• İhale No
    3036193
  • İhale Adı
    BALIKESİR İL JANDARMA KOMUTANLIĞI VE BAĞLI BİRLİK KOMUTANLIKLARININ HAŞERELERE K
  • Sektör
    Temizlik Malzemeleri, Haşere İlaçları ve Vektörle Mücadele Hizmetleri
  • İhale Tipi
    Hizmet Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    29 Nisan 2024 10:00
  • İdare
    Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı
  • İhale İli
    Balıkesir
  • İşin İli
    Balıkesir
  • Yayın Tarihi
    25 Nisan 2024
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

KAYIT SIRA NUMARASI 
163008
İŞİN TANIMI 
BALIKESİR İL JANDARMA KOMUTANLIĞI VE BAĞLI BİRLİK KOMUTANLIKLARININ HAŞERELERE K
İŞİN MİKTARI 
1 KALEM
İHALENİN YAPILACAĞI YER 
İL J.K.LIĞI/BALIKESİR
İRTİBAT TELEFONLARI 
0266 2212400 (8126) - erdemsezer@jandarma.gov.tr
İHALE KOMİSYONU 
İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞI
İHALE TARİH VE SAATİ 
29 Nisan 2024 Pazartesi 10:00:00
TESLİM YERİ 
BALIKESİR İL J.K.LIĞI BAĞLI BİRLİKLERİ
TEDARİK USULÜ 
4734 SAYILI KİK, MADDE:22/d, DOĞRUDAN TEMİN USULÜ
İHALE DÖKÜMANI DOSYA İNDİR
İHALE İLAN METNİ
BALIKESİR İL JANDARMA KOMUTANLIĞI VE BAĞLI BİRLİK KOMUTANLIKLARININ HAŞERELERE KARŞI İLAÇLAMA HİZMETİ (MAYIS-HAZİRAN DÖNEMİ 1 SEFER, TEMMUZ-AĞUSTOS DÖNEMİ 1 SEFER, TOPLAM 2 SEFER = 1ADET OLARAK TANIMLANMIŞTIR)
AÇIKLAMALAR
MAL/İŞ'E AİT İDARİ ŞARTLAR
1. Teklifin geçerlilik süresi, idareye teslim tarihinden itibaren 10 takvim günü olacaktır.
2. İhtiyacın tamamı bir istekliden temin edilecek olup,kalem teklif verilmeyecek ihtiyacın tamamı için teklif sunulacaktır.isteklilerce verilen toplam teklif üzerinden en düşük fiat teklifi esas alınacaktır.
3. Teklifler KDV hariç olarak verilecektir.
4. Mal / İş idareye en geç Komisyon kararının alınmasını müteakip 01 Eylül 2024 tarihine kadar bahse konu iş yüklenici firma tarafından kabule hazır hale getirilecektir.
5. Mal / iş idarece denetim ve muayeneler yürürlükteki Jandarma Genel Komutanlığı hizmet alımları Muayene ve kabul yönergesi esaslarına göre yapılacaktır.
6. İdare Mal / işi alıp almamakta veya bir kısmını almakta serbesttir.
7. Söz konusu malın / işin kati kabülünü müteakip taşınır mal işlem belgesi 810 numaralı Birlik mal saymanlığınca kesilecek olup, vergi borcu yoktur yazısı yüklenici firma tarafından 810 numaralı Birlik mal saymanlığına verilecek ve maliye şube müdürlüğünce mali kontrollerin yapılmasını müteakip gerekli belge düzenlenerek ödemesi düzenlenen hakedişlere istinaden tek seferde halinde yapılacaktır.
8. Teklif Mektubu ve ekleri okunup, kabul edildiği, teklif edilen bedelin rakam ve yazı ile yazılması, aritmetik hata olmaması, üzerinde silinti kazıntı ve düzeltme bulunmaması, Ad,Soyad ve ticaret ünvanı yazılmak suretiyle yetkili kişilerce imzalanmış olmalıdır.
9. Yüklenici ile idare arasında geçici ve kesin teminat alınmayacak sözleşme imzalanmayacaktır. Yüklenici firma tarafından karar damga pulu bedeli %0,569 (binde beşyüzaltmışdokuz), tl yatırılacaktır.
10. İlaçlanan birimlerde en son ilaçlamanın yapılmasından sonra 3 ( Üç ) ay süre ile herhangi bir haşere çıkmayacağı, firma yazılı taahhüt edecektir.
11 Teklif mektubu şartnamesinin uygulanmasından doğabilecek ihtilaflar BALIKESİR Mahkemelerince 4734 sayılı Kanun hükümleri dahilinde çözümlenir.
12 Yüklenici tarafından 3065 sayılı KDV Kanunu ve 117 sayılı KDV tebliği gereği, (6.900,00 TL' yi aşan) hizmet alımlarında 7/10 oranında tevkifat uygulanacaktır. Faturada gösterilecektir.
MAL/İŞ'E AİT TEKNİK ŞARTLAR
1. ilaçlama işi hizmet alımı EK-2'de Haşerelere karşı ilaçlama hizmet alımında aranacak hususlarda belirtilen özelliklere göre yapılacaktır.
 
 
NOT : BU SAYFADA YAYINLANAN BİLGİLERİN HUKUKİ VE MALİ SORUMLULUĞU BULUNMAMAKTA OLUP, İHALE DOSYASINDAKİ BİLGİLER ESAS ALINACAKTIR.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim