• İhale No
    742317
  • İhale Adı
    4458 SAYILI GÜMRÜKKANUNU VE 5607 SAYILI KAÇAKÇILIKLA MÜCADELE KANUNU UYARINCA TASFİYELİK HALEGELEN EŞYA SATILACAKTIR
  • Sektör
    Ev ve Mutfak Ekipmanları
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    07 Ağustos 2014 09:30
  • İdare
    Orta Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Samsun Tasfiye İşletme Müdürlüğü
  • İhale İli
    Samsun
  • İşin İli
    Samsun
  • Yayın Tarihi
    24 Temmuz 2014
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

4458 SAYILI GÜMRÜK KANUNU VE 5607 SAYILI KAÇAKÇILIKLA MÜCADELE KANUNU UYARINCA TASFİYELİK HALE GELEN EŞYA SATILACAKTIR
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Orta Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Samsun Tasfiye İşletme Müdürlüğünden:
1 - Satışa esas bedeli en az 13,28,-TL. ile en çok 1.200,501,74,-TL arasında değişen; 06.08.2014 günü saat 16:00’ya kadar yatırılması gereken güvence tutarı da en az 1,32,-TL. en çok 100.000,00,-TL arasında olan, cinsi, miktarı, bulunduğu yeri, özellikleri, satışa esas bedeli ve güvence tutarı ayrı ayrı şartname eki listede gösterilen Kullanılmış Otomobil Aksamları, Ekmek Fırın Paneli, Deniz Bisikleti, Satış Standı, Cep Telefonu, Bıçak, Kimyevi Madde Cinsi Gliserin, Kaset Çalar, Kok Kömürü, Ham Dolomit, Bilyeli Yataklı Şaft Rulmanı, Denge Bileziği, Sigara Dolum Makinası, Muhtelif Elektronik Eşyalar, Tekstil, Katalog-Tükenmez Kalem, Kol Saati, Cep Telefonu Aksesuarları, Filika, Can Salı, Cep Telefonu Kapakları, Geyik Boynuzu, Sigara Tabakası, Kağıt, Cep Telefonu Kılıfı, Tank-Varil-Bidon, Kablo-Elektronik Parça, Yün Halı, Rulman, Araç Kapısı-Silindir Kapağı-Şanzıman-Araba Motoru, Saç Damlası, Çıkma Motor Silindir Kapağı, Güneş Gözlüğü, Maskara v.b 43 grup eşya; açık artırma suretiyle, Hançerli Mahallesi Sahil Yolu Cad. No. 37 Liman İçi Toplantı ve Konferans Salonu İlkadım/SAMSUN adresindeki ihale salonunda 07.08.2014 tarihinde saat 09.30'da satışa sunulacaktır. Satışa sunulan eşya/araç ve söz konusu ihale hakkında ayrıntılı bilgiye www.gumrukticaret.gov.tr ve www.tasis.gov.tr. internet adreslerimiz ile (0) (362) (445 00 68) numaralı telefondan ulaşılabilir.
2 - Kimliklerini belirlemeye yarayan belge, gerçek kişilerin T.C. kimlik numarası ve ikametgah beyanı, tüzel kişilerin vergi kimlik numarası ve işyeri merkezi beyanı, güvencenin yatırıldığına ilişkin belge, vekil olarak katılanlar için vekâletname aslı veya noter onaylı örneği, tüzel kişiler adına katılacaklardan, yetki belgesinin aslı veya noter onaylı örneğinin veya vekaletname kartının satış günü ihale salonunda ibraz edilmesi gerekir.
3 - Bu ilanda bulunmayan hususlarda şartname ve eki listelerde belirtilen hükümler geçerlidir. Açık Artırma Yöntemiyle Eşya Satış Şartnamesi ve ekleri 10,00 TL. bedel karşılığı Samsun Tasfiye İşletme Müdürlüğü ile Bölge Müdürlüğünden alınabilir.
İlan olunur.
6759/1-1

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim