• İhale No
    995563
  • İhale Adı
    BETON YOL BARİYERİ ALIMI
  • Sektör
    İnşaat ve Yapı Malzemeleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    09 Ekim 2015 11:00
  • İdare
    Tunceli 4. Komando Tugay Komutanlığı
  • İhale İli
    Tunceli
  • İşin İli
    Tunceli
  • Yayın Tarihi
    06 Ekim 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI WEB SİTESİNDE YAYINLANAN İHALE İLANI
İŞİN ADI :    BETON YOL BARİYERİ ALIMI
İLAN TÜRÜ ve USULÜ:    DOĞRUDAN TEMİN - Doğrudan Temin Alımları
 
İDARE ADI:    4ncü Komando Tugay Komutanlığı/Tunceli
ADRESİ:    4üncü Komando Tugay Komutanlığı/Tunceli
TELEFON VE FAX NUMARASI:    +904282131802 - +904282131802
ELEKTRONİK POSTA ADRESİ:    hbagcivan@kkk.tsk.tr
 
MALIN NİTELİĞİ VE TÜRÜ:    MAL ALIMI
MİKTARI:    26    ADET
MALIN TESLİM YERİ:    4 ÜNCÜ KOMANDO TUGAY KOMUTANLIĞI / TUNCELİ
MALIN TESLİM TARİHİ/TARİHLERİ:    15 TAKVİM GÜNÜ
İhalenin YAPILACAĞI YER:    4 ÜNCÜ KOMANDO TUGAYI KOMUTANLIĞI İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞI / TUNCELİ
İhalenin TARİH VE SAATİ:    9/10/2015-11:00
 
İHALE İLANI METNİ  
T.C.
KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
4’ÜNCÜ KOMANDO TUGAY KOMUTANLIĞI
İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞI
TUNCELİ
TEL / FAKS : (0428) 2131802
KONU: Fiyat Teklif Sorgusu 05 Ekim 2015
“İLGİLİ FİRMALARA”

İLGİ: 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu
1. 4’üncü Komando Tugay Komutanlığınca ihtiyaç duyulan EK’teki birim fiyat teklif mektubunda cinsi, miktarı ve özelliği malzeme ilgi Kanun’un 22/d maddesine göre “Doğrudan Temin Usulü” ile satın alınacaktır.
2. Bu alımda işin tamamı için teklif verilebilecektir. Değerlendirme, istekli tarafından teklif mektubundaki teklif edilen birim fiyatın miktarla çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden yapılacaktır. İstenen malzeme aşağıda belirtilen teslim süresi içinde defaten alınacaktır. Ayrıca; söz konusu alıma ait karar MSB İlan Sayfasının sonuçlanmış ihaleler kısmında yayınlanmak suretiyle teklif veren isteklilere duyrulacaktır.
3. Yüklenici tarafından alımın gerçekleşen bedeli üzerinden %05,69 (binde beş virgül altmış dokuz) “Karar Damga Vergisi” yatırılacaktır. Yapılan ödemeye ait “alındı makbuzu” idareye teslim edilecektir.
4. Söz konusu alım ile ilgili olarak sözleşme yapılmayacaktır. Geçici ve kesin teminat alınmayacaktır. 
5. Kesinleşen alım kararının yükleniciye tebliğini müteakip 15 (Onbeş) takvim günü içinde, 4’üncü Komando Tugay Komutanlığı LYM Amirliği Tşn.Tük.-319 Mal Saymanlığı Şehit Albay Suat KARADAĞ Kışlası / TUNCELİ adresine teslim edilecektir. Süresi içinde teslim edilmemesi durumunda gecikilen her takvim günü için % 0,6 (binde altı) gecikme cezası uygulanacak ancak bu süre hiçbir suretle 5 (Beş) takvim gününü geçmeyecektir.
6. Faks yolu ile yapılacak teklifler kabul edilecektir. 
7. Malların idareye taşınması, transit depoya veya ilgili depoya boşaltılması, muayeneye uygun halde istiflenmesi, malın reddi halinde tekrar depodan alınması yüklenicinin sorumluluğundadır. Bu hususlar teklif bedeline dahildir. 
8. Teslim edilecek ürünlerin muayeneden geçmemesi halinde yüklenicinin kalan teslim süresi içersinde bir defa mal değiştirme hakkı vardır.
9. Alım konusu mallar öncelikli olarak orijinal ambalajında olacaktır. Orijinal ambalajlı olarak piyasaya arz edilmeyen malların ise taşıma ve depolama şartlarından etkilenmeyecek şekilde ambalajlanması yüklenicinin sorumluluğundadır.
10. Satın alınacak malzemenin fiziki muayenesi 4’üncü Komd.Tug.K.lığı Muayene ve Kabul Komisyon Başkanlığı’nca, ödemesi ise usulüne uygun belgelerle birlikte Kantin Başkanlığınca yapılacaktır 
11. Yukarıda belirtilen esaslar çerçevesinde Türk Lirası olarak vereceğiniz teklifinizi, KDV hariç fiyatlandırarak 09 Ekim 2015 Cuma günü Saat 11:00’a kadar elden, kargo yada posta yoluyla kapalı zarf içinde 4’üncü Komd.Tug.K.lığı İhale Komisyon Başkanlığına göndermenizi veya 0.428.2131802 numaralı faksa / hbagcivan@kkk.tsk.tr mail adresine imzalı ve kaşeli teklifinizi iletmenizi rica ederim. (İMZALIDIR)
Hikmet BAĞÇİVAN
İkmal Binbaşı
İhale Komisyon Başkanı
EKİ :1 Adet Fiyat Teklif Mektubu / İhtiyaç Listesi




KAMU İHALE KANUNU’NUN 22/D MADDESİNE GÖRE DOĞRUDAN TEMİN USULÜ ALIM İÇİN BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBUDUR
4 ÜNCÜ KOMANDO TUGAY KOMUTANLIĞI İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞINA
BAYRAKTEPE / TUNCELİ
TEKLİF SAHİBİNİN 
ADI SOYADI /FİRMA ADI
TEBLİĞ ADRESİ
E-MAİL ADRESİ (Varsa):
BAGLI OLDUĞU VERGİ DAİRESİ VE VERGİ NUMARASI:
TELEFON VE FAKS NUMARASI: TEL: FAKS:
ÖDEME YAPILACAK ŞİRKET KURUM/KİŞİ VERGİ NO:

“Doğrudan Temin” i oluşturan belge/istek/liste tarafımızdan incelenmiş, okunmuş ve herhangi bir ayrım ve sınırlama yapılmadan bütün koşulları ile kabul edilmiştir.

4’üncü Komando Tugay Komutanlığı için “BETON YOL BARİYERİ (26 ADET)” alımı işine ilişkin olarak aşağıdaki hususları içeren teklifimizin kabulünü arz ederim/ederiz

S. NO MAL VEYA HİZMETİN CİNSİ ÖZELLİKLER MİKTARI BİRİMİ BİRİM FİYATI (TL) TUTARI (TL)
1 BETON YOL BARİYERİ Beton C40/50 basınç dayanım sınıfında olacaktır. 12 mm çapında nervürlü demir kullanılacaktır. Her bir beton yol bariyeri için 52-55 kg arasında demir kullanılacaktır. Yüzeyleri pürüzsüz ve düzgün olacaktır. Her birbeton bariyerin üzerinde 2 adet demir kanca olacaktır. Beton bariyer ölçüleri projedeki ölçülere uygun olacaktır. Kullanılacak malzeme birinci sınıf olacaktır. Nakliye fiyatlara dahil edilecektir. Getirilen malzemelerin,indirme noktasında,vinç/kurtarıcı desteği 4’üncü Komd. Tug. K.lığınca sağlanacaktır. 26 ADET
//// YALNIZ 1 (BİR) KALEMDİR //////
TOPLAM TUTAR
(KDV HARİÇ)

TESLİM SÜRESİ 15 (ONBEŞ) TAKVİM GÜNÜDÜR. İMZA / KAŞE



Aşağıda açık kimliği yazılı ve yetkili tarafından imzalanmış teklif sahibi firma olarak;
1. Teklifimiz (rakam ve yazı ile)…………………………………………………………………………. ……...TL’dir. 
2. ‘Doğrudan Temin’ konusu iş için sermayesinin %50’sinden fazlasına sahip olduğumuz başka bir tüzel kişinin bu işe ayrı teklif vermediğini beyan ediyoruz. 
3. Aldığınız herhangi bir teklifi veya en düşük teklifi seçmek zorunda olmadığınızı kabul ediyoruz. Teklif değerlendirmesi aşamasında ihale komisyonunun kararına itirazda bulunmayacağımızı ayrıca taahhüt ediyoruz.
4. “Doğrudan Temin” konusu işle ilgili olmak üzere idarenizce yapılacak/yaptırılacak diğer işlerde, idarenizin çıkarlarına aykırı düşecek hiçbir eylem ve oluşum içinde olmayacağımızı taahhüt ediyoruz.
5. 4734 Sayılı K.İ.K’nun 10’uncu ve 11’inci maddesinde belirtilen ihale dışı bırakılma ve ihaleye katılamama şartlarına haiz olmadığımızı beyan ediyoruz. Ayrıca, Ticaret Sanayi Odası veya Meslek Odası kaydımızın olduğunu, istenmesi halinde belgeleyeceğimizi taahhüt ediyoruz.
6. Doğrudan Temin’in üzerimizde kalması durumunda idareniz tarafından belirtilen şartlarda ve sürede teslimat yapacağımızı, teslim edemememiz halinde ise idareniz tarafından alım dosyasının tebligat çekilmeden fesih işleminin yapılacağını, hiçbir hak talebinde bulunamayacağımızı kabul ve taahhüt ediyoruz.
7. Söz konuş alımla ilgili her türlü bilgiyi inceleyerek/görerek teklif veriyoruz. Teklifimizin geçerlilik süresi 90 takvim günüdür. 

FİRMA ‘YETKİLİ KİŞİ
İMZASI :
ADI VE SOYADI :
TARİH :





 
İLAVE AÇIKLAMALAR   
SÖZ KONUSU ALIMA KATILMAK İSTEYEN İSTEKLİLERİN TALEBİ HALİNDE İSTENEN MALZEMEYE AİT PROJE FAKS İLE GÖNDERİLECEKTİR.
 İLANLA İLGİLİ AÇIKLAMALAR:
1. Bu sayfada yayınlanan bilgilerin hukukî ve mali sorumluluğu bulunmamaktadır. Kamu İhale Bülteni ve ihale dosyasındaki bilgiler esas alınacaktır.
2. İlânla ilgili sorumluluk ve başvuru makamı bilgileri aşağıdadır.
   a.Şikayet ve Başvuru Makamı:  4'üncü Komando Tug. K.lığı İhale Kom.Bşk.lığı//Tunceli
   b.Telefon Numarası:  +904282131802
   c.Fax Numarası:  +904282131802
   d.Elektronik Posta adresi:  hbagcivan@kkk.tsk.tr
 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim