• İhale No
    2080398
  • İhale Adı
    GAZİANTEP İLİ, ŞAHİNBEY İLÇESİN'DE BULUNAN BİNANIN TÜRK KIZILAY TOPLUM MERKEZİNE DÖNÜŞTÜRÜLMESİNE AİT TADİLAT VE ONARIM İŞİ ANAHTAR TESLİM GÖTÜRÜ BEDEL İLE YAPTIRILACAKTIR. - Genel Müdürlük
  • Sektör
    İnşaat, Peyzaj, Taahhüt
  • İhale Tipi
    Yapım İşleri
  • İhale Usulü
    İstisna - Kapsam Dışı
  • İhale Tarihi
    11 Ağustos 2020 10:00
  • İdare
    Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü
  • İhale İli
    Ankara
  • İşin İli
    Ankara
  • Yayın Tarihi
    13 Temmuz 2020
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

İhale İlanları

GAZİANTEP İLİ, ŞAHİNBEY İLÇESİN'DE BULUNAN BİNANIN TÜRK KIZILAY TOPLUM MERKEZİNE DÖNÜŞTÜRÜLMESİNE AİT TADİLAT VE ONARIM İŞİ ANAHTAR TESLİM GÖTÜRÜ BEDEL İLE YAPTIRILACAKTIR.

Yayın Tarihi: 13 Temmuz 2020
 
  1. Gaziantep İli, Şahinbey İlçesi, Hoşgör Mahallesi, 19k1c Pafta, 4043 Ada, 4 Parselde Bulunan Binanın Türk Kızılay Toplum Merkezine Dönüştürülmesine Ait Tadilat ve Onarım İşi KIZILAY'ın hazırladığı projeler uyarınca, sözleşme ve eki şartnameler doğrultusunda, tüm işlerle ilgili vergi, resim, harç ve benzeri giderler, YÜKLENİCİ tarafından karşılanmak üzere anahtar teslimi götürü bedelle yapılması işidir. 
  2. Firmalar,  teklif ettikleri fiyatın en az %3’ü nispetindeki geçici teminatı teklifleri ile birlikte vereceklerdir.
  3. İSTEKLİLERİN http://tedarikciportali.kizilay.org.tr/ ADRESİNDEN GİREREK “Tedarikçi Olmak İstiyorum” SEKMESİNDEN TEDARİKÇİ PORTALİNE KAYIT YAPTIRMASI GEREKMEKTEDİR. https://www.kizilay.org.tr/IhaleIlanlari adresinden “tedarikçi girişi” ve “tedarikçi olmak istiyorum” sekmelerinden de kayıt için erişim sağlanabilecektir.
  4. İhaleye ait İdari, teknik ve mali şartnamelere www.kizilay.org.tr web adresinden, “Mustafa Kemal Mahallesi 2143. Sokak No:16 Çankaya /ANKARA” adresindeki Toplum Temelli Göç Programları Koordinatörlüğü’nden, “İnönü Caddesi Kozanlı Mahallesi No:91 Şahinbey/Gaziantep” adresindeki Gaziantep Toplum Merkezinden temin edilebilecektir.
  5. Firmaların ihale zarflarını en geç 11.08.2020 günü saat 10:00’a kadar Türk Kızılay Genel Müdürlüğü / Ataç-1 Sokak No:32 Çankaya / Ankara Evrak Kayıt Servisine göndermiş / teslim etmiş olmaları gerekmektedir.
  6. 2 Nolu “Teklif ve Teminat Mektubu” zarfı 12.08.2020 günü saat 10:00’da İstanbul Müdürlüğü Toplantı Salonunda açılacaktır.
  7. Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmaz.
  8. Telgraf, mail ve faksla yapılacak müracaatlar dikkate alınmayacaktır.
  9. Kurumumuz Kamu İhale Kanunlarına tabi değildir.
TÜRK KIZILAY
GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
                                                                                       

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim