• İhale No
    949252
  • İhale Adı
    5607 SAYILI KAÇAKÇILIKLA MÜCADELE KANUNU KAPSAMINDATASFİYELİK HALE GELEN EŞYA SATILACAKTIR
  • Sektör
    Bilgisayar, Büro Makineleri ve Parçaları
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    27 Temmuz 2015 16:00
  • İdare
    Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü İskenderun Tasfiye İşletme Müdürlüğü
  • İhale İli
    Hatay
  • İşin İli
    Hatay
  • Yayın Tarihi
    09 Temmuz 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

5607 SAYILI KAÇAKÇILIKLA MÜCADELE KANUNU KAPSAMINDA TASFİYELİK HALE GELEN EŞYA SATILACAKTIR
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü İskenderun Tasfiye İşletme Müdürlüğünden:
1 - Satışa esas bedeli en az 2,93 TL ile en çok 45.500,00- TL arasında değişen; 27/07/2015 günü saat 16.00' ya kadar yatırılması gereken güvence tutarı da en az 0,29 TL ile en çok 4.550,00 TL arasında olan, cinsi, miktarı, bulunduğu yeri, özellikleri, satışa esas bedeli ve güvence tutarı ayrı ayrı şartname eki listede gösterilen muhtelif cep telefonu, muhtelif mutfak eşyası, muhtelif şarj cihazı, cep telefonu kulaklığı, USB kablo, gözlük kılıfı, kamera, plastik tarak, TV kumandası, uydu alıcısı, mozaik tablo, kapaksız termos, sigara sarma aleti, tüp, etilen glikon, bakır, demir, alüminyum, [((kabartma tozu, çay, toz şeker ve kahve) (Yeniden İhraç Amaçlı Olarak Satışa Sunulmuştur.)] cinsi 51 grup eşya; açık artırma suretiyle Denizciler Mahallesi 109 Sokak No: 2 Eski Denizciler Belediyesi Hizmet Binası İskenderun/HATAY adresinde 28/07/2015 tarihinde Saat: 09.30'da satışa sunulacaktır. Satışa sunulan eşya ve söz konusu ihale hakkında ayrıntılı bilgiye www.gtb.gov.tr internet adresimiz ile (0) (326) (285 60 44) numaralı telefondan ulaşılabilir.
2 - Kimliklerini belirlemeye yarayan belge, gerçek kişilerin T.C. kimlik numarası ve ikametgah beyanı, tüzel kişilerin vergi kimlik numarası ve işyeri merkezi beyanı, güvencenin yatırıldığına ilişkin belge, vekil olarak katılanlar için vekaletname aslı veya noter onaylı örneği, Tüzel kişiler adına katılacaklardan, yetki belgesinin aslı veya noter onaylı örneğinin veya vekaletname kartının satış günü ihale salonunda ibraz edilmesi gerekir.
3 - Bu ilanda bulunmayan hususlarda şartnamesi ve eki listelerde belirtilen hükümler geçerlidir. Açık Artırma Yöntemiyle Eşya Satış Şartnamesi ve ekleri 10,00 TL bedel karşılığı İskenderun Tasfiye İşletme Müdürlüğü ile Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüklerinden alınabilir.
İlan olunur.
6180/1-1

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim