• İhale No
    2012/68669
  • İhale Adı
    ELEKTRİK TESİS İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR
  • Sektör
    İnşaat ve Yapı Malzemeleri
  • İhale Tipi
    Yapım İşleri
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    22 Haziran 2012 14:30
  • İdare
    Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. BOĞAZİÇİ ELEKTRİK DAĞITIM AŞ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
  • İhale İli
    İstanbul
  • İşin İli
    İstanbul
  • Yayın Tarihi
    22 Ağustos 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun


ELEKTRİK TESİS İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR
Tür kiy e Ele kt ri k Da ğ ıt ı m A. ş. B o ğ a ziçi Elekt ri k Da ğ ıt ı m Aş Ge nel M üdürlüğ ü
Avcılar 2 Elektrik Tesis İşleri yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.
İhale Kayıt Numarası : 2012/68669
1-İda re nin
a) Adresi : Abdülhakhamit Cd. No:21 34437 Taksim-Beyoğlu/İstanbul
b) Telefon ve faks numarası : 2123618639 - 2123618546
c) Elektronik Posta Adresi : ticaret@bedas.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği
internet adresi : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İha le ko n usu y a pı m i şin in
a) Niteliği, türü ve miktarı : İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Yapılacağı yer : İstanbul İli Avcılar İlçesi, Esenyurt İlçesi, Beylikdüzü İlçesi, Başakşehir İlçesi
c) İşe başlama tarihi : Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 30 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.
ç) İşin süresi : Yer tesliminden itibaren 450 (Dörtyüzelli) takvim günüdür.
3- İha lenin
a) Yapılacağı yer : Abdülhakhamit Cd. No:21 Kat:3 34437 Taksim-Beyoğlu/İstanbul
b) Tarihi ve saati : 22.06.2012 - 14:30
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da Esnaf ve Sanatkarlar Odası veya ilgili
Meslek Odası Belgesi.
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da esnaf ve sânatkar odasından veya ilgili meslek odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri.
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi.
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5İhale konusu işte idarenin onayı ile alt yüklenici çalıştırılabilir. Ancak işin tamamı alt yüklenicilere yaptırılamaz. İstekliler, ihale konusu yapım işinde alt yüklenicilere yaptırmayı düşündükleri işlere ait listeyi teklif ekinde vereceklerdir.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimi göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilan tarihinden
sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu
gösteren belge.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.2.1 Bankalardan temin edilecek belgeler:
Teklif edilen bedelin % 10 dan az olmamak üzere istekli tarafından belirlenecek tutarda bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi veya gayrinakdi kredisini ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatını gösteren banka referans mektubu,
Bu kriterler, mevduat ve kredi tutarları toplanmak ya da birden fazla banka referans mektubu sunulmak suretiyle de sağlanabilir.
4.2.2. İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait yıl sonu bilançosu veya eşdeğer belgeleri:
İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait yıl sonu bilançosu veya eşdeğer belgeleri;
a) İlgili mevzuatı uyarınca bilançosunu yayımlatma zorunluluğu olan istekliler yıl sonu bilançosunu veya bilançonun gerekli kriterlerin sağlandığını gösteren bölümlerini,
b) İlgili mevzuatı uyarınca bilançosunu yayımlatma zorunluluğu olmayan istekliler, yıl sonu bilançosunu veya bilançonun gerekli kriterlerin sağlandığını gösteren bölümlerini ya da bu kriterlerin sağlandığını göstermek üzere yeminli mali müşavir veya serbest muhasebeci mali müşavir tarafından standart forma uygun olarak düzenlenen belgeyi sunar.
Sunulan bilanço veya eşdeğer belgelerde;
a) Cari oranın (dönen varlıklar / kısa vadeli borçlar) en az 0,75 olması, b) Öz kaynak oranının (öz kaynaklar/ toplam aktif) en az 0,15 olması,
c) Kısa vadeli banka borçlarının öz kaynaklara oranının 0,50’den küçük olması, yeterlik kriterleridir ve bu üç kriter birlikte aranır.
Yukarıda belirtilen kriterleri bir önceki yılda sağlayamayanlar, son üç yıla kadar olan yılların belgelerini sunabilirler. Bu takdirde belgeleri sunulan yılların parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
4.2.3. İş hacmini gösteren belgeler:
İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait, aşağıda belirtilen belgelerden birini sunması yeterlidir;
a) Toplam cirosunu gösteren gelir tablosu,
b) Taahhüt altında devam eden yapım işlerinin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen yapım işlerinin parasal tutarını gösteren faturalar.
İsteklinin cirosunun teklif ettiği bedelin % 25 inden, taahhüt altında devam eden yapım işlerinin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen yapım işlerinin parasal tutarı için ise teklif edilen bedelin % 15 inden az olmaması gerekir. Bu kriterlerden herhangi birini sağlayan ve sağladığı kritere ilişkin belgeyi sunan istekli yeterli kabul edilecektir.
Bu kriterleri ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıl için sağlayamayanlar, ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıldan başlamak üzere birbirini takip eden son altı yıla kadarki belgelerini sunabilirler. Bu takdirde, belgeleri sunulan yılların parasal tutarlarının ortalaması üzerinden yeterlik kriterlerinin sağlanıp sağlanmadığına bakılır.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyim belgeleri:
Son on beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında taahhüt edilen ve teklif edilen bedelin % 50
oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler,
4.3.2. Organizasyon yapısı ve personel durumuna ilişkin belgeler:
a) Anahtar Teknik Personel:
Adet Pozisyonu Mesleki ünvanı Mesleki özellikleri
1 Koordinatör Elektrik, Elek-Elektronik Müh. En az 5 yıl deneyimli
Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliği’nin 40.maddesi esas olmak üzere;
Ayrıca mezuniyet belgesi (diploma veya geçici mezuniyet belgesi) verilecektir.
Anahtar teknik personel olarak gösterilen personel, aynı zamanda teknik personel olarak ihale konusu işte
istihdam edilemez.
Anahtar teknik personelin, ilk ilan veya davet tarihinden geriye doğru en az bir yıl boyunca gerçek veya tüzel kişiliğin ticari faaliyette bulunduğu yerde kesintisiz şekilde çalıştığının belgelendirilmesi, ve ilgili meslek odasına kayıtlı olması şartı aranır.
Koordinatörün, en az beş yıl deneyimli olması bu sürenin sağlandığı hususu mezuniyet belgesi ile, odaya kayıtlı olduğu hususu ilgili meslek odası üye kayıt belgesiyle, aday veya isteklinin bünyesinde çalıştığı hususu ise Sosyal Güvenlik Kurumu onaylı “Hizmet Bildirimi” ile tevsik edilir. Başvuru veya ihale tarihi itibarıyla aday veya istekli bünyesinde çalışmakta olan, çalıştığını ve ihale konusu işte isteklinin anahtar teknik personeli
olarak çalışacağına ilişkin yazılı beyanını verir. İstekli bünyesinde görev yaptıkları süre boyunca, başka bir gerçek veya tüzel kişide çalışamazlar. (Standart formlar KİK025.2/Y)
Bu niteliklere sahip gerçek kişi isteklilerden, şahıs şirketi ortaklarından, limited şirketlerde müdürlük görevini yürüten ortaklarından, anonim şirketlerin yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu üyeleri, murahhas müdür ve genel müdür ortaklarından, ortak girişimlerin ise gerçek kişi ortaklarından ve tüzel kişi ortaklarının yukarıda sayılan unvanları taşıyan gerçek kişi ortaklarından isteklinin bünyesinde çalıştığına dair belge aranmaz. Anahtar teknik personel olarak gösterilen personel, aynı zamanda teknik personel olarak ihale konusu işte istihdam edilemez. İş ortaklığında teknik personel, ortaklık oranına bakılmaksızın pilot ve diğer ortaklar tarafından karşılanabilir.
İsteklinin; ticari faaliyette bulunduğu yerde, ilk ilan tarihinden geriye doğru en az bir yıl boyunca kesintisiz şekilde ve işin niteliğine uygun olarak, yukarıda belirtilen sayı ve nitelikte anahtar teknik personeli çalıştırması ve bu durumu belgelendirmesi gereklidir. Bu personel için mezuniyetinden itibaren geçirilmesi gereken sürenin sağlandığı hususu; mezuniyet belgesi ile, odaya kayıtlı olduğu hususu ilgili meslek odası üye kayıt belgesiyle, aday veya isteklinin bünyesinde çalıştığı hususu ise Sosyal Güvenlik Kurumu onaylı "Hizmet Bildirimi" ile tevsik edilir. Anahtar teknik personel şartının aynı meslek alanına ilişkin farklı kişiler bildirilmek suretiyle karşılanması halinde, bu kişilerin tamamının mezuniyet belgelerinin sunulması zorunludur.
b) Teknik Personel:
Adet Pozisyonu Mesleki Ünvanı Mesleki Özellikleri
1
Şantiye Şefi (A tipi)
Elektrik veya Elk-Elektronik Müh En az 2 yıl benzer işlerde deneyimli olmalıdır.
