• İhale No
    2015/96525
  • İhale Adı
    GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    08 Eylül 2015 10:00
  • İdare
    YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ Dursun Odabaş Tıp Merkezi
  • İhale İli
    Van
  • İşin İli
    Van
  • Şikayet Bedeli
    118.286,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    26.293.115 ile 197.198.246 TL arası
  • Yayın Tarihi
    11 Ağustos 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ DURSUN ODABAŞ TIP MERKEZİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun ODABAŞ Tıp Merkezi Başhekimlik Mutfağının İhtiyacı Olan 92 Kalem Gıda, Et, Tavuk, Balık, Kışlık Sebze ve Meyve Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2015/96525
1-İdarenin
a) Adresi : Erciş Yolu Üzeri 15. Km Mimarlık Mühendislik Fakültesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Satın Alma Müdürlüğü Zeve KAMPÜSÜ 65100 VAN MERKEZ/VAN
b) Telefon ve faks numarası : 4322168341 - 4322168341
c) Elektronik Posta Adresi : hastane@yyu.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 92 Kalem Gıda, Et, Tavuk, Balık, Kışlık Sebze ve Meyve Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Yüzüncü yıl Üniversitesi Dursun ODABAŞ Tıp Merkezi Başhekimlik Mutfağı
c) Teslim tarihi : İşe başlama 06.11.2015 ve İş bitiş 05.11.2016 Siparişe göre teslimat yapılacaktır.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Yüzüncü Yıl Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Satın Alma Müdürlüğü
b) Tarihi ve saati : 08.09.2015 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

Ekmek Üretim belgesi


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 20 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.3.2. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.
İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir.

İsteklinin imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler ise şunlardır:

a) İstekli adına düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi,

b) İsteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından istekli adına düzenlenen Kapasite Raporu,

c) İsteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından istekli adına düzenlenen İmalat Yeterlik Belgesi,

ç) İsteklinin adına veya ünvanına düzenlenmiş olan teklif ettiği mala ilişkin Yerli Malı Belgesi veya Teknolojik Ürün Deneyim Belgesi,

d) Alım konusu fidan, çiçek veya tohum gibi mallar ise Tarım ve Köyişleri Bakanlığı düzenlenen ve isteklinin teklif edilen ürünün üretici olduğunu gösteren belge veya belgeler,

e) Alım konusu malın gıda veya gıda ile temas eden madde ve malzeme olması durumunda gıda ve gıda ile temas eden madde ve malzemelerin üretimini düzenleyen mevzuat çerçevesinde istekli adına düzenlenmiş ve alım konusu mal veya malların faaliyet konusu olarak belirlendiği Gıda Sicil Belgesi (Sertifikası) ya da istekli adına ve teklif edilen ürüne ilişkin düzenlenen Gıda Üretim Sertifikası/Gıda Üretim İzin Belgesi,

f) Tıbbi cihaz üreticisi, OEM (Original Equipment Manafacturer – Orijinal Malzeme Üreticisi) tarzı ürün ürettirmek suretiyle üretici niteliğini kazanmış ise bu üretime ilişkin sözleşme,

g) Harp araç ve gereçleri ile silah, mühimmat ve patlayıcı maddelere ilişkin olarak ilgili mevzuat uyarınca yetkili bakanlık veya kuruluşlarca verilen üretim/işletim izni (müsaadesi) belgeleri,

ğ) İsteklinin alım konusu malı ürettiğine ilişkin olarak ilgili mevzuat uyarınca yetkili kurum veya kuruluşlarca düzenlenen ve isteklinin üretici veya imalatçı olduğunu gösteren belgeler.

İdare tarafından isteklinin imalatçı olduğunu yukarıdaki belgelerden birini sunarak tevsik edeceği belirtilecektir. İdarenin yukarıdaki belgeleri birlikte istemesi ( Alım konusu mal gıda, fidan, çiçek, tohum veya tıbbi cihaz, silah ve mühimmat değil ise (d), (e), (f) ve (g) alt bentlerinde yer alan belgelerin belirtilmesi gerekmemektedir.); isteklinin ise bu belgelerden birini sunması yeterlidir. Ancak kontrole tabi liste kapsamında bulunan harp araç ve gereçleri, silah, mühimmat ve patlayıcı maddelere ilişkin olarak ilgili mevzuat uyarınca yetkili bakanlık veya kuruluşça verilen üretim/işletim izni (müsaadesi) belgesinin Ayrıca Alım konusu malın gıda veya gıda ile temas eden madde ve malzeme olması durumunda gıda ve gıda ile temas eden madde ve malzemelerin üretimini düzenleyen mevzuat çerçevesinde istekli adına düzenlenmiş ve alım konusu mal veya malların faaliyet konusu olarak belirlendiği Gıda Sicil Belgesi (Sertifikası) ya da istekli adına ve teklif edilen ürüne ilişkin düzenlenen Gıda Üretim Sertifikası/Gıda Üretim İzin Belgesi,

4.3.3.
4.3.3.1. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler:

Ekmek üretimiyle ilgili iş yeri açma izin ve ruhsat

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Gıda (ekmek), sebze ve meyve benzer iş olarak kabul edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı Yüzüncü Yıl Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Satın Alma Birimi adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Yüzüncü Yıl Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Satın Alma Müdürlüğü adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (Atmış) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Barbunya (Kuru) 400 kilogram
Kuru Çay 550 kilogram
Ceviz içi 150 kilogram
Den 700 kilogram
Fındık içi (kavrulmuş) 200 kilogram
İrmik 800 kilogram
Kekik 70 kilogram
Karabiber 100 kilogram
Kimyon 70 kilogram
Kağıt bardak 30.000 adet
Konserve fasulye 8.000 kilogram
Konserve bezelye 7.000 kilogram
Kuru üzüm 800 kilogram
Kuru fasulye 2.000 kilogram
Kuru nane 70 kilogram
Kuru nohut 2.000 kilogram
Pul biber 200 kilogram
Makarna 4.000 kilogram
Pirinç (Pilavlık) 20.000 kilogram
Piknik yağ(10 gr’lık) 110.000 adet
Piknik reçel (20 gr’lık) 150.000 adet
Domates salçası 10.000 kilogram
Şeker (toz) 11.000 kilogram
Bulgur Pilavlık 5.000 kilogram
Şehriye (arpa-tel) 3.000 kilogram
Sıvı yağ (ayçiçek) 24.000 kilogram
Tuz (sofralık) 2.500 kilogram
Streç (30 cmx300 m’lik) 150 adet
Yufka 3.500 kilogram
Yumurta (60gr) 150.000 adet
Zeytin 4.000 kilogram
Zeytin yağı 1.000 kilogram
Peçete(200 ‘lük) 2.500 paket
Şeffaf poşet 700 kilogram
Sade bisküvi (tuzlu- tuzsuz) 500 kilogram
Buğday unu 6.000 kilogram
Pirinç unu 50 kilogram
Plastik kase(180cc.lik) 30.000 adet
Kakao 20 kilogram
Kuru Kaysı 400 kilogram
Su (250 cc.lik) 350.000 adet
Margarin (250 gramlık) 500 kilogram
Tahin helvası 250 kilogram
Ekmek (60 gramlık) 120.000 kilogram
Köpük tabak (4 bölmeli) 350.000 adet
Köpük tabak (3 bölmeli) 80.000 adet
Köpük tabak (tek bölmeli) 60.000 adet
Meyve suyu (200cc.lik) 30.000 adet
Beyaz Peynir (tuzlu %20 si otlu) 10.000 kilogram
Beyaz Peynir (tuzsuz) 1.400 kilogram
Kaşar peyniri 900 kilogram
Eritme peynir 30.000 adet
Süt (200 cc ‘lik tetrapaklarda –UHT) 11.000 kilogram
Süt (1000 cc ‘lik tetrapaklarda –UHT) 5.000 kilogram
Yoğurt (5 kg.lık) 55.000 kilogram
Pralin 50 kilogram
Krem Şanti 100 kilogram
Kabartma tozu 40 kilogram
Hindistan cevizi 70 kilogram
Kırmızı mercimek 1.400 kilogram
Turşu( karışık) 500 kilogram
Mantı (%100 dana etli- dondurulmuş) 1.000 kilogram
Kemalpaşa tatlısı 400 kilogram
Mısır unu 250 kilogram
Nişasta 50 kilogram
Pekmez (20 gr) 10.000 adet
Ayran(200cc.lik) 5.000 adet
Piknik bal (25 gramlık) 30.000 adet
Portakal 6.000 kilogram
Elma 15.000 kilogram
Patates 25.000 kilogram
Kuru Soğan 3.000 kilogram
Limon 3.000 kilogram
Sarımsak 100 kilogram
Marul 3.300 kilogram
Kırmızı Lahana 1.600 kilogram
Kar nabahar 6.000 kilogram
Pırasa 4.000 kilogram
Çarliston biber 400 kilogram
Ispanak 4.500 kilogram
Havuç 4.500 kilogram
Bal Kabağı 2.000 kilogram
Muz 2.000 kilogram
Maydanoz 500 kilogram
Mandalina 6.000 kilogram
Brokoli 1.500 kilogram
Ayva 500 kilogram
Koyun eti (karkas) 1.000 kilogram
Dana eti (karkas) 48.000 kilogram
Tavuk baget 14.000 kilogram
Tavuk göğüs (kemiksiz) 6.000 kilogram
Balık 3.500 kilogram