• İhale No
    2024/411988
  • İhale Adı
    3 KISIM GIDA ALIMI ( 1,KISIM KURU GIDA ALIMI, 2 KISIM SEBZE VE MEYVE ALIMI,3 KISIM TAVUK ETİ ALIMI)
  • Sektör
    Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    19 Nisan 2024 10:00
  • İdare
    Delice Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu
  • İhale İli
    Kırıkkale
  • İşin İli
    Kırıkkale
  • Şikayet Bedeli
    78.855,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    6.573.254 ile 26.293.115 TL arası
  • Yayın Tarihi
    29 Mart 2024
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

CEZAEVİ MÜDÜRLÜĞÜ-DELİCE AÇIK KAPALI ADALET BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

3 KISIM GIDA ALIMI ( 1,KISIM KURU GIDA ALIMI, 2 KISIM SEBZE VE MEYVE ALIMI,3 KISIM TAVUK ETİ ALIMI) mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2024/411988
1-İdarenin
a) Adı : CEZAEVİ MÜDÜRLÜĞÜ-DELİCE AÇIK KAPALI ADALET BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
b) Adresi : KARABEKIR MAHALLESI ATLIHAN SOKAK 1 71100 DELİCE/KIRIKKALE
c) Telefon ve faks numarası : 3186185110 - 3186185191
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu mal alımın

a) Adı : 3 KISIM GIDA ALIMI ( 1,KISIM KURU GIDA ALIMI, 2 KISIM SEBZE VE MEYVE ALIMI,3 KISIM TAVUK ETİ ALIMI)
b) Niteliği, türü ve miktarı : 3 KISIM GIDA ALIMI ( 1.KISIM KURU GIDA,2 KISIM SEBZE VE MEYVE,3.KISIM TAVUK ETİ ALIMI)
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : DELİCE KAPALI VE AÇIK CEZA İNFAZ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ
ç) Süresi/teslim tarihi : 06.05.2024 - 31.12.2024 tarihleri arasında alım yapılacaktır. Malzemeler sözleşme imzalandıktan sonra toplu yada peyder pey alınacaktır. Malın toplu yada peyder pey alınma şekli idare tarafından belirlenecektir.
d) İşe başlama tarihi : 06.05.2024


3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 19.04.2024 - 10:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : DELİCE KAPALI VE AÇIK CEZA İNFAZ KURUMU (Toplantı Salonu)


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler:

2.KISIM İÇİN SEBZE VE MEYVE HALİNDEN KAYIT BELGESİ


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
AYÇİÇEK YAĞI 9.828 kilogram
PİRİNNÇ 6.000 kilogram
DOMATES SALÇASI 3.825 kilogram
HAZIR ÇORBA 3.240 kilogram
İRMİK 1.000 kilogram
SÜT 2.000 litre
MAKARNA 4.000 kilogram
TOZ ŞEKER 2.500 kilogram
ARPA ŞEHRİYE 2.000 kilogram
ERİŞTE 1.500 kilogram
MANRGARİN 300 kilogram
UN 750 kilogram
SEBZELİ ÇEŞNİ 480 kilogram
PUDİNG 1.200 kilogram
KUŞ ÜZÜMÜ 150 kilogram
TAVUK BULYON 490 kilogram
NAR EKŞİSİ 200 kilogram
ZERDEÇAL 40 kilogram
TAZE KAŞAR 300 kilogram
KONSERVE TÜRLÜ 500 kilogram
PATATES 21.000 kilogram
PATLICAN 10.000 kilogram
DOMATES 4.000 kilogram
SİVRİ BİBER 2.000 kilogram
KURU SOĞAN 2.500 kilogram
SALATALIK 3.500 kilogram
HAVUÇ 3.000 kilogram
KABAK 7.000 kilogram
YEŞİL FASULYE 1.500 kilogram
DOLMALIK BİBER 2.000 kilogram
KARNABAHAR 1.500 kilogram
PIRASA 1.500 kilogram
ISPANAK 1.500 kilogram
DERE OTU 550 Bağ
MARUL 1.000 adet
MAYDANOZ 550 Bağ
KARA LAHANA 750 kilogram
LİMON 500 kilogram
KURU SARIMSAK 200 kilogram
YEŞİL SOĞAN 500 Bağ
ELMA 10.000 kilogram
ARMUT 10.000 kilogram
AYVA 1.500 kilogram
YERLİ MUZ 2.500 kilogram
KİVİ 2.500 kilogram
PORTAKAL 2.000 kilogram
ERİK 1.500 kilogram
KAYISI 1.200 kilogram
TAVUK FİLETO 8.000 kilogram
TAVUK BAGET 10.000 kilogram