4.4.Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler ve benzer işlere denk sayılacak mühendislik ve mimarlık bölümleri:
4.4.1. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler: “(D) Elektrik İşleri”
I. Grup: Enerji İletim Şebekesi Ve Tesis İşleri (1.Enerji iletim havai hatları, 2.Enerji iletim yeraltı kablo işleri)
II-Grup : Enerji Dağıtım Şebekeleri Ve Tesis İşleri (1- Enerji dağıtım havai hatları, 2- Enerji dağıtım yer altı kablo işleri)
III.Grup: Elektrik Şebeke Ve Tesis İşleri (1.Şalt tesisleri, 2.Trafo merkezleri 3.Kompanzasyon tesisleri)
V. Grup: Aydınlatma İşleri (1.Köprü aydınlatma işleri, 2.Yol aydınlatma işleri, 3.Tünel aydınlatma işleri,
4.Tarihi mekân aydınlatma işleri, 5.Açık alan aydınlatma işleri, 6.Stadyum ve spor sahaları aydınlatma işleri,
7.Tehlikeli alan aydınlatma işleri, 8.Havaalanı pisti aydınlatma işleri) dir.
4.4.2. Benzer işe denk sayılacak mühendislik veya mimarlık bölümleri:
İş deneyim belgesi yerine mezuniyet belgelerini/diplomalarını sunmak suretiyle ihaleye girecek olan mühendisler için, Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliği’ndeki esas ve usullere uygun ve aynı Yönetmelikte belirtilen kriterleri sağlamak üzere Elektrik veya Elektrik-Elektronik mühendisliği bölümleri ihale konusu iş veya benzer işlere denk sayılacaktır.
5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 300 TRY (Türk Lirası) karşılığı Boğaziçi Elektrik Dağıtım
A.Ş.Genel Müdürlüğü Ticaret Müdürlüğü adresinden satın alınabilir.
İhale dokümanının posta yoluyla da satın alınması mümkündür. Posta yoluyla ihale dokümanı almak isteyenler, posta masrafı dahil 315 TRY (Türk Lirası) doküman bedelini Ziraat Bankası Taksim Şubesi TR
760001000843057582455142 IBAN nolu Şirketimiz hesabına yatırmak zorundadır. Posta yoluyla ihale
dokümanı satın almak isteyenler, ihale doküman bedeline ilişkin ödeme dekontu ile ihale dokümanının gönderileceği adresin de belirtildiği ihale dokümanı talep başvurularını yukarıda yer alan faks numarasına veya yazılı olarak idareye ihale tarihinden en az beş gün önce göndermek zorundadır. İhale dokümanı iki iş günü içinde bildirilen adrese posta yoluyla gönderilecektir. İhale dokümanının posta yoluyla gönderilmesi halinde, postanın ulaşmamasından veya geç ulaşmasından ya da dokümanın eksik olmasından dolayı idaremiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Dokümanın postaya verildiği tarih, dokümanın satın alma tarihi olarak kabul
edilecektir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.
8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.Genel Müdürlüğü Genel Evrak Şefliği adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
9. İstekliler tekliflerini, Her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.
10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat
vereceklerdir.
11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (yüzyirmi) takvim günüdür.
12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Diğer hususlar:
İhalede Uygulanacak Sınır Değer Katsayısı (N) : 1

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Bakırbara 2.762,540 kg
Alüminyumbara 180,000 kg
BOYALIKAYNAKLI DEMİR DİREKLER II-Büyük Aralıklı Hava HattıDirekleri (TOPLAM AĞIRLIK) 732,000 kg
BOYALIDEMİR TRAVERS VE KONSOLLAR II-Büyük Aralıklı Hava HattıDirekleri için (TOPLAM AĞIRLIK) 84,000 kg
GALVANİZLİÇELİK POLİGON AYDINLATMA DİREKLERİ ( TS EN 60947-1standardına uygun, 750V (Ue), 8kV (Uimp), IP 20 korumadercesinde, FV2 Alevlenebilirlik kategorisinde, geçişklemensleri (16mm2 giriş-çıkışlı, 4 adet), sigorta rayklemensi (16mm2), 10 A cam sigorta 22.137,000 kg
SF6GAZLI KESİCİ (36 kV 630 A 16 kA 24V DC) 6,000 Adet
SF6GAZLI KESİCİ (36 kV 1250 A 16 kA 24V DC ) 1,000 Adet
GALVANİZLİSAC KABLO KANALLARI (RAFLARI VEYA TAVALARI) 2 mm 463,000 Kg.
METALİKOLMAYAN KABLO MUHAFAZA BORU SİSTEMİ (Yeraltına döşenenkablolar için) Tip 450 Ø 50 mm 2.441,000 m.
METALİKOLMAYAN KABLO MUHAFAZA BORU SİSTEMİ (Yeraltına döşenenkablolar için) Tip 450 Ø 110 mm 6.731,000 m.
DAHİLİTİP BARA MESNET İZOLATÖRÜ (1 kV-1250 Kg ) (EPOKSİ) 4,000 Adet
HAVAHATTI MESNET İZOLATÖRLERİ (SİS TİPİ) 36 kV VHD 35 (25 mm/kV)Sis Tipi 14,000 Adet
HAVAHATTI ZİNCİR İZOLATÖRLERİ (SİS TİPİ) K2 Tipi İzolatör 18,000 Adet
GERGİTERTİBATI (HAVA HATTI ZİNCİR İZOLATÖRLERİ İÇİN HIRDAVATMALZEMESİ) (Al Klempli) Tek Gergi Tertibatı : Swallow - 3/0 6,000 Tk.
İZOLEELDİVEN 36 kV (BİR ÇİFT) 13,000 Çift
İZOLEHALI 36 kV 32,000 m2
PARAFUDRLAR(METALOKSİT-ZNO) 36 KV 10 KA 6,000 Adet
"DAHİLİTİP ADİ AYIRICILAR (SEKSİYONERLER) Porselen İzolatörlü, 36kV 630 A 16 KA" 6,000 Adet
"DAHİLİTİP TOPRAKLAMALI AYIRICILAR (SEKSİYONERLER) Porselen İzolatörlü,36 kV 630 A 16 KA" 6,000 Adet
"DAHİLİTİP TOPRAKLAMALI AYIRICILAR (SEKSİYONERLER) Porselen İzolatörlü,36 kV 1250 A 16 KA" 2,000 Adet
YOLAYDINLATMA ARMATÜRLERİ (150 W SODYUM BUHARLI YÜKSEK BASINÇLI -DIŞTAN ATEŞLEMELİ TİP) (AMPULÜ HARİÇ) (Gövde polimermalzemeden ve Yarı saydam kapak düz temperli camdan imaledilecektir. Ateşleyiciler kendinden ateşleyicili, seri ve zamanayarlı tipte olaca 188,000 Adet
SODYUMBUHARLI AMPUL (150 W YÜKSEK BASINÇLI - DIŞTAN ATEŞLEMELİ TİP)(Şeffaf tüp biçiminde) 188,000 Adet
"DIŞARIDANİŞLETMELİ TİP (TAM DONANIMLI) 36 kV 1600 kVA MODÜLER TİP /(MMMH-gd) ANAHTARLAMA ÜNİTELİ MONOBLOK BETON TRAFO KÖŞKLERİ((TEDAŞ-MYD/2006-03 EK-1D) 2 adet 36 kV 630 A 16 kA MMMH- gdYük Ayırıcılı Giriş Fideri (24 V DC, motorlu) 1 adet 36 kV630 A 1,000 Adet
"36kV 1600 kVA MODÜLER TİP / (MMMH-hd) ANAHTARLAMA ÜNİTELİMONOBLOK BETON TRAFO KÖŞKLERİ.) (TAM DONANIMLI) (TEDAŞ-MYD/2000-036B, EK-1D ) 1 adet 36 kV 630 A 16 kA MMMH- hdYük Ayırıcılı Giriş Çıkış Hücresi (Yük AyırıcısıSF6 gazlı, 24 V DC) 1 adet 36 kV 1,000 Adet
"3636 kV 630 A MMMH-gd YÜK AYIRICILI GİRİŞ - ÇIKIŞ HÜCRESİ(24 V DC, motorlu ve 3 adet kablo başlığı dahil) kV 1600 kVAMODÜLER TİP / (MMMH-hd) ANAHTARLAMA ÜNİTELİ MONOBLOK BETONTRAFO KÖŞKLERİ.) (TAM DONANIMLI) ( TEDAŞ-MYD/2000-036B, EK-1D) 2 adet 36 k 1,000 Adet
"36kV 1600 kVA MODÜLER TİP / (MMMH-hd) ANAHTARLAMA ÜNİTELİMONOBLOK BETON TRAFO KÖŞKLERİ.) (TİP - 2B/T (YG(OG) TRAFO + AGPANO BÖLÜMÜ ( TEDAŞ-MYD/2000-036B, EK-2B ) 1 adet 34,5/0,4 kV1600 kVA Hermetik tip trafo 1 adet 1600 kVA AG Pano [(malzeme tipve d 1,000 Adet
36kV 630 A MMMH-gd YÜK AYIRICILI GİRİŞ - ÇIKIŞ HÜCRESİ (24 VDC, motorlu ve 3 adet kablo başlığı dahil) 11,000 Adet
36kV 630 A MMMH-gd YÜK AYIRICISI + SİGORTA BİLEŞİĞİ TRAFOHÜCRESİ (24 V DCve 3 adet kablo başlığı dahil) 6,000 Adet
36kV 630 A 16 kA MMMH-gd VAKUM KESİCİLİ ÇIKIŞ HÜCRESİ(Röleler TEDAŞ MYD/96-027.B şartnamesine uygun 3 Fazlı AşırıAkım + Toprak Rölesi, 24 V DC ve 3 adet kablo başlığı dahil) 2,000 Adet
36kV 630 A 16 kA MMMH-hd KESİCİLİ ÇIKIŞ HÜCRESİ (Ayırıcısıgaz yalıtımlı, SF6 gazlı kesici) (Röleler TEDAŞ MYD/96-027.Bşartnamesine uygun 3 Fazlı Aşırı Akım + Toprak Rölesi, 24VDC), (Trafo koruma ve çıkış hücresindeki orta fazprojesindeki değerine uygun çi 6,000 Adet
36kV630A 16kA Kablo Giriş Bağlantı Hücresi 1,000 Adet
OGARIZA GÖSTERGE DÜZENİ (Uzaktan kumanda ile reset edilebilir.) 14,000 Adet
"DAHİLİTİP AG DAĞITIM PANOSU (Tüm güç kademelerinde) (Malzeme tip vedeğerleri onaylı projesine göre- termik röle, astronomik zamanşalteri, enerji analizörü, 12 adet 2 Boy (400A) DSYA, 5 adet00Boy (160A) DSYA aydınlatma çıkışı, 525 V sabitkompanzasyon 6,000 Adet
BAKIMSIZAKÜ REDRESÖR GRUBU (BAR-24) (24 V) 14,000 Adet
AGDİKEY TİP SİGORTALI YÜK AYIRICISI 2 Boy (400 A) (Kablokesitine uygun NH sigortası ile birlikte komple.) 12,000 Adet
TEHLİKELEVHASI (EMAYE) 9,000 Adet
"150mm2 NYY KABLO (İşletme Topraklaması için) 150 mm2 NYY Kablo vemontajı…………" 260,000 Metre
"ÖRGÜLÜÇELİK İLETKEN 95 mm2 galvanizli örgülü çelik iletken vemontajı" 80,000 Metre
GALVANİZŞERİT (Topraklama şeridi ) 468,000 Metre
"ÖRGÜLÜBAKIR İLETKEN 35 mm2 (317 kg/km) örgülü bakır iletken vegömülmesi" 6.865,000 Metre
"ÖRGÜLÜBAKIR İLETKEN 95 mm2 (860 kg/km) örgülü bakır iletken vegömülmesi (DM - TM ve IM'lerde)" 270,000 Metre
TOPRAKLAMAELEKTRODU (TOPRAKLAMA KAZIĞI) 2m uzunluğunda sıcak daldırmagalvanizli 65 X65 X 7 lik galvanizli köşebent 63,000 Adet
TOPRAKELEKTRODU (ÇUBUK) ELEKTROLİTİK BAKIR (22mm çapında, 2,5 muzunluğunda bakır kaplı çelik çubuğun iş yerinde temini,toprağa çakılabilmesi için ucuna koni biçiminde bir başlığınvidalanması, çubuk 2 parçadan müteşekkil olacaksa irtibatın4 cm. boyunda diş 24,000 Adet
YGAKIM TRAFOLARI (36 kV 300/5 15 VA Ith=16kA, Cl:1 Fs5) 8,000 Adet
YGAKIM TRAFOLARI (36 kV 300/5-5 15 VA Ith=16kA, Cl:1 Fs5, 5P 10) 4,000 Adet
YGAKIM TRAFOLARI (36 kV 400/5 15 VA Ith=16kA, Cl:1 Fs5) 2,000 Adet
YGAKIM TRAFOLARI (36 kV 400/5-5 15 VA Ith=16kA, Cl:1 Fs5, 5P 10) 1,000 Adet
YGAKIM TRAFOLARI (36 kV 600/5 15 VA Ith=16kA, Cl:1 Fs5) 2,000 Adet
YGAKIM TRAFOLARI (36 kV 600/5-5 15 VA Ith=16kA, Cl:1 Fs5, 5P 10) 1,000 Adet
"DÖKMEREÇİNELİ KURU TİP DAĞITIM GÜÇ (YG/AG) TRANSFORMATÖRÜ1250 kVA 33/0,4-0,231 kV (28,5-34,5 kV) (Soğutma düzeni (komple)dahil, transformatörün ray ile direk temasını önleyici izoletakoz v.b. malzemeler dahil)" 1,000 Adet
"HERMETİK(TAM KAPALI) YAĞLI TİP (YG/AG) DAĞITIM GÜÇ TRANSFORMATÖRÜ 1250 kVA 33/0,4-0,231 kV (28,5-34,5 kV) " 1,000 Adet
"HERMETİK(TAM KAPALI) YAĞLI TİP DAĞITIM GÜÇ (YG/AG) TRANSFORMATÖRÜ 1600 kVA 33/0,4-0,231 kV (28,5-34,5 kV) " 3,000 Adet
0.6/1kV 2x2.5 mm2 YVV (NYY) (PVC Yalıtkanlı, PVC Dış Kılıflı)Kablo 1.850,000 Metre
HERMETİK(TAM KAPALI) YAĞLI TİP (YG/AG) DAĞITIM GÜÇ TRANSFORMATÖRÜ 1000 kVA 33/0,4-0,231 kV (28,5-34,5 kV) 1,000 Adet
0.6/1kV 4x2.5 mm2 YVV (NYY) (PVC Yalıtkanlı, PVC Dış Kılıflı)Kablo 120,000 Metre
0.6/1kV 4x16 mm² YVŞV (NYFGbY) (Çelik Zırhlı,PVC Yalıtkanlı, PVCDış Kılıflı) Kablo 8.118,000 Metre
0,6/1kV 3x70/35 mm² YVŞV (NYFGbY) (Çelik Zırhlı,PVC Yalıtkanlı,PVC Dış Kılıflı) Kablo 3.193,000 Metre
0,6/1kV 3x120/70 mm² YVŞV (NYFGbY) (Çelik Zırhlı,PVC Yalıtkanlı,PVC Dış Kılıflı) Kablo 3.298,000 Metre
20,3/35kV 1x95/16 mm² YE3SV (2XSY) XLPE YALITKANLI PVC DIŞ KILIFLI YGKABLO 20.646,000 Metre
20,3/35kV 1x150/25 mm² YE3SV (2XSY) XLPE YALITKANLI PVC DIŞ KILIFLI YGKABLO 1.860,000 Metre
20,3/35kV 1x240/25 mm² YE3SV (2XSY) XLPE YALITKANLI PVC DIŞ KILIFLI YGKABLO 23.328,000 Metre
"KABLOKANALI YAPILMASI (ASFALT KAPLAMALI TUVENAN) KANAL CİNSİ m3 Katsayı m3 Toprak kablo kanalıyapılması 296.24 0,40 118.50 Tüvenan kablo kanalı yapılması 0,00 0,70 0,00 Parke ( arnavut kaldırımı, kilitli taş,vs.) kaplamalı toprak kablo kanalı yapılm 6.894,620 m3
YÖNLENDİRİLEBİLİRYATAY DELGİ YÖNTEMİ ( karayolu, demiryolu, nehir vb. yerlerinzemin altından (her türlü zeminde) yönlendirilebilir yataydelgi metodu ile delik açılması) 300 mm. 310,000 Metre
YÖNLENDİRİLEBİLİRYATAY DELGİ YÖNTEMİ ( karayolu, demiryolu, nehir vb. yerlerinzemin altından (her türlü zeminde) yönlendirilebilir yataydelgi metodu ile delik açılması) 500 mm. 90,000 Metre
20,3/35kV 1x95/16 mm² HARİCİ TİP YE3SV (2XSY) ISI İLE BÜZÜŞMELİKABLO BAŞLIĞI 6,000 Adet
20,3/35kV 1x240/25 mm² HARİCİ TİP ISI İLE BÜZÜŞMELİ KABLOBAŞLIĞI 12,000 Adet
20,3/35kV 1x95/16 mm² DAHİLİ TİP YE3SV (2XSY) ISI İLE BÜZÜŞMELİKABLO BAŞLIĞI 75,000 Adet
20,3/35kV 1x150/25 mm² DAHİLİ TİP YE3SV (2XSY) ISI İLE BÜZÜŞMELİKABLO BAŞLIĞI 6,000 Adet
20,3/35kV 1x240/25 mm² DAHİLİ TİP YE3SV (2XSY) ISI İLE BÜZÜŞMELİKABLO BAŞLIĞI 18,000 Adet
20,3/35kV 1x95/16 mm² AYRILABİLEN EKRANLANMIŞ TİP YE3SV (2XSY) SIKIGEÇME KABLO BAŞLIĞI ( 250 A, L TİPİ, FİŞLİ ) 18,000 Adet
5,8/10kV 3x120/16mm² YE3SHSV (2XSEYFGbY) EK MUFLAR (Isı BüzüşmeliTip) 8,000 Adet
20,3/35kV 1x95/16 mm² YE3SV (2XSY) EK MUFLAR (Isı Büzüşmeli Tip) 78,000 Adet
20,3/35kV 1x150/25 mm² YE3SV (2XSY) EK MUFLAR (Isı Büzüşmeli Tip) 9,000 Adet
20,3/35kV 1x240/25 mm² YE3SV (2XSY) EK MUFLAR (Isı Büzüşmeli Tip) 72,000 Adet
0,6/1kV 4X16 mm² ISI BÜZÜŞMELİ DÜZ EK MUFU 7,000 Adet
0,6/1kV 3x120/70 mm² ISI BÜZÜŞMELİ DÜZ EK MUFU 9,000 Adet
0.6/1kV 4x16 mm² GİRİŞ-ÇIKIŞLI,4x16 mm² BRANŞMAN YENİDENDOLDURULABİLİR PLASTİK EK KUTUSU (MUFU) 20,000 Adet
0.6/1kV 3x120+70 mm² GİRİŞ-ÇIKIŞLI, 4x10-4x16 mm² den 3x120+70mm² BRANŞMANA KADAR YENİDEN DOLDURULABİLİR PLASTİK EK KUTUSU(MUFU) 252,000 Adet
OGKORUMA KUMANDA PANOSU KOMPLE (30X50X60 cm ölçülerinde panokarkası,Röleler TEDAŞ MYD/96-027.B şartnamesine uygun 3 FazlıAşırı Akım + Toprak Rölesi 24 V DC, 1adet analog çiftibreli maksimal ampermetre, yardımcı röle, kesici pozisyonanahtarı (açık-kapalı p 6,000 Adet
MuhtelifPozlardaki Cihaz ve Teçhizatın Montajı için gerekli (Boyalıkaynaklı veya galvanizli) Demir Konstrüksiyon 460,000 Kg
"PLASTİKYERALTI KABLO KOFRESİ 3x100 A (Kofrenin her türlü zemindesıvaaltı olarak montajı ve sayaç panosu ile mevcut kare buatarasındaki kolon hattının sökülerek yeni yer altı kablokofresine bağlantısının yapılması birim fiyata dahildir.Şube kablosunu 85,000 Adet
HDPEBORU (İç çap:26 mm, Dış çap:32 mm) 14.723,000 Metre
FİBEROPTİK KABLO MONTAJI (Malzeme BEDAŞ tarafından verilecektir.) 15.211,000 Metre
FİBEROPTİK EK KUTUSU 20,000 Adet
"TRAFOBİNASI TADİLATLARI TİP DIŞI TM . 14 Ad x10 Birim = 140 Birim BİNA ALTI TM . ... Ad. x.... Birim = ..... Birim BİNA YIKILMASI ... Ad. x ... Birim = .... Birim TRAFO BİNASI TADİLATLARI ( TOPLAMBİRİM) Toplam =.... Birim" 140,000 Birim
DEMONTAJ-BAKIR BARA 850,000 Kg
DEMONTAJ-ALÜMİNYUM BARA 650,000 Kg
DEMONTAJ-"BOYALI KAYNAKLI DEMİR DİREK DEMONTAJI ( Travers dahil kesilerek) NOT: Tip ağırlığının %50'si üzerinden ödemeyapılır." 27.491,930 Kg
DEMONTAJ-"BETON DİREK (Travers dahil kesilerek) 19/13 5.070 kg" 1,000 Adet
DEMONTAJ-"BETON DİREK (Travers dahil kesilerek) 20/7 5.140 kg" 1,000 Adet
"BETONDİREK (Travers dahil kesilerek) 20/33 6.860 kg" 1,000 Adet
DEMONTAJ-"BETON DİREK (Travers dahil kesilerek) XX 16/9 9.111 kg" 2,000 Adet
DEMONTAJ-"BETON DİREK (Travers dahil kesilerek) XX 18/18 13.015 kgT-125/300 240 kg" 2,000 Adet
DEMONTAJ-"BETON DİREK (Travers dahil kesilerek) XX 19/25 14.142 kgN-170/260 440 kg" 1,000 Adet
DEMONTAJ-YG KESİCİLER (Yağlı, Az yağlı, Gazlı ve Vakumlu) (tüm tipve değerlerde) 11,000 Adet
DEMONTAJ-ÇELİK - ALÜMİNYUM İLETKENLER (Her bir iletken kesiti için) 9.816,000 Kg
DEMONTAJ-ASKI TELLİ, DEMET BİÇİMLİ, ALÜMİNYUM İLETKENLİ HAVA HATTI(AER) KABLOLARI (Her tip iletken kesiti için) 5.330,000 Kg
DEMONTAJ-DAHİLİ VE HARİCİ TİP BARA MESNET İZOLATÖRLERİ (Epoksi -Porselen, her tip gerilim ve karakteristik değerde) 152,000 Adet
DEMONTAJ-HAVA HATTI MESNET İZOLATÖRLERİ (36 KV VHD 35 (20 - 25 mm/kV)) (Normal ve Sis Tipi) 336,000 Adet
DEMONTAJ-HAVA HATTI ZİNCİR İZOLATÖRLERİ ( K1,K2,K3 Tipi İzolatör)(Normal ve Sis Tipi) 1.179,000 Adet
DEMONTAJ-DAHİLİ TİP AYIRICILAR (OG) (Normal (Adi), topraklamalı veSigortalı) 27,000 Adet
DEMONTAJ-DAHİLİ TİP BIÇAKLI (NH Tipi) AG SİGORTASI (BUŞON+GÖVDE) 278,000 Adet
DEMONTAJ-AYDINLATMA ARMATÜRLERİ 166,000 Adet
DEMONTAJ-SAÇ KÖŞK 2.000,000 Kg
DEMONTAJ-Metal Mahfazalı Modüler Hücre (Tüm güç kademelerinde vetechizatı ile birlikte komple) 1,000 Adet
DEMONTAJ-YG ÖLÇÜ - KUMANDA VE KORUMA PANOSU (Tüm techizat ile birliktekomple) 9,000 Adet
DEMONTAJ-AKIM TRANFORMATÖRLERİ (Her türlü gerilim ve akım kademesinde,dahili ve harici tip) 33,000 Adet
DEMONTAJ-GENLEŞME DEPOLU ATMOSFERE AÇIK YAĞLI TİP DAĞITIM GÜÇ(YG/AG) TRANSFORMATÖRLERİ (Her tip gerilim ve güç kademesindedahili veya harici veya direk tipi) 8,000 Adet
DEMONTAJ-YER ALTI KABLOSU (Her tip kesitte ve gerilim kademesinde) 1.780,000 Metre
DEMONTAJ-Muhtelif Pozlardaki Cihaz ve Teçhizatın Montajı için gerekli(Boyalı kaynaklı veya galvanizli) Demir Konstrüksiyon 1.600,000 Kg
DEMONTAJDANMONTAJ- YER ALTI KABLOSU (Her tip kesitte ve gerilim kademesinde) 1.000,000 Metre