• İhale No
    2015/141990
  • İhale Adı
    GIDA MAZLEMELERİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    17 Kasım 2015 10:00
  • İdare
    İstanbul Üniversitesi Sosyal Tesisleri
  • İhale İli
    İstanbul
  • İşin İli
    İstanbul
  • Şikayet Bedeli
    78.855,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    6.573.254 ile 26.293.115 TL arası
  • Yayın Tarihi
    22 Ekim 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

GIDA MAZLEMELERİ SATIN ALINACAKTIR

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL TESİSLERİ

157 Kalem Muhtelif Gıda Mazlemeleri Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2015/141990
1-İdarenin
a) Adresi : I.Ü. Rektörlük Ana Giriş Kapısı Yanı P.T.T Üstü Beyazıt FATİH/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası : 2124400080 - 2124400081
c) Elektronik Posta Adresi : sosyaltesisler@istanbul.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : İstanbul Üniversitesi Sosyal Tesislerine bağlı Kantin ve Restoranlarda kullanılmak üzere ihtiyaç olan Kuruyemiş-Baharat-Konserve ürünler gibi Muhtelif Gıda Malzemeleri Alınacaktır
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : 1- Avcılar Göl Restoran, 2- Avcılar İşletme Fakültesi Kantini, 3- Avcılar Mühendislik Fakültesi Kantini, 4- Avcılar Spor Salonu Kantini, 5- Avcılar Teknik bilimler MYO Kantini, 6 Avcılar Ulaştırma Kantini, 7- Avcılar Veteriner Fakültesi Kantini, 8- Avcılar Yurt Merkez Kantini, 9- Beyazıt Biyoloji Kantini, 10- Beyazıt Coğrafya Kantini, 11- Beyazıt Eczacılık Fakültesi Kantini, 12- Beyazıt Edebiyat Fakültesi Kantini, 13- Beyazıt Fen Fakültesi Kantini, 14- Beyazıt HAYEF Kantini, 15- Beyazıt Hukuk Fakültesi Kantini, 16- Beyazıt İktisat Fakültesi Kantini, 17- Beyazıt İletişim Fakültesi Kantini, 18- Beyazıt İngilizce İktisat Fakültesi Kantini, 19- Beyazıt Profesörler Evi Restorantı, 22- Beyazıt Siyasal Bilgiler Fakültesi Çay Ocağı, 21- Beyazıt Siyasal Bilgiler Fakültesi Kantini, 22- Beyazıt Sosyal Bilimler MYO Kantini, 23- Beyazıt Su Ürünleri Fakültesi Kantini, 24- Beyazıt Yabancı Diller Bölümü Kantini, 25- CTF Kampüsü Teras Restoran, , 26- CTF Kampüsü Öğrenci Kantini, 27- CTF Kampüsü İngilizce Tıp Kantini, 28- CTF Kampüsü Öğrenci Bahçe Kantini, 29- CTF Öğranci (2) Kantini 30- CTF Dahiliye Kantini 31- CTF Kadın Doğum Kantini 32- CTF Acil Kantini 33- CTF Cerrahi Kantini 34- İTF Kampüsü Ameliyathane Kantini, 35- İTF Kampüsü Diş Hekimliği Fakültesi Kafeterya (2), 36- İTF Kampüsü Monoblok Kantini, 37- İTF Kampüsü Ocak Restoran, , 38- İTF Kampüsü Öğrenci Kantini, 39- İTF Dahiliye Kantini 40- İTF Cerrahi (1) Kantini 41- İTF Merkez Kantini 42- İTF Diş 1 Kantini 43- İTF Acil Kantini 44- Çağlayan Hemşirelik MYO Kantini, 45- Kadıköy Konservatuar Kantini, 46- Bakırköy Sağlık MYO Kantini, 47- Bahçeköy Orman Fakültesi Kantini (Sarıyer), 48- İlahiyat Fakültesi Kantini (Fatih) 49- Baltalimanı Restorantı, 50-Beyazıt Merkez 51- Esnaf Hastanesi Kantini 52- Prof Dr. Nazım TERZİOĞLU Kültür ve Eğitim Tesisleri 53- Celaliye Kantini 54- Prof. Dr. Nazım TERZİOĞLU Eğitim ve Kültür Tesisleri Enez / EDİRNE 55- İstanbul Üniversitesi Dil Merkezi Kantini
c) Teslim tarihi : Sözleşme konusu mal 01.01.2016 - 31.12.2016 tarihleri arasında günlük veya haftalık ihtiyaçlar nispetinde İstanbul Üniversitesi Sosyal Tesisleri'ne bağlı kantin ve restorantlara en geç iki gün içerisinde sabah saat 10:00'a kadar, öğleden sonra 14:00'ten sonra teslim edilecektir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : İ.Ü. Rektörlük Ana Giriş Kapısı Yanı Profesörler Evi Restoranı Beyazıt / İSTANBUL
b) Tarihi ve saati : 17.11.2015 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 40 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu veya özel sektörde daha önce gerçekleştirilmiş olan Gıda alım satımına dayalı her türlü iş benzer iş olarak kabul edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 75 TRY (Türk Lirası) karşılığı İ.Ü. Rektörlük Ana Giriş Kapısı Yanı P.T.T. Üstü Satınalma Birimi Beyazıt / İSTANBUL adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar İ.Ü. Rektörlük Ana Giriş Kapısı Yanı Profesörler Evi Restoranı Beyazıt / İSTANBUL adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (altmış) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Arpa Şehriye (500 Gr) 1.000 paket
Barbunya (Kiraz) 200 kilogram
Bezelye Konserve (5 Kg lık Ambalajlarda) 250 adet
Bulgur (Köftelik, İnce Bulgur) (Süper Boy) 50 kilogram
Bulgur (Pilavlık) 750 kilogram
Çabuk Çorba 4.000 adet
Ekmek Katkı Maddesi 15 kilogram
Erişte 50 paket
Et Suyu Toz (750 Gr) 20 adet
İç Bakla 100 kilogram
İrmik 250 paket
Kırmızı Mercimek (Futbol) 1.000 kilogram
Kuru Fasulye (Dermason) 150 kilogram
Kuru Fasulye (Bombay) 50 kilogram
Makarna (500 Gr, Çeşitlerden) 1.500 paket
Mısır Konservesi (2,650 Gr) 750 teneke
Mısır Nişastası (250 Gr) 1.500 paket
Mısır Unu 50 kilogram
Nişasta (Buğday) 75 kilogram
Nişasta (Patates) 10 kilogram
Nohut (10 mm, Beyaz) 200 kilogram
Pirinç (Baldo) 10.000 kilogram
Pirinç Unu (250 Gr) 250 paket
Tel Şehriye (500 Gr) 500 paket
Tuz (1,1 Gr) 50 koli
Tuz (750 Gr) 1.500 adet
Tavuk Suyu Toz (750 Gr) 12 adet
Un (Francalık) 7.500 kilogram
Un (Pasta Böreklik) 50 kilogram
Un (Kepekli ) 500 kilogram
Un (Galeta Unu,250 Gr lık Ambalajlarda) 1.200 paket
Yaş Maya (500 Gr) 500 adet
Kesme Şeker (1 Kg lık Paketlerde) 2.500 paket
Kesme Şeker (Kağıt Sargılı, Tek Sargı) 30.000 kilogram
Toz Şeker (25-50 Kg lık Çuvallarda) 12.000 kilogram
Beyaz biber (Akbiber) 5 kilogram
Biberiye (Rosemary) 5 kilogram
Çamfıstığı (Dolmalık, 1. Sınıf) 100 kilogram
Çiğ Köfte Seti Etsiz (600 Gr lık Ambalajlarda) 10 adet
Çörekotu 20 kilogram
Haşhaş (Beyaz- Mavi) 75 kilogram
Hindistan Cevizi 50 kilogram
İsot 10 kilogram
Kabartma Tozu 50 kilogram
Kakao (Toz) 50 kilogram
Karabiber (Tane) 50 kilogram
Karabiber (Toz) 50 kilogram
Karanfil 5 kilogram
Karbonat 10 kilogram
Kekik 50 kilogram
Kırmızı Pul Biber 150 kilogram
Kırmızı Toz Biber 15 kilogram
Kimyon 20 kilogram
Köri 20 kilogram
Kuşüzümü 75 kilogram
Mahlep 5 kilogram
Mercan Köşkü 5 kilogram
Muskat 6 kilogram
Nane 50 kilogram
Safran 20 gram
Sahlep (Avrupa ) 5 kilogram
Sumak 5 kilogram
Susam 75 kilogram
Tarçın 15 kilogram
Vanilya (Şekerli) 15 kilogram
Yenibahar 15 kilogram
Zencefil 5 kilogram
Arjantin Şekeri (Gümüş, Çeşitli Boylarda) 10 kilogram
Damla Çikolata (Damla Drop) 75 kilogram
Dondurma Sakızı (100 Gr lık Paketlerde) 20 adet
Emiligatör 15 kilogram
Jöle (Soğuk) 120 kilogram
Kiraz Şekerleme 75 kilogram
Krem Şanti (Toz) 200 kilogram
Kuvertür Bitter (2,5 Kg'lik Paketlerde) 30 paket
Kuvertür Sade (2,5 Kg'lik Paketlerde) 25 paket
Ovaleks (Katkı Malzemesi) 50 kilogram
Pasta Gıda Boyası (100 Gr) 2 kilogram
Pasta Hamuru (2 Kg lık kovalarda) 50 adet
Pasta Sosu (7 Kg, Çeşitlerden) 15 adet
Pralin Küçük (Kovalarda) 60 kilogram
Pudra Şekeri 300 kilogram
Tuttu Frutti 20 kilogram
Ganaj Çikolata Çeşitleri (1,5 Kg’luk Paketlerde) 15 paket
Konfiseri Çikolata Çeşitleri (2,5 Kg’luk Paketlerde) 25 paket
Frambuaz (Dondurulmuş) 10 kilogram
Ananas Konservesi (850 gr'lik Kavanozlarda) 40 adet
Siyah Zeytin (200-260 Kalibre) 600 kilogram
Kapari Çiçeği (190 Gr) 75 adet
Kuşkonmaz (370 Ml) 50 adet
Salça (Domates,5 Kg lık) 300 adet
Salça (Biber, Acı, 5 Kg lık ) 15 adet
Salça (Biber, Tatlı, 5 Kg’ lık ) 50 adet
Ton Balığı (1.000 Gr’ lık Ambalajlarda) 25 adet
Turşu Biber 10 teneke
Turşu Karışık (Süzme Ağırlık) 250 kilogram
Turşu (Salatalık, No:0, Süzme Ağırlık) 250 kilogram
Turşu (Salatalık, Boyuna Dilimli, Süzme Ağırlık) 1.750 kilogram
Turşu (Pancar) 50 kilogram
Yeşil Zeytin (Dolma) 400 kilogram
Zeytin Ezmesi (175 Gr) 100 adet
Acısos (160 Ml) 100 adet
Balsamik Sirke (1Lt) 30 adet
Çeşni (Domates Soğanlı, 750 Gr) 10 adet
Çeşni (Sarımsaklı,750 Gr) 10 adet
Çeşni (Sebzeli, 750 Gr) 10 adet
Domates Suyu (1Lt) 150 adet
Dut Pekmezi 10 kilogram
Elma Sirkesi 100 adet
Et Sosu (1 Kg) 75 adet
Limon Sosu (1Lt) 1.500 adet
Nar Ekşisi (1 Lt'lik Ambalajlarda) 300 adet
Soya Filizi 20 kilogram
Soya Sosu (750 ML) 100 adet
Şalgam Suyu (250 Ml) 1.000 adet
Tahin 100 kilogram
Üzüm Pekmezi 100 kilogram
Üzüm Sirkesi (1Lt) 750 adet
Marmelat Çeşitleri 50 kilogram
İstiridye Sosu (150 Ml) 10 adet
Bayram Şekeri (Karışık) 50 kilogram
Cips (Patates Cipsi, Çeşitlerden) (Süper Boy) 250 adet
Cips (Mısır Cipsi, Çeşitlerden) 250 adet
Çiçek Balı (850 Gr' lık Kavanozlarda) 150 adet
Mısır Gevreği (Kahvaltılık) (500 Gr) 250 adet
Mısır Gevreği (Çikolatalı Buğday Mısır Gevreği, 500 Gr) 500 adet
Piknik Kakaolu Fındık Kreması (20 Gr) 30.000 adet
Tahin Helvası 100 kilogram
Türk Kahvesi (500 Gr, 1. Sınıf) 750 adet
Yumurta (65-70 Gr, 60’lı kartonlarda) 1.500 koli
Antep Fıstığı (İç Antep) 80 kilogram
Antep Fıstığı (Kabuklu) 150 kilogram
Antep File 30 kilogram
Badem File 50 kilogram
Badem Tane (Beyaz) 30 kilogram
Badem Toz 150 kilogram
Boz Toz 80 kilogram
Ceviz içi (Bütün) 1.000 kilogram
Fındık File 50 kilogram
Fındık Kavrulmuş 200 kilogram
Fındık Tane 500 kilogram
Fındık Toz 25 kilogram
Kuru İncir 250 kilogram
Kuru Kayısı 500 kilogram
Kuru Üzüm 150 kilogram
Leblebi (Beyaz) 20 kilogram
Leblebi (Sarı) 10 kilogram
Tuzlu Fıstık 100 kilogram
Hurma (Medine) 150 kilogram
Lokum (Çifte kavrulmuş, Fındıklı) 50 kilogram
Hardal (245 – 270 Gr, Plastik Ambalajlarda) 750 adet
Servis Ketçap (9 Gr lık Paketlerde, Kolide 500 Adet) 1.000 koli
Ketçap (400 Gr’lık Ambalajlarda) 1.000 adet
Ketçap (9 Kg’lık Kovalarda) 500 adet
Servis Mayonez (9 Gr lık Paketlerde, Kolide 500 Adet) 750 koli
Mayonez (400 Gr’lık Ambalajlarda) 350 adet
Mayonez (8 Kg’lık Kovalarda) 500 adet