• İhale No
    2016/61528
  • İhale Adı
    ÇOCUK OYUN GRUBU AÇIK ALAN SPOR ALETLERİ VB MALZEME SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Kent Mobilya ve Ekipmanları
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    01 Nisan 2016 10:00
  • İdare
    Konya Ereğli Belediye Başkanlığı
  • İhale İli
    Konya
  • İşin İli
    Konya
  • Şikayet Bedeli
    39.403,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    6.573.254'TL den küçük
  • Yayın Tarihi
    07 Mart 2016
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

ÇOCUK OYUN GRUBU AÇIK ALAN SPOR ALETLERİ VB MALZEME SATIN ALINACAKTIR

EREĞLİ BELEDİYESİ

Çocuk Oyun Grubu Açık alan Spor Aletleri vb Malzeme Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2016/61528
1-İdarenin
a) Adresi : Namik Kemal Mah. Anit Cad. No:54 EREĞLİ/KONYA
b) Telefon ve faks numarası : 3327131518 - 3327134740
c) Elektronik Posta Adresi :  
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : Çocuk oyun grubu 7 tk, Çocuk oyun grubu 3 tk, Çocuk oyun grubu (Robot kafası figürlü) 1 tk, Çocuk oyun grubu (tren figürlü) 1 tk, Açık alan spor aletleri 8 tk, Çocuklar için açık alan spor aletleri 2 tk,Tahterevalli 30 ad.,Kauçuk malzeme 1000 m2.
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Ereğli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gösterilecek yerlere montajı yapılarak teslim edilecektir.
c) Teslim tarihi : işe başlama tarihinden itibaren 180 takvim günü içinde iş tamamlanacaktır.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Ereğli Belediyesi Namık Kemal Mahallesi Anıt Caddesi No:54 Ereğli / KONYA
b) Tarihi ve saati : 01.04.2016 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 20 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.3.2. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.
İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir.

İsteklinin imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler ise şunlardır:

a) Aday veya istekli adına düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi,

b) Adayın veya isteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen Kapasite Raporu,

c) Adayın veya isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen İmalat Yeterlik Belgesi,

ç) (Değişik: 16/8/2014-29090 R.G./ 3. md.)Adaylar veya isteklilerin adlarına veya unvanlarına düzenlenmiş olan teklif ettiği mallara ilişkin yerli malı belgesi veya teknolojik ürün deneyim belgesi,

d) Adayın veya isteklinin alım konusu malı ürettiğine ilişkin olarak ilgili mevzuat uyarınca yetkili kurum veya kuruluşlarca düzenlenen ve aday veya isteklinin üretici veya imalatçı olduğunu gösteren belgeler.

4.3.3. Satış sonrası servis, bakım ve onarıma ilişkin belgeler:

1.        Ürünlerin satış sonrası servis güvencesine dair, TSE 13578 ve TSE 12427 Satış sonrası hizmetleri yeterlilik belgesi

2.        İdaremizin çocuk parkında doğabilecek kazalara karşı tazminat ödememesi için, imalatçı tarafından sigorta şirketlerinden alınmış olan Üretici Ürün Sorumluluk Sigorta poliçesini sözleşme imzalanmasını müteakip en geç 10 (on) gün içinde idareye ibraz edecektir. Poliçenin içeriğinde dikkat edilecek hususlar:

a)       Maddi bedeni ayrımı yapılmaksızın olay başına ve yıllık limiti 1.500.000 TL’den az olmayacaktır.

b)       Muafiyet tutarı 250 TL’den fazla olmayacaktır.

c)       Sigorta Kapsamında Geçecek İbareler Üçüncü kişilerin ölmesi, yaralanması veya sağlığının bozulması – Üçüncü kişilere ait mallarda maddi zarar meydana gelmesi – Üçüncü kişiler tarafından yapılacak manevi tazminat talepleri Şeklinde olacaktır.

d)       Poliçede Faaliyet konusu bölümünde “Açık Alanlarda Kullanılan Çocuk Oyun Grupları” açıkça belirtilmiş olacaktır.

e)       Poliçede belirtilen firma cirosunun gerçek ciroyu yansıtması gerekmektedir. Gerçek ciroyu yansıtmayan poliçe geçerliliğini yitireceği için, idaremiz tarafından kabul edilmeyecektir.

f)        İlgili kurumdan alınmış firmanın ilgili yönetmelik hükümlerine uygun çalıştığını gösterir işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı. Ruhsatta üretim konusunun “Çocuk Oyun Grupları ve Dış Mekan Spor Aletleri İmalatı” olduğu açıkça belirtilmiş olmalıdır.

4.3.4.
4.3.4.1. Standarda ilişkin belgeler:

TSE K 17 / Dış Mekan Kondisyon Aletleri
TS EN 1176-2 /(Oyun Alanı Elemanları-Bölüm 2: Salıncaklar için Özel Güvenlik Kuralları ve Deney Metotları)
TS EN 1176-3 /(Oyun Alanı Elemanları-Bölüm 3: Kaydıraklar için İlave Özel Güvenlik Kuralları ve Deney Metotları)
TS EN 1176-6 /(Oyun Alanı Elemanları-Bölüm 6: Sallanma Elemanları için İlave Özel Güvenlik Kuralları ve Deney Metotları) 
Hizmet Yeterlilik Belgesi, (TS 13578 ve TS 12427) Ürünlerin Satış sonrası servis güvencesine dair
TS EN 1177 (TSE nin bu konuyla ilgili ve en son güncellenmiş olan uygunluk belgesi)
TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistem Belgesi(Kauçuk malzeme için)

          ÜRETİCİ ÜRÜN SORUMLULUK SİGORTASI (Tasarım-Üretim ve montaj hatalarından dolayı oluşabilecek kazalar sebebiyle idareye açılabilecek tazminat davalarını karşılamak üzere kaza başına minimum 1.000.000.00 TL teminat bedeli içeren sigorta poliçesi ihale teklif zarfı içinde sunulacaktır.)

         Elektrostatik toz boya işlemine tabi tutulmuş metal ürünlerin TSE EN ISO 9227 ve TSE EN ISO 12944-6 standartları gereğince açık hava şartlarında korozyona karşı dayanıklı olduğunu gösteren 480 saatlik olumlu test raporu, ihale dosyasında sunulacaktır. Rapor, Türk Akreditasyon Kurumu tarafından onaylı laboratuardan alınmış olmalıdır.

         Elektrostatik toz boya işlemine tabi tutulmuş metal ürünlerin TSE EN 71-3 standartları gereğince çocuk sağlığına zararlı madde içermediğini gösteren olumlu test raporu, ihale dosyasında sunulacaktır. Rapor, Türk Akreditasyon Kurumu tarafından onaylı laboratuardan alınmış olmalıdır.

         Polietilen ürünlerin ISO 105 B02:1994 standartları gereğince renk solmasına karşı dirençli olduğunu gösteren olumlu test raporu, ihale dosyasında sunulacaktır. Rapor, Türk Akreditasyon Kurumu tarafından onaylı laboratuardan alınmış olmalıdır

         Polietilen ürünlerin TSE EN 71-3 standartları gereğince çocuk sağlığına zararlı madde içermediğini gösteren olumlu test raporu, ihale dosyasında sunulacaktır. Rapor, Türk Akreditasyon Kurumu tarafından onaylı laboratuardan alınmış olmalıdır.

         İstekliler istenilen herbir model için (model bazlı) TSE Belgelerini ihale teklif zarfı içinde ayrı ayrı sunmak zorundadır.

4.3.5. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

Adaylar veya İstekliler teklif edilen malın teknik şartnamede yer alan teknik kriterlere uygunluğunu belirlemek amacıyla teknik bilgilerin yer aldığı katalog, teknik şartnameye cevapları veya açıklamaları içeren doküman ile fotoğrafı ayrı ayrı yada birlikte  ihale teklif zarfı içerisinde sunmak zorundadırlar.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Özel veya Kamuda Çocuk Oyun grupları ve/veya Dış Mekan Spor Aletleri satışı ile ilgili işler benzer iş olarak değerlendirilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 150 TRY (Türk Lirası) karşılığı Ereğli Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü İhale Bürosu adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Ereğli Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü İhale Bürosu adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Çocuk oyun grubu -1 adet kare platform -1 adet kauçuk merdiven ( h:150cm.) -2 adet merdiven korkuluğu -2 adet polietilen güvenlik panosu -1 adet 2 li salıncak -1 adet düz kaydırak ( h:150cm.) -1 adet çatı -1 adet kaydırak giriş korkuluğu 7 takım
Çocuk oyun grubu -2adet h:100 cm kule -1adet h:200 cm kule -1adet h:100 cm dalgalı kaydırak -1adet h:100 cm tüp kaydırak -1adet h:200 cm spiral kaydırak -1adet h:200 cm düz kaydırak -2adet düz kaydırak korkuluğu -1adet spiral kaydırak korkuluğu -1adet pvc 3 takım
Çocuk oyun grubu (Robot kafası figürlü) -1 adet kare çatı ( Robot kafası figürlü) -2 adet polietilen düz kaydırak h:100cm -2 adet polietilen 90’ tünel kaydırak h:150cm -2 adet polietilen kaydırak giriş bariyeri -8 adet polietilen figürlü platform bariyeri 1 takım
Çocuk oyun grubu (tren figürlü) -2 adet tren ön metali -4 adet tüp geçit pano minimum:4 kg -2 adet tüp geçit minimum:28 kg -1 adet pencere pano minimum:11 kg -3 adet tren çatı minimum:60 kg -4 adet kısa tren pano minimum:10 kg -2 adet oturak pano minimum: 1 takım
Açık alan spor aletleri -kondisyon bisikleti ( iki kişilik ) -uzay yürüyüşü ( iki kişilik ) -bacak itme ( iki kişilik ) -step + twist (üç kişilik ) -bel esnetme ( iki kişilik ) -vücut geliştirme ( üç kişilik ) -kol çalıştırma ( iki kişilik ) -havada yürüy 8 takım
Çocuklar için açık alan spor aletleri -kondisyon bisikleti -uzay yürüyüşü ( iki kişilik ) -bel esnetme ( iki kişilik ) -makas(iki kişilik) -havada yürüyüş -minik twist (iki kişilik) 2 takım
Tahterevalli 30 adet
Kauçuk malzeme 1.000 metrekare