• İhale No
    751615
  • İhale Adı
    GATA H.Paşa Eğt.Hst.K.lığı Kardiyoloji Servisinde kullanılmak üzere 5 kalem tıbbi sarf malzeme alımı (DOĞRUDAN TEMİN)
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    14 Ağustos 2014 10:00
  • İdare
    SBÜ Haydarpaşa Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi (Eski Gata Haydarpaşa)
  • İhale İli
    İstanbul
  • İşin İli
    İstanbul
  • Yayın Tarihi
    09 Ağustos 2014
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI WEB SİTESİNDE YAYINLANAN İHALE İLANI
İŞİN ADI :    GATA H.Paşa Eğt.Hst.K.lığı Kardiyoloji Servisinde kullanılmak üzere 5 kalem tıbbi sarf malzeme alımı (DOĞRUDAN TEMİN)
İLAN TÜRÜ ve USULÜ:    DOĞRUDAN TEMİN - Doğrudan Temin Alımları
 
İDARE ADI:    GATA HAYDARPAŞA EĞİTİM HASTANESİ KOMUTANLIĞI
ADRESİ:    GATA HAYDARPAŞA EĞİTİM HASTANESİ KOMUTANLIĞI ÜSKÜDAR/İSTANBUL
TELEFON VE FAX NUMARASI:    +902165422042/2036- - +902165422192
ELEKTRONİK POSTA ADRESİ:    
 
MALIN NİTELİĞİ VE TÜRÜ:    GATA H.Paşa Eğt.Hst.K.lığı Kardiyoloji Servisinde kullanılmak üzere 5 kalem tıbbi sarf malzeme alımı (DOĞRUDAN TEMİN)
MİKTARI:    5    KALEM
MALIN TESLİM YERİ:    GATA H.PAŞA EĞT.HST.K.LIĞI 727 TÜKETİM MALZEMELERİ SAYMANLIĞI DEPOSU
MALIN TESLİM TARİHİ/TARİHLERİ:    Tebliğ tarihini müteakip 20 (YİRMİ) TAKVİM GÜNÜDÜR.
İhalenin YAPILACAĞI YER:    GATA HAYDARPAŞA EĞİTİM HASTANESİ KOMUTANLIĞI 2 NU.LI İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞI ÜSKÜDAR/İST.
İhalenin TARİH VE SAATİ:    14/8/2014-10:00
 
İHALE İLANI METNİ  
SIRA NO Malzemenin Cinsi Miktarı
1 CS KATETER UNI-DIRECTIONAL D CURVE UBB NO 30 ADET 
2 FLOW SENSÖR(DRAGER MARKA VENTİLATÖR CİHAZI İÇİN) UBB NO 25 ADET 
3 RADİAL KOMPRESYON BANDI UBB NO 75 ADET 
4 EKG KAĞIDI(A5 BOYUTUNDA) UBB NO 70000 ADET 
5 STERADİNE 4 MG/4MI.IV. INF. İÇİN KON. ÇÖZ. İÇEREN AMPUL UBB NO 500 ADET 


