• İhale No
    2015/39236
  • İhale Adı
    GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    28 Nisan 2015 10:00
  • İdare
    KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ Uygulama ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Kırıkkale
  • İşin İli
    Kırıkkale
  • Yayın Tarihi
    21 Ağustos 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ

BAHARAT VE DONDURULMUŞ GIDA ALIMI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2015/39236
1-İdarenin
a) Adresi : KÜ Tıp Fakültesi Hastanesi –Yenişehir Mahallesi Tahsin Duru Caddesi No:14 Yahşihan /KIRIKKALE YAHŞİHAN KIRIKKALE YAHŞİHAN/KIRIKKALE
b) Telefon ve faks numarası : 3183335000-5753 - 3182252495-3182252819
c) Elektronik Posta Adresi : gozuyukari@hotmail.com
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 43 kalem Baharat ve Dondurulmuş gıda alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : KÜ Tıp Fakültesi Hastanesi –Yenişehir Mahallesi Tahsin Duru Caddesi No:14 Yahşihan /KIRIKKALE
c) Teslim tarihi : Malın/İşin teslim süresi 365 takvim günüdür. Sözleşmenin imzalanmasını takip eden 2 gün içerisinde yüklenici İşe başlayacaktır.İdarenin siparişlerine göre teslimi gerçekleştirecektir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ(Yenişehir Mahallesi Tahsin Duru Caddesi No:14 Yahşihan /KIRIKKALE)TOPLANTI SALONU
b) Tarihi ve saati : 28.04.2015 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 25 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.3.2.
4.3.2.1. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler:

İstekliler Et ve Et ürünleri için Gıda tarım ve hayvancılık Bakanlığından alınmış gıda maddeleri üreten işyerlerine ait Çalışma izin Belgesi, Gıda üretim Belgesi veya Gıda sicil sertifikalarının aslını veya aslı noterce tasdik edilmiş suretlerini veya idarece aslının aynısıdır yapılarak teklifleriyle birlikte sunacaklardır. İstekliler Kuru Gıda, Süt ve Süt ürünleri Gıda, malzemeleri, Dondurulmuş Ürünler ve Tatlılar için Gıda tarım ve hayvancılık Bakanlığından alınmış gıda maddeleri üreten işyerlerine ait Çalışma izin Belgesi, Gıda üretim Belgesi veya Gıda sicil sertifikalarının aslını veya aslı noterce tasdik edilmiş suretlerini veya idarece aslının aynısıdır yapılarak teklifleriyle birlikte sunacaklardır. İstekliler teklif verdikleri her ürünün belgesini sunmak zorundadır. İstekliler fiyat teklif sundukları kısım içerisinde ürünlere ait istenen belgelerden birinin eksik olması halinde kısım teklifi değerlendirme dışı bırakılacaktır.

4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

Kısımlar için teklif verecek firmalar vermeyi taahhüt ettikleri ürünlerin numunelerini 28.04.2015 Salı günü saat:09:00`a kadar firmalar tarafından hazırlanacak numune teslim tutanağı ile Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Döner Sermaye İşletmesi birimine teslim edilecektir. Firmalar taahhüt ettikleri ürünleri orjinal poşetlerinde veya orijinal paketlerinde veya orjinal kaplarında ve üzerlerinde numunelerin cinsi, nosu üretici firma adı ve taahhüt ettiği ürünün markası, numuneyi veren firma adı vb bilgiler yer alacaktır. Numuneler teknik şartnameye uygunluğunun yanı sıra kalite, lezzet vb özellikler açısından gerektiğinde pişirilerek değerlendirilecektir. Numunelerin tamamı uygun bulunan firmaların fiyat teklifleri değerlendirilmeye alınacaktır.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kuru Gıda Alımı ile ilgili işler benzer iş olarak kabul edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 150 TRY (Türk Lirası) karşılığı KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ(Yenişehir Mahallesi Tahsin Duru Caddesi No:14 Yahşihan /KIRIKKALE) adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
pulbiber(1 kg lık) 100 kilogram
karabiber(1kg lık) 50 kilogram
Kimyon(1kğ`lık) 50 kilogram
Kurunane(1 kğ`lık) 20 kilogram
Zerdeçal 15 kilogram
Köri 50 kilogram
Kurutulmuşsebze-baharat çeşnisi 50 kilogram
kuşüzümü(5 kğ`lık) 100 kilogram
Kuruüzüm (5 kğ`lık) 100 kilogram
H.Cevizi(1kğ`lık) 20 kilogram
Fındıkiçi(1 kğ`lık) 200 kilogram
K.İncir(1kğ`lık) 200 kilogram
Ceviziçi (1 kğ`lık) 50 kilogram
kurukayısı(5 kğ`lık) 100 kilogram
sirke(1lt`lik) 150 litre
şekerparetatlısı (500 gr lık) 400 kilogram
KemalpaşaTatlısı(500 gr`lık) 300 kilogram
limonsuyu (1 lt lik) 200 litre
karbonat(15 gr lık paketlerde) 1 kilogram
susam(1kg lık) 20 kilogram
toztarhana (5 kg lık) 500 kilogram
İrmik(5kğ`lık) 500 kilogram
Galetaunu (500 gr lık) 300 kilogram
Vanilya(10gr`lık paketlerde) 200 adet
Kekik(1 kğ lık) 25 kilogram
Tatlıtoz kırmızı biber(1 kğ`lık) 50 kilogram
tarçın 5 kilogram
sofratuzu (iyotlu-billur, 750 gr lık) 750 kilogram
yemekliktereyağı (1 kg lık) 150 kilogram
GÜLLAÇ 300 kilogram
TAVUKBULYON 150 kilogram
ETBULYON 150 kilogram
Tulumbatatlısı 400 kilogram
fasulyedonmuş (2,5 kg lık ambalajlarda) 1.500 kilogram
bamyadonmuş (2,5 kg lık ambalajlarda) 1.000 kilogram
ıspanakdonmuş (10 kg lık ambalajlarda ) 1.000 kilogram
mısırdonmuş (2,5 kg lık ambalajlarda) 200 kilogram
vişnedonmuş (2,5 kg lık ambalajlarda) 300 kilogram
MİX3 LÜ BİBER DONMUŞ (5 KĞ`LIK AMBALAŞLARDA) 500 kilogram
milföyhamuru 2.500 kilogram
mezgitfleto donmuş (2,5 lık ambalajlarda) 3.000 kilogram
MantıDonmuş (5 kğ`lık ambalajlarda) 500 kilogram
PARMAKPATATES DONMUŞ (5 KĞ`LIK AMBALAJLARDA) 1.200 kilogram