• İhale No
    2013/27887
  • İhale Adı
    ÇAMAŞIR YIKAMA KURUTMA, ÜTÜLEME VE ONARIM HİZMETİ ALINACAKTIR
  • Sektör
    Temizlik, İşçilik ve Personel Hizmetleri
  • İhale Tipi
    Hizmet Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    18 Nisan 2013 10:00
  • İdare
    ANKARA ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi
  • İhale İli
    Ankara
  • İşin İli
    Ankara
  • Yayın Tarihi
    26 Ağustos 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
ÇAMAŞIR YIKAMA KURUTMA, ÜTÜLEME VE ONARIM HİZMETİ ALINACAKTIR
ANKARA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ

ÇAMAŞIR YIKAMA KURUTMA, ÜTÜLEME VE ONARIM HİZMETİ ALIMI hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası:2013/27887
1-İdarenin
a) Adresi:Ankara Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi Akademik Yerleşke L-Blok Kat:3 06100 SAMANPAZARI ALTINDAĞ/ANKARA
b) Telefon ve faks numarası:3125083794 - 3125083776
c) Elektronik Posta Adresi:dsermaye@medicine.ankara.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu hizmetin
a) Niteliği, türü ve miktarı :İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Yapılacağı yer:Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina (Kampüs 1) ve Cebeci Hastanesi (Kampüs 2)
c) Süresi : İşe başlama tarihinden itibaren 20(yirmi) aydır

3- İhalenin
a) Yapılacağı yer:A.Ü.Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi Yönetim Blokları L Blok Kat:3 06100 Samanpazarı/Ankara
b) Tarihi ve saati:18.04.2013 - 10:00

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası Belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da ilgili meslek odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğinin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğinin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimdeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu işin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren, standart forma uygun belge,
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.2.1 Bankalardan temin edilecek belgeler:
Teklif edilen bedelin %10 dan az olmamak üzere istekli tarafından belirlenecek tutarda bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi veya gayrinakdi kredisini ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatını gösterir banka referans mektubu,
Bu kriter mevduat ve kredi tutarları toplanmak ya da birden fazla banka referans mektubu sunularak sağlanabilir.
4.2.2. İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait yıl sonu bilançosu veya eşdeğer belgeleri:
a) İlgili mevzuatı uyarınca bilançosunu yayımlatma zorunluluğu olan istekliler yıl sonu bilançosunu veya bilançonun gerekli kriterlerin sağlandığını gösteren bölümlerini,
b) İlgili mevzuatı uyarınca bilançosunu yayımlatma zorunluluğu olmayan istekliler, yıl sonu bilançosunu veya bilançonun gerekli kriterlerin sağlandığını gösteren bölümlerini ya da bu kriterlerin sağlandığını göstermek üzere yeminli mali müşavir veya serbest muhasebeci mali müşavir tarafından standart forma uygun olarak düzenlenen belgeyi sunar,
Sunulan bilanço veya eşdeğer belgelerde;
a) Cari oranın (dönen varlıklar / kısa vadeli borçlar) en az 0,75 olması,
b) Öz kaynak oranının (öz kaynaklar/ toplam aktif) en az 0,15 olması,
c) Kısa vadeli banka borçlarının öz kaynaklara oranının 0,50’den küçük olması, yeterlik kriterleridir ve bu üç kriter birlikte aranır.
Yukarıda belirtilen kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son iki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu takdirde, son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
Serbest meslek erbabının vereceği, ilgili mevzuatına göre düzenlenmiş ve onaylanmış serbest meslek kazanç defteri özetinde gösterilen değerlere göre, son yıla ait toplam gelirin toplam gidere oranının veya son iki yıla ait gelir ve giderlerin parasal tutarlarının ortalaması üzerinden bulunacak oranın en az (1,25) olması şartı aranır. Serbest meslek kazanç defteri özetinin yeminli mali müşavir veya serbest muhasebeci mali müşavir ya da vergi dairesince onaylı olması gerekir.
İhale veya son başvuru tarihi yılın ilk dört ayında olan ihalelerde, bir önceki yıla ait belgelerini sunmayanlar, iki önceki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu belgelerde yeterlik kriterini sağlayamayanlar ise iki önceki yılın belgeleri ile üç önceki yılın belgelerini sunabilirler. Bu durumda, belgeleri sunulan yılların parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
4.2.3. İş hacmini gösteren belgeler:
a) İhalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait toplam ciroyu gösteren gelir tablosu,
b) Taahhüt altında devam eden hizmet işlerinin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen hizmet işlerinin parasal tutarını gösteren, ihalenin yapıldığı yıldan önceki yılda düzenlenmiş faturalar,
Bu belgelerden birinin sunulması yeterlidir.
Toplam cironun teklif edilen bedelin %25'inden , taahhüt altında devam eden işlerin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen işlerin parasal tutarının ise teklif edilen bedelin %15'inden az olmaması gerekir. Bu kriterlerden herhangi birini sağlayan ve sağladığı kritere ilişkin belgeyi sunan istekli yeterli kabul edilir.
Bu kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son iki yıla ait belgelerini sunabilirler. Bu takdirde son iki yılın parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanamadığına bakılır.

Yılın ilk dört ayında olan ihalelerde, bir önceki yıla ait gelir tablosunu sunmayanlar, iki önceki yılın gelir tablosunu sunabilirler. Bu gelir tablosunun yeterlik kriterini sağlayamaması halinde, iki önceki yılın ve üç önceki yılın gelir tabloları sunulabilir. Bu durumda, gelir tabloları sunulan yılların parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyim belgeleri:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 35 oranından az olmamak üzere, ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler.
4.3.2. Makine, teçhizat ve diğer ekipmana ait belgeler ve kapasite raporu:

-Hijyen bariyerli tünel tipi çamaşır makinesi için Ticaret Odasından alınmış olan "Kapasite Raporu veya Expertiz Raporu" teklifin ekinde sunulacaktır.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Hastaneler, Bakım evleri ve Rehabilitasyon merkezlerine yapılan çamaşır yıkama, sıkma, kurutma ve ütüleme hizmetleri benzer iş olarak değerlendirilecektir.
 


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.
İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup, yerli istekliler lehine %1 oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 150 TRY (Türk Lirası) karşılığı A.Ü.Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi Yönetim Blokları Satın Alma Birimi L Blok Kat:3 06100 Samanpazarı/Ankara adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar A.Ü.Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi Yönetim Blokları L Blok Kat:3 06100 Samanpazarı/Ankara adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, Birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle, her bir iş kaleminin miktarı ile bu kalemler için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (yüzyirmi) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Çarşaf180x280 160.000 ADET
Pike160x220 13.000 ADET
Nevresim160x220 100.000 ADET
Yastıkkılıfı 50x70 150.000 ADET
YastıkAlez 50x70 9.000 ADET
YatakAlez 90x190x25 veya 90x25 7.500 ADET
Yastık50x70 900 ADET
ÇarşafLastikli 26.000 ADET
ÇarşafMR Pembe 100x170 3.200 ADET
ÇarşafBT Nar çiçeği 90x150 5.000 ADET
ÇarşafUS Lila 50x120 6.000 ADET
ÇarşafRontgen Mavi 110x120 3.200 ADET
ÇarşafMamografi Sarı 95x150 600 ADET
ÇarşafMamografi Sarı 150x215 600 ADET
BoxGömleği Korumalı 110.000 ADET
BoxGömleği Yarı Korumalı 6.000 ADET
Havlu30x50 110.000 ADET
HotpackHavlusu 85x63 10.000 ADET
SedyeÖrtüsü Lastikli 18.000 ADET
Perde(Hasta Yatağı Ayırmak İçin) 1.200 ADET
Perde 1.584 ADET
Tülperde 1.056 ADET
Battaniye150x200 3.000 ADET
Tekkat örtü yeşil 225x235 160.000 ADET
Tekkat örtü yeşil 175x185 45.000 ADET
Tekkat örtü yeşil koruyuculu 175x185 120.000 ADET
Tekkatlı örtü yeşil 160x160 120.000 ADET
Tekkat örtü mavi koruyuculu 160X160 45.000 ADET
Çiftkat örtü yeşil 175x185 16.000 ADET
çiftkat örtü Mavi 150x170 45.000 ADET
100x100çift kat örtü Mavi 100x100 45.000 ADET
Tekkat delikli örtü yeşil 200x200 4.500 ADET
Tekkat delikli örtü yeşil 110x120 21.000 ADET
Tekkat delikli örtü lila 70x90 16.000 ADET
Skopitorbası çift kat 100x140 6.500 ADET
Mayotorba çift kat 100x130 2.500 ADET
Mayotorba tek kat koruyuculu 100x140 9.000 ADET
Tekkat örtü yeşil 70x90 68.000 ADET
Tekkat Çift gözlü Heybe 30x90 2.200 ADET
Tekkat Çift gözlü Heybe 30x120 4.400 ADET
Tekkat Ayaklık Torbası yeşil 45x70 4.400 ADET
Tekkat Bacaklık mavi 50x130 8.500 ADET
AmeliyathaneSedye Alezi Yeşil Lastikli 100x200 14.000 ADET
Gazkompres 40x40 40x40 22.500 ADET
Ameliyathanekıyafeti alt-üst S-M-L-XL-XXL 120.000 ADET
ÇarşafPoliüretan 160x240 1.200 ADET
HastaGömleği Erişkin 9.000 ADET
HastaGömleği Çocuk 5.000 ADET
HastaGömleği Radyoloji S-M-L-XL-XXL 800 ADET
Çarşaf180x280 200.000 ADET
Pike160x220 39.936 ADET
Nevresim160x220 170.000 ADET
Yastıkkılıfı 50x70 200.000 ADET
YastıkAlez 50x70 7.200 ADET
YatakAlez 90x190 90x190x25 8.640 ADET
Yastık50x70 4.800 ADET
MasaÖrtüsü 150x200 1.584 ADET
Havlu30x50 30x50 126.720 ADET
HavluBanyo 70x140 1.080 ADET
HotpackHavlusu 50x60 5.400 ADET
BoxGömleği Korumalı 10.560 ADET
BoxGömleği Yarı Korumalı 142.296 ADET
HastaMuayene Örtüsü 100x200 11.160 ADET
Dizörtüsü 70x120 5.400 ADET
SedyeÖrtüsü Bağcıklı veya Bağcıksız 100x180 50.160 ADET
Perde(Hasta Yatağı Ayırmak İçin) 150x300 3.000 ADET
Perde 3.000 ADET
Tülperde 3.000 ADET
Battaniye150x200 3.600 ADET
KüvezÖrtüsü 100x200 3.960 ADET
BebekBattaniyesi 120x150 3.600 ADET
YDBebek battaniyesi Polar 100x100 10.800 ADET
BebekÇarşafı 125x150 43.200 ADET
BebekNevresimi 125x150 3.600 ADET
BebekYuvası 25x25 3.600 ADET
AnneÖnlüğü 13.500 ADET
EgzersizMinder Örtüsü 220x220 1.200 ADET
MuayeneMasa Örtüsü Erişkin 100x250 73.000 ADET
MuayeneMasa Örtüsü Çocuk 100x120 10.800 ADET
Tekkişilik Koltuk örtüsü 1.800 ADET
150x185tek kat yeşil örtü 150x185 7.200 ADET
220x230tek kat yeşil örtü 62.040 ADET
150x150çift kat yeşil örtü 3.960 ADET
160x160tek kat yeşil örtü 69.960 ADET
160X160çift kat yeşil örtü 11.880 ADET
60x70tek kat delikli yeşil örtü 9.240 ADET
36x100tek kat bacaklık 7.200 ADET
80x100Çift Kat Ayaklık Torba Yeşil 1.584 ADET
75x75spinal örtüsü tek kat Yeşil 3.960 ADET
140x140çift kat yeşil örtü 44.880 ADET
50x50tek kat yeşil örtü 34.320 ADET
200x225tek kat delikli yeşil örtü 42.240 ADET
120x160tek kat delikli yeşil örtü 26.400 ADET
80x80tek kat yeşil örtü 15.840 ADET
175x185çift kat yeşil örtü 2.640 ADET
175x185tek kat yeşil örtü 2.640 ADET
175x175çift katlı yeşil örtü 7.920 ADET
175x175tek kat yeşil örtü 3.960 ADET
50x75tek kat yeşil örtü 15.840 ADET
75x75tek kat yeşil örtü 76.560 ADET
Gazkompres 40x40 168.960 ADET
Ameliyathanekıyafeti al-üst S-M-L-XL-XXL 73.920 ADET
TespitGömleği S-M-L-XL-XXL 360 ADET
HastaGömleği Erişkin S-M-L-XL-XXL 54.000 ADET
HastaGömleği çocuk 9.720 ADET
HastaGömleği bebek 1.440 ADET
Eltorbası yeşil 792 ADET
30x50tek kat Torba yeşil 30x50 2.112 ADET
80x100Mayo Torbası çift kat 14.520 ADET
100x100Cut down set Örtüsü 1.080 ADET
150x200Skopi Örtüsü tek kat 264 ADET
80x100Skopi Örtüsü tek kat 264 ADET
150x185Karman set Örtü tek kat Mavi 3.600 ADET
110x120tek kat delikli yeşil örtü 13.200 ADET
170x180tek kat delikli yeşil örtü 30.360 ADET