00’a kadar, kapalı zarf içinde ve 10'ar adet numune tekliflerle birlikte İhale Komisyon Başkanlığına teslim edilecektir. "Alım İle İlgili Hususlar" okunduktan sonra imzalanarak Teklif Mektubuna eklenecektir. Belirtilen saatten sonra verilecek teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.
ç. Sözleşme düzenlenmeyecektir. Kısmi teklif verilebilecektir.
d. Ödeme, malın teslimini takiben yapılacak muayene sonucunda kabulü halinde, KOCAELİ Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğünce yapılacaktır.
3. TESLİMATA AİT ESASLAR

" a. Alıma esas mal, Kararın onay tarihini müteakip 15 (onbeş) takvim günü içinde MUHAREBE HİZMET DESTEK EĞİTİM KOMUTANLIĞI KH. VE DES. GRP.K.LIĞI TAŞ.(Tük.) -129 MAL SAYMANLIĞI (KARTEPE /KOCAELİ) teslim edilecektir.

"
b. Söz konusu malların, son kullanma tarihine, teslim tarihinden itibaren en az 10 (on) ay kalmış olacaktır.

4. VERGİ, HARÇ VE MASRAFLAR

a. Bahse konu alım uhdesinde kalan firma tarafından; sözleşme imza aşamasında, İhale bedeli üzerinden Binde 5,69 Karar Damga Vergisi vezne alındı makbuzu, İhale Komisyonuna Başkanlığına teslim edilecektir. 

b. KDV hariç tüm masraflar (vergi, harç, resim, ulaşım, malın tahmil-tahliye, istif ve muayene v.b.) yükleniciye aittir.

5. MUAYENE

" Alım konusu mallar, Garnizon Muayene Komisyon Başkanlığınca, işin niteliğinde ve ""Alımı İle İlgili Hususlar"" da belirtilen hususlara göre muayene edilecektir. 
"
(ALIM HUSUSLARI İRTİBAT PERSONELİ, İkm.Kd.Bçvş.Tayfun KURTOĞLU 0262 373 24 49)
(TEKNİK HUSUSLAR İRTİBAT PERSONELİ, İkm.Yb.Murat ERK 0262 373 24 94 den 24 22)
2 (İKİ) KALEM GIDA MADDESİ ALIMIYLA İLGİLİ HUSUSLAR
1. Alım konusu mallar yetkilendirilen alım komisyonu tarafından Onay Belgesinde belirtilen özellikler dahilinde piyasadan temin edilecek (Yetkilendirilen Alım Komisyonu ve Kh.ve Des.Gr.K.lığı’nda görevli en az 4 erbaş ve erden oluşacak heyet marifetiyle numunelerin tadına bakılacak, beğenilen numune tutanakla imza altına alınacak ve söz konusu tutanak muayene aşamasında Muayene ve Kabul Komisyonuna teslim edilecektir.), malın muayenesi ve kabulü için ilgili saymanlığa sevki sağlanacaktır. Sevk edilen mal, ilgili saymanlık tarafından Muayene ve Kabul Komisyon Başkanlığına muayeneye sunulacaktır. Muayene, Muayene ve Kabul Komisyon Başkanlığı tarafından aşağıda belirtilen hususlar dikkate alınarak 2(iki) gün içerisinde yapılacaktır.

2. Poşet Çay: 
- 2 gr.lık iplikli süzen poşet birim ambalajda, 100’lük paketler halinde olacaktır. 100’lük paketler, karton veya mukavva kutular içerisinde olacak, kutular yükleniciye iade edilmeyecektir.
- 100’lük paketler üzerinde son kullanma tarihi yazılı olacak; son kullanma tarihine, teslim tarihinden itibaren en az 10 (on) ay kalmış olacaktır.
- Birim ambalajlarda delik, patlak, yırtık olmayacaktır.
- Nakliye, hamaliye vb. masraflar yükleniciye aittir.
- Söz konusu mallar;
a. Kendine has tat ve kokuda olmalı, yabancı madde içermemeli,
b. Küflenme ve çürüme belirtileri olmamalı,
c. Acılaşma, yabancı koku ve tat olmamalıdır.

3. Şekersiz beyazlatıcılı çözünebilir kahve karışımı;
- En az 11 gr.lık birim ambalajda, ambalajlar 20-50’lik paketlerde olacaktır. Paketler, karton veya mukavva kutular içerisinde olacak, kutular yükleniciye iade edilmeyecektir.
- Birim ambalajlar üzerinde son kullanma tarihi yazılı olacak; son kullanma tarihine, teslim tarihinden itibaren en az 10 (on) ay kalmış olacaktır.
- Birim ambalajlarda delik, patlak, yırtık olmayacaktır.
- Nakliye, hamaliye vb. masraflar yükleniciye aittir.
- Söz konusu mallar;
a. Kendine has tat ve kokuda olmalı, yabancı madde içermemeli,
b. Topaklanma olmamalı, kolayca akabilir olmalı,
c. Küflenme ve çürüme belirtileri olmamalı,
ç. Acılaşma, yabancı koku ve tat olmamalı,

4. Malın teslim tarihi kararın imzalanmasını müteakip 15 (onbeş) takvim günü içerisinde defaten yapılacaktır.

5. Malın teslim yeri Muh.Hiz.Des.Eğt.K.lığı Tşn (Tük)-129 Mal Saymanlığı depoları Dumlupınar Mah.Sakıp Sabancı Caddesi No:134 Kartepe / Kocaeli adresidir.