1 Teslimat Süresi: Tebliğ tarihini müteakip 20 (YİRMİ) TAKVİM GÜNÜDÜR.
2 Birden fazla mal kaleminden oluşan alımlar, birim fiyat teklif almak suretiyle gerçekleştirilecektir.
3 TEKLİFLER BELİRTİLEN GÜN VE SAATTE İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞINA ULAŞTIRILACAKTIR.
4 Teklife esas para birimi TL olacaktır. 
5 Teklif edilen malzemelerin markaları belirtilecektir.
6 İmza, kaşe, açık adres ve İRTİBAT TELEFONU bulunmayan teklifler geçersizdir.
7 Alıma iştirak etmeyeceğiniz takdirde bilgi vermeniz rica olunur
8 Getirilen mallar alım heyeti tarafından sözleşmeye göre alınacaktır.
9 KDV.Hariç diğer giderler yükleniciye aittir.
10 Nato stok kodu alınacaktır. Yüklenici alım konusu malzemeler için kodlandırma işlemlerini kodlandırma hükmüne göre yapacaktır.
11 Söz konusu malzemeler; 4734 sayılı kanunun 22-d bendi kapsamında temin edileceğinden, alımın hangi miktarda gerçekleşeceği veya hiç gerçekleşmemesi tamamiyle idarenin taktirindedir. Bu durumda yüklenici yapmış olduğu gerçek giderlere ilişkin ve karına karşılık olarak idareden herhangi bir hak ve bedel talep etmeyecektir.
12 Söz konusu alıma ait ihale dökümanları belgegeçer ile isteklilere gönderilememektedir. Bu nedenle isteklilerin ihale komisyonu ile irtibata geçip söz konusu dökümanın incelenmesi ve İdarece hazırlanan birim fiyat teklif formunu doldurması gerekmektedir.
13 İdaremiz alımı yapıp yapmamakta, verilmiş olan bütün teklifleri reddederek alımı iptal etmekte, dilediği miktarda yapmakta ve uygun bedeli tespitte serbesttir. İdare bütün tekliflerin reddedilmesi nedeniyle herhangi bir yükümlülük altına girmez.
14 İsteklilerin, belirtilen ihale tarih ve saatinde 2 Nu'lı İhale Kom.Bşk.lığında hazır bulunması gerekmektedir. Teklifler yazılı olarak 2 Nu.lı İhale Komisyonu Başkanlığına sunulacaktır. Komisyon tarafından gerek görüldüğü takdirde pazarlık sonucu isteklilerden nihai teklifi istenebilecektir. Posta ve faks yolu ile gönderilen teklifler son teklif olarak kabul edilecektir.
15 Sağlık Bakanlığının 2008/36 sayılı kararnamesi kapsamına giren tıbbi malzemeler için temin aşamasında Firma Tanımlayıcı Numarası (bayi/tedarikçi) ve UBB kayıtları TEKLİFLER ile birlikte komisyona teslim edilecektir.
16 T.C. Sağlık Bakanlığının 01 Mayıs 2008 tarihli 2008/36 sayılı "Tıbbi Cihaz Satın Alma İşlemleri" konulu genelgesi gereğince istekliler ve teklif ettikleri ürün/ürünler TC İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası (TİTUBB) sistemine kayıtlı olacaktır. Kayıtlı olduğunu gösterir belgeler teklifleri ile birlikte İhale Komisyon Başkanlığına sunulacaktır. (Bu belgeler TC Sağlık Bakanlığının ilgi web sitesinden kayıtlı olup olmadığının teyidini yapacaktır.
17 İhaleye giren firma bayi ise teklif edilen ürün ile üretici/ithalatçı firma bağlantısını sağlayabilmek için teklif veren bayinin ihaleye girilen ürünün üretici ithalatçı firmanın bayisi olarak sistemde onaylı olacaktır. Kayıtlı olduğunu gösterir belgeler teklifleri ile birlikte 2 Nu'lı İhale Komisyon Başkanlığına sunulacaktır. 
18 Herhangi bir ürünü yada cihazın Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamında olup, olmadığına, üretimi kullanım amacı çerçevesinde üreticiler karar vermektedir. Yönetmelikler kapsamında belgelendirilerek üretilen tıbbi cihazlar için TİTUBB'a bildirim başvurusu yapılmaktadır. Eğer ürün, üreticisi tarafından yönetmelikler kapsamında belgelendirilmemiş ise (tıbbi cihazlar kapsamında değilse) TİTUBB'a kayıt/bildirim işlemi yapılmayacaktır. Satın alma işlemlerinde, yönetmelikler kapsamında olup, olmadığı hakkında tereddüt oluşan ürünler için üreticinin/ithalatçının Yönetmelikler kapsamında olmadığı ile ilgili beyanı esas alınarak işlemler yürütülecektir. Bu durumda ayrıca belge aranmayacaktır. Ancak içerik ve özellikleri ile aynı olan iki ürün hakkında çelişkili belge/kayıtlar mevcut ise ve idare bu ürünlerin Yönetmelikler kapsamına girip girmediği konusunda tereddüte düşer ise durum ilgili belgeler ile Tedavi Hizmetleri Genel Md.lüğüne intikal ettirilerek görüş alınacaktır. 
19 Teklif edilen ürün Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamında değilse, TİTUBB sistemine kaydı olmayan ürün/ürünler için üretici/imalatçı beyanı yeterli olup, bu durumda istekliler tekilf ettikleri ürün/ürünlere ait belgeleri 2 Nu'lı İhale Komisyon Başkanlığına sunacaklardır. 
21 Sözleşme yapılacaktır.Kısmi teklif verilebilir.
23 Söz konusu alım için yüklenici sözleşme tebliğinden önce karar/sözleşme tutarının 0/005,69 (Bindebeşvirgülaltmışdokuz) oranında Karar Pulu (Damga Vergisi) ve 0/009,48 (Bindedokuzvirgülkırksekiz) oranında Sözleşme Pulu (Damga Vergisi) yatıracaktır.
24 2 Nu.lı İhale (Doğrudan Temin) Komisyonu İrtibat No : 0 216 542 20 41 - 2042 - 2043


08.08.2014 - 14.08.2014 tarihleri arasında GATA H.Paşa Eğt.Hst.K.lığı İhale Komisyon Bşk.lığı ilan panosunda ve www.msb.gov.tr. internet adresinde ilan edilmiştir.

 
 İLANLA İLGİLİ AÇIKLAMALAR:
1. Bu sayfada yayınlanan bilgilerin hukukî ve mali sorumluluğu bulunmamaktadır. Kamu İhale Bülteni ve ihale dosyasındaki bilgiler esas alınacaktır.
2. İlânla ilgili sorumluluk ve başvuru makamı bilgileri aşağıdadır.
   a.Şikayet ve Başvuru Makamı:  GATA HAYDARPAŞA EĞİTİM HASTANESİ KOMUTANLIĞI İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞI
   b.Telefon Numarası:  +902165422042/2036-
   c.Fax Numarası:  +902165422192
   d.Elektronik Posta adresi:  
   

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim