• İhale No
    2024/443363
  • İhale Adı
    51 Kalem Diş Sarf Malzemesi ve Hidrojen Peroksit Alım işi
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    25 Nisan 2024 10:00
  • İdare
    Ankara 75. Yıl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
  • İhale İli
    Ankara
  • İşin İli
    Ankara
  • Şikayet Bedeli
    78.855,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    6.573.254 ile 26.293.115 TL arası
  • Yayın Tarihi
    02 Nisan 2024
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
TIBBİ SARF MALZEME VE HİDROJEN PEROKSİT SATIN ALINACAKTIR

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ-75.YIL-ANKARA SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

51 Kalem Diş Sarf Malzemesi ve Hidrojen Peroksit Alım işi mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2024/443363
1-İdarenin
a) Adı : AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ-75.YIL-ANKARA SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
b) Adresi : Hacettepe Mahallesi Ulucanlar Cd. (Ankara Hastanesi Yanı) Altındağ/Ankara 06230 ALTINDAĞ/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası : 3125959841-51-83 - 3125620795
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu mal alımın

a) Adı : 51 Kalem Diş Sarf Malzemesi ve Hidrojen Peroksit Alım işi
b) Niteliği, türü ve miktarı : 51 Kalem Diş Sarf Malzemesi ve Hidrojen Peroksit Alım İşi
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : Ankara 75.Yıl Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Ayniyat Tüketim ve Tıbbi Sarf Malzeme Depoları
ç) Süresi/teslim tarihi : Malzeme teslimatları, işe başlama tarihinden itibaren idarenin vereceği siparişe istinaden, teslim edilecek olan malların tamamı yada istenilen miktarın (peyderpey) teslimatı yapılacaktır. Siparişte gün belirtilmiş ise istenen günde, gün belirtilmemiş ise en geç 10(On) gün içinde mal, hastanenin İlgili depolarına teslim edilecektir. Teslimatlar en fazla 5 defada gerçekleştirilecektir. (İş artışı ve/veya iş eksilişleri hariç). Öngörülemeyen durumlar olması halinde idare teslimat programında ve sipariş sayılarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.Siparişlerin yazılı olması şartı aranmaz, telefon veya faks ile yapılan siparişler en ilgili depoya teslim edilecektir Malların teslimat tarihi hiçbir şekilde 31.12.2024 tarihini geçemez.
d) İşe başlama tarihi : 01.06.2024


3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 25.04.2024 - 10:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : Ankara 75.Yıl Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Satınalma Birimi


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler:

Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücut Dışında Kullanılan (in vitro) Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmeliği kapsamında ürün teklif eden istekliler, Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği  gereği istekli adına İl Sağlık Müdürlüklerinden alınmış Satış Merkezi Yetki Belgesini ihale dosyasında sunmalıdır.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belgeye ilişkin bilgiler,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgelere ilişkin bilgiler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 10 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgelere veya teknolojik ürün deneyim belgesine ait bilgiler.
4.3.2.
4.3.2.1. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgelere ait bilgiler:

İhale dosyasında Tıbbi cihaz yönetmelikleri kapsamında teklif edilen ürünlerin  ihale tarihi itibariyle T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına (TİTUBB) kayıtlı ve onaylı olması zorunludur. isteklilerin teklif ettikleri ürünlerin İhale tarihi itibarı ile;

a) TİTUBB’da kayıtlı ve T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olduğunu gösterir, her kaleme ait Ulusal Bilgi Bankası internet sitesinden alınmış onaylanmış ürün numarasını gösteren çıktıyı belgelendirecektir. Çıktılarda ilgili kalem numarası belirtilecektir.

b) İstekli ithalatçı veya üretici ise firmasının, T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına (TİTUBB) kayıtlı olduğunu, yetkili satıcı ise bayi olduğunu gösteren Ulusal Bilgi Bankası internet sitesinden alınmış çıktıyı belgelendireceklerdir. (Sundukları belge, ana bayi tanımlayıcı numarasını gösteren internet çıktısı olacaktır.)

B- Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamı dışında olan ürünler :

İstekliler; teklif etmiş olduğu ürünlerin ( bu ürünlerin teklif listesindeki numaraları belirtilerek) Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamı dışında olduğuna dair üreticinin/ithalatçının yazılı beyanını idareye sunacaklardır. Bu beyan olan ürünler için “a” ve “b” maddelerindeki belgeler aranmayacaktır. Kapsam dışında olduğu belirtilmeyen malzemeler UBB kapsamında sayılacağından UBB ile ilgili istenen belgelerin verilmesi zorunludur.(İsteklilerin yukarıda belirtilen belgelerin içeriğini ve/veya açıklamaları T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasının resmi web sitesinde yapılacak sorgulamada sağlamaları gerekmektedir.

 Teknik şartnamesinde ;Yürürlükteki mevzuata uygun olarak hazırlanmış Malzeme Güvenlik Bilgi Formu istenilen kalemlere teklif veren istekliler bu belgeyi ihale dosyasında sunulacaktır. (Sundukdukları belgede teklif edilen kalem sıra numarası belirtilmelidir.) 

4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğraflarına ilişkin bilgiler ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları:

ihaleden sonra istekli firmaların teklif fiyatlarının sıralanması ile oluşan listeye göre en düşük fiyattan başlanılarak numune istenilecektir. Numune istenilmesine ilişkin tebligatlar  EKAP sistemi üzerinden yapılacaktır. İstekliler ihale konusu kalemler için teknik şartnamede aksi belirtilmemiş ise orijinal paketleri içerisinde en az 1 (bir) adet numune getirecektir. Numune teslim etmeyen isteklilerin, numune vermedikleri kalem/kalemler için teklifleri değerlendirmeye alınmayacaktır. Her bir numunenin üzerine ihale sıra numarası, firma ve malzemenin adı etiketlenecek veya okunaklı biçimde yazılacaktır. İhale kalem sırası ile numune üzerindeki sıra numarası arasındaki uyumsuzluktan firma sorumludur. Ayrıca isteklilerin teklif dosyasında verdikleri ÜTS numaraları ile komisyona teslim ettikleri numunelerin ÜTS numaralarının aynı olması gerekmektedir. Numuneler, firmanın isminin yazılı olduğu poşet, torba v.b. içine koyulacaktır. Teslim edilen numuneler için hazırlayacakları teslim formunu iki nüsha halinde doldurup bir nüshasını idareye  teslim edeceklerdir. 

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Bu İhalede; Kamu veya özel sektörde gerçekleştirilen her türlü " Tıbbi Sarf Malzeme Alımı" benzer iş olarak kabul edilecektir.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (Altmış) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
ALVEOLİT(KURU SOKET) TEDAVİ MACUNU 5 adet
AMALGAM KAPSÜL % 45 GÜMÜŞ ORANI NO:2 100 kutu
AYNA BAŞI 3.000 adet
AYNA SAPI 500 adet
BOKS GÖMLEĞİ / ÖNLÜĞÜ NONSTERİL DİSPOSABLE (TEK KULLANIMLIK) 25.000 adet
BOND FIRÇASI 200 kutu
CAM PETRİ KUTUSU 200 adet
CERRAHİ KÜRET DÜZ 50 adet
CERRAHİ MAKAS DÜZ 100 adet
CERRAHİ MAKAS EĞRİ 75 adet
CERRAHİ ÖNLÜK STERİL DİSPOSABLE (TEK KULLANIMLIK) - XL 15.000 adet
DENTAL BEYAZ ALÇI 800 kilogram
DENTAL SERT ALÇI 25 KG 400 kilogram
DENTİN PİNİ KIRMIZI 2.000 adet
DİŞ ETİ RETRAKSİYON İPİ 20 adet
DÖNER KANAL EĞESİ RESİPROKAL TİP 10.000 adet
ELEVATÖR BEİN 150 adet
ELEVATÖR HEİDBRİNK 150 adet
GATES GLİDDEN KANAL GENİŞLETİCİ 200 blister
GUTTA KESME CİHAZI UCU 300 adet
GUTTA PERCHA 04 AÇILI NO:25 100 kutu
GUTTA PERCHA 06 AÇILI NO:25 50 kutu
GUTTA PERCHA DÖNER KANAL EĞESİNE UYUMLU 60.000 adet
İ.V KANÜL (BRANÜL/İNTRAKET/ANJİOKET) NO:22G – MAVİ 4.000 adet
KANAL KAYGANLAŞTIRICI JEL (EDTA) 200 adet
KAPSÜL AMALGAM % 45 GÜMÜŞ ORANI NO:3 500 kutu
KAVİTRON UCU (DTE UYUMLU) 200 adet
KORUYUCU GECE PLAĞI 3.500 adet
KÖK KANAL VİDASI, TİTANYUM, 120\'LİK 100 kutu
LENTİLO 25 NO (25 MM) 500 blister
MATRİKS BANDI, 5MM, 1MT 750 kutu
MATRİKS BANDI, 6MM, 1MT 750 kutu
MATRİKS BANT 7MM 1MT 1.000 kutu
MATRİKS BANTI YENGEÇ DELİKLİ 750 adet
MATRİKS TABANCASI 75 adet
MATRİKS TAŞIYICI YENGEÇ 40 adet
OKSİJENLİ SU 75 litre
ORTODONTİK AKRİL TOZ 20 adet
ÖLÇÜ KAŞIĞI TAKIMI PEDODONTİK TİP 500 takım
PAPER POİNT 15 50 kutu
PAPER POİNT 25 50 kutu
PAPER POİNT 30 50 kutu
PROTEZ BESLEME MATERYALİ AKRİLİK REZİN DİREK UYGULANAN SERT 2 kutu
PROTEZ BESLEME MATERYALİ AKRİLİK REZİN, GEÇİCİ YUMUŞAK 2 kutu
SELF ADEZİV REZİN SİMAN 10 adet
SİMAN CAMI 250 adet
SİMAN FULVARI 200 adet
SİMAN SPATÜLÜ 500 adet
SOĞUK AKRİLİK LİKİT 1000 ML 50 litre
STRİP KRON (GEÇİCİ KRON) SETİ 20 set
HİDROJEN PEROKSİT YIKAMA VE DEZENFEKSİYON 1.200 litre