6. Yüklenicinin muayene sırasında bulunmaması halinde durum bir tutanakla tespit edilecek ve muayene işlemi yapılacaktır. Bu durumda yüklenicinin sonuca itiraz etme hakkı olmayacaktır.

7. Yüklenicinin işin konusu olan malı kargo dahil her türlü ulaştırma şekliyle teslim etmesi mümkündür. Ancak bu durumda tesellüm heyetince (yetkilendirilen alım komisyonu) yapılacak teslim alma tutanağında belirtilen miktar ve diğer bilgiler esas alınacaktır. Gönderilen ile alınan mal arasında olabilecek eksik veya fazladan idare sorumlu tutulmayacaktır.

8. Malın herhangi bir nedenle reddi halinde durum kendisine veya vekiline veya adresine bildirilecektir. Red halinde malın en geç 3 (üç) takvim günü içerisinde depolardan aldırılması yüklenici sorumluluğunda olacaktır. Malın aldırılmasının belirtilen süreyi geçmesi halinde fazla süre içerisinde meydana gelebilecek zararlardan idare sorumlu tutulmayacaktır.

9. İtilaf halinde KOCAELİ Mahkemeleri yetkilidir.

10. İşbu şartlar toplam 10 (on) maddeden ibarettir.

BÜTÜN ŞARTLARI OKUDUM, ANLADIM, KABUL EDİYORUM.

YÜKLENİCİ

…../…../2015

( T E K L İ F M E K T UB U D U R )

Muh.Hiz.Des.Eğt. K.lığı ihtiyacı için 2 (İKİ) kalem malzemeyi aşağıda yazdığım (KDV hariç) birim fiyattan vermeyi teklif ve taahhüt ederim.

S.NO MALZEMENİN CİNSİ MİKTARI BİRİM FİYATI TUTARI
1 KAHVE BEYAZLATICILI ÇÖZÜNEBİLİR KAHVE KARIŞIMI (ŞEKERSİZ) EN AZ 11 GR.LIK AMBALAJDA 15.000 AD
2 POŞET ÇAY, SİYAH, İPLİKLİ SÜZEN POŞET, 2 GR.LIK AMBALAJDA 15.000 AD
"TOPLAM TUTAR 
Rakam İle "
Yazı ile (.......................................................................................................................................................)
İLGİLİ MEVZUAT UYARINCA HESAPLANACAK KATMA DEĞER VERGİSİ SÖZLEŞME BEDELİNE DAHİL OLMAYIP İDARE TARAFINDAN YÜKLENİCİYE ÖDENECEKTİR. VERGİ, RESİM,STOPAJ, HARÇ GİDERLERİ İLE TAHMİL-TAHLİYE, İSTİF VE MUAYENE İLE İLGİLİ TÜM GİDERLERİ YÜKLENİCİYE AİTTİR.
TESLİM EDİLEN MAL İLE İLGİLİ OLARAK 4077 SAYILI TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUNDA ÖNGÖRÜLEN ASGARİ GARANTİ SÜRESİ, BAKIM-ONARIM VE SATIŞ SONRASI SERVİS HİZMETLERİNE İLİŞKİN HÜKÜMLER SAKLI KALMAK KAYDI İLE YÜKLENİCİ TARAFINDAN TESLİM EDİLECEK MALLARIN KATİ KABUL TARİHİNDEN İTİBAREN EN AZ 8 (SEKİZ) AYDIR. GETİRİLEN MALIN SON TÜKETİM TARİHİNE, TESLİM TARİHİNDEN İTİBAREN EN AZ 8 (SEKİZ) AY KALMIŞ OLACAKTIR 
NOT: Bu teklf mektubu, kapalı zarf içinde ve 10'ar adet numune tekliflerle birlikte İhale Komisyon Başkanlığına teslim edilecektir. "Alım İle İlgili Hususlar" okunduktan sonra imzalanarak teklif mektubuna eklenecektir. 

TEKLİF SAHİBİNİN VEYA FİRMANIN :
ADI SOYADI :
VEYA ÜNVANI : 
ADRESİ :
VERGİ NO :
TARİHİ :
İMZASI :

 
 İLANLA İLGİLİ AÇIKLAMALAR:
1. Bu sayfada yayınlanan bilgilerin hukukî ve mali sorumluluğu bulunmamaktadır. Kamu İhale Bülteni ve ihale dosyasındaki bilgiler esas alınacaktır.
2. İlânla ilgili sorumluluk ve başvuru makamı bilgileri aşağıdadır.
   a.Şikayet ve Başvuru Makamı:  MUHAREBE HİZMET DESTEK EĞİTİM KOMUTANLIĞI
   b.Telefon Numarası:  +902623732637-4512/4513 +902623732449
   c.Fax Numarası:  +902623732603
   d.Elektronik Posta adresi:  
 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim