• İhale No
    710849
  • İhale Adı
    Bahçe Malzemesi Alımı
  • Sektör
    Yem, Gübre, ve Canlı Bitki - Hayvan Alımları
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    06 Haziran 2014 11:00
  • İdare
    Gemlik Askeri Veteriner Okulu Ve Eğitim Merkezi Komutanlığı - BURSA
  • İhale İli
    Bursa
  • İşin İli
    Bursa
  • Yayın Tarihi
    26 Mayıs 2014
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI WEB SİTESİNDE YAYINLANAN İHALE İLANI
İŞİN ADI :    Bahçe Malzemesi Alımı.
İLAN TÜRÜ ve USULÜ:    DOĞRUDAN TEMİN - Doğrudan Temin Alımları
 
İDARE ADI:    As.Vet.Okl. ve Eğt.Mrk.K.lığı
ADRESİ:    As.Vet.Okl. ve Eğt.Mrk.K.lığı Gemlik/BURSA
TELEFON VE FAX NUMARASI:    +90224519 02 10-28 - +90224519 02 19
ELEKTRONİK POSTA ADRESİ:    asvetokegtmrk_SAKB@kkk.tsk.tr
 
MALIN NİTELİĞİ VE TÜRÜ:    Evsaf ve özelliklerine göre 12 Kalem Bahçe Malzemesi Alımı.
MİKTARI:    12    Kalem
MALIN TESLİM YERİ:    As.Vet.Okl. ve Eğt.Mrk.K.lığı Taşınır (Tüketilebilir) 668 Mal Saymanlığı Depoları Gemlik/BURSA
MALIN TESLİM TARİHİ/TARİHLERİ:    Kararın yükleniciye tebliğini müteakip 10 (on) Takvim günü içerisinde.
İhalenin YAPILACAĞI YER:    As.Vet.Okl. ve Eğt.Mrk.K.lığı Satın Alma Komisyonu Başkanlığı Gemlik/BURSA
İhalenin TARİH VE SAATİ:    6/6/2014-11:00
 
İHALE İLANI METNİ  
DOĞRUDAN TEMİN İLE İLGİLİ HUSUSLAR 

1. Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında kullanılmak üzere 12 kalem bahçe malzemesi alımı yapılacaktır. 
2. Sözleşme yapılmayacaktır.
3- Piyasadan ayrıca fiyat alıp almamakta Komisyon Başkanlığı serbesttir. Teklif sunma süresinin sonunda piyasadan teklif alınıp alınmayacağına Komisyon Üyeleri karar verebilir.
4. Teklifler birim fiyat olarak alınacak, toplam bedel üzerinden değerlendirilecektir.
5. “Birim Fiyat Teklif Mektubu” idare tarafından tanzim edilen örneğe göre doldurulacak ve idareden istenebilecektir.
6. "Birim Fiyat Teklif Mektubu” doldurularak kapalı zarf içinde doğrudan teminin yapılacağı tarih ve saate kadar (05 Haziran 2014 Saat:11.00) İhale Komisyon Başkanlığı'na firma temsilcisi tarafından elden teslim edilecek veya postayla gönderilecektir. 
7. Belgegeçer (Faks) / Mail yolu ile gönderilen "Birim Fiyat Teklif Mektubu” Değerlendirmeye Alınmayacak; ancak asıl nüshalarının ihale dokümanında belirtilen ihale saatine kadar ulaşması kaydı ile kabul edilecektir. 
8. "Birim Fiyat Teklif Mektubu” kargo veya iadeli taahhütlü olarak posta ile de gönderilebilir. Posta ile gönderilecek tekliflerin ihale dokümanında belirtilen ihale saatine kadar İdareye ulaşması şarttır. Postadaki gecikme nedeniyle işleme konulmayacak olan tekliflerin alınış zamanı bir tutanakla tespit edilecek ve bu teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır. 
9. Kapalı olarak teslim edilen zarflar, değerlendirme son günü / saatinde, hazır bulunan isteklilerin huzurunda açılacaktır. İstekliler, doğrudan teminin yapılacağı tarih ve saatte İhale Komisyon Başkanlığı'nda hazır bulunabilirler. 
10. Teklif edilen fiyatların eşit çıkması halinde mal / hizmeti en kısa sürede vermeyi / yapmayı taahhüt eden istekli lehine komisyon karar verecektir. Teklifleri eşit çıkan istekliler, tespit edecekleri yeni teslim süresini değerlendirmenin yapıldığı gün mesai bitimine kadar İhale Komisyon Başkanlığı'na kapalı zarf içinde teslim edeceklerdir.
11. Söz konusu malzemeler, ihale kararının yükleniciye tebliğini takip eden günden itibaren 10 (on) takvim günü içerisinde Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Taşınır (Tüketilebilir) 668 Mal Saymanlığı depolarına teslim edilecektir.
12. Yürürlükteki mevzuat gereğince, ihaleye ve taahhüdün tamamına ait ödenecek bütün vergi (KDV Hariç), resim, sözleşmenin çoğaltılması, harçlarla ulaşım, ambalaj, tahmil, tahliye, istif, tartı ve sigorta dahil her türlü giderler yükleniciye ait olacaktır.

12 KALEM BAHÇE MALZEMESİ EVSAF ÖZELLİKLERİ

1. Hortum, Sulama Bahçe 3/4 1000 metre
Anma çapı ¾ inç olacaktır. Malzeme cinsi kauçuk, plastik ve ip örgülü olacaktır. Anma et kalınlığı en az 3 (üç) mm olacaktır. Boyu + - % 5 (artı eksi yüzde beş) tolerans dahilinde 100 (yüz) metrelik rulo halinde olacaktır.

2. Misina, Çim Biçme Makinası İçin, 100 Mt.lik 50 Rulo
Kalınlığı en az 3,3 (üç virgül üç) mm olacaktır. Motorlu çim biçme (tırpan) makinesine uyumlu olacaktır. Uzunluğu + - % 5 (artı eksi yüzde beş) tolerans dahilinde 100 (yüz) metre olacaktır.

3. Tırmık, Bahçe 40 Adet
En az 15 dişli olacaktır. Saplı olacaktır. Tırmıklarda imalat hatası, kırık, çatlak, eğrilik olmayacaktır. Sap boyu 120-130 (yüryirmi tire yüzotuz) cm. arasında ağaç olacaktır.

4. Dirgen, Saplı 20 Adet
Beş çatallı olacaktır. Sap uzunluğu 145-150 (yüzkırkbeş tire yüzeli) cm. arasında ağaç olacaktır. Dirgenin metal kısmı çelik malzemeden imal edilmiş olacaktır. Üzerinde çapak, çatlak, yara, katmer, çukur bulunmayacaktır.

5. Tırpan, Saplı 40 Adet
Tırmık ağız kısmının eni en az 5 (beş) cm, boyu en az 70 (yetmiş) cm çelikten olacaktır. Sap boyu 140-150 (yüzkırk tire yüzeli) cm. arasında ağaç olacaktır. Sap kısmında el tutma yeri olacaktır. Ağız kısmı keskin ve taşlanmış olacaktır. Üzerinde çapak, çatlak, yara, katmer, çukur bulunmayacaktır.

6. El Arabası, Taşıma İnşaat İçin 20 Adet
Tekne kısmı galvaniz edilmiş saç borudan üretilmiş olacaktır. Bu husus yüklenici tarafından taahhüt edilecektir. Tekerleği dolgu teker olacaktır.

7. Tırmık, Bahçe Yelpazeli 15 Adet

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim