• İhale No
    2021/54152
  • İhale Adı
    EKMEK 75 GR AMBALAJLI ROOL 500000 Kg
  • Sektör
    Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    09 Mart 2021 10:00
  • İdare
    TEKİRDAĞ 5. KOLORDU KOMUTANLIĞI
  • İhale İli
    Tekirdağ
  • İşin İli
    Tekirdağ
  • Şikayet Bedeli
    78.855,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    6.573.254 ile 26.293.115 TL arası
  • Yayın Tarihi
    04 Şubat 2021
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
EKMEK SATIN ALINACAKTIR

5'İNCİ KOLORDU KOMUTANLIĞI MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI MSB BAĞLILARI

EKMEK 75 GR AMBALAJLI ROOL 500000 Kg alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2021/54152
1-İdarenin
a) Adresi : 5NCI KOLORDU KOMUTANLIGI 59850 ÇORLU/TEKİRDAĞ
b) Telefon ve faks numarası : 2826511974 - 2826545002
c) Elektronik Posta Adresi : 5kortedarik@kkk.tsk.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : EKMEK (75 GR.LIK)(ROLL) AMBALAJLI: 500.000 kg.
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Yüklenici tarafından taahhüt konusu ekmekler, muayeneye sunulmak üzere saymanlığın belirteceği günlerde günlük ihtiyaç nispetinde 08:30 – 09:30 saatleri arasında 5’ inci Kor.Kh ve Des.Grp.K.lığı KOPSAVAŞ KIŞLASI / Çorlu-TEKİRDAĞ’dır. Teslim edilen malın 30 dk. (Yarım saat içerisinde) Kolordu Muayene ve Kabul Komisyon Başkanlığınca yapılacak muayeneyi müteakip ekmekler yüklenici araçları ile 09:30 – 11:00 saatleri arasında günde 1 (bir) defa olmak üzere (idarenin günde 2 (iki) kez isteme opsiyonu bulunmaktadır) aşağıda isimleri belirtilen birlik / kurumların mutfaklarına teslim edilecektir. 1.TSK. ÖZ. EĞT. MERKEZ KOMUTANLIĞI, MARMARA EREĞLİSİ / TEKİRDAĞ 2.ERGENE GARNİZONU, ŞEHİT KUR. ALB. SAİT ERTÜRK KIŞLASI ERGENE / TEKİRDAĞ 3.105’ İNCİ TOPÇU ALAY KOMUTANLIĞI, ÇORLU/TEKİRDAĞ 4.HAVA MEYDAN KOMUTANLIĞI, ÇORLU / TEKİRDAĞ (İdare isterse ihtiyaca binaen , Ekmekleri teslim yerinin bulunduğu mahale 150 km.(yüzelli) uzaklıkta başka birlik ve kurumada teslim ettirebilecektir.)
c) Teslim tarihi : Sözleşmenin imzalanmasını müteakip 01 Haziran 2021 tarihinde işe başlanacak ve 31 Mayıs 2022 tarihine kadar mal teslimatı devam edecektir. (Ancak sözleşmenin herhangi bir sebeple gecikmesi halinde, sözleşmenin imzalanmasını müteakip yapılacak tebligata istinaden işe başlanacaktır.) 5’inci Kolordu K.lığı Muayene ve Kabul Komisyon Başkanlığınca yapılacak muayeneyi müteakip ekmekler yüklenici araçları ile aşağıda isimleri belirtilen birlik/kurumlara teslim edilecektir. 1. TSK ÖZ.EĞT. MERKEZİ KOMUTANLIĞI, MARMARA EREĞLİSİ / TEKİRDAĞ 2. ERGENE GARNİZONU, ŞEHİT KUR. ALB. SAİT ERTÜRK KIŞLASI, ERGENE / TEKİRDAĞ 3. 105' İNCİ TOPÇU ALAY KOMUTANLIĞI, ÇORLU/TEKİRDAĞ 4. HAVA MEYDAN KOMUTANLIĞI, ÇORLU / TEKİRDAĞ 10.3.2. Taahhüt konusu mal, günlük ihtiyaçlar nispetinde olmak üzere sözleşmenin 10.3.1.inci maddesinde belirtilen süreler dahilinde, Tşn.(Tük)-127 Mal Say.lığınca (ÇORLU) düzenlenecek aylık tebligat çizelgelerindeki miktarda her gün günde bir kez teslim edilecektir. (Ancak İdare, gerekli gördüğü takdirde lüzum ve ihtiyaca göre günlük ekmeği iki seferde de teslim alabilir. Bu durumda öğle yemeği ekmeği en geç sabah saat 09:00 da, akşam ve ertesi sabah ekmeği ise en geç saat 14.30 da teslim edilecektir.) Teslim edilen mal kati kabulü yapılıncaya kadar geçen süre içerisinde RED edilme hali dışında yükleniciye geri verilmeyecektir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : 5’inci Kolordu Komutanlığı İhale Komisyon Başkanlığı Salih Omurtak Cad. Çakmak Kışlası No:159 Çorlu/TEKİRDAĞ
b) Tarihi ve saati : 09.03.2021 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, İdari Şartname ekinde yer alan Tüzel Kişilerde Ortaklık Bilgilerine ve Yönetimdeki Görevlilere İlişkin Son Durumu Gösterir Belge ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 35 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.3.2. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.
İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir.

İstekli imalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,

b) İstekli yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler, Yetkili satıcı belgesinin noter tasdikli imza sirküleri

c) İstekli Türkiye'de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.

İş ortaklığında ortaklardan birinin, teklif edilen mala veya mallara ilişkin imalatçı veya yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belgelerden birini sunması yeterlidir.

İsteklinin imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler ise şunlardır:   

a) Aday veya İstekli adına düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi,

b) Aday veya İsteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından istekli adına düzenlenen Kapasite Raporu,

c) Aday veya İsteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından istekli adına düzenlenen İmalat Yeterlik Belgesi,

ç) Aday veya İsteklinin adına veya ünvanına düzenlenmiş olan teklif ettiği mala ilişkin Yerli Malı Belgesi veya Teknolojik Ürün Deneyim Belgesi,

d) Alım konusu malın gıda veya gıda ile temas eden madde ve malzeme olması durumunda gıda ve gıda ile temas eden madde ve malzemelerin üretimini düzenleyen mevzuat çerçevesinde istekli adına düzenlenmiş ve alım konusu mal veya malların faaliyet konusu olarak belirlendiği Gıda Sicil Belgesi (Sertifikası) ya da istekli adına ve teklif edilen ürüne ilişkin düzenlenen Gıda Üretim Sertifikası  / Gıda Üretim İzin Belgesi'nin aslını veya  noterden onaylı suretini ihale aşamasında ihale komisyonuna teslim edecektir.

4.3.3.
4.3.3.1. Standarda ilişkin belgeler:

EKMEK için; Ürüne ait Türk Patent Enstitüsünce verilmiş Marka Tescil Belgesi olmalıdır ve istekli belgeyi yeterlik bilgi tablosunda sunacaktır.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Ekmek ve Ekmek Çeşitlerine Ait Tüm Unlu Mamul Ürünler, Unlu Mamüller.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar 5’inci Kolordu Komutanlığı İhale Komisyon Başkanlığı Salih Omurtak Cad. Çakmak Kışlası No:159 Çorlu/TEKİRDAĞ adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (YüzYirmi) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
EKMEK 75 GR ROLL AMBALAJLI 500.000 kilogram
10 Mart 2021

İhale İptal Edilmiş.
IKN : 2021/54152
İptal Nedeni : Bütün Tekliflerin Alıma Ayrılan Ödeneğin/ Yaklaşık Maliyetin Çok Üzerinde Olması Nedeniyle -
İptal Tarihi : 09 Mart 2021