• İhale No
    872692
  • İhale Adı
    ATIK YAĞ (1. KATEGORİ) SATILACAKTIR
  • Sektör
    Akaryakıt ve Petrol Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    12 Şubat 2015 14:00
  • İdare
    Ankara Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı
  • İhale İli
    Ankara
  • İşin İli
    Ankara
  • Yayın Tarihi
    04 Şubat 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

T.C.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

(ATIK YAĞ (1. KATEGORİ) SATILACAKTIR)

 

Belediyemiz bünyesinde çalışan Muhtelif araç,  iş makineleri ve makine parkından çıkan ve çıkacak olan atık yağ (1. Kategori) satışı, aşağıda karşılarında gösterilen tahmini bedel, geçici teminat ve yine karşılarında gösterilen tarih ve saatte listesi doğrultusunda 2886 sayılı kanunun 36. maddesine göre kapalı teklif artırma suretiyle ihale edilecektir.

1-İhale ile ilgili şartname ve ekleri Emniyet Mah. Hipodrom Cad. No:5 B Blok Kat 13 Yenimahalle Ankara adresinde bulunan Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığından karşısında belirtilen bedel üzerinden temin edilir. Aynı yerde ücretsiz görülebilir.

2-İhaleye iştirak edeceklerde aranacak belgeler kapalı teklif artırma şartnamesinin 4. maddesinde yazılıdır. (a) Kanuni ikametgahı olması, (b) Türkiye’de tebligat için adres göstermesi, (c) Ticaret ve/veya Sanayi Odası Belgesi vermesi, (d) İmza sirküleri vermesi, (e) Vekilse vekaletname vermesi,  (f) Geçici teminat vermesi, (g) Ticaret sicil gazetesi (Şirket için), (h) Şartnamede belirtilen esaslara göre teklif mektubu vermesi, (ı) Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek ve tüzel kişilerin her birinin (a….h) medde esasına göre temin edecekleri belgeler ile şartnameye uygun ortak girişim  beyannamesi ve ortaklarca imzalı ortaklık sözleşmesi getirmeleri gerekmektedir. Ayrıca ihale dokümanının satın alındığına dair belge verecek, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından alınan Lisans belgesini veya Geçici Faaliyet belgelerinin aslını veya noter onaylı suretlerini teklif ile birlikte sunacaklardır. Teklif mektuplarının dosyadaki örneğine göre düzenlenmesi gerekmektedir.

3-Teklif mektupları ihale günü en geç saat 12:00’ye kadar Ankara Büyükşehir Belediyesi Emniyet Mah. Hipodrom Cad. No:5 B Blok Kat 7 Yenimahalle Ankara adresinde bulunan Yazı İşleri Kararlar Dairesi Başkanlığı Encümen Raportörlüğüne verilecektir. İhale aynı binanın 18. Katında Encümen salonunda yapılacaktır.

 

NO    MALZEMENİN CİNSİ        MİKTARI    TAHMİNİ BEDEL        GEÇİCİ TEMİNAT         İHALE          İHALE        İHALE           İHALE          ŞARTNAME

                                                                   (KDV HARİÇ)                                            TARİHİ       GÜNÜ       SAATİ        ŞEKLİ          BEDELİ

 

1   Atık yağ (1. Kategori) satışı    75.000 Kg.   32.498,00.-TL              975,00.-TL              12.02.2015   Perşembe      14:00          36.Md.           50,00-TL

 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim