• İhale No
    2237902
  • İhale Adı
    Boiler Kazanı Değişimi
  • Sektör
    Sanayi ve Tarım Makineleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    21 Haziran 2021 13:00
  • İdare
    Denizli İl Jandarma Komutanlığı
  • İhale İli
    Denizli
  • İşin İli
    Denizli
  • Yayın Tarihi
    16 Haziran 2021
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
İHALE DETAY BİLGİSİ Çarşamba 16.Haziran.2021
KAYIT SIRA NUMARASI 
140823
İŞİN TANIMI 
Boiler Kazanı Değişimi
İŞİN MİKTARI 
1 KALEM
İHALENİN YAPILACAĞI YER 
İL J.K.LIĞI/DENİZLİ
İRTİBAT TELEFONLARI 
0 530 691 21 84
İHALE KOMİSYONU 
İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞI
İHALE TARİH VE SAATİ 
21 Haziran 2021 Pazartesi 13:00:00
TESLİM YERİ 
Denizli İl Jandarma Komutanlığı Hizmet Muhafız Bölük Komutanlığı
TEDARİK USULÜ 
4734 SAYILI KİK, MADDE:22/d, DOĞRUDAN TEMİN USULÜ
İHALE DÖKÜMANI DOSYA İNDİR
İHALE İLAN METNİ
1. Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı Hizmet Muhafız Bölük Komutanlığı envanterinde bulunan Isıtma ve Erbaş/Erlerin Banyo İhtiyacının Karşılanmasında Kullanılan Boiler Kazanı Değişimi Hizmet Alım İşi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunun 22/D maddesi uyarınca doğrudan temin usulü ile piyasadan yaptırılacaktır.
2. Söz konusu hizmet yapım işine ait ek'te bulunan tedarikte aranacak hususlar evrakı ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan metraj cetveli, mahal listesi ve iş kalemleri yazılı Teknik Şartnameler bağlayıcı olup, bu hususları dikkate alarak teklif mektubunuzu ve ekindeki tüm tedarik evraklarını, kaşeli ve imzalı olarak, istenilen tüm bilgiler tam ve eksiksiz olarak doldurulmuş halde, elden, fax veya e-posta ile ihale karar tarih ve saatine kadar teslim ediniz.
3. Bu alım usulünde kısmi teklif kabul edilmeyecek olup, işin tamamı için birim fiyat üzerinden teklif alınacak ve toplam tutar üzerinden karar verilecektir. Teklifler en geç 21 Haziran 2021 Pazartesi günü Saat 13.00'a kadar elden, fax veya e-posta yolu ile ulaştırılacaktır. Belirtilen tarih ve saatten sonra gönderilecek teklifler değerlendirme dışı bırakılacaktır. E-posta ve fax ile gönderilen tekliflerin teknik olumsuzluklardan dolayı ulaşmamasından İhale Komisyon Başkanlığı sorumlu değildir. E-posta ve fax ile gönderilen teklifler telefon ile teyit ettirilmelidir.
4. Karar tutanağının idare yetkilisi tarafından onayı ve kararın yükleniciye tebliğini müteakip Karar Pulu Bedeli Damga Vergisi (% 0.569) ve Sözleşme Damga Vergisi (% 0.948) Bedelleri yüklenici firma tarafından yatırılıp sözleşme yapılacaktır. Sözleşme imzalanmasına müteakip (5) iş günü içinde yer teslimi yapılacaktır. Yer tesliminden itibaren (15) On Beş İş Günü içinde hizmet yapım işi tamamlanacak olup, her türlü vergi, harç, nakliye gibi giderler yüklenici firmaya ait olacaktır. Yapım işinin belirlenen sürede tamamlanamaması durumunda 10 gün ihtarlı süre (Geciken Her Takvim Günü İçin % 0.05 On Binde Beş Gecikme Cezası Uygulanacak) verilecektir. Ödeneğin serbest bırakılmasına müteakip fatura işlemleri yapılacak olup, yüklenici işin tamamını yerine getirmiş olsa bile ödeneğin serbest bırakılmasını beklemek zorundadır.
5. Yüklenicinin karar pulunu yatırması ile alım konusu işin kendisinde kaldığını öğrenmiş ve 7201 Sayılı Tebligat Kanunu kapsamında işin başlama veya malzemenin teslim süresi kendisine tebliğ edilmiş sayılır.
6. Hizmet işi alımı veya yapım işi alımı sırasında yüklenici firma adına çalışacak işçiler SGK primleri işçi çalıştırmadan dolayı doğabilecek iş sağlığı ve güvencesi kapsamında yatırılması gereken tüm prim vergi vb. giderler yüklenici firma tarafından karşılanacaktır. Firma tarafından sökülen boiler kazanı Pamukkale İlçe Jandarma Komutanlığı Kışlasında Bulunan Hurdalığa Bırakılacaktır.
7. Teminat Alınmayacaktır. Sözleşme Yapılacaktır. Malzeme Cins ve Kullanım Amacına Göre Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (Seri NO:35) esaslarına göre 10/4 Oranında KDV Tevkifatı Uygulanacaktır. Yüklenici tarafından ALL RİSK sigortası yaptırılacaktır. Evsaf ve özelliklerine ait liste düzenlenmiş olup ektedir.
8. Mal alımı / hizmet işi alımı veya yapım işi alımı sırasında doğabilecek tüm zarar ziyan yüklenici firma tarafından karşılanacak.Yükleme, boşaltma yapılırken,nakliye esnasında veya fonksiyon testi (deneme)esnasında meydana gelebilecek tüm iş kazaları iş kazalarından doğabilecek yaralanmalar ile ölümlerin meydana gelmesi halinde tüm sorumluluk yüklenici firmaya ait olacaktır.
AÇIKLAMALAR
TEKLİF MEKTUBUNUN GEÇERLİ OLMASI İÇİN;
1. Teklif mektubu yazılı, kaşeli ve imzalı olacaktır.
2. Alımın özelliğine göre varsa; teklif mektubunun arkasında bulunan ilgili dökümanların tamamen okunup kabul edildiği kaşe ve imza ile belirtilecektir.
3. Teklif edilen bedelin yazı ve rakamla birbirine uygun olarak açıkça yazılması, teklif mektubu üzerinde silinti, kazıntı ve düzeltme ile rakamsal hatanın (Toplama Hatası vb.) yapılmaması gerekmektedir.
4. Teklif mektubunun ad, soyadı, açık adresi, telefon-fax numaraları ve ticaret unvanı yazılmak suretiyle yetkili kişilerce imzalanmış olması gerekmektedir.
 
 
NOT : BU SAYFADA YAYINLANAN BİLGİLERİN HUKUKİ VE MALİ SORUMLULUĞU BULUNMAMAKTA OLUP, İHALE DOSYASINDAKİ BİLGİLER ESAS ALINACAKTIR.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim