• İhale No
    2013/59846
  • İhale Adı
    GIDA SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    12 Haziran 2013 10:00
  • İdare
    VARTO Yatılı Bölge Ortaokulu - MUŞ
  • İhale İli
    Muş
  • İşin İli
    Muş
  • Yayın Tarihi
    17 Mayıs 2013
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA SATIN ALINACAKTIR
YATILI BÖLGE ORTAOKULU-VARTO MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI MÜSTEŞARLIK

GIDA, ŞARKÜTERİ, ET, EKMEK, TATLI ve MEYVE SEBZE alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası:2013/59846
1-İdarenin
a) Adresi:KÜLTÜR MAHALLESI YİBO CADDESİ 49600 VARTO/MUŞ
b) Telefon ve faks numarası:4367112022 - 4367112022
c) Elektronik Posta Adresi:747526@meb.k12.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa): https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı :İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri :VARTO YBO AMBARLARI
c) Teslim tarihleri:01.09.2013 ve 20.06.2014 tarihleri arasında idarenin uygun gördüğü zamanlarda ve miktarlarda teslim alınacaktır.

3- İhalenin
a) Yapılacağı yer:KÜLTÜR MAHALLESI YİBO CADDESİ 49600
b) Tarihi ve saati:12.06.2013 - 10:00

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

1- ET ALIMI KISMINA TEKLİF VERECEKLERDEN: Aday veya istekli adına düzenlenmiş ve alım konusu mal veya malların faaliyet konusu olarak belirlendiği Gıda Sicil Belgesi (sertifikası) ya da aday ve istekli adına ve teklif edilen ürüne ilişkin düzenlenen Gıda Üretim Sertifikası / Gıda Üretim İzin Belgesi /işletme kayıt belgesi veya kasap olarak işyeri açma ruhsatı

2- EKMEK ALIMI KISMINA TEKLİF VERECEKLERDEN:Aday veya istekli adına düzenlenmiş ve alım konusu mal veya malların faaliyet konusu olarak belirlendiği Gıda Sicil Belgesi (sertifikası) ya da aday ve istekli adına ve/veya  teklif edilen ürüne ilişkin düzenlenen Gıda Üretim Sertifikası / Gıda Üretim İzin Belgesi /işletme kayıt belgesi ve ekmek ve ekmek çeşitleri üretim izin belgesi.

3-TATLI ALIMI KISMINA TEKLİF VERECEKLERDEN:Aday veya istekli adına düzenlenmiş ve alım konusu mal veya malların faaliyet konusu olarak belirlendiği Gıda Sicil Belgesi (sertifikası) ya da aday ve istekli adına ve/veya  teklif edilen ürüne ilişkin düzenlenen Gıda Üretim Sertifikası / Gıda Üretim İzin Belgesi /işletme kayıt belgesi veya pastane işyeri açma ruhsatı ve un ve unlu mamülleri üretim izin belgesi.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı VARTO YBO MÜDÜR YARDIMCISI ODASI adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar KÜLTÜR MAHALLESI YİBO CADDESİ 49600 adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (DOKSAN) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
ÇAY 300 KG
NOHUT 1.000 KG
MAKARNA 2.500 KG
AY ÇİÇEK YAĞI 3.500 LT
TOZ ŞEKER 3.000 KG
SALÇA 1.300 KG
PİRİNÇ BALDO 5.000 KG
KURU FASULYE (ŞEKER) 1.000 KG
BULGUR PİLAVLIK 3.500 KG
ZEYTİN YAĞI 300 KG
KIRMIZI MERCİMEK 1.000 KG
ARPA ŞEHRİYE 250 KG
TEL ŞEHRİYE 250 KG
YEŞİL MERCİMEK 100 KG
KURU ÜZÜM ÇEKİRDEKSİZ 350 KG
KURU KAYISI 350 KG
TURŞU KARIŞIK 1.300 KG
İNCİR KURUSU 200 KG
CEVİZ İÇİ 200 KG
FINDIK İÇİ 200 KG
BUĞDAY DÖVME 250 KG
KIRMIZI TOZ BİBER 100 KG
KARA BİBER 60 KG
KIRMIZI PUL BİBER 100 KG
BARBUNYA 300 KG
KONSERVE TÜRLÜ 1.000 KG
BEZELYE KONSERVE 750 KG
TUZ İYOTLU 1.000 KG
İRMİK 250 KG
ERİŞTE 200 KG
TAVUK 3.000 KG
TAVUK BUTU 4.500 KG
TAVUK GÖĞSÜ 1.000 KG
TAVUK DÖNER 1.500 KG
YOĞURT 3.500 KG
AYRAN (200ML) 20.000 AD
SÜT 500 LT
YUMURTA 40.000 AD
SUCUK 600 KG
SALAM 600 KG
TAM YAĞLI BEYAZ PEYNİR (TENEKE) 4.000 KG
REÇEL PİKNİK (20G) 50.000 AD
KAHVALTILIK PİKNİK TEREYAĞ (15G) 30.000 AD
BAL PİKNİK (20G) 50.000 AD
TAHİN PEKMEZ PİKNİK (20G) 40.000 AD
TAHİN HELVA KAKOLU PİKNİK (40G) 5.000 AD
KAKAOLU FINDIKLI KREMA (20 GR) 50.000 AD
SİYAH ZEYTİN 4.000 KG
YEŞİL ZEYTİN 500 KG
NİŞASTA 25 KG
KAŞAR PEYNİRİ 1.000 KG
BAKLAVA 1.000 KG
TULUMBA TATLISI 1.000 KG
KADAYIF 600 KG
POĞAÇA 600 KG
BÖREK 600 KG
ŞEKER PARE TATLISI 600 KG
SİMİT 600 KG
EKMEK 50.000 KG
PATATES 5.000 KG
KURU SOĞAN 1.000 KG
YEŞİL SOĞAN 50 KG
ISPANAK 200 KG
DOMATES 1.500 KG
YEŞİL BİBER 500 KG
DOLMALIK BİBER 250 KG
PATLICAN 1.000 KG
KABAK 250 KG
SALATALIK 1.000 KG
MARUL 450 ADET
MAYDANOZ 400 ADET
LİMON 300 KG
HAVUÇ 600 KG
TURP 200 KG
KARALAHANA 250 KG
PORTAKAL 1.500 KG
MANDALİNA 1.500 KG
ELMA 2.000 KG
KAVUN 1.000 KG
KARPUZ 1.500 KG
TAZE FASULYE 200 KG
YAŞ ÜZÜM 500 KG
ARMUT 500 KG
MUZ 2.500 KG
PIRASA 200 KG
SARIMSAK 10 KG
KARNABAHAR 250 KG
KOYUN ETİ 3.000 KG
DANA ETİ 6.000 KG