• İhale No
    692970
  • İhale Adı
    Galvanizli sac kablo kanalı , Sac kanal ayakları ,Kanal ek sacı Montaj işçiliği
  • Sektör
    Elektrik Malzemeleri ve Yapım İşleri
  • İhale Tipi
    Hizmet Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    22 Nisan 2014 14:30
  • İdare
    TCDD Sivas 4. Bölge Müdürlüğü
  • İhale İli
    Sivas
  • İşin İli
    Sivas
  • Yayın Tarihi
    14 Nisan 2014
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

YAPIM/MALZEME/HİZMET İŞLERİNE AİT TEKLİF MEKTUBU VE İDARİ ŞARTNAME

TCDD 4.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

EMLAK ve İNŞAAT MÜDÜRLÜĞÜ

SİVAS

Teklif Sahibinin

Adı Soyadı/Ticari Ünvanı,Uyruğu :

Tebligata esas açık adresi :

Telefon ve fakx numarası :

 

Sivas Bölge Müdürlüğü binası arka duvarında bulunan kablo muhafazasının yenilenmesi çerçevesinde sarkan kabloların içeri alınması işine ait dökümanını (Proje, metraj, özel veya teknik şartname, işin tarifine ait teknik bilgiler ve ölçüler teknik resmi; malzeme ve kimyasal özellikleri ile hizmet yapılışına ait bilgiler v.b belgeler) okuduk, inceledik ve aynen kabul ettik. Işin yapılacağı yeri ve çevresini gördük, mahallin özelliklerini ve zemin şartlarını tetkik ettik, herhangi bir ayrım ve sınırlama yapılmadan bütün şartları kabul ediyoruz.

1-Söz konusu işi KDV hariç (rakamla)......................................(yazıyla) .......................................................................anahtar teslimi götürü bedel üzerinden yapmayı kabul ve taahhüt ederiz.

2-En düşük bedelli teklifi yada herhangi bir teklifi kabul etmek zorunda olmadığınızı biliyor ve kabul ediyoruz.

3-Söz konusu işle ilgili olmak üzere idarinizce yapılacak/yaptırılacak diğer işlerde, idarenizin çıkarlarına aykırı düşecek hiç bir eylem ve oluşum içinde olmayacağımızı taahhüt ediyoruz.

4-4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 4 üncü maddesindeki “yerli istekli” tanımı gereğince istekli durumundayız

Saygılarımızla

Adı Soyadı Kaşe İmza Rakam ve Yazıyla

 

İDARİ ŞARTNAME

1-Adı geçen iş 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun 22/d maddesine göre Doğrudan temin usulü ile yapılacaktır.

2-Teklifler en geç 16.04.2014 günü saat 14.00’e kadar TCDD 4.Bölge Emlak ve İnşaat Müdürlüğüne verilecektir. Teklifler açıldıktan 48 (kırksekiz)saat içinde sözleşme yapılması zorunludur.Firma süresi içerisinde gelmediği taktirde teklif yok sayılarak değerlendirme ona göre yapılacaktır.

3-Firmalar, ödeme yapılabilmesi için fatura tarihinden en fazla 15 gün önce alınmış vergi borcu yoktur belgesini faturalarına ekleyeceklerdir.

4-İş bitiminde Yapı Kabul Heyetince kabul tutanağı yapılacaktır.

5-İstekliler tekliflerini kapalı zarfla ve zarf üzerinde işin tam ve doğru olarak adını yazacaklar ve kaşeliyeceklerdir. Sundukları teklif mektup ve diğer evraklarda silinti ,kazıntı, düzeltme kesinlikle olmıyacaktır. Bu tarz evraklar değerlendirmeye alınmayacaktır.

6-Fax ile gönderilen teklifler kabul edilmeyecektir.

7-İşin belirlenmiş bitiş tarihinden sonraki gecikmeler için günlük sözleşme bedellerinin %00,3 (on binde üç) oranında ceza uygulanacaktır.

8-İhale alan firma ile kurum arasında anahtar teslimi götürü bedel sözleşmesi yapılacaktır.

9-İdare işi sözleşme yapılıncaya kadar geçen sürede sebep göstermeksizin iptal etmeye yetkilidir. İstekliler bu konuda herhangi bir talepte bulunmayacaklardır. Sözleşme yapılıp işe başlandıktan sonra işin ikmalinin herhangi bir aşamasında idare işi iptal edebilir. İdare yüklenicinin verdiği fiyat teklifi üzerinden hesaplama yaparak imalatı kadar bedeli öder. Yapacağı diğer kısımlar için malzeme ihzaratı yapmış olsa bile bu kalemler için ödeme yapılmaz. Yüklenici malzemesini alıp götürür ve hiçbir talepte bulunamaz. Ödeme hesabında keşif özetinde bu imalat kalemleri hesaplanır, yüklenici verdiği fiyat teklifi üzerinden kırımı düşülür, kalan kısım için Yapı Kabul heyetince kabul yapıldıktan sonra hak ediş düzenleyip TCDD muhasebe usullerine göre yükleniciye ödeme yapılır teklif veren istekliler bu şartı peşinen kabul etmiş sayılır.

10-Nakliye fiyat farkı ve avans ödenmeyecektir. Ara ödeme yapılmayacaktır.

11-Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 2 ( iki ) takvim günü içinde yer teslimi yapılarak işe başlanır.İşin ikmali ile ilgili idare tarafından kaynaklanan sorunlar karşısında idare adına Yapı Denetim Heyeti yükleniciye ek süre verecektir. İdare tarafından ek süre verilmeyen durumlarda yüklenici işi süresinde ikmal edip bitirmek zorundadır. Şayet yüklenici kendinden kaynaklanan sorunlar nedeniyle işi süresinde ikmal edemez ise gecikilen her takvim günü için işin sözleşme bedelinin oranında gecikme cezası kesilecektir. Ceza hak ediş ödenirken yüklenicinin hak edişinden kesilecektir.

12- Yüklenici firma şantiye mahallinde adli sorunlar çıkması halinde ilgili kurumlara karşı direkt sorumludur. Kuruluşumuz bu durumlarda kesinlikle sorumluluk yüklenmemektedir.

13- Yüklenici firma Sosyal Sigortalar Kurumuna karşı çalıştırıldığı elemanların her türlü hak ve sorumluluğunu yerine getirmesi konusunda yükümlüdür. Kuruluşumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulmayacaktır. Yüklenici firma şantiyede çalıştırdığı elemanların koruyucu güvenlik malzemelerini temin edecek, doğabilecek iş kazalarına karşı yükümlü olacaktır. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Teşkilatının zorunlu kıldığı işçi sağlığı ve iş güvenliğiyle ilgili yasa ve yönetmeliklere uygun tedbirleri almak zorundadır. Çalışma sahasına yeteri kadar uyarıcı levha konulacaktır. İdarenin bu konuda herhangi bir yükümlülüğü yoktur.

14- İşin yapımı sırasında TCDD tesislerine verilecek zararlar yüklenici tarafından giderilecek veya fatura edilecektir. TCDD’nin çıkartacağı zarar ziyan faturasını yüklenicinin oluruna gerek kalmadan hak edişinden kesmeye TCDD Kurumu yetkilidir. hakedişin yeterli olmadığı durumlarda en geç 15 gün içinde yüklenici zararın kalan kısmını defaten ödemek zorundadır. Zarar ziyanı ödemeden itiraz hakkı yoktur.

15-İşin yapımında kullanılacak malzemeler yurtiçinden temin ediliyorsa TSE veya TSEK kalite belgeli, yurtdışından temin ediliyorsa temin edilen ülkenin kalite standartlarına uygunluğunu gösteren kalite belgeli ve en iyi cins ve kalitede olacaktır.

16-Bu şartname bu madeyle birlikte toplam 16 (onaltı) maddeden ibarettir.

 

METRAJ ve YER GÖRME BELGESİ 2. SAYFADADIR

 

YAKLAŞIK MALİYET TABLOSU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

01 İNŞAAT

 

 

 

 

 

Sıra No

 

Tanımı

Birimi

Miktarı

Birim Fiyatı

Tutarı

1

 

Galvanizli sac kablo kanalı (1.5mm kalınlık 300mm en,100mm derinlik kapak dahil

Metre

60

 

 

2

 

Sac kanal ayakları dubel dahil

Adet

60

 

 

3

 

Kanal ek sacı

Adet

60

 

 

4

 

Montaj işçiliği

Adet

1

 

 

 

 

Tarih : …. / .... / 2014

 

YER GÖRME BELGESİ

--------------------------------

TCDD 4. Bölge Emlak ve İnşaat Müdürlüğü tarafından …./…./2014 tarihinde Doğrudan Temin yöntemiyle ihalesi yapılacak olan ……………………..………………………………………. İşine ait hazırlanan proje, ihale şartnamesi, sözleşme hükümlerine göre inşaatın yapılacağı yeri, mahal listesini ve yapılacak imalatlarla ilgili bütün işleri mahallinde inceledim gerekli bilgileri aldım.

 

Firma Yetkilisi

Adı SOYADI

İmza

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim