• İhale No
    729975
  • İhale Adı
    5 KALEM DEMİRBAŞ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Matbaa, Yayıncılık Hizmet ve Kırtasiye Malzemeleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    18 Temmuz 2014 13:30
  • İdare
    Uludağ Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi ( Uludağ Üniversitesi BAP )
  • İhale İli
    Bursa
  • İşin İli
    Bursa
  • Yayın Tarihi
    04 Temmuz 2014
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

5 KALEM DEMİRBAŞ SATIN ALINACAKTIR
Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Bilimsel Araştırmalar Projeleri Biriminden:
Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Bilimsel Araştırma Projeleri Biriminden:
Uludağ Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Birimince desteklenen araştırma projeleri için gerekli olan 5 kalem demirbaş alımı işi, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 3 üncü maddesi (f) bendi ile geçici 4. maddesi hükümlerine dayanılarak hazırlanan 1.12.2003 tarihli 2003/6554 sayılı kararname eki esaslarının 20. Maddesinin (f) bendi uyarınca Pazarlık usulü ile satın alınacaktır.
1 - İdarenin                                  
a) Adresi                                       :  Uludağ Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi Görükle/ BURSA
b) Telefon ve faks numarası         :  224 294 0453 – 224 294 0255
c) Elektronik posta adresi (varsa) :  metinozturk@uludag.edu.tr
2 - İhale konusu malın                 
 

a) niteliği, türü Miktarı İhale Kayıt No İhale tarihi İhale saati İhale doküman bedeli
2.1 TERMAL BUHARLAŞTIRMA SİSTEMİ 1 Adet 75501 18.07.2014 13.30 50,00.-TL
2.2 BRONKOSKOP SETİ 1 Adet 75536 18.07.2014 14.00 50,00.-TL
2.3 SOMATİK HÜCRE SAYIM CİHAZI 1 Adet 75552 18.07.2014 14.30 50,00.-TL
2.4 RONTGEN CR-PACS SİSTEMİ 1 Adet 75558 18.07.2014 15.00 50,00.-TL
2.5 GAZ KROMOTOGRAFİ-KÜTLE SPEKTROMETRİ CİHAZI 1 Adet 75562 18.07.2014 15.30 50,00.-TL
 
b) Teslim yeri ve teslim tarihi :
2.1 nolu cihaz Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi, ilgili proje yürütücüsüne; sözleşmenin imzalanmasına müteakip (90) takvim günü içinde tek parti olarak teslim edilecektir.
2.2 nolu cihaz Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi, ilgili proje yürütücüsüne; sözleşmenin imzalanmasına müteakip (60) takvim günü içinde tek parti olarak teslim edilecektir.
2.3 nolu cihaz Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi, ilgili proje yürütücüsüne; sözleşmenin imzalanmasına müteakip (30) takvim günü içinde tek parti olarak teslim edilecektir.
2.4 nolu cihaz Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi, ilgili proje yürütücüsüne; sözleşmenin imzalanmasına müteakip (90) takvim günü içinde tek parti olarak teslim edilecektir.
2.5. nolu cihaz Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi, ilgili proje yürütücüsüne; sözleşmenin imzalanmasına müteakip (60) takvim günü içinde tek parti olarak teslim edilecektir.
3 - İhalenin
Yapılacağı Yer     :  Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Mediko Sosyal Binası Satınalma Komisyon Toplantı Odası Görükle/Bursa
4 - İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1- İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
a) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odası veya ilgili meslek odası belgesi;
1) Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da esnaf ve sanatkârlar odasından, ilan yapılan hallerde ilk ilan tarihinin veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
2) Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ilan yapılan hallerde ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
b) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
1) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
2) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
c) Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen ve İdari Şartname ekinde yer alan standart forma uygun teklif mektubu,
ç) İdari Şartnamede belirlenen geçici teminata ilişkin İdari Şartnamede ekinde yer alan standart forma uygun geçici teminat mektubu veya geçici teminat mektupları dışındaki teminatların U.Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Muhasebe Birimine yatırıldığını gösteren makbuzlar,
d) Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekaletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi,
e) İsteklinin ortak girişim olması halinde, İdari Şartname ekinde yer alan standart forma uygun iş ortaklığı beyannamesi,
g) İhale dokümanının satın alındığına dair belge
h) 2.4 nolu ihale için İstekliler T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasında Tedarikçi (üretici veya ithalatçı) veya bayi olduğuna dair UBB kayıt numaralarını, teklif edecekleri cihaz için TİTUBB de Sağlık Bakanlığından onaylı olduğunu gösterir ürün (barkod) numarasını vereceklerdir.
4.3. İhaleye iş ortaklığı olarak teklif verilmesi halinde;
4.3.1. İş ortaklığının her bir ortağı tarafından 4.1. maddesinin (a) ve (b) bentlerinde yer alan belgelerin ayrı ayrı sunulması zorunludur. (h) bendinde belirtilen belgenin ise ortakların biri tarafından sunulması yeterlidir.
4.4. Satış sonrası servis bakım ve onarıma ilişkin belgeler
İstekliler ihale tarihi itibariyle geçerlilik süresini doldurmamış kendi adına veya anlaşmalı olduğu bir firma adına düzenlenmiş TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi veya Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Satış Sonrası Hizmetleri Yeterlilik Belgesini sunmalıdır.
4.5. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman :
Teklif edilen malın ihale dokümanında belirlenen şartlarla uygunluğunu teyit etmek amacıyla, ayrıntılı teknik bilgilerinin yer aldığı kataloglar, teknik şartnamenin tüm maddelerine teknik şartnameye uygunluk belgesi adı altında teknik şartnameye cevaplar. (Bu cevaplar firmanın data prospektüsleri ile doğrulanacak) (teklif edilen malın markası ve modeli ile menşei ülkesi ayrıntılı olarak yazılacaktır.)
4.5. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler
İsteklinin kendi durumuna uygun olan belge veya belgeleri sunar. Bu belgeler şunlardır:
a) Aday veya istekli imalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,
b) Aday veya istekli yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,
c) Aday veya istekli Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.
5 - İhaleler ekonomik açıdan en avantajlı teklif, en düşük fiyat esasına göre belirlenecektir.
6 - İhaleler idari şartnamedeki katılma koşullarını taşıyan tüm yerli ve yabancı isteklilere açıktır.
- Yerli istekler lehine fiyat avantajı uygulanmayacaktır.
7 - İhale dokümanı Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Bilimsel Araştırma Projeleri Biriminde görülebilir ancak ihaleye teklif verecek olan isteklilerin Uludağ Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı’na yukarıda konu karşılığında belirtilen bedeli yatırarak, ibraz edilen makbuz karşılığı aynı adresten idarece onaylı ihale dokümanını temin edebilirler. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.
8 - İstekliler tekliflerini, yukarıda konu karşılığında belirtilen ihale tarihi ve saatine kadar Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Mediko Sosyal Binası Satınalma Komisyon Toplantı Odasına elden verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
9 - İstekliler bu ihalelerle ilgili tekliflerini, mal-kalemi-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kaleminin miktarı ile bu kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
10 - İhalelerde kısmı teklif verilemez. İşin tamamı için teklif verilecektir.
11 - İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
12 - Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 120 takvim günü olmalıdır.
13 - Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremezler.
14 - Söz konusu ihale 4734-4735 sayılı kanun hükümlerine tabi olmayıp 01.12.2003 tarihli 2003/6554 sayılı kararname eki esasları hükümlerine göre yapılacaktır.
5817/1-1

